Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
H2o-pok
senior tag
Üdv nektek.
Egy kis segítség kellene. Épp tegnap kaptam meg az M2-t a vodától.
Egy két kérdésem lenne.-Ha rádugom a pc-re a belső 5Gb-os tárat nem látja, csak azt a mem-kártyát amit én + ban beletettem. Megoldható hogy a pc-lássa ezt az 5gigás belső memóriát?
- Van új frissítés. Ez melyik verzió, és jó-e erre a telefonra? Vagy várjak még?
Egyenlőre ennyi lenne.
Előre is köszi -
H2o-pok
senior tag
Üdv
A kérdésem az lenne, hogy 4.4.2 alatt milyen megbízható és egyszerű root-olás létezik?
Köszi -
H2o-pok
senior tag
Üdv 2 napja frissítettem 4.4.2-re. Tökéletes minden!
Más.
4.4.2-t hogyan lehet egyszerűen root-olni. Valami leírás is jó lenne, aki már csinálta. -
H2o-pok
senior tag
válasz Emberkeman81 #2068 üzenetére
Igen én is észrevettem hogy a 4.4.2 nél, a belső (5Gb) tárhelyről nem tudok törölni. A telefonon. Vagyis érdekes, mert hol engedi hol nem. Én a Totalcommandert használom, az pl nem tud törölni. A gyári filekezelő tud,igaz az sem mindig.
Gondolom root-kellene hogy ez megoldódjon. -
H2o-pok
senior tag
válasz Emberkeman81 #2071 üzenetére
Lehet igazad van és a külsőről nem tudok. meg is nézem.
-
H2o-pok
senior tag
válasz Emberkeman81 #2185 üzenetére
És ezt hogyan is csináltad?
-
-
H2o-pok
senior tag
Üdv
Piros szolgáltatónál vagyok,most láttam van egy 26magás frissités. Tud erről valaki valamit? -
H2o-pok
senior tag
Üdv
Lenne esetleg valakinek (alaplap) hibás, eladó M2 készüléke? Nekem az LCD és touch panel törött sajna.
Vagy hol lehetne ezeket beszerezni olcsón.
Köszi -
H2o-pok
senior tag
Nekem most cserélte egy szervizes barátom komplett lcd ès èrintőpanet. Ebayen gondolkodtam,ott van komplett, kb. 15 ezerbe itt van, de nem jòkat hallottam róla,mivel kinai utángyártott Mind. Ráadásul ragaszttani kell,keret nèlküli. Igy eredeti sonyt vettem, ami komplett keretes. Gyakorlatilag csak a hátlapot, alaplapot hangszórókat,aksit, kellett átpakolni az újba. 25 ezer volt akciósan, az eredeti 35ezer helyett. Amugy könnyű szètszedni. De az èrintőpanelt kivenni......brutál nehéz. Ugy bele van ragasztva hogy tüzforróra melegitve sem jött ki. Ezèrt tört el. Az lcd is,mert hozzá van ragasztva az érintőhöz. De olx en hirdetnek egyet 25 èrt, le van tiltva, de hibátlan. Abba csak át kell pakolni a belsejét.
-
H2o-pok
senior tag
Nekem is akad, igaz nem mindig van ez a jelenség. Mxplayert használom, abban is akad, filmeknél is. Viszont egy újrainditás után megszünik a jelenség. 4.4.4 em van, 4.3 al nincs tapasztalatom.
-
H2o-pok
senior tag
Üdv
Folyamatosan olvasom a topikot, igaz a telefonommal semmi gond. De lehet lemaradtam 1-2 oldalról,ezért egy kérdésem lenne. Van e már valami egyszerü root megoldás 4.4.4 (2303) -re?
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bontatlan Iphone 14 Plus Starlight + Armor tok
- Eladó iPhone 12 Pro Pacific Blue 128Gb független Akku 80% ÚJSZERŰ ÁLLAPOT
- IPhone 14 Pro 128GB gyári független megkímélt 12 hónap szavatosság
- IPhone 15 Pro max gyári független közel 3 év jótállás névre szóló számlával!
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest