Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Steven: Miért váltottam TV-ről projektorra?
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ronam
addikt
válasz
henrik9602 #5698 üzenetére
Az attól függ milyen rendszer van jelenleg a telefonodon, ha 4.4.4 akkor marad a 4.4.4, ha 4.3 akkor meg természetesen 4.3 marad
.
Valaki próbálta az új frissítést? XDA-n írta valaki, hogy nagyon melegedik frissítés után a telefon, más meg azt írta, hogy nem tudja visszarakni ami előtte volt fenn.
-
henrik9602
csendes tag
Sziasztok.
Ha factory reset-et csinálok akkor alap 4.3 droggal indul újra a rendszer. Adatok 0 csak egy alap droid 4.3?
Előre is köszönöm. -
sonar
addikt
Sziasztok,
Napokban olvastam, hogy a Sony nyit az egyedi ROM-ok felé. [link]
Ez most pontosan mit takar? Én a 4.4.4 -es T-mobilos telómra mit tudok rátenni? -
pikszel
addikt
Leginkább ennek a gépnek a keresőlencséjét használom. Szerintem azok az ebayes cuccok egytől-egyig az ipari hulladék kategóriáját erősítik.
-
Riccio91
csendes tag
[link]
így teljesített hétvégi túrán. van benne panoráma, közeli, hdr, és timeshiftburst (vagymiazég) is. nekem nincs bajom a kamerával, bár tény hogy sötétben már nincs sok értelme. a fotók nagyjából mind gyári értékeken lettek lőve -
bubus66
nagyúr
válasz
sutyesz96 #5688 üzenetére
Tessék de ne az itt lévő fashtoolt töltsd le az oldalamon fent van a legfrissebb
A Flastool drivert a C:\Flashtool/driver/Flashtool-drivers.exe mappába találod csak azt a kettőt telepíted ami a képen van
Win 7 Win 8-8.1 esetében nagyon ajánlott ezeket meg csinálni a flashtool driver telepítése előtt
windows7-digitalis-alairas-kikapcsolasa
Vannak esetek mikor a 8-8.1-nél is működik
-alairatlan-illesztoprogram-telepitese-windows-8-rendszerben
-
bubus66
nagyúr
Igen azt tudom.
Akit érdekel innen letudja tölteni
D2303_Customized DE_1281-1578_18.3.1.C.1.15_R1B_D2303.zip 1.03 GB Német független ROM
Ha valakinek kell data.hu link az keressen meg privátba
-
bubus66
nagyúr
Meg az sem biztos, hogy itt lesz mert a legutolsót a Telenor sem kapta meg.
Vállalkozó kedvüknek ezt fel lehet tenni ez egy Német független
Device: Xperia M2 (D2303)
CDA: 1281-1578
Market: Germany
Operator: Customized DE
Network: GLOBAL-LTE
Release: 18.3.1.C.1.15 / R1B
Size: 1,01 GBVan benne magyar nyel csak a telepítésnél kézzel kell beállítani mert alapértelmezettbe Német lesz
-
henrik9602
csendes tag
Valaki felrakta már?
-
bubus66
nagyúr
Van valamilyen frissítés az M2-höz
Device: Xperia M2 (D2303)
CDA: 1281-1504
Market: France
Operator: SFR FR
Network: GLOBAL-LTE
Release: 18.3.1.C.1.15 / R9B
Size: 921,74 MB -
pikszel
addikt
Köszönöm! Arra figyelj, hogy az élesítést állítsd 0-ra a jpeg minőséget pedig a legfinomabbra. És még annyi, hogy néhány kép egy plusz lencsével készült.
-
Edi77
őstag
Egy kis off: Használ valaki Root Call Blockert? Nekem zsinórban engedi be a hívásokat, pedig minden jól van beállítva, root jog megadva, ahogy kell. Most le is szedtem mérgemben.
-
bubus66
nagyúr
-
igergo19
tag
Sziasztok!
Én most készülök telefont venni, és az egyik jelölt az Xperia M2.
Még az LG G2 Mini vagy a Samsung Galaxy Ace 4 az miket nézegetek.
Az M2-ről olvastam valahol, hogy a Messengerből hajlamos kilépni vagy átváltani másik beszélgetésre, illetve, hogy a Facebook alkalmazás is sokszor akad. Ti ezekből tapasztaltatok valamit?
Úgy összességében mennyire akadásmentes a telefon?
Én leginkább böngészőt, Facebook Messengert, GPS-t használnék rajta, játszani kevésbé szoktam. Szóval fontos lenne, hogy ezekre a dolgokra tényleg egy gyors, akadásmentes telefont vegyek.
A másik kérdésem, hogy mennyire kompakt a készülék, tehát egy kézzel is kényelmesen használható?Előre is köszi a segítséget!
-
pikszel
addikt
válasz
Taoharcos #5650 üzenetére
Itt van néhány kép amit M2-vel lőttem a Snap Camera HDR alkalmazással. Ebben be lehet állítani olyan tömörítést és ki lehet kapcsolni a szoftveres élesítést hogy számomra elfogadható képet ad.
-
bubus66
nagyúr
válasz
sutyesz96 #5638 üzenetére
Köszönjük a véleményt..
A Kamera az egyik telefonnál sem a profi képek készítésere van. Viszont tényleg, nem a legjobb de arra amire kell egy kis állítgatással lehet jó képeket lőni vele.
Viszont érdekes a Sony a Huawei P7-ben pl Sony kamera van és nem is akármilyen képeket készít.
a topikgazda rosszul írta én csak segéd vagyok
Itt vannak M2-vel készített képek
-
Sil_ver
tag
Sziasztok!
Használ valaki ankidroid programot M2-n Jelly Bean-el?
A legújabb verzió (ankidroid 2.4) megy-e megfelelően? Ha hang lejátszás van, akkor nekem elsötétedik a kijelző, amit az ankidroid 2.3-nál nem tapasztaltam.
-
H2o-pok
senior tag
Üdv
Folyamatosan olvasom a topikot, igaz a telefonommal semmi gond. De lehet lemaradtam 1-2 oldalról,ezért egy kérdésem lenne. Van e már valami egyszerü root megoldás 4.4.4 (2303) -re?
Köszi -
balzs12
tag
válasz
Taoharcos #5637 üzenetére
Szia..
Hát telefonálásra mint minden telefon sztem alkalmas , hangszórója elég hangos és tisztán érthető minden.
A mikrofonja is sztem jó bár van mikor zavaros a másik félnek ( van aki azt állította furcsa sistergés hallatszott) de ez ritka jelenség.
Facebook-ozni teljesen korrekt módon lehet értem ezt a massanger és a sima böngészön keresztül való beszélgetés köszben is .
Simán böngészni is jól lehet szép a kijelző és jól olvashatóak a weboldalak nagyitás után is..
Kamera az meg ... Van rá több másik program amivel lehet javítani a minőségén, de csodát ne várj . Átlagos felhasználás mellett elég a kamera.. -
sutyesz96
őstag
válasz
Taoharcos #5637 üzenetére
Mint immár megtudtuk Bubus a főtanácsadó, de ha nem haragszik meg megosztok én is 1-2 véleményt.
Számomra tökéletes az M2 mióta megvásároltam, árkategóriájában szerintem egyértelműen viszi a prímet. Gyönyörű kivitelezés, látszik hogy ugyanakkora hangsúlyt helyeztek a külsőre mint a prémium kategóriás készülékeire is. Hétköznapi használatra bőven elég a hardver, még 1-2 komolyabb játék is zökkenésmentes. ( Lost Within pl).
Viszont: Ha fontos szempont a kamerázás, akkor egyértelműen ne ezt a készüléket válaszd. Aki számára fontos pont egy telefonnál, az M2 egyértelműen megbukik. Az első kamera meg inkább ne is lenne. -
Taoharcos
aktív tag
Sziasztok!
M2-t szeretnék vásárolni, miylen véleményeket mondanátok róla? Telefonálni, facebookozni, néha netezni, egyszerűbb képeket csinálni kéne. -
bubus66
nagyúr
-
szenczi3
újonc
Ok. Köszi szépen.....
-
Edi77
őstag
válasz
szenczi3 #5621 üzenetére
Azt csak akkor, ha volt a korábbi appról mentésed. De nézd meg egy apk kezelővel (én az android assistant-ot használom), hogy melyik verzió van most a telódon, és keress vissza a neten korábbi apk-ra és amelyik az igényeidnek megfelel, azt telepítsd a telóra. A Play áruházban meg a beállításokon belül vedd ki a pipát az automatikus frissítés mellől.
-
szenczi3
újonc
Sziasztok! Kezdő M2 használó ként olyan kérdésem lenne,hogy hogyan lehet az alkalmazás frissítést törölni,frissítette az fb-t de a régi jobban tetszett. Előre is köszi.....
-
balzs12
tag
válasz
bubus66 #5618 üzenetére
Babus .... írtam is az Én saram. Privátva akartam írni ,de ide ment. Annyi dolgom van nem tudok mindenre figyelni ,de nyugodtan szankcionáld akkor a dolgot . Csak ne legyen ekkora problem számodra , hogy kedves Edi77 moderálta ... Mert mind emberek vagyunk akik hibázhatnak.. !!! :@
-
bubus66
nagyúr
(#5615) Edi77
Igen jobb is, hogy te törölted......
Még jó hogy nem láttam a warez az warez a moddi topikban a helye..................
Ha egyesek egy szóért lökve vannak akkor mások is.
Edi77 nem akarlak meg sérteni de te tudod miért írtam ezt. Mákja volt, hogy nem voltam itt mert landolt volna a moddi topikba.................. Tetszik nem teszik egyes usereknek akkor is így fog működni sajnos.......
-
Jumbozorz
senior tag
válasz
balzs12 #5610 üzenetére
Szia,
Ez a zenelejátszó tudja a hardveres hangerő gombokat használni zeneszám léptetésére.
-
balzs12
tag
Sziasztok...
Több napja keresgélek arra megoldást hogy a zenelejátszás közbe ha a hangerő gombokat hosszan nyomva tartása zeneváltást eredményezzen..
De eddig csak valami fájl átírással menne amit meg nem igen merek megkockáztatni..
Nincs egyéb megoldás rá? -
Edi77
őstag
Középkategóriás Sony mobilok Lollipop frissítése indult meg
Bubus: Azmiaz? Már nyomtam neki egy gyárit, de nem tudom az eredményt, nem kellett telefonálnom ma
-
csanady97
tag
Olyan problémám lenne, hogy a hangszóró teljes hangerőn torzít (teljesen érthetetlenül szól). Mit kezdjek vele?
-
Edi77
őstag
Tapasztalta már vki azt a hibát, amit én, hogy hívás közben tolnám feljebb a hangerőt, erre restartol a telefon?
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Kezdő Gamer számítógép. I5 6400 / GTX 1060 3GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 1TB HDD
- Xiaomi Redmi 9 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 8 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E540 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I DVDRW I 15,6" FHD I CAM I W10 I Garancia
- Samsung Galaxy S24 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest