Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Steven: Miért váltottam TV-ről projektorra?
- moongoose: Hajópadló (nem parketta) felújítása a realitások talaján maradva!
- joghurt: frenda dsttöytoi
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
Új hozzászólás Aktív témák
-
aszti75
senior tag
Lejárt aszerk időm.Bocsánat.
Lehet,hogy hülyeséget írok,de..
Lehetséges az,hogy automatikusan az sd kártyára ment,telepít az 5.1.1?
Mert most betettem egy memkarit és látom hogy az időkép alkalmazásom cache fájljait már az sd-re írja. -
aszti75
senior tag
-
aszti75
senior tag
válasz
jasper07 #7318 üzenetére
Szia.
Tedd újra flashtool-al.Összefoglalóban megtalálsz mindent,amit a flashtool használatáról tudni kell.A hozzá tartozó FTF fájlt megoszto linket kérd bubus66 fórumtárstól.Amennyiben valahol elakadnál,gondolom szívesen segítünk,amennyiben tudjuk a választ a kérdésedre.
PCC-t valóban nem sokan használhatnak itt a fórumon.Gondolom ezért nem érkezett válasz a kérdésedre.
Azért mielőtt nekiállsz a flashtool használatát olvasd át rendesen!És még egyszer,inkább kérdezz,ha nem értesz valamit,mielőtt cselekszel! -
Bazsi75
csendes tag
Sziasztok!
5.1 frissítés után nálatok a GPS mennyire fix? Nálam pár másodpercenként eldobja a jelet. Neten olvasva a Z3-nál volt ilyen bug Lollipop frissítés után de M2-nél még nem találtam megoldást.
-
jasper07
tag
Hali!
Én irigykedve, de türelmesen várok, talán én is kapok egy előrevivő választ
és élvezhetem a Lollit! (vagy nem!?)Üdv!
-
Edi77
őstag
Tadam!!
Uraim, sikerült!! Hálás köszönetem Nektek: aszti, Ronam és bubus és papp54(majd fel kell rakni a CE-t, akkor kezdjük újra a dolgot
)
Miért szenvedtem? Mert nem voltál a fórumon
-
bubus66
nagyúr
Win7 ten is jó de kedves lszek és adok win 7-hez is
Indítsd a parancssort rendszergazdaként. Jobb katt a startmenüben a cmd-on és futtatás rendszergazdaként. Majd add ki a következő parancsot:
bcdedit /set nointegritychecks on
Ezután egy restart és már el fogja fogadni a rendszer az aláíratlan illesztőprogramok telepítését is. A visszaállítása pedig ugyan ez, csak a parancs változik kicsit.
De miért is szenvedtél, mondtam, hogy segítek............
Akit érdekel tölthető a Sony Xperia M2-18.6.A.0.175_R2C-D2303 1281-1538- Customized CE5-GLOBAL-LTE-Central Europe 5 link nálam..
-
bubus66
nagyúr
Edi77 ez kell először neked
Aláíratlan illesztőprogram telepítése Windows 8 rendszerben
Előfordulhat, hogy szeretnénk egy régi jól bevált eszközt használni a Windows 8 alatt, viszont nem rendelkezünk hozzá digitálisan aláírt illesztőprogrammal.
Megpróbálkozhatunk az aláíratlan illesztőprogram telepítésével ha a hardver működik Windows 8 alatt, azonban már nem is olyan egyszerű betölteni ezeket.
Az illesztőprogram-aláírás megkövetelésének letiltási lépései Windows 8-ban a következők:
Ellenőrizzük, hogy be vagyunk-e jelentkezve a rendszerbe.
Nyissuk meg a Beállítások panelt (Windows+I) Ez ki lehet hagyni
Klikkeljünk a Főkapcsolóra majd a Shift billentyűt lenyomva az Újraindításra.
A rendszer által felajánlott lehetőségek közül válassszuk a Hibaelhárítást majd a Speciális lehetőségeket.
Klikkeljünk az Indítási beállításokra majd az Újraindítás gombra.
A megjelenő ablakban üssük le a 7 (Az illesztőprogram-aláírás megkövetelésének letiltása)billentyűt.
A művelet elvégzése előtt mindenképpen érdemes ellenőrizni, hogy nem tettek-e közzé a gyártó a honlapján egy friss, digitális aláírással rendelkező illesztőprogramot az eszközhöz.Utána telepítsd a FlashTool drivert majd a telefonnak is kell első alkalommal telepíteni de ha ezt meg csinálod akkor jó lesz..... Én ezzel szoktam kezdeni, igaz a Win10 észre vettem, hogy jobban kezeli az adb mint a 8 vagy a 7-t.
99%-ban bejön. Mert a adb drievert nem tudja másképpen feltenni....
-
Edi77
őstag
Most csináltam harmadszor a gép restartot, ha ez nem volt elég, befejeztem, elegem kezd lenni. Köszi az eddigi sok segítséget, fiúk
-
aszti75
senior tag
Jah.Nekem is szórakozott a flashtool mire beadta az ablakot,hogy falsh-elhetem.Flash közben is van egy rész,ha jól emlékszem a 3/4-énél.Ott is mintha megállna,de mégsem
Tovább flasheli,mint a 4.3-at,az tuti.Ha feltetted a drivereket azért egy restartot engedj el a pc-n.
Jobb klikk a flashtool ikonon és futtatás rendszergazdaként vagy úgy telepíts drivert,ahogy Ronam írja.Persze attól még úgy futtasd a flashtoolt,ahogy írtam.
Kopasz topikgazda
Nem is igaz,me' van szemem
-
elfelejt
aktív tag
Valaki esetleg tud olyan módot amivel a 4.4.4-es adatokat 5.1-re át tudom rakni? Jegyzetek, smsek...stb...
Vagy esetleg meg lehet piszkálni a beállításokat az alap "Biztonsági mentés" programban hogy ne írja hogy nem kompatibilis?
Nagyon kellene valami megoldás! Köszönöm szépen előre is :S
-
bubus66
nagyúr
-
Ronam
addikt
Na, most gép előtt vagyok, nálam firmwares mappa van, csinálj egy olyat, és abba másold, de amúgy a kép alapján te nem jó helyen jársz. Flashtool-ban a villám ikonra nyomj, utána Flashmode, majd a többi. Mikor linkeltem a leírást, írtam mellé azt is, hogy az elejét nem kell figyelembe venni, mert az az ftf készítésére vonatkozik. Máskor belinkelem inkább az összefoglalóban lévő leírást
.
(#7345) Edi77: Most mehet a flash, utána várd meg amíg feljön majd egy ablak, kapcsold ki a telefont, sim kártya ki, és kösd rá az usb-t a telóra miközben tartod a hangerő le gombot, tartsd amíg el nem indul a flashelés.
-
Troll56
tag
Sziasztok!
A telefonom független
de telenosor kártya van benne és nem jelez még frissítést -
LendvaiFeri1
addikt
Telekomos telón miért nem jelzi a frissítést?
-
elfelejt
aktív tag
Felraktam a Lollipopot, és előtte mivel ugye az 5.1-re még nincs root amit én tudnék használni , a legfontosabb dolgokról biztonsági mentést csináltattam az (Beépített) Biztonsági mentés / visszaállítás programmal.....
A gond csak az hogy 5.1-en ugyan azzal a programmal nem tudom visszaállítani,
ezt írja:
" A kijelölt biztonsági mentés nem kompatibilis "
Valami megoldás van erre? Vagy valami alkalmazás amivel tudok dolgokat áthozni?
Leginkább: üzenetek, feljegyzések, és 1-2 alkalmazás lenne amit szeretnék visszaállítani... -
Ronam
addikt
Ezt töltsd le, és utána a leírást onnan kövesd, hogy Figyelem!!!!, már ha azt használod amit én linkeltem. Nem kell hibakereső mód, mivel ki kell kapcsolni a telefont flaselésnél, én ki szoktam szedni a SIM és SD kártyát is.
1: Villám ikon
2: Flashmode
3: Kiválasztod az ftf-et
4: Flash
5: Várd meg amíg feljön a kiírás és a képek, utána tartod a hangerő le gombot, és közben rádugod a kábelt, tartsd addig amíg el nem indul a flash
6: Végén kiírja, hogy leszedheted a kábelt, és indíthatod. -
Edi77
őstag
Eljutok addig, h betallózom a fájlt, beírom az adatokat, de a foldert nem tölti be közben. Mit csinálok rosszul? Ill. azt sem tudom, mikor tegyem fel a telót, kell-e hibakerső mód, vagy sem?
-
jasper07
tag
Hali!
Mi a helyzet, ha a PC Companion, a Lolli telepítése közben hibát észlelt(100-as hibakód).
Azóta a teló induláskor a Sony felirat után elszürkül!Üdv!
-
didros
senior tag
Amikor flashtool-al csináljuk az ftf csomagot, akkor miért kell kihagyni a .ta kiterjesztésű fileokat? Ki kell egyáltalán? Csak az alábbi leírásban láttam ezt először.
-
Edi77
őstag
Hát, a PCC meg a teló is csak a KK-t kínálja fel. Valaki feltette már sikeresen a T-s Lollit? (unroot sikerült)
-
didros
senior tag
PC-Companionnal frissítettem az orosz ROM-ot. Nagyon tetszik a Lollipop, minden működik tökéletesen. Mégis azon agyalok, hogy vajon érdemes lenne-e egy "tiszta" ROM-ot feltenni Flashtool-al és nulláról beállítani mindent? Olyan érzés ez, mint régebben a windows helyreállítás vs. újratelepítés...
Lehet alaptalanul... Mit gondoltok? Illetve melyik most az ajánlott ROM, ami nem tartalmaz "szemetet"?
-
elfelejt
aktív tag
válasz
aszti75 #7300 üzenetére
Köszönöm a választ.. Ez jó hír.. Nekem mostanában azt csinálja, hogy ha megy a spotify, a messenger és ha elkezdek a böngészőben netezni akkor vagy a spotify-t, vagy a messengert leállítja folyton... Nem mellesleg hogy az általam jelenleg használt Solo launcher állandóan újra betöltődik .. és igen, engem is nagyon irritál ez már...
Esetleg akkor valaki másik kedves fórumozó, aki már lollit használ megtudná mondani hogy mennyire működik az hogy egy NEM GYÁRI, hanem álltala feltelepített program (pl. quickpic) tudja-e módosítani a memória kártya tartalmát? Tulajdonképpen annyi lenne hogy felrak egy quick pic-et és megpróbál egy SD kártyán lévő képet elforgatni vele
Köszönöm előre is azt aki megteszi nekem ezt
Új hozzászólás Aktív témák
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest