Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Steven: Miért váltottam TV-ről projektorra?
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
Új hozzászólás Aktív témák
-
kokoaliga
tag
Sony telcsi javítással EZ a cég foglalkozok.
-
kokoaliga
tag
Köszönöm a válaszokat.
Felkeresem valamelyik szervizt akkor. -
-
Edi77
őstag
válasz
kokoaliga #4792 üzenetére
T-nél valóban nem foglalkoznak szervizeléssel azt hiszem bő egy éve. Nem írod, miylen rendszer fut a telón, kb hány appod van,stb, így nehéz javasolni bármit is. Érdemes lenne egy gyári visszát csinálni és csak a legszükségesebb dolgokat rátenni, ami nem kell, törölni/tiltani. Ennek a telónak 2 napot simán, ha nem bőven el kell ketyegnie egy feltöltéssel.
-
kokoaliga
tag
Sziasztok.
Január elején vettem a T-nél egy M2-őt.
Sajnos már pár nappal a megvétel után azt tapasztaltam,hogy hamar merül az aksija.
Gondoltam,hogy többszöri töltés után helyre jön de nem így lett.
Most már ott tartok,hogy 5-6 óra után 10% az aksi.
Ma bementem a T-be,hogy leadjam a telcsit javításra mint régen is az ember ezt tette,de elhajtottak,hogy vigyem szervizbe.
Na azért majdnem mondtam egy csúnyát,hogy eladni tudnak de ha gond van akkor leráznak.
Eltértem a problémától egy kicsit:
Tehát szerintetek mi lehet a gond?
Én cellazárlatra tippelek. -
baxi320
tag
Sziasztok ma ismét nem működött a képernyő elforgatás. Csak az újra indítás segített.Ez volt második alkalom ha mégegyszer előfordul viszem a szervizbe.
-
baxi320
tag
Azért ez nem olyan sok idő.
-
törölt tag
Muszály vagyok feltenni egy olyan kérdést ami már elég régen volt itt a topickban. 5.0-ás frissités mikorra várható?
-
-
bubus66
nagyúr
válasz
baxi320 #4766 üzenetére
Mikori a SIM kártyád? Ha régi és vágva lett akkor cseréltesd ki. Vagy amit az előttem hozzászóló írt..
Használtan vetted, vagy újonnan? Mert ha használtam akkor egy FR (factory resetet) csinálj neki) miden el veszik. Én nem is szoktam biztonsági mentést csinálni, inkább teljesen új telepítést csinálok mindig (van rá fél órám)
-
baxi320
tag
Sziasztok reggel azzal fogadott a telefon hogy nincs térerő,ilyennel találkozott már valaki ?
-
Edi77
őstag
válasz
baxi320 #4749 üzenetére
Egy teljesen satbil nagyon jó kis telefon, a kamera a gyenge pontja, de 4.4-en már csiszoltak rajta, és kamera appokkal jó képek hozhatók ki belőle. Én a Camera Zoom FX pro-t használom a google kamerával felváltva. Üzemidő többnapos, gps gyorsan talál jelet és tartja is.
Bubus: Köszi
-
bubus66
nagyúr
Jogos a Sola Hola a a volt Az N4-ben Native Launcher van
-
baxi320
tag
Értem de mikor átállítom 480p re akkor viszi a yt de ha ismét elinditok egy videót akkor ismét vissza áll 240p re.Remélem azok az apróságok miket leírtam nem lesznek sűrűn.Amúgy mi a tapasztalat megbízható kis készülék?:-)
-
baxi320
tag
Sziasztok üdvözlet mindenkinek.A tegnapi naptól beléptem az m2 használók táborába,s advanceról váltottam a sonyra.Egy két apróság azért már volt vele pl egyszer megakadt de fél perc múlva elindult az elfordulás nem működött csak újra indítás után.Ja és a you tube miért 240p vel indul el hiába állítom 480pre?Ennyi egyenlőre a tapasztalatok amúgy szép és gyors telefon,kijelző nem rossz a kamerát meg nem sokat próbáltam.
-
Edi77
őstag
Leszedtem XDA-ról a Lollipop témát. Nem rossz, de az ikonok miért nem lesznek L -es minta?
-
bubus66
nagyúr
-
Simivok
senior tag
Hogy lehet a virtuális gombokat lecserélni háromszögre, körre, négyzetre?
-
erik0319
tag
-
resi92
csendes tag
Sziasztok
Lenne egy olyan problémám hogy nem tudom fissiteni az új M2 töm, letölti de nem telepíti
Kérhetek ehez segítséget
-
bubus66
nagyúr
válasz
VivalaVida #4721 üzenetére
Csutka fényerőn jó, de nekem hiányzik belőle a automatikus fényerő szabályzó.
-
erik0319
tag
válasz
VivalaVida #4721 üzenetére
Nekem simán megfelel a kijelző napfényben. Teljes fényerőn nagyon világos. Jó a hagszoroja, tisztán hallok mindenkit és nem is szoktak panaszkodni h nem hallanak. Kihangositva nem szoktam használni.
-
VivalaVida
csendes tag
Sziasztok! Ma jöttem erre a fórumra először és remélem, nem veszitek zokon, ha nem olvasom át az egész fórumot. Csak egy rövid kérdésem van: milyen a kijelző láthatósága napfényben? A mostani telefonom ilyen szempontból elég gáz és mindenképpen olyat szeretnék vásárolni, ami napfényben is nagyon jó látható. Illetve a hangerő érdekelne még, hogy mennyire hangos pl. kihangosítva és milyen tisztán szól beszélgetés közben. Köszönöm a választ!
-
törölt tag
Ilyennel még nem! Nekem olyanokat csinál, hogy "é" betűt akarok írni, hosszan nyomom hozzá az "e" betűt, erre ír egy "ű"-t vagy "ó", ami a billentyűzet másik felén található amúgy.
A 4.3-nál hibátlan volt, de a 4.4.2 és 4.4.4-en ezt csinálja folyamatosan. Borzasztó idegesítő, ha hosszabb szöveget akarok begépelni.
-
bubus66
nagyúr
Autósoknak érdemes ki próbálni Radardroid. pro az oldalamon meg található, én próbáltam és működik
-
Ronam
addikt
Teljesen megbolondult a gyari billentyuzetem. Ha veletlenul valamit elirok, es elkezdem torolni, beilleszti az elotte levo szot. Talalkozott mar valaki ilyennel?
-
fanomano
újonc
hello
sony xperia m2-m van és alul a hangszóró felett nem villog a jelzőfény pl. ha hívnak. valami ötlet hogy világítson? google playen letöltöttam a Light Bart,de nem működött.. köszi az ötleteket,segítséget. -
sogesz
csendes tag
Hát ha nem, akkor nem.
Mondjuk nem is az M2-re és LTE hálózatra készült. Oda ahova szánták biztos nem a csicsát fogják nézni, hanem azt hogy könnyen és gyorsan el tudja érni a Facet egy gyengébb telóval. Amúgy én se vagyok egy nagy Face rajongó. Na, mindegy! Talán Bangladesben nagyobb sikere lesz!
Szép napot mindenkinek! -
bubus66
nagyúr
Igen kipróbáltam a magyar nyelvnek híre hamva sem volt (vagy csak én nem találtam) de egy rettenet én továbbra is a böngészőn keresztülit ajánlom használatra. Feltettem a lányomnak az M2-re tesztelni 5 perc után kiabált apa szedd le ezt a szemetet, ennyire jó ( ja most mondja az övé magyar nyelvű volt).
Akkor én biztos a Bangladesit próbáltam ki.. Na mindegy aki ki akarja próbálni annak hajrá. Félóra múlva küldi a levesbe.
Igaz én nem használom FB. Mert az az FB-sem arról szól már amire eredetileg ki találták, és ezért ilyen össze vissza eszkabált FB app, nélkül nagyon jó meg vagyok, meg meg is leszek... Nem sírok érte, hogy nincs a telefonom, ha meg akarok valamit nézni akkor fel megyek az FB-re, de különben hidegen hagy, napokig el vagyok nélküle, és nem olvasom a rengeteg baromságot meg a politikát..
-
bubus66
nagyúr
Köszönjük...
Aki kiszeretné próbálni a következő nyelven meg teheti Banglades, Nepál, Nigéria, Dél-Afrika, Szudán, Srí Lanka, Vietnam és Zimbabwe a butitott FB alkalmazást
Az biztos, hogy egy hatalmas fos ketrec volt az FB alkalmazás, még az a jó hogy lehetett likvidálni az egész FB alkalmazást szemetjeivel együtt, nálam az első sorba volt ami ment a hús levesbe..
A Lányom is panaszkodott rá, mióta böngészőn keresztül használja nem akadozik a telefon
(#4699) Dj Isti
Akkor szuper, nem is variáltak?
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R5 3550H / GTX 1650 / 8GB DDR4 / 500GB SSD
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest