- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Gurulunk, WAZE?!
- moonlight115: Privát, oh!
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Quake III. , ahogy nekem kezdődött
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr.Franczy
aktív tag
-
Mr.Franczy
aktív tag
válasz
Bati0501 #19146 üzenetére
Szia.
Frissítsd le a kamion módot is! Gondolom viper félét használod, fent van műhelyben is, elvileg! Ahhoz amúgy sem kell hang mód, mert benne van magában a kamion módban! Gondolom az is fel lett frissítve a játékhoz! Ha ez sem segít, akkor egyenlőre, nincs más ötletem! -
Tomdriver
őstag
válasz
Bati0501 #14290 üzenetére
Sajnos nem, alapból az F1 szünet, F2 meg a képernyőtükrök engedélyezése.
Egyszerűen nincs ilyen opció a billentyűkiosztáson,a fényszóró mód is csak a helyzetjelzőt meg a tompitottat kapcsolja, külön gombra lehet tenni a fényszórót meg a villantást, de ettől a fényhídon pihenő lámpák még nem kapcsolnak be.
Nem is értem...Azért köszi!
-
válasz
Bati0501 #12526 üzenetére
Sajnos egy kis cégről beszélünk, kis pénzel a zsebükben. Mivel kevesen vannak, hosszabb idő még valamit elkészítenek. Az mp4-es kamion is hónapok óta készül. Már 2 új kamion is be lett jelentve, mert az új Man, meg T szériás Renult-ot is megkezdték, ha minden igaz. Arra is kell még jó pár hónapot várni...
Scandinavia dlc?! Igen, nagyon régen elkezdték és még ~2 hónap még kijön. De ha felmész a blog oldalukra, és megnézed mik lesznek benne, messze nem az alap pályához használt textúrákat kapjuk vissza. A 180 darab újításról nem is beszélve. Lesznek benne igen komoly helyek. Akkor az új pótkocsikat, amik benne lesznek, lásd élőállat szállító, meg a kamion trailer, biztos nem 2 perc megcsinálni és textúrát ráhúzni.
Jó pár hónapja új tag is csatlakozott hozzájuk, hogy a munkájukat segítse.Akkor mondj olyan céget, mint ők, hogy mindig adnak ki hozzá új dlc-t és nem átnevezett mappokat. A COD szériára gondolok, ahol cask 1-2 textúrát kicserélnek és 20 eurót elkérnek 2 "új" pályáért. Igen, de ők már milliárdokkal dobáloznak, míg az scs nem. Szóval minőségi munkát csinálnak, hosszabb idő elteltével, mert nincsenek tele pénzel.... De minőségibb mint a többi gyártó kiegészítői...
Arról nem is beszélve, hogy sokan míg így is lopják a terméküket, ahelyett hogy steamen akcióban 7~10 euróért megvegye, hogy ennyivel is segítsen a játékkészítőknek...
-
SenorGrande
senior tag
válasz
Bati0501 #12524 üzenetére
Ráfázzanak?! Mutass még egy csapatot, akik ennyit dolgoznak, ennyi ficsört és tartalmat adnak még ennyivel a megjelenés után is a játékhoz.Teljes tisztelet övezi őket, ésszerűen nem egy pontos időpontot mondanak, hanem egy időintervallumot, amikorra biztosan olyan formában tudják kiadni az ígérteket, amiért nem éri szó a ház elejét. Nem is találsz fröcsögő, okádó hozzászólásokat, fórumokat róluk.
Összetennénk a két kezünket, ha az átlagos játékfejlesztők hozzáállása akár csak 70%-ban lenne ilyen.
-
-
tatabike
őstag
válasz
Bati0501 #11693 üzenetére
Máshol nem tudom, mivel nem vagyok máshol. Nem FB-zek, meg semmi ilyesmi. De gondolom ugyanez megy, máshova is emberek járnak, akik a korlátlan internet-eléréstől okosnak hiszik magukat, és bármilyen témában bármikor fél perc alatt megmondják a frankót. Mert azt gondolják, az a tudás, azzal lehet leoltani a másikat, ha belinkelek egy videót, egy wikit, vagy egy hasonló "okos" dumáját. Saját tapasztalat elvétve akad, de az is hiába, mert azt is lehurrogják. Ez az internet, isten hozott...
-
tatabike
őstag
válasz
Bati0501 #11689 üzenetére
Hagyjuk.
Szó sem volt róla, hogy bárki is elment egy orvoshoz, aztán egy másik orvoshoz, már megint fűzöd bele a sajátodat, érthetetlen számomra...
A kioktató egy anyagbeszerző volt, de van felszolgáló "diplomája" is, biztos Dr. Pincér...
Egy profi szívsebész meg nem 3 évet tanul gondolom...
Amúgy meg nem érdekel. és nem sértődtem meg, mint említettem, hozzászoktam. Csak levezettem, mi itt a trendi...
-
tatabike
őstag
válasz
Bati0501 #11680 üzenetére
Nem, a zakatolást okozza a tökéletlen égés... Dízel-kopogás, ha úgy jobban tetszik. Terhelésváltásról meg turbóról szó sem volt az én írásomban. Bírom, hogy csak azért, hogy valakinek igaza legyen, belemagyaráz a másik írásába olyasmit, ami egyrészt nincs benne, másrészt ettől majd okosabbnak látszik...
De semmi vész, megszoktam már, hogy a PH-n mindig van, aki mindent jobban tud. Csodálkoztam is, hogy eddig hol voltak a megmondóemberek, hát azért csak előbújtak. De nekem mindegy, mindenki azt hisz, amit akar...
Még egy orvos ismerősömet is kioktatták itt egyszer egészségügyi témában, mondjuk nem tudták, hogy orvos, de azért egyből leoltotta a tudását egy "hozzáértő". Mert 10+ év egyetem az nem érhet fel a PH-val... Azóta ide jár konzultálni...(Illetve, azóta nagy ívben kerüli az oldalt...)
-
Milka 78
nagyúr
válasz
Bati0501 #11664 üzenetére
Csepkövesre gugliztam/fórumoztam magam a témában,de nem sikerült kikupálni magam,mint azt a szenvedésem is mutatta.
Én hozzárendeltem a kártyát direktbe a számlához,hogy ne keljen töltögetni.Most a Steamen egy kattintással tudok vásárolni.Azért volt para rendesen...öreg vagyok már én ehhez és új ez az egészMultis kollégák!
Van aki megvette a High Power Cargo Pack-ot?Az hozzá tartozó egyedi festések megjelentek,de a vontatmányoknak nyoma sincsÚgy tudtam működik vele és ezért látok sok "üres" pótot,mert nekem ugye eddig nem volt meg...
Ha egyedi fényezésem van azt csak az látja aki szintén rendelkezik a dlc-vel? -
törölt tag
válasz
Bati0501 #11411 üzenetére
szivesen. Ám oda irják, hogy ha van benne új város,. és ha nincs akkor is odairják,hogy No new cities. vagyis mindenféleképpen odairják,hogy van vagy nincs benne. mint pl. odairták, hogy vannak új utak. vagyis van New roads. azt is odairják. mindent kiirnak,csak jobban figyelve kell olvasni a sorokat.
És a modokat,én úgy csinálom,hogy a játékba, deaktiválom őket,vagyis a TSM részeket, aztán viszalépek a játékba, utána meg teljesen ki. Mikor evvel megvagyok, törlöm a mod mappából mindet. és beteszem az újakat. és megint belépek,aktiválom őket,. és aztán már,nekiesek a játéknak,mint vak laci a gödörnek.
-
törölt tag
válasz
Bati0501 #11402 üzenetére
Igen van, TSM Map 5.3.1 -es az 1.15-ös patchra. És jó ha felteszed az ujabbat, a kompatibilitás érdekében.
-
Bunken
tag
válasz
Bati0501 #11280 üzenetére
Ezt próbáltad már?
A [Mega Store Reworked V5-el] nem akad össze.
Így lesz a kabin hátulján is fény meg a hátsó lámpa is olyan lehet amilyet szeretnél. -
Bunken
tag
válasz
Bati0501 #9462 üzenetére
Ha megjelenik valamelyikből egy frissebb változat akkor a régebbit nyugodtan ki lehet venni mert semmi értelme, hogy ott legyen.
Attól, hogy a másik frissebb verzió nem biztos, hogy tartalmaz újabb vontatmányokat, lehet, hogy csak hibajavítás vagy az újabb patch-hez való kompatibilitást javította benne.
A lényeg az, hogy a régebbit vedd ki mert fölösleges és az is lehet, hogy egymást is zavarják. -
szala86
aktív tag
-
-
-
Feribacsi555
senior tag
válasz
Bati0501 #6999 üzenetére
Én igen. Battlefield 4 megjelenésekor kitört a hiszti meg a pénzvisszakérős láz. Ilyenkor nyilván ha vissza is adják a pénzt, nem a boltos fogja visszaadni, hanem a "nagyker" esetünkben akár az scs-nek az eladó részlege. De ilyenért nem fogják az idejüket fecsérelni, főleg, hogy nem is az ő termékük miatt van a balhé.
Az egész speed limites dologban azt nem tartom fairnak, hogy nem úgy lett megkérdezve, hogy legyen-e vagy sem, továbbá a szavazós űrlapon csak olyan opció van, hogy sebesség korlátokat sorolnak fel, de olyan lehetőséget még csak véletlenül sem építettek bele, hogy arra lehessen kattintani, kösz, nem kell sebesség limit, így okosan csinálva mert aki keveselte a 90km/h-t az megoszlott a maradék 3-4 válasz között, aki meg korlátot akart, az meg egyöntetűen arra szavazott. Itt inkább az kellett volna, kell-e vagy sem. Ennyi. Lényegében nem volt olyan lehetőség, hogy nem kell.
-
Genyadjpio
újonc
válasz
Bati0501 #6751 üzenetére
Üdv.:
Az euro truck simulator 2-ben, vettem egy kamiont és amit vettem én abba dolgozok, de a régivbe veszek fel egy sofőrt! És ugyebár 2 saját kamionom van (kölcsönnel)! Hogy ha én a régi kamionba akarok dolgozni Azt hogy lehet megcsinálni hogy magamat áttegyem a régibe az sofőrömet pedig az újba?Válaszod előre is köszönöm!
Üdv: Zoli
-
Milka 78
nagyúr
válasz
Bati0501 #6407 üzenetére
Kevesebb pénz a fuvarokért,kevesebb xp,lassabb fejlődés,de a Restán le van írva bővebben.A régivel nem játszottam,de ez elég korrekt mapnak tűnik,sok faluval,várossal.Persze nem akkora mint a TSM,de sokkal tömörebbnek tűnik az egêsz,nincs olyan sok autópályás üresjárat,de még nagyon az elején vagyok(4 fuvar).
-
Milka 78
nagyúr
válasz
Bati0501 #6405 üzenetére
Nagyon jó és sokkal több a kihívás,lévén több a mellékút és elég szűkösek az utak,de tele van vasúti átkelővel,felbontással és egyéb érdekes dolgokkal.
Eddig egyszer szívtam be vele a Trailer pack miatt,de még is bent hagytam.Baromi flash a szűk utakon lavírozni nagy vontatmánnyal.
-
tutuhawer
őstag
válasz
Bati0501 #6378 üzenetére
én próbálok majd felvenni a multiból is, feltolom a tube-ra belinkelem ide is. Arra próbálok rámutatni , hogy a multiplayer rész mennyire jó tud lenni, vagy legalábbis alakítható. A fel-lerakó most is tele van, de legalább szellem módban nem ütközünk egymással. Délután felengedtek mindemkit a szerverre, össze is omlott, talán most már összeszedik magukat, kora este jól ment.
-
törölt tag
válasz
Bati0501 #5918 üzenetére
Nos ha megengedsz egy véleményt, mert a srác a 7.1 topikomba az ets2.lt-n is rendesen reklámozta ezt a hangot, nos leszedtem kipróbáltam letöröltem.
1. a fülkében a szokásos alig halható probléma.
2. a hangfile-okat vettem a fáradságot és behívtam sound forge 11-be és az RPM-ek 500-800-1000-1200- stb olyan hangerő eltérések vannak hogy az egy vicc.
3. 5.1-en halgatva az 500 RPM szépen előről szólt majd a 800 és többi belső hang szépen hátravándorolt a hátsókba.
ennél sztem még a gyári brutál által kicsit feltuningolt is jobb nem elfogultság, hanem próbák és elemzések után.
maradok a kaptafámnál
-
Faterkam
addikt
válasz
Bati0501 #4624 üzenetére
Mondjuk van a játékban ~300 garázs, tele vagy lével, 154 sofőrt felvettél, mindnek saját kamionja, éééés utána? A többi garázs áll üresen... ennek mi értelme? ezt én sem értem, de ezen már nem fognak változtatni, többen jelentették a fejlesztőknek is! Én is arra mentem rá, hogy megveszem az összes garázst, és koppantam, hogy nincs annyi ember a játékban!
-
erix31
csendes tag
válasz
Bati0501 #4543 üzenetére
Itt a lóerő és idő összehasonlításnál, talán változik, hogy az alkalmazottaknak milyen erős vontatót veszünk. Mert eddig az alapverzióval is annyit hoztak, mint egy bivalyerős tuning géppel. Én eddig is jobban szerettem 400LE körüli vontatóval, egy 20t feletti nem sürgős fuvart vállalni és mellékúton haladni. Olyan sor gyűlt fel mögöttem, öröm volt nézni.
-
Feribacsi555
senior tag
-
Feribacsi555
senior tag
válasz
Bati0501 #3435 üzenetére
Elhiszem. Azért a 700 paci is bőven elég, mondjuk azért ezzel a motor moddal lehetett észrevenni különbségeket.
Egy dolog ami nagyon szúrja a szemem, hogy ugyebár én kuplungot is használok és a régi verzióba ha leugrottam a kuplungról, akkor lefulladt a szekér. Na most az a vicc, hogy 25 tonnás póttal a hátamon, ha indulásnál 8.-ba leugrok a kuplungról, alapjáraton megindul a kocsi. De ha rálépek a fékre, és úgy leszállok a kuplungról sem fullad le... Lehet ez valami beállítási gond? Vagy ez a túlzottan erős motor miatt van? Nem mellesleg a gyári 750 lovas verziónál is feltűnt ez. Régen emelkedőn 2. ba nem is tudtam elindulni, most meg akár 12-be is elindul alapjáraton...
Esetleg aki úgy játszik mint én, az dobjon már egy kis szösszenetet, hogy ő le tud-e fulladni -
Feribacsi555
senior tag
válasz
Bati0501 #3423 üzenetére
Lehet jobban vitte volna, ha kinyomtam volna a belét is. Amúgy üres járaton mentem vele 180-190-et, de semmi értelme az ekkora sebességnek, mert úgy is felborul. Fel is borultam vele amúgy, 82%-ra sérült a szekér, elmentem szervízbe és már csak 1 kanyar lett volna, leállt a motor, 170euróért bevontattak, mert nem akart újraindulni, pedig 3 percig próbálgattam, plusz 150 ezer volt a javítás
De amúgy van benne bika.
Hát igen, élvezetes ilyen kormánnyal játszani
-
Feribacsi555
senior tag
válasz
Bati0501 #3413 üzenetére
Hát jah, vannak elváltások, néha nem találom a sebesség fokozatokat.
g27+H váltóval nyomom, és a 2 soros váltóval. Azért vannak így a sebességfokozatok mert egysoron kevés van és pakolgatom, 2ből egyből 6-ba, mert így is hamar kipörög. Mondjuk 1700 lovas a kocsi, szóval üresen gyakorlatilag 8 vagy 10-be indulok
Szoktam amúgy használni a bubut csak gyakran nem elég a fékereje -
Bunken
tag
válasz
Bati0501 #3374 üzenetére
Nem csak sin volt vagy valami hasonló hanem tényleg lyukak voltak az aszfaltban. Belement a gép mert nem lehetett kerülni de óvatosan nem kellett menni mert az előttem lévő is csak 30-al ment, de így is billeget a fülke. Nagyobb tempóval nem tudtam haladni az előttem lévő miatt.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Akvarisztika
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Autós topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Honda topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- További aktív témák...
- BMW E39 540i - V8 Touring - Komplett Motor Felújítás, Friss Műszaki, Hibamentes
- HP ProBook 440 G7, 14" HD, I5-10210U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, Garancia ( OLVASD VÉGIG)
- Dell Latitude 7490, 14" FHD Érintőkijelző, I7-8650U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, Számla, Garan
- Dell Precision 5520, 15,6" 4K/UHD Touch, I7-7820HQ CPU, 32GB DDR4, 512GB SSD, M1200 4GB VGA, WIN 11,
- HP ProBook 450 G7, 15,6" FHD IPS, I5-10210U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, Számla, Garancia ( ol
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- AKCIÓ! FEHÉR ipad pro 13" M4 billentyűzet, VADIÚJ! EU-MAGYAR átvilágítós (lézeresen)
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari