- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Rap, Hip-hop 90'
- Gurulunk, WAZE?!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tatabike
őstag
Ez most komoly? Kéri az e-mail címet, de nem lehet kukacot beírni? A felhasználónevem beírása után meg egyáltalán egy árva betűt sem enged beírni? Aztán meg nem enged be, mert invalid...
-
tatabike
őstag
Jó, már ott elakad az egész, hogy válasszam ki az ETS2 könyvtárat. Bármit választok, nem jó. Nekem internetes parancsikonom van, Steam-en keresztül játszok, honnan szedjek elő ETS2 telepítést...
-
tutuhawer
őstag
válasz
tatabike #11390 üzenetére
ha sikerült letölteni, akkor telepíted, magától megy a telepítés. Aztán a multiplayeres ikont indítod az asztalról, miközben a steam is fut, és máris indul a MP. A játékba saját kamionnal érkezz, nagyon fontos. A játék indítása után máris látod, multiban vagy, be kell lépned az ETS multiplayer adataiddal. Aztán belépsz , és ha van hely, máris csatlakoztat téged a szerverre.
-
doc
nagyúr
-
tatabike
őstag
Most akkor az ETS2MP oldalon nem működik a WorldOfTrucks acc? Tököm kivan, még hány helyre regisztráljak, ezen a 4-5-ön kívül...?
Szerk.: Megoldódott, Steam-es acc működik, de csak a Steamen keresztül bejelentkezve, önmagában nem. Csak azt nem értem, ha online vagyok a Steam-en, akkor minek kéri még pluszban még egyszer az adatokat az ETS2MP oldalhoz is...
Szerk.: Mégsem, oda is kell külön reg. Már most egy idegbaj az egész, gondolom akkor a multinál meg bele fogom állítani a csavarhúzót az IPS-be, ahogy magamat ismerem.
Nem elég bonyolult az élet, még ezt is meg kell csavarni 5x....
-
tutuhawer
őstag
válasz
Milka 78 #11380 üzenetére
az ets2.lt-n az izé pedzegette, a józsipista nemtudomki. Az ets2mp fórumban viszont jobb válaszokat kapott , a holland kisfőnök is próbálta és törölte volna a témákat, ha nem lenne rendben, ilyen szempontból megnyugodtam
Ami a módosításokat illeti, 1 tonnás a rakott pótkocsim, én csak ezen akarok változtatni. Multiban vagy az nélkül , én majd amúgyis ilyesmi moddal akarok játszani, nem szeretem a speckó szállítmányokat, egyszerű fehér ponyvás vagy dobozos vagy hűtős, aztán kész, ezért kell egy kis iránymutatás, miféle ez a mod
-
törölt tag
válasz
ledgeri #11374 üzenetére
ha tömöríteni akar dolgokat, akkor a 7zip-et ajánlom 32 vagy pedig 64bitesben amit hangsulyozok,hogy nalam működik rendesen. tehát, 3,5 giga motyóból , csinalt, 664 megás motyót.
de persze a Beállításoknal a tömörítést Ultrára kell tedd, és a CPU számoknál amennyi cpu-d van anyira kel tenni. pl. ha 4,akkor 4-re. és jöhet a mehet.
-
Milka 78
nagyúr
Úgy fest valamelyest megoldottam a lagg problémát,bár most üresebb a szeró...Stutgardnál barikádos buli volt 10-12 kamionnal,mindenki villogott,dudált.40-50 fps mindenhol (eddig 25-30-ig beesett) amióta kiakasztottam az órajelet és fix 1160/1570-en tolom a kártyának.MSI AB Unoficial overlocking->without PowerPlay és kell húzni a gpu/memória órajelén legalább +1-et.
-
törölt tag
válasz
tutuhawer #11378 üzenetére
Nos mint írtam már 1000x én nem multizom.
Amúgy is nézve azt hogy mit görcsöltök vele én szép csendben a sarokban ülök és csak halkan kuncogok rajta magamban.
Sok idegességtől mentett meg ahogy elnézem az hogy kihagytam sajnos hálaistennek...Leszedtem ezt a vackot és belenéztem, nos első ránézésre rendesen szét van szkriptelve az összes kabinbeállítás, vontató tengely, és a fizika. az eredeti fileokkal nem hasonlítottam össze mert az nekem meg sincs de gondolom a szokásos "orosz hack" és próbálkozás a paraméterek variálásával.
2 lehetőség van,
1 vagy működik valahogy. (én bekapcsolt mini konzollal szoktam tolni a gémet éjjel nappal így azonnal látom ha valami nem kóser de mint írtam nem multizom azt sem tom ott lehet e vagy működne e)
2 vagy csak hibákat generál.
a fraps használata felesleges a bekapcsolt minikonzol mutatja az FPS-t és felesleges másik program futtatása a procinak.
én a felvételre, pedig a Camtasia studiot használom.az összes kisfilmem azzal készítettem vágtam effekteltem.
-
Ablakos
őstag
Winter modhoz lehet olyan AI modot is tenni, amelyik figyelembe veszi a havat? Engem rendesen megfog a hó, csúszik, kínlódik az emelkedőn a gép, de a többi járműnek, mintha nyár lenne. Ez elég kiábrándító.
-
tutuhawer
őstag
válasz
tutuhawer #11377 üzenetére
Tehát innen LINK letöltöttem a pótkocsi módosítást, minden áru marad a régi, de a kotrógépet is például egy hűtős pótban viszem, vagyis az van odaírva. A pótokat lecserélte, de átírta 1 tonna tömegre, ami baj és értelmetlen is.
Stewen, te bele tudsz nyúlni egy ilyen scs fájlba, igaz? Meg tudod mondani a kriksz-krakszokat látva, mi adja az 1 tonnás tömeget a pótnak és hogy tudnánk módosítani rajta?
/még nem indítottam , nem akasztottam fel egyet se, a kormányom hangosan kapcsol be/ -
tutuhawer
őstag
válasz
Milka 78 #11318 üzenetére
Most olvastam pár hozzászólást , és http://metaltigersa.co.za/ets2mp_mods.html rendben van. A metaltiger srác valóban a játékban levő trailerekkel és def fájlaival módosít ezt-azt. Lecserélni és súlyozni is tud, ahogy ledgeri is írta. Holnap-holnapután megnézem, mik és hogyan is változnak, érdekel a téma.
szerk: például:
-
tutuhawer
őstag
Valamelyik nap kipróbálom a tréler csereberélést, és bemegyek multiba, ha tetszik. Aztán mehetek Csabi után a levesbe..
-
-
ledgeri
nagyúr
-
tutuhawer
őstag
válasz
ledgeri #11372 üzenetére
haver, teljesen mindegy, nekem alapból is gondjaim vannak. Felvételkor ablakot kell nyitnom és lefagy a lábam, különben 70-80 fokig is melegszik a videókártya. Frapsszal veszek fel mindenféle tömörítés meg egyebek nélkül, és azt töltöm fel tube-ra. Egyéb programmal a felvétel szétszakadna, akadna, lásd: steam felvevő vagy bandicam vagy mi van még nvidia saját felvevője...
Szóval esélytelen nálam javulást elérni, pedig tudom, te profi vagy a videókban, de kösz nem. Elköltöttem a pénzem új kerékpárra , nem lesz új PC. Pedig a The Crew-t megvettem és nem tudom játszani így, win XP-t nem támogat -
ledgeri
nagyúr
válasz
juhiati #11367 üzenetére
Ennek pont az ellenkezője igaz. Ha neked nincs DLC festésed, akkor az alap színt rakja be kérdés nélkül, míg ha meglenne az összes, akkor szép 10-100 megákat kéne hivogatni ramból/lemezről. Hogy a szétlámpázott dolgokról ne is beszéljek...
Nekem 6850-em van, viszon i5-tel, de a FC4 csak lowon futott jól ,ez viszon elfogadható maxolva... érdekes...
(#11369) tutuhawer Mi vel rögzítesz, milyen beállításokka?
-
törölt tag
Néhány ember,olyan mint az enter. Minden mondat után leütném.
Ti is igy vagytok vele néha??
-
tatabike
őstag
válasz
tutuhawer #11369 üzenetére
Kösz. Akkor megnyugtató, hogy nem a gépemmel van a hiba. Azért egy 4850, egy G2020 meg 4GB ram alapgép legyen már elég neki, nem olyan durva a grafikája, ennél komolyabbak is elfutnak ezen az elavult vason. Olyan, mintha a játék saját magával küzdene, és néha nem tudja eldönteni, mit csináljon...
-
tutuhawer
őstag
válasz
tatabike #11357 üzenetére
Szasz, mindenkinek akad néha-néha, és épp jó helyen kérdezed a grafikai beállításokat, gyakran kerül szóba, ráadásul van is egy aktív játékos, aki szakértő. Elég kemény gépeken is tényleg vannak gondjai a játékosoknak, ez a játék ilyen. Grafikai beállításokat én nem tudok mondani neked, én 8-10-15 FPS-sel is küzdök néha, főleg felvételnél.
-
juhiati
aktív tag
válasz
Milka 78 #11366 üzenetére
Amúgy a lagg, én rájöttem ezé van mert sok a hülye aki dlc festést használ és ha az neked nincs meg fél évig gondolkozik mivel helyettesítse. Én spec az ilyen festés és jobs dlc-ket is kivágnám, mert akinek minden megvan meg a nemlétező sezlonypeccset is megvette az oké, de én nem fogok 300 ft-ot kiadni egy festésért amit jóformán sose fogok használni.
Amúgy nekem egy hd6870-es van, a FarCry4et viszi Highon de az ets-t meg se próbálom
-
doc
nagyúr
megneztem ma a ceges gepen a jatekot (GTX 670 ti), basszus kell egy jatekgep otthonra
eszmeletlen szep maxra huzva a grafika... -
tatabike
őstag
Sziasztok,
nem tudjátok, van valamilyen patch már arra, hogy több sofőrt lehessen felvenni a játékban? Plusz másnak is akad néha a game játék közben, főleg városokban? Nem hinném, hogy gyenge lenne a gép, vagy van valamilyen tuti beállítás vga-ügyben? Köszönöm előre is.
-
törölt tag
hogy a jóóóóóóóóóó, édes hadd ne mondjam kicsodába, mi a fenéér nemkamálja ez a 8.1 az ets-t???? ahogy ,amilyen beállításon van, amilyenen még türhetően elmegy 7en, az 8.1-en katasztrófa !!!! de mér???? szinte a legszarabb,ocsmányabb grafra kell álitsam, ha 8.1-en akarok menni.!
-
Milka 78
nagyúr
válasz
ledgeri #11342 üzenetére
Tárgytalan mindenhol laggolt mindekinél,de az első 20-30 percre gondoltam .Egyszerűen nem tudok normális beállítást találni városon belül,pedig nem fukarkodtam vas terén.50 fps-alatt szétlaggol a játék és vsync nélkül 100fps-el is játszhatatlan .Minden koppra van rakva kivéve a tükröket,fű sűrűséget és 200% a rendelés. Ellenben ha leraktam egyszerűsített medium-ra még rosszabb volt,de próbálkozta a textúrákkal is...erdménytelenül.Mindenhol tolhatom akár 400%-on is. (ilyenkor 30-40%-on megy a kari)amig nem vagyok városban és nincs 8 kamionnál több,mert akkor olyan durva fsp droppom van mint az állat .
Valami olyan beállítás kéne amit a város előtt 1 kattintással tudnék aktiválni.
Azt már kiszűrtem,hogy a belső nézet bukó és a tükröket ki kell lőni vagy hátsó/lökös nézetből lehelt esetleg a hangulat rovására.
Ha van valami tipp akkor jöhet,hogy mivel tudom legjobban tehermentesíteni a kártyát és mivel bukom a legkevesebbet látványba. -
juhiati
aktív tag
válasz
gabesz222 #11346 üzenetére
Múltkor ezen az úton kicsit visszább a híd vagy mi van ott az út felett, ahol két kamion pont elfér egymás mellett, egy idióta a dugó közepén kitalálta hogy ő márpedig itt megfordul mert mekkora móka lesz az. Admin sehol.
Én álltam a hülye mögött, kis okoskodással arább tessékeltem a vontatmányát.
Mekkora ász lehettem
-
gabesz222
csendes tag
Rotterdam-ban van egy kanyar ahol mindig balhé van. Már régebben is volt egy nem túl kellemes élményem de most azon is túltettek. Direkt mentettem előtte kétszer újra is kellet töltenem mert összetörtek. Harmadjára mikor mentem elakadt egy idióta a kanyarban, Először még csak öten voltunk kb de végül ez lett belőle:
[link] -
ledgeri
nagyúr
válasz
juhiati #11343 üzenetére
Az is jó volt - a videóból kimarad- hogy Szépen single-ben odakészülök, oké MP indít, várok...
1. 10 másodpercenkénti bekerülési próba letelt, második is... harmadjára meg egyből bedobott, örültem is!!! aztán meg fél óra tömegnyomor, és aztán kezdődik a videó.De legalább eszembe jutott, hogy ha legközelebb ilyan lesz az jó taktika, hogy előtte kell menteni a város minden no-coll-zónájában egyet, külön névvel, és ha indulás van akkor betölteni egy távolit...
-
ledgeri
nagyúr
válasz
andrasrx8 #11338 üzenetére
Az videó elején meg a kudarcot vallott Dev konvoly, ami úgy volt meghírdetve, hogy ottlesznek a Dev-ek és arról lesz a stream, ehelyett ők felmentek a a #3ra, és duplatrailereztek...
Utána meg valaki rám akadt...Más:
E-heti feladványunk: Hogy is van ez?
Hogy nincsen a hátsó tengelyre kivezetve hajtás 6x2/4-nél, 6x2/4 középnél, és 6x4-nél? Vagy hiraulikus, esetleg beépített elektromotoros???
(
)
-
ledgeri
nagyúr
válasz
tutuhawer #11334 üzenetére
Ok, én meg streamelek róla... csak amikor visszanéznéd, hogy ki is volt az, és nem találod a 125. tomi02 után sem akkor nagy segítség egy TXT amiben benne van az AKKORI neve, mellette a steam azonosítója, kamionjának márkája, alvázkonfigja, és miegymás azonosító eszköz...
Ha jelentenéd kelleni fog a link a steam profiljához, amit pl ha nevet módosít egyből csak itt érhetsz el egyenlőre, mert a "kivel játszottunk" funkció még nincs támogatva.
+ A SP>MP modolásról: vígan fut a challange 80 (vagy 125) tonnás utánfutókkal hasonló módon.
-
tutuhawer
őstag
válasz
Milka 78 #11323 üzenetére
Van egy mod a multiplayerhez, már régebbi megoldás, de figyelemre méltó lehet. Single playerben indítunk, de előtte a nekünk tetsző gyári, eredeti pótkocsi típust betesszük a mod mappába, és a single playerben ez minden pótkocsit olyanra lecserél, az összes fuvar ez lesz, ha jól látom, tehát ponyvás pótkocsiban nem fát viszünk, hanem az annak megfelelő fajta árut, mindegyik felrakótól. Aláírva, hogy egyszerre csak egy típusú pótot basztassunk, értsd: csak ponyvásakkal vagsy csak hűtősekkel vagy csak 25 tonnás konténerrel stb stb variáljunk. Aláírva megjegyzés: ideális, ha valaki egy kis változást akar, vagy konvojban menne ugyanolyan pótkocsikkal. Várjunk pár napot az eszetlen moddolgatással, letöltögetéssel, habár leszögezhetjük jóelőre: single playerben moddolja a játékot, menti, már mentett játékkal lép be a multiplayerbe a játékos, ahol az van elmentve, hogy minden pótkocsi hűtős, és sör van mindegyikben / vagy ki mit iszik, attól függ
/
OK?
Csak nézzünk valami megbízható forrást, pár napot kibírunk. Nekem tetszene csak egyfajta, csak ponyvás vagy csak hűtős, dobozos. Lásd még: virtuális cégben vagyunk mondjuk, és a főnök azt mondja, ezen héten hűtős munkák vannak, tölste le minden tag ezt ás ezt a pótot, állítsa át single playerben, és úgy jöjjön be multiplayerbe. Jövő héten meg másmilyen. -
ledgeri
nagyúr
Hogyan jelentsük a játékost multiban? nem is tudtam, mindenkiről megy a log a kliensben... szóval mindenki eleve már el van kapva...
-
szala86
aktív tag
válasz
Vakegérke #11315 üzenetére
Na mem bírtam nyugodni és itt a megfejtés:
Hol volt, hol nem volt, volt egyszer egy Ludas Matyi... Mint tudjuk, döbrögi uram deresre huzatta, és huszonötöt veretett az ülepére. Mikor elengedték, Matyi az ülepét tapogatva fájdalommal, de határozottan kiáltotta a legendás mondatot: Én, uram, a fizetést köszönöm, ha az iste erőt ád, s életben megtart, majd megszolgálom; azért csak róvja fel a kapufékfájára, hogy el ne felejtse: háromszor veri ezt kendnek Ludas Matyi vissza! Döbrögi nem vette komolyan, pórul is járt. Én felróttam, hogy örömet szerezzek nektek.
-
tutuhawer
őstag
válasz
Milka 78 #11325 üzenetére
Igen, igen, itt egy Renault-s videó a sok közül.
https://www.youtube.com/watch?v=ZW18lZF6trM -
tutuhawer
őstag
válasz
Milka 78 #11318 üzenetére
Könyvjelzőzöm most, aztán rákeresek a multis fórumban, hátha van pár visszajelzés róla
Az egy telefonra telepíthető alkalmazás, ami a kamion adatait mutatja. Na én erre nem vagyok kíváncsi egyáltalán, hisz ott a szemem előtt minden, de egy navigációt rátenni okostelefonra már... odabasz kategóriás lenne. Ezért érdekel, hogy valaki foglalkozik-e ilyesmivel, érti-e hogyan működik.
-
Milka 78
nagyúr
Urak!A Multiba ugye nem lehet mod-ot tenni...akkor ez mi?
-
tutuhawer
őstag
Valaki ért ehhez a fajta dologhoz, használtok ilyet, tudjuk, miért jó ez, mi fán terem?
-
törölt tag
válasz
#10234880 #11313 üzenetére
"Aki tud olvasni ezt az üzenetet, akkor kérni fogja a párt."
google translate ezt mondja rá,,, neked eszedbe se jutott?
egy versike jutott erről eszembe illetve egy kis részlet Seres Péter gyerekverséből :
gyerek vagyok még,
csenevész kölyök,
a hónom alól sem,
nőtt még ki a könyök.múúúúúúúúú hahahahhaha
-
szala86
aktív tag
Valaki nem tudna nekem segíteni interior készítésben? Az új daf eu 6-os belsőhöz szeretném a képen látható gps-t berakni, úgy hogy az működjön is. Nagyon hálás lennék ha valaki tudna segíteni, mert elég sokat keresgéltem mindenféle tutorialt, de vakvágányra futottam. Előre is köszönöm!
Bocsi a dupla hozzászólásért. Nem értem hogyan történt, mert a szerkesztésre mentem erre létrehozott még egy hozzászólást. Hmm
-
szala86
aktív tag
.
-
Tomko78
őstag
válasz
Paladin1492 #11304 üzenetére
Azt írja a karácsony még nagyon messze van
-
-
törölt tag
p: ʇǝlǝɟ ʎƃǝ ʞǝɹéʞǝq ʞɐuuɐ'ıusɐʌlo ɐɾpnʇlǝ ʇǝƃǝʌözs ɐ ʇzǝ ıʞɐ
kivancsi vagyok ki fejti meg a mondatom elsőnek
Új hozzászólás Aktív témák
- Kezünkben a Honor Magic V5
- Milyen processzort vegyek?
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Haladó fájlrendszerek, de mire jók? Ext4 vs Btrfs vs ZFS vs APFS
- Milyen notebookot vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Star Trek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- További aktív témák...
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Lian Li HydroShift 360 LCD /3x120mm RGB FAN/ HSLCD36RB (593933)
- Lian Li Hydroshift 360 LCD /FANLESS/ HSLCD36NB (593932)
- Lenovo IdeaPad 3 17ITL6 - 17.3" HD+ Intel 6305 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / GTX 1660Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Apple iPhone 14 Plus 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro