Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Steven: Miért váltottam TV-ről projektorra?
- moongoose: Hajópadló (nem parketta) felújítása a realitások talaján maradva!
- joghurt: frenda dsttöytoi
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
Új hozzászólás Aktív témák
-
sonar
addikt
válasz
LendvaiFeri1 #8533 üzenetére
Vállalható, de közel sem kielégítő, és az igények mások. Nekem előtte BB-m volt annak nagyon jó kamerája volt. Az 50k-s digit fényképezők szintjét simán hozta. Az előtt egy Nokia E52-m volt és az is szebb jobb képeket csinált ennél az M2-nél.
De már én is megbarátkoztam vele. Ez van. -
sonar
addikt
Sziasztok,
Felraktam a legutolsó T-s frissitést (4.4.4 -ről mentem 5.1.1-re)
Ami fura, hogy megváltozott a MAC, a hostname eltünt - okozva némi Wifi csatlakozási gondot, illetve egy IPv6-os cim is feltünik pedig a router csak IPv4-et szolgáltat
Kérdésem, hogy hostname-t hogyan tudok neki varázsolni?
Illetve az az IPv6 mi lehet? -
sonar
addikt
Áhhh megőrülök.
Másik időzónában vagyok és ha rádugom a gépre átveszi a gép időzónáját... de mivel a gép domain-en keresztül a magyar időzónában folyton rossz időt mutat a teló.
Ki lehet vhogy kapcsolni, hogy ne foglalkozzon a laptop idejével? -
sonar
addikt
válasz
#35202114 #5699 üzenetére
Szia,
Viszont akkor ha felrakom az új bootloadert ami nyitott akkor elvileg vissza tudok rakni olyan verziót amivel lehet root-olni a telót. Illetve azért várható, hogy a jövőre nézve lesznek custom rom-ok amiből kigyomlálják a sok gyári vackot.
Vagy rosszul gondolom?
(sorry ha hülyeséget irtam még mélyebben nem foglalkoztam ezekkel a dolgokkal) -
sonar
addikt
Sziasztok,
Napokban olvastam, hogy a Sony nyit az egyedi ROM-ok felé. [link]
Ez most pontosan mit takar? Én a 4.4.4 -es T-mobilos telómra mit tudok rátenni? -
sonar
addikt
Sziasztok,
Offline navigációval kinek milyen tapasztalata van?
Nokia HERE-t nézegettem az ingyenessége miatt vagy sygic illetve nézegettem van még vmi OpenSourceMap. -
sonar
addikt
válasz
Just_Reboot #3679 üzenetére
Volt olyan kép ami mozgás közben volt?
Illetve ha tudod, hogy miket állítottatok be létszives tedd közkincsé -
sonar
addikt
válasz
Just_Reboot #3677 üzenetére
Álló/portré/táj/tárgy fotózásra jól lehet használni ha van kellő fény és ha kiismeri az ember a beállításokat akkor a hobby 20-40k-s fényképezők szintjét simán lehet hozni.
Mozgó képet ne nagyon akarjon vele fényképezni az ember mert a focusa túlbuzgó. -
sonar
addikt
válasz
bubus66 #3416 üzenetére
1. hála az égnek
2. csak javaslat volt
3. Nézd attól, hogy nyilvánvaló a hiba még megoldani nem tudom.
4. a telefont nem én választottam, kaptam és minden váltáskor az előzőt vissza kellett adnom.Akkor a tied miért nem tud mert naapsűtésben jó képet csínálni, nem az SW/FW van rosszul meg írva henem b..... az user a beállítsokhoz
Ilyet nem írtam. Csak azt, hogy a fényviszonyokat és a focust közel sem tökéletesen kezeli. -
sonar
addikt
válasz
bubus66 #3412 üzenetére
Én kérek elnézést, hogy egy ilyen drága cucctól többet várnék el. (ha nagyon felizgat a téma kérlek csak szimplán görgess tovább, miattam nehogy infarktust kapjál)
Napsütésben minden gép tud jó képet csinálni... 30E Ft-os új fényképezők meg még rosszabbak...
#3414 janeszgol - egyetértek, fotózásra más való. De az, hogy a fényviszonyokkal abszolút nem tud mit kezdeni. Az állandó focus állitás szerintem csak hanyagul megirt SW/FW.
-
sonar
addikt
Sziasztok,
Van egy ilyen ketyerém, gyári T-s. Nem tudom kinek mi a tapasztalata, de Nokia E52 és BB9810 után ez borzasztó fényképeket és még pocsékabb videót csinál.
Lencsével egy fokkal jobb, de nagyon gáz.
Lehet ezen SW-esen vagy máshogy javitani? -
sonar
addikt
Hi,
Vett vki ebay-ről vagy máshonnan lencsét a telóra?
Tapasztalata vkinek a témában?
Ezt néztem ki: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Külpolitika
- Konzol Screenshot
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- AI-tól roskadozik a polc a Honor 400-ak kam(e)rájában
- Sorozatok
- Jogász topic
- Subaru topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Watch5 Pro,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- Fotó állvány eladó
- Beszámítás! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest