Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Steven: Miért váltottam TV-ről projektorra?
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
Új hozzászólás Aktív témák
-
Simivok
senior tag
Nem tudom eldonteni hogy a power gomb fém vagy műanyag?
-
Simivok
senior tag
Valami hihetetlen milyen jó az akksija. Intenzív használat mellett is kibír 2-2,5 napot. Majd ha nem fogom ilyen sűrűn használni szerintem a négy nap is meglesz.
Volt ebben navigáció, Sports Tracker, netezés, Hill Climb Racing, Youtube és még csak félig se merült le. A telefon meg nagyon gyors, ajánlom mindenkinek. Viszont már másodjára fordult elő hogy felcserélte a hangszórót, ilyenkor újra kellett indítani. Most már 95 órája van bekapcsolva, szóval nagyon stabil, magától nem indul újra.
-
sutyesz96
őstag
Hali
Várható az 5.0 érkezése M2-re vagy hiú ábránd?
-
-
elfelejt
aktív tag
Üdvözlök mindenkit, ma vettem egy ilyen telefont, és nekem a 4.4.2 van rajta. Ennél van újabb is? Mert nekem se a telefon se a PC companion nem mutat újabbat :$ Nagyon meg vagyok elégedve a telefonnal. Csak poénból vettem egy otg kábelt, és teljesen jól működött a telefon amikor USB egeret és billentyűzetet egyszerre rakötöttem
nagyon-nagyon tetszik... Hihetetlenül jó a telefon szerintem. Alig merül az akkumulátor pedig nyúzom rendesen. A kamerával is meg vagyok elégedve. De a billentyűzet nagyon király... Ahogy kijavitja mait írok... Egyszerűen hihetetlen
A rendsyer gyors és stabil... Rengeteg alkalmazás fut a hattérben és nem lassú semmi... Filmeket úgy tűnt szépen jatsza le... Eddig nagyon tetszik
sajnos júliusi a kernel verziója az enyémnek így úgy tudom nem rootolhato... Vagy tévedek?
-
KyeX
csendes tag
válasz
bandi0109 #4169 üzenetére
Nem csak Sony tv-vel működik, mindegyik ugyan azt a szabványt használja. Nekem egy Samsung smart tv-vel volt szerencsém kipróbálni a t*scoban, működött rendesen, böngészés, játék stb. Csak wifi képes tvn fog működni, ajánlom figyelmedbe az ezcastot, ebayen ~5000 huf, azzal felokosítható (már ha nem smart tv-d van, ha igen, valószínűleg lehet kapni hozzá kiegészítő wifi adaptert).
-
¤Envy¤
aktív tag
Android verziója: 4.4.2
Ez nekem akkor most jó?Egyébként vannak olyan hasznos alkalmazások, melyeket ajánlott telepíteni?
pl. itt ez a Clean Master, ez tényleg jó, vagy felesleges? -
bubus66
nagyúr
válasz
SoonY17 #4176 üzenetére
Érdemes frissíteni a 4.4.4-re. De csak akkor ha nem akarod ROOT-olni. Mert azt egyenlőre csak a 4.3-at lehet a Telekomost tudod frissíteni FlashTool-lal Vagy a Sony PC Companion-nal. Mire szeretnéd használni, pl játék stb, csak nagy vonalakban írd meg légyszíves. Ha megcsináltad akkor majd segítünk abban mit lehet eltávolítani mit lehet tiltani.
-
törölt tag
válasz
LendvaiFeri1 #4177 üzenetére
Én mp4-ben szoktam.
-
LendvaiFeri1
addikt
Ha teszek rá videót, azt milyen formátumban tegyem?
-
GEPESZ66
veterán
válasz
LendvaiFeri1 #4173 üzenetére
Beállításik/Xperia/USB kapcsolat módja.
Xperia L-en így van! -
LendvaiFeri1
addikt
válasz
LendvaiFeri1 #4173 üzenetére
Most meg jó, hihetetlen...
-
LendvaiFeri1
addikt
Már korábban írtam, de meg kérdezem még 1x. USB kábellel bedugom a gépbe a telefont, de a gép nem ismeri fel, vagyis felismeri, de valami "hordozható médialejátszót" ír. Hogyan lehetne ezt orvosolni?
-
bandi0109
csendes tag
Köszi
-
bandi0109
csendes tag
A telefon képernyőjét lehet vhogy tükrözni,hogy a tv-n lássam?A tv samsung és nem wifis hanem kábellel van összekötve a routerrel.A képeket meg tudom osztani,hogy ott lássam az albumból,de a tükrözésnél nem talál semmit.Az lehet,hogy csak sony tv-nél működik?
-
SoonY17
csendes tag
Sziasztok! Most vettem egy M2 est 4.3 mas droiddal. Érdemes frissíteni? Adnatok hozzá ötletet tippeket?
válaszotokat előre is köszönöm!
-
bandi0109
csendes tag
-
bandi0109
csendes tag
Meg is tettem,máshogy nem ment sajna.Azt tudom,hogy többet ezt nem fogom használni
-
bandi0109
csendes tag
Sziasztok!Sürgős segítségre lenne szükségem.Kiváncsi voltam mit lehet csinálni a kisegítő lehetőségeknél és be is kapcsolta.Követtem az utasítást amit irt és azóta folyton angolul mondja,hogy mit csinálok meg,hogy amire épp rálépek az mi.Mindenre többször rák kell nyomnom,hogy belépjen.A kérdésem az lenne,hogy hogyan lehet ezt visszaállítani,hiába kapcsoltam ki a kisegítő lehetőségeket akkor is csinálja
-
bubus66
nagyúr
4+1 óra az első töltés ( én kiszoktam kapcsolni az első töltésnél) 10-14% alá ne enged akkor jó lesz és lehetőleg ne egy ciklusban töltsd ( pl ha 17% teszed fel akkor legközelebb 20% körül töltsd így értettem)
(#4154) szanitec
Fele nincs bent a Telenorosba igen amit a Rootexplorrer kiszedted az mind szép és jó csak azért mert neked van ROOT-jogod szegény meg nem tudja gyomlálni.
-
törölt tag
-
¤Envy¤
aktív tag
Köszi, majd meglesem.
Más: első bekapcsolás, töltés?
3éve vettem utoljára új okostelót, és már elfelejtettem kell-e valamire figyelni.
Be lehet kapcsolni a telefont úgy ahogy most van, vagy előtte ajánlott feltölteni? -
törölt tag
Nekem Telekom-os van és töröltem mindent a Beállítások-->Alkalmazások-ból, ami nem kellett. Utána pedig kiszedtem a Root Explorer-el ezeket:
ar-effect.apk
Backup-wizard.apk
Books.apk
Chrome.apk
CloudPrint.apk
Drive.apk
GenieWidget.apk
Gmail2.apk
GoogleTTS.apk
Hangouts.apk
helpappics.apk
hu.telekom.appland.apk
Magazines.apk
Maps.apk
MyXperia.apk
PlayGames.apk
PlusOne.apk
Radio3.apk
SmartConnect.apk
socialife.apk
socialive.apk
SomcSketch.apk
SonyEntrance.apk
sonyselect.apk
SonySelectWidget.apk
Stk.apk
Stk.odex
Street.apk
talkback.apk
textinput-chn.apk
UpdateCenter.apk
Velvet.apk
Videos.apk
xperialounge.apkHa így csinálod, akkor ezeket az apk fájlokat a /system/app ill. a /system/priv-app mappákban találod.
-
bubus66
nagyúr
Szétszedtem egy Telenoros ROM-ot
Books
Google+
Chrome
Maps
Street
deezer
drive
PlayGames
PlusOne
socialifeVannak olyanok amik törölhetők ha kell innen visszaállítható
etc/product/applications
diagnostics
FB
navigator
NeoReader
OfficeSuitePro_SE_Viewer
pixlr-express
smallbrowser
trackidEgyenlőre ennyi
-
bubus66
nagyúr
Én a FB (helyette a böngészőből használd a Facebookot) és a hozza tartozó szemetek, Twitter Stb alkalmazással kezdem ( az egy szemét) a Google+ Chrome( helyette a Maxton vagy stb) Play Könyvek, Play Játékok, Play Újság,Googledriever( ha nem használod) Stb a rendszer fájlokat úgy sem tudod tiltani ja meg aha Van benne Telenoros szemét az lehet törölni vagy tiltani. A SIM kártyát ne vágasd cseréltesd ki, ki cserélik ingyen..
(#4148) janeszgol
nem a tervező a hibás, hanem kikkel kapcsolnia a zajos környezettet. meg egy FR csinálni neki (főleg ha volt frissítés) mert hátha össze keveredett benne valami.
-
¤Envy¤
aktív tag
Megvan a telefon nekem is
Csak még nincs nálam, és a simet meg kell csináltatni bele.Addig olyan kérésem lenne, hogy leírná valaki mely alkalmazásokat lehet nyugodt szívvel törölni és/vagy letiltani? Telenoros. Nem igazán nyúlnék bele olyan alkalmazásba, amiről pl. nem tudom pontosan mi.
Persze nem az FB-s alkalmazásra gondolok, hanem a többire. Elég lenne, ha felsoroljátok, ti miket töröltetek, tiltottatok, lenne egy kiindulási alapom.
Köszi! -
janeszgol
félisten
Tényleg, eszembe jutott valami, ahogy Roham kolléga linkelte a képet. Az M2 szerintem a minden napokban egy kiválóan haszálható telefon. Egy közepes igényt ki tud elégíteni. De van egy komoly hibája és az a hangszóró jobbra csúsztatása. Ezáltal telefonáláskor a telefont az arcom felé kell feltolni, hogy halljanak, különben elég rosszul hallanak (visszajelzések alapján). Ha pontosan bepozícionálom, akkor remekül értenek mindent amit mondok.
Nem tudom a tervező mérnök milyen állapotban találta ki, de vegyék el tőle az alkoholt.gombilaci1: alternatív alkalmazással sem látja? Playből szedj le valamit.
-
törölt tag
válasz
#01993216 #4143 üzenetére
Nem pont arra, hanem amit pl. blue-átküldesz másik telefonról. Az L re tök mindegy mit küldök és honnan rögrön megjelenik. Az M2re már több másik telefonnal készült képeket próbáltunk küldeni,de csak a sajátját látja az album. Az albumnak pont az lenne a lényege hogy ott jelenjen meg minden. Mint mondtam ez az Lnél megy rendesen meg egy másik samsungon is,csak az M2 szarakodik és ez idegesítő.
-
törölt tag
-
törölt tag
M2 vel van valakinek olyan hogy az albumban a mappák kiválasztásánál csak a 100ANDRO mappába lehet belépni?? Ha pl bluetoth mappába lépek akkor nincs elem a gyűjteményben fogad. Pedig ott van mert mutatja hogy hány elem van benne és file kommander is látja. Gyakorlatilag az album alkalmazással csak a telefon kamerájával készült fotók látszanak.Régebbi szoftal is ez volt meg a jelenlegi legújabbal is. Érintetlen telekomos a készülék. 6.6.A.0.6az album verzió, ugyanez xperial l telekomos mobilon hibátlanul megy.
-
Ronam
addikt
Az előbb lejott a telefon aljarol a borítás. Volt mar ilyen valakinek? Erdemes ezert bevinni a T-be a telefont? Vagy ragasszam vissza inkabb en? Szerencsere meg soha nem kellett egy telefont sem gariba leadnom naluk, de nem is igazan szeretnem az eddig hallottak alapjan.
-
törölt tag
válasz
GEPESZ66 #4131 üzenetére
ami szerintem teljesen felesleges, mert ha nem számítana a pénz és 200 ezerért vennék havonta új telefont, akkor már én is inkább iPhone-t vennék, nem Sony-t. Ahogy sokan ezt is teszik. Biztos vagyok benne, hogy a felső kategóriában az Apple részesedése a legnagyobb. Pont hogy inkább a közép és alsó kategóriára kellene rágyúrni a Sony-nak, de hát mindig nagyot akar a szarka...
-
törölt tag
válasz
prepared #4130 üzenetére
Nem javítanak, ha ez megnyugtat. Ha tönkremegy, akkor saját költségeden visszaküldöd nekik, kb 3000Ft-ért és kapsz helyette egy teljesen újat. Itthon az összes prémium márka javítja a készülékeket, többek között a Sony is. Én meg ide nem merem elküldeni, ha gondja lesz, inkább megcsinálom magam, mert sajnos az a tapasztalat, hogy a legtöbb helyen hanyagok az emberek. Nem úgy kezeli, mint a saját tulajdonát vagy drága eszközt, hanem sz@rik rá és megkarcolják, stb.. Arról már nem is beszélve, hogy heteket rajta ülnek egy fél órás munkán. Még nem szedtem szét, de szerintem az M2 szétszedése sem bonyolultabb, mint más telefonoké.
A kínai telefonok meg az import hiánya miatt olcsók. Ha beengednék őket hazai forgalomba, akkor sok kézen menne keresztül, mert ki kell tömni a haverok zsebét is és mindjárt 100-120 lenne az ára egy olyan készüléknek, ami amúgy csak 40-50-be kerül most kintről megrendelve.
-
prepared
csendes tag
válasz
#01993216 #4128 üzenetére
Ezt értettem is hogy egy kínai teló volt, azért kérdeztem rá, hogy custom romokba általában milyen drivereket használnak.
Hát akkor nem is nagyon reménykedek bármiféle javításban.
Egy ilyen kínai telón én is elgondolkoztam már, csak kicsit tartok még tőlük. (garancia miatt) De mivel elégé olcsók így lehet befogom majd vállalni.
-
prepared
csendes tag
válasz
bubus66 #4125 üzenetére
Köszi a linket és az infókat. A rendszerrel kapcsolatban én is ezen az állás ponton vagyok mint te, csak felvetődött bennem az a párkérdés.
Verzió megjelenésnél a sony azt írta hogy z típusúakra jelenik meg elsőnek a többi készülékre maximum utána. Jó pár oldal írta pl.: link1
Másik forrás: Katt
Itt található egy sony tweet link ahol írják hogy elkezdődött a z-k-nek az updatet.Ha meg még is úgy lesz vele sony hogy kiadja a készülékre, akkor hátha belenyúlnak egy kicsit a driverekbe is. Bár gondolom nem hiába vannak különböző dátum kiadások, csak tesztelik a rendszert az adott készülékre.
-
törölt tag
válasz
prepared #4124 üzenetére
Amihez 6-7 kamera driver volt, az egy kínai Star márkájú telefon volt, nem az M2-ről volt szó. Az M2-re csak abban az esetben tudsz tenni custom rom-ot, ha gyárilag független telefonod van, kinyitod a bootloader-t és telepítesz egy cwm-et. Custom rom-ot pillanatnyilag csak zip formátumban tudsz készíteni, de nincs driver, amit beletegyél. Az összes driver-t a kernel tartalmazza és amennyire én tudom nincs kernel az M2-höz csak azok, amik a hivatalos rom-okban vannak. Azt meg tudjuk, hogy nem az igaziak. Még ha esetleg több kamera driver is lenne a gyári Sony rom-okban, vagy tudsz kernel-t programozni és csinálsz egyet, akkor sem tudnál választani, mert a Sony-khoz való Flashtool-ban nincs lehetőséged ennek kiválasztására. Pont erről volt szó itt az utolsó pár hozzászólásban, hogy a fejlesztők magasról tesznek erre és nem írnak normális driver-t hozzá, pedig maga a hardver, ami benne van, biztosan nem vacak. Így driver hiányában más kamera alkalmazások szebb képet csinálhatnak, mint a gyári, de drasztikus változást nem kell várni.
Ez csakis kizárólag abban az esetben lenne működőképes megoldás, ha valaki írna egy olyan kernel-t, ami nagyobb teljesítményt sajtol ki a kamerából és belehúzná egy custom rom-ba, amit aztán cwm-el fel lehet tolni a telefonra.
Nekünk persze akkor sem lenne sokkal jobb a helyzet, mert itt legtöbbünknek szolgáltatófüggő telefonunk van, aminek nem lehet nyitni a bootloader-ét.
Akárki akármit mond, a kínaiak zsenik. Simán lekoppintanak bármilyen telót, gyorsak és hatalmas a szoftveres háttér. Egy-egy népszerűbb kínai márkához (THL, Zopo, Star, Jiayu) rengeteg cucc van, szabadon variálható, azt teszel rá, amit akarsz. A Sony meg prémiumgyártó és még egy nyomorult root sincs normális, nemhogy cwm, twrp, custom rom, kernel, stb..
Csak azért váltam meg az előző kínai telefonomtól, mert vásárláskor nem voltam elég körültekintő és gyengécske akksival vettem meg. Ezt leszámítva hibátlan volt. 1 év alatt sosem volt semmi baja, pedig még le is ejtettem betonra. Nagyon kíváncsi leszek, hogy az M2 is bírja-e majd ezt a strapát, amit majd kapni fog, ha elkezedek dolgozni. -
bubus66
nagyúr
válasz
prepared #4124 üzenetére
Bár Lollipop már lehet nem lesz elérhető a készülékre (bár ez hír még ha jól tudom nincs megerősítve).
Ezt ki mondta neked, vagy hol olvastad? Engem meg abszolút nem érdekel a tiltásaival.és a Google szemetjeivel tele rakott Lollipop. Nekem az a lényeg, hogy legyen egy stabil rendszer, ne kelljen 3 percen ként újra indítani.
A jó telefonhoz nem kell custom ROM ( nem isten az) hogy minden szuperül menejen. A Custom ROM-okban-is a gyári drivereket használják. A CM-a sajátjukat de olyanok is.
Én anno az LG Optimus Blacknál csak gyári Kamarát használt az app-ot meg a xml stb fájlit is.
-
prepared
csendes tag
válasz
bubus66 #4123 üzenetére
Csak egy felvetés volt, hogy ha más készülékre készülnek olyan custom romok amiben más a kamera driver akkor, lehetséges hogy sony m2-re is készülhet ilyen custom rom? Vagy custom romok többsége a gyári kamera driver használja? (mentségemre szóljon hogy nem néztem körbe xda-n hogy vannak-e custom romok m2-re). De nem akarok customot amíg van némi termék támogatás. Bár Lollipop már lehet nem lesz elérhető a készülékre (bár ez hír még ha jól tudom nincs megerősítve).
-
törölt tag
válasz
#35202114 #4120 üzenetére
A feleségemnek volt egy Xperia Arc S mobilja, abban biztosan Carl Zeiss volt, mert rá is volt írva. De elvileg mindben az van, csak minden van feltütetve. De ezen valóban nem fogunk összeveszni.
Kollegámnak volt egy kínai telefonja, már nem emlékszem milyen márka, azt hiszem Star. Rom-ot frissített és panaszkodott, hogy sokkal rosszabb lett a kamera. Körülnéztünk az xda-n és kiderült, hogy a hozzá való rom-okban összesen 6-7 különböző kamera driver van, amit ki is lehet választani rom cserekor, a hozzá tartozó flashtool-ban. Kipróbáltuk mindet. Nem akartam hinni a szememnek. A legrosszabb és a legjobb driver között akkora volt a különbség, mint egy 3mpx-es és egy 10mpx-es kompakt fényképezőgép optikái között. Na ekkorát számít, hogy mi hajtja meg azt a kamerát. Szerintem a Sony is beleteszi a normális optikát, mégiscsak prémium gyártó, csak már azok sz@rják le ezt a kérdést, akik a meghajtó szoftvert írják hozzá.
-
janeszgol
félisten
válasz
elfelejt #4107 üzenetére
Vodánál is az LTE verziót lehet kapni az M2-ből. Az Ace 4 nem tud full hd-ban videót felvenni, továbbá a kamerája egy picit gyengébb, mint az M2-nek. De a telefon kijelzőjén nem látsz különbséget.
Ígért a Samsung Lollikat, de nem tudom mennyire lehet nekik hinni. Az Ace 4 64 bites architektúrát tartalmaz, míg az M2 32 biteset. a Lolli 64 bites lesz.
Én imádom az M2-t, semmi bajom vele. Hirtelen nem is tudok előnyt mondani az Ace 4 javára. Az M2-ben egy jó minőségű TN panel van, míg a Samsung Ace 4 sAmoledes. Nézd az M2-nek a wifije is megfelelően erős (Ace 4-en ezt nem tudtam megnézni, nem volt rá időm).
Ha az Ace 4-ben jobb kamera lenne, mint az M2-ben, azonnal a Samut javasolnám. De így nem igazán. Talán a 64 bit miatt, de erre csak egyet tudok mondani. TouchWiz. Ma már ez a sátán hívószáma, nem a 666.
Más: több telefonban is Sony kamera van. Sajnos a jó szenzor egy dolog és egy másik a megfelelő szoftver. (Kompaktoknál is állandóan fejelsztik a szoftvert. SW nélkül semmire se mennénk az automata, meg félmanualnak csúfolt vackokkal.)
-
törölt tag
-
bubus66
nagyúr
válasz
bubus66 #4112 üzenetére
Kitűnő kamera mindkét oldalon
A telefon komoly erőssége a 13 megapixeles hátlapi kamera, amelyben egy Sony BSI szenzor kapott helyet. Az eszköz szép, éles képet készít és gyenge fényviszonyok között is jól teljesít. A kamera szokás szerint több szoftveres funkcióval is kiegészült, többek között hangjelzéssel is lőhetünk vele fotókat, természetesen panorámakép készítésére is lehetőség van, különböző szűrőket alkalmazhatunk és még vízjellel is elláthatjuk fényképeinket. Az “Object tracking” funkció is kifejezetten hasznos és meglepően jól is működik: segítségével egy-egy tárgyra rábökve a készülék mozgás közben is folyamatosan rajta tartja a fókuszt.
Azért ez érdekes nem? Sajátjába nem tud csinálni jó Kamarát.
-
Edi77
őstag
válasz
elfelejt #4107 üzenetére
Van LTE képes kiadás is, a T-nél általában ezt a típust adják ki. A telefon maga szuper, egyedül a kamera az, ami nem az igazi, de ez KK-n javítva van, de még jobbá lehet tenni kamera szoftverekkel. Játékokat jól viszi, nem akad, nem melegszik, bár az 1GB RAM egyes játékokhoz kevés lehet.
A rendszer röccenésmentes, gps nagon jó, stabil és gyors.
4.3 rootolható, a 4.4 még nem, bár dolgoznak rajta ezerrel, de nem sok sikerrel. De a root annyira nem fontos szvsz, mert a felesleges appokat törölheted és/ vagy tilthatod. -
Rbert
aktív tag
Sziasztok!
A telefonomon az energiagazdálkodásnál:a telefon 37% energiát használ.Ez természetes?A Feleségemnek "M" van azon csak 16%-ot.
Az enyémen 4.4.2 rendszer van ,Telenoros. -
elfelejt
aktív tag
Sziasztok!
Telefon vásárlás előtt állok éppen, és 2 telefon között vacilálok. Az egyik ez a telefon, a másik a Samsung galaxy Ace 4.
Szeretnélek megkérdezni titeket melyiket érdemesebb választani.
Azt hallottam erről a telefonról hogy nincs benne 4g, pedig sok helyen azt írják van benne... Mi az igazság?
Mennyire jó ez a telefon? Hogy viszi a játékokat? Mennyire akad a rendszer?
Lehet már rootolni?
Ennyi kérdésem lenne, köszönöm a segítséget előre! -
bubus66
nagyúr
-
H2o-pok
senior tag
Üdv
Lenne esetleg valakinek (alaplap) hibás, eladó M2 készüléke? Nekem az LCD és touch panel törött sajna.
Vagy hol lehetne ezeket beszerezni olcsón.
Köszi -
bubus66
nagyúr
válasz
#01993216 #4103 üzenetére
Azt, hogy te aláírod a kínai ROM-az egy dolog A gyártó nem számold az már eleve úgy csinálja meg ne kísérletez mert nem fog sikerülni. Mit gondolsz én már nem csináltam volna ha alá lehetne írni.
(#4102) ¤Envy¤
Ki mondta, hogy nem lehet áthelyezni? Áthelyezni át lehet, csak az alkalmazás nem biztos, hogy működik. Csak telepíteni nem lehet. (A Navigont én onnan használtam gyönyörű működik róla), a belső tárhelyre töltötte le, onnan át helyeztem az SD-re és használja.. De attól még nem lett a RAM használata más. Ez nekem magas, hogy minek kellene, hogy az SD-re telepítsen. Akkor használj olyan telefont amin még 2.3 van és az telepit az SD-re.
-
törölt tag
válasz
bubus66 #4101 üzenetére
Most azon dolgozok pár napja, hogy valahogy aláírjak egy módosított .ftf rom-ot. Az xda-sok szerint nem lehet, de anno a kínai rom portolásra is ezt mondták. Azt is lehetett, csak hónapokba telt, mire kisakkoztam hogyan. Utána már 10 perc volt az egész.
Ha nem lehet aláírni, akkor a Sony és a szolgáltatók hogy nyúlnak bele? Biztos lehet valahogy, csak nem publikus.
-
¤Envy¤
aktív tag
Visszaolvasgattam a topic elején, még mindig nem lehet sd kártyára áthelyezni appokat?
Ez nagy érvágás.... -
bubus66
nagyúr
válasz
#01993216 #4099 üzenetére
A Mega ujabban nagyon szarkodik ma volt olyan hogy 85 KB akkart letölteni a 2,5-3 MB helyett én most a Xdisk.cz részesítem előnybe 4 GB a legnagyobb feltölthető fájl korlátlan tárhely 3 MB letöltés a Regisztrált felhasználóknak 1 MB a nem regisztrált felhasználóknak. ( Ez mellett a mega.co kis miska az 50GB /2 GB feltöltéssel) Sőt az androidos oldalamnak is van egy tehát ha akarsz feltölteni akkor szólj és küldöm a belepési kódokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Politika
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Linux kezdőknek
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- Oázis Computer - Prohardver nyereményjáték egy Acer gamer monitorért
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol + fejhallgató garanciával hibátlan működés
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest