Hirdetés
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mindent a StreamSharkról!
- Digitális Állampolgárság Program
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MárkaLánc
- Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomdriver
őstag
válasz Paladin1492 #15500 üzenetére
Akkó jó, erre voltam kíváncsi. Lehet váltok 1.19-ről én is.
Köszi. -
törölt tag
csodálkozom ezen a sok szadó-mazón akik 50-60-70-80 tonnákat akarnak elhúzogatni de sok lúd dissznót győz alapon a brutálba is lesz ilyesmi változás de lightosabb.
nos 2 fajtára bővítettem fel illetve alakítottam át az amerikai tréllereket, lesz fekete és fehér is.
amit lehet húzni JÓ ÁRON!!!
1, 5, 10,15,20 és 30 Tonna.épp a mack 30 tonnát húz, nos 3500 as paripával nem olyan rossz de aki szeret szenvedni 1000 LE pacival is próbálgathatja majd
többet súlyra nem teszek be 1: mert én nem is látom az értelmét, 2: kipróbáltam az 50 tonnát hisz az csak egy paraméter de olyankor már a westend star pl irányíthatatlan.
-
Tomdriver
őstag
válasz #70339072 #15502 üzenetére
csodálkozom ezen a sok szadó-mazón akik 50-60-70-80 tonnákat akarnak elhúzogatni
Az élmény 30 tonna fölött kedődik! Mikor az 1000 lóerős paci bömböl 1-esbe a sztrádafelhajtón és ügyelned kell le ne fulladjon + a qrva nagy trélereddel be ne szorulj a korlátok közé!
Az ilyen helyeken egy sima háromtengelyes pótkocsival tolatva megyek fel, hogy legyen benne valami élvezet.
-
törölt tag
válasz Tomdriver #15503 üzenetére
Igaz
ízlések és pofonok.....
volt régen egy haverom aki csak a kövér nőket szerette,, - Te mondom neki, -Mit szeretsz ezekben a 100 Kg körüli hölgyekben...
-Nos azt, jött a válasz, hogy egyet lökök rajta, és egész éjjel hullámzik....
egyébként ötletnek az jutott eszembe, húzzál el 30 tonnát 100 LE mocival az élmény ugyan az nem?
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Ja? a képlete:
ha 5000 Torque = 1000 LE vel akkor sima ügy
akkor 500 Torque = 100 LE -vel
ez ám az igazi szadó mazó
ugyan is ha 1000 LE 80 tonna elhúzásához kell mint szadó mazó akkor 100 LE 8 tonnához talán elég vagyis a 30 tonna lenne az igazi kihívás nem?
[ Szerkesztve ]
-
Tomdriver
őstag
válasz #70339072 #15504 üzenetére
Jó ötlet!
Csak úgy belegondoltam: a 100 lovas moci pontosan egy IFA V50L NDK típusú (levehető ajtajú) tehergépjármű teljesítménye (ha le tudott adni ennyit), szegénykére ha ráakasztanék ekkora súlyt induláskor (vagy ahelyett) a történés:
1. kuplungszerkezet szétrepül
2. kardántengelyt úgy eldobja mint Toldi bátyánk a petrencét (csak ez csörömpöl is a flaszteron)
3. plusz még el is fossa magát a hengerfej, amitől szaunázhatsz mindjárt a fülkében.
Élménynek ez sem rossz!Hajaj, ősidőkben vezettem ilyent, volt ott más élmény is, súly sem kellett hozzá!
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
épp ezt mondom,,,
vadássz egy 380 as géppel 30 tonnás pótra, az eredmény ua...egyébként a def/cargo alkönyvtár alatt vannak azok az alkönyvtárak amit a pótokkal szállítasz.
az ebben lévő szkriptekben van egy pl "mass: 1000" soraz 1000 az 1 Tonna
ha ezt felemeled 50000-re máris ott van az 50 tonnás potod azt szenvedj
többiek:
Azért ez a T800 se csúnya 30 tonnát húzva...
igazából most látom csak ezeket előszőr így...[ Szerkesztve ]
-
macy
addikt
válasz #70339072 #15508 üzenetére
Te szakértő vagy, ezért volna egy kérdésem. Adott egy 5 tengelyes Scania, aminek a 2-3-ik tengelye felhúzható. Na most ha terhelve van a gép és leengedem a kerekeket megemelkedik az orra annyira, hogy kanyarban tolja kifelé az elejét. Tehát nincs rendes tapadás az első kerekeken. A kerb_weight értékek módosításával lehet ezen változtatni?
Jelenleg ez így néz ki:
kerb_weight[0]: 5100.1
kerb_weight[1]: 1350.1
kerb_weight[2]: 1350.1
kerb_weight[3]: 1350.1
kerb_weight[4]: 1350.1 -
törölt tag
Meg is van
100 Tonnát kezdtem el vonszolni rendesen kormányozható kerekekkel...
de ezt ki élvezi? épp hogy döcög a gép 3500-as paripával!nem sok értelmét látom ennek de ha ez valamiféle verseny akkor megfelelő lóerős paripával innentől akár hány tonna lehet a rakomány,,, az tök mindeggy csak még mindig nem értem hogy minek???
Habár ha minden amcsira rádobom lehet ezzel is lehet reklámozni őket hogy 100 Tonnáig lehet vontatni velük...
azt killódjon aki akar.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Kint az 1.21 béta
-
törölt tag
Egye fene meggyőztél, na nem a multiról hanem erről az agyvérzéses igényről.
a Brutál 1.21-ben akkor az Összes Amerikai vontató képes lesz 100 Tonnát is levontatni, már belettek lőve rá.
és ezt megspékelendő a tréllerek is fellettek túrbozva hogy a 100 tonnáért ne keljen a szomszédba menni, a végleges tréller felhozatal tehát a brutálban:
1, 5, 10, 15, 20, 30, 50, 80, 100 Tonna
azt lehet élvezkedni.
-
törölt tag
válasz Tomdriver #15522 üzenetére
Sztem majd aki leszedte majd bogarászhatja nem akarom ide kiírni...
imhol az infoja most írtam meg.
1: Faster FPS (10%) than of factory default game!
02: together with motion clouds aurora bolaris, rainbow, and moon in the skybox
03: Inserting PETERBILT 389 (credits : dmitry68, Stas556) Searching Truck dealer DAF!
04: Inserting MACK TITAN V8 (credits : Андрей Васильев) Searching Truck dealer IVECO!
05: Inserting WESTERN STAR 5700 (credits : Fabio Contier) Searching Truck dealer MAN!
06: Inserting KENWORTH T800 (credits : RustyRagdoll) Searching Truck dealer MERCEDES!
07: Inserting American Trailers (B & W) finishings 1, 5, 10, 15, 20, 30, 50, 80, 100 Ton.
08: all American trucks towing capacity from 100 Tons! (recommended engine 3500 HP)
09: Repaired textures, and skripts, sounds, and fixed bug & errors report...
10: running operation without errors and warnings![ Szerkesztve ]
-
dokee78
félisten
-
erix31
csendes tag
válasz #70339072 #15514 üzenetére
A vasárnap reggel letöltött brutal, forgalom szemponjából nekem tökéletes, nincs sehol dugó az autópálya lehajtóknál, illetve ha megszűnik egy sáv. Lakott terület szintén jó.
Nos az 80-100 tonnás ( ) förmedvényekről, a 460-lovas DAF 105-el nem tudok nyilatkozni, de még az 560-as Iveco-val is kerülöm őket, nem ehez valók. -
törölt tag
válasz erix31 #15526 üzenetére
azok még nincsenek benne a letölthetőbe mert épp teszteljük Erix.
de alakulnak a végleges paraméterek, és nagyon babák.
Nem mondom aki szopni akar az vigye a 100 tonnát 1000 Le-vel de 3500-as paripával még játszható is a gém.A mostani felturbozott 4 csörös olyan paramétereket kapott hogy még többet is bírnának de minek?
így most jónak tűnik mind
[ Szerkesztve ]
-
Milka 78
nagyúr
Stewen!
Majd el felejtettem,de most már lényegtelen az új verzió miatt...A Peter krómja rácsa nem megjelenítési hiba,hanem egyszerűen az alap konfigurációban hiányzik,nem rakja fel,így nincs is mit megjeleníteni.Ha a boltba bemész természetesen ráböksz,megveszed és kész.
Nem tudom számít e valamit. -
macy
addikt
Ez most komoly, hogy az American Trucks-ban sem lesz multi? Normálisak ezek? És 10.000-ért kínálgatják galaxisban?
-
törölt tag
Hát kérem ez lenne a végső kiadás előtti 1.21-es Brutál aki teszteli szedheti le magának, most tettem fel.
Szerencsére az SCS is fárad nem csak én, így a mostani 1.21-es gyári patch kevesek érdeklődését kelti majd fel annyira, mint amikor belekerült egy új DAF vagy MERCEDES, mert a listát olvasva inkább a hibák javítására koncentráltak és a fejlesztéssel járó kellemetlen bugok és felgyülemlett javítanivalókra áldozták ezt az időt.Óriási szerencse ez most nekünk moddereknek, mert így nem a kitudja milyen új kitalált sokszor indokolatlan hülyeségekhez kell igazodni szkriptekben és egyebekben, hanem az egész időt beleölhetjük a saját munkánk fejlesztésébe aminek a játékosok látják a hasznát, és nem is akár hogyan.
Nos kérem szépen, a Brutálunk végre felöltheti valódi BRUTÁLIS gunyáját, mert ami most kifog menni 1.21 az tényleg brutális lesz. Importáltunk ugyebár 4 amerikai csőrőst aminek az összes hibafelderítése javítgatása, foltozgatása és játszhatobbá használhatobbá "tétele" majd egy hónapig tartott.
Mikor ez készen lett, jött egy kis Tréler adag is hozzá, amivel hasonló elfoglaltságok + átalakítási feladatok akadtak, majd ezt megkoronázva jött a kettő összefésülése designban és egyebekben feltuningolva az összes vontató és alkalmassá téve hogy akár 100 Tonnát vagy többet is jó pénzért elhúzzon, és az Összes vontató az egyedi metálfényezésnek köszönhetően amit megkaphat immár mind, igazi együttessé varázsolható (Igaz csak feketében vagy fehérben) a trailer szinéhez igazodva ugyebár, viszont olyan saját screenshootokra adva lehetőséget a kedves játékosoknak, amit a gyári játékkal nemigen tudnának lőni egyik gyári vontatóval sem vagy a hozzájuk adott gyári trélerekkel. Kicsit nagyképűnek tűnhet ezt állítani, azonban a belefektetett munkaórák tömkelege ebbe az irányba döntötte el a mérleg nyelvét, és a posztolt képeken amit készítettem láthattátok is a végső arc kialakulását.A 100 Tonna vontatási lehetősége nem csak a mazoistáknak készült, bár a lehetősége benne van, mert neki lehet állni próbálgatni elhúzni akár egy mezei 1000 lóerős Brutálos mocival vagy használjon gyári vontatót hozzá aki akar, habár bizonyos 50 tonna feletti súlyoknál már a gyári vontatok is igencsak kormányozhatatlanná váltak a mi tesztelésünkben, és ezektől a súlyoktól szépen le is térdeltek, ezért a Brutálosított csörösökkel összesem volt hasonlítható. Nem kell remegni a 3500 LE motortól sem, nem muszáj 250-el menni vele lehet finoman is közlekedni, akik meg el szeretnék húzni azt a 100 Tonnát jobb is ha abban gondolkoznak, mert a végsebesség hosszú egyenes szakaszokon "talán!" elérheti vele a 120 km/h-t ha nem zavarja be semmi
mert... 100 tonna az 100 tonna még a játékban is. -
rocket
nagyúr
Piros texturakra van valami fix?
Benzinkutaknal szokott lenni foleg (shop belseje, teto), de pl. Pecs fele a turul madar is pirosba oltozott[ Szerkesztve ]
"A lower resolution generally means that there can be more quality per pixel."
-
rocket
nagyúr
válasz Paladin1492 #15532 üzenetére
Koszi.
Ettol most mas gond lett, forintrol eurora valtott vissza a penznem, es inaktiv a menuben a peznem opcio.
Kivettem a modot es az elotte levo mentessel ugyanez.
Jatek ujra inditasa utan mar forintba irja a szamokat, de mellette euro jel van, es továbbra is inaktiv a menuben a penznem opcio.Összegezve lett 110milliard forint helyett, 110milliard eurom (persze mindent forint osszegben szamol, fuvarok osszege is forintban van, csak valamiert euro jel van minden mellett.)
[ Szerkesztve ]
-
tag
-
Milka 78
nagyúr
válasz #70339072 #15530 üzenetére
Eddig minden rendben van vele.Nem fagy,nem warningol/errorozik,nem akad.Természetesen új profil és alap térkép,modok nélkül (csak gyári DLC-k).A vontatókról nem tudok nyilatkozni,mert nincstelen vagyok,kb 1%-os térképpel.
A forgalom az autópályán okés és a kamionok is megfelelő mértékben vannak,viszont a busz kevésnek tűnt.Talán 1-et ha láttam.
Alsóbb rendű úton kicsit gyér a forgalom.Talán itt lehetne egy kicsit sűríteni a dolgokat,mert volt amikor 3 percig sehol senki,mindezt hétfő 12-13-öra közt.Ilyenkor a 31-es Pesti illetve külső szakaszán kifordulni sem tudok a forgalomtól.Kamion busz nem volt egyáltalán.
Összegezve eddig kifejezetten jól muzsikál,de a forgalmon,legalább is a 2 sávos utakon egy kicsit emelnék a sűrűségen (durván 15%-ot már ha tudsz rajta,de úgy emlékszem területek/időzónák szerint is tudod szabályozni) és egy két nagyobb testű versenyzőt is beraknék.
Az Adviser és a +44-es modod is működik (ez utóbbi dobott egy errort,de már kiszedtem a mod mappából),bár pénzt azt nem adott (hála istennek,így van egy kis kihívás).Gondolom ezzel minden rendben:
Loaded trailers: 83
00:00:57.067 : Loaded traffic vehicles of type 'car': 29
00:00:57.068 : Loaded traffic vehicles of type 'truck': 22
00:00:57.069 : Loaded traffic vehicles of type 'bus': 1
00:00:57.070 : Loaded traffic trailers of type 'semi_trailer': 14Természetesen ez csak egyéni vélemény
rocket : Ez a játék híres a varázslásairól.Én addig modolgattam amíg teljesen összenyekelett a játék,szaggatott,megette a gépemet vacsira.A Log.txt-m 60-70 error-ral gyarapodott.
Új profilt és egy alapos pucolást kellett eszközölnöm.[ Szerkesztve ]
-
Dananto
tag
válasz Milka 78 #15538 üzenetére
Pár nap tesztelés után a forgalomról ugyanazt tudom mondani, mint Milka, hogy foltokban gyér, de alakul.
Sony Xperia Z3 - Xperia Z5 - Xperia Z5 Premium - Intel® Core™ i7 3.60 GHz, 128 SSD, 3 TB HDD, 16 GB DDR3-RAM, NVIDIA® GeForce GTX 760, Microsoft® Windows® 8.1 Update, Logitech G27
-
rocket
nagyúr
válasz Vakegérke #15539 üzenetére
Jatekbeallitasokban tudsz valasztani?
Most ujra inditas utan megint visszallat euroba a szam is
Mas tema, melyik traffic modot erdemes hasznalni amiben lehet allitani a forgalom intenzitasat?
-
barni1122
tag
Tesztelgetés közben ilyen üzentet kaptam:
<WARNING> Dropped 12478 instances of '/model/vegetation/grass/grass_green1.pmd' exceeding the per-item limit (65536). Reduce density or mix in more item types.
00:24:08.847 : <WARNING> Dropped 1968 instances of '/model/vegetation/grass/grass_green1.pmd' exceeding the per-item limit (65536). Reduce density or mix in more item types.
00:24:08.929 : <WARNING> Dropped 23182 instances of '/model/vegetation/grass/grass_green1.pmd' exceeding the per-item limit (65536). Reduce density or mix in more item types.Sok vizet nem zavar, de hátha valakinek csípni fogja a szemét.
1.21, csak brutál. -
törölt tag
válasz Milka 78 #15538 üzenetére
sajnos a" log" loader trélere vagy kamu vagy valami alapszám ami soha nem változik.
mindig ennyi amit kiír holott a paraméterek buherálása látványos változást okoz.Az én meglátásom a gyárival összehasonlítva hogy majdnem egyforma a sürüség talán egy kicsit kevesebb csak a brutálba azok a paraméterek lettek átbuherálva amik a kamionokra és a buszokra vonatkoztak nos ezt én drasztikussan csökkentettem hogy életszerű legyen mert nem 1 auto egy kamion jön szembe soha hanem sok autó és egy kamion esetleg egy busz.
a gyérség érzését sztem ez okozhatja csak nálatok mellesleg a pályára kiérve állandóan karambolozok az autokkal mert annyi van belőlűk úgy kell kerülgetni még éjszaka is.
a mellékutakon nyílván gyérebb a forgalom de az nem szabályozható moddal mert a motor kezeli, ugyanis egy tömb van autók, kamionok, buszok, tréllerek amit a progi kezel és ezen belül lehet buherálni hogy a tömben mennyi jármű legyen egy adott út szakaszon pályán mellékúton etc de hogy mennyit dobjon, az nem befolyásolható.
köszönöm az észrevételt.
-
Dananto
tag
válasz #70339072 #15547 üzenetére
De nálam pályán is van, hogy dél környékén percekig nincs forgalom.
Valami még nem oké ezzel.
Mellékúton meg jóformán forgalom sincs.[ Szerkesztve ]
Sony Xperia Z3 - Xperia Z5 - Xperia Z5 Premium - Intel® Core™ i7 3.60 GHz, 128 SSD, 3 TB HDD, 16 GB DDR3-RAM, NVIDIA® GeForce GTX 760, Microsoft® Windows® 8.1 Update, Logitech G27
-
rocket
nagyúr
Tenyleg nagyon gyer a forgalom, teljesen mind1 milyen idopontban, varosokban is alig van.
9 honapig nem jatszottam, de elotte nem volt ilyen, azzal gyorsitja a SCS a jatekot, hogy lassan nem lesz AI forgalom?
-
nagyúr
Üdv a klubban. Minket spanyolba vitt be egy szerpentinre, ahol 13 méteres hosszúság korlátozás volt és csak egy sávon közlekedtek az autók, mert szűk volt. Mi átmentünk rajta, sikerrel. Persze 13,6 -os póttal, élőben.
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- EA Sports WRC '23
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- TCL LCD és LED TV-k
- Autós topik
- Milyen processzort vegyek?
- Viccrovat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
- Mobil Felvásárlás!! Samsung,Iphone!! NAPI LEGMAGASABB ÁRBAN! ORSZÁGSZERTE!
- Macbook Pro 2023 M2 Pro 16/512
- új állapotú Panasonic laptop: Intel Core i5 / 512Gb m.2 SSD / 8Gb Ram / Windows 11
- Eladó HP 250 G6 832A notebook 15,6" FHD/Core i5-7200M/8GB DDR4/ 256GB SSD/HUN bill
- Nintendo Switch Lite 256GB + tok , Dual Boot (Eredeti SW vagy CFW) 19.0.1 Atmosphere, 3 hónap gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest