Hirdetés
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
- Steven: Miért váltottam TV-ről projektorra?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- arden: Új robotos magazin építése – 1. rész: Miért hagytam ott a WordPresst?
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
henrik9602
csendes tag
Sziasztok.
Az miért van hogy nem LTE-s csomagban vagyok.DE feltudok rá lépni?
Konkrétan a t-mobileos kiszolgáló csaj mondta hogy LTE-RE NEMTUDOK FELLÉPNI.
Akkor most?
Valami infó nincs 5.0 felől? -
bubus66
nagyúr
válasz
csibusz0314 #3398 üzenetére
A Papirok itt vannak
Belépsz ide Meg keresed a "Rendeléseid" Ott a rákattintasz "Rendelés részletei"
Legörgeted és ott meg fogod találni pdf-ben az összes papírodat közöttük a garancia jegyet, de ezt a T-pontban is kitudják nyomtatni.
-
Edi77
őstag
válasz
csibusz0314 #3396 üzenetére
A mytelekomból ki tudod nyomtatni a garipapírt, de hogy ez pontosan hol van ott, nem tudom, de a T topicban ezt is megmondják
-
Edi77
őstag
válasz
csibusz0314 #3394 üzenetére
Szeintem biztos, ami biztos alapon igen, minden papírt, tartozékot, dobozt is vigyél
-
Edi77
őstag
válasz
csibusz0314 #3392 üzenetére
Azt hiszem, nov 1-től megszűntek a szervizek a T-nél. Bár a Sugárban, ahova én járok a T-be, ott átveszik
De erre kérdezz rá a Telekom topicban, biztos segítenek -
csibusz0314
aktív tag
Na sziasztok!
Tegnap elvittük az egyik T-pontban.. a válasz a következő volt a leányzótól:
- Ne hari... de nem tudunk ezzel foglalkozni, csak HA VAN BIZTOSÍTÁS a telefonon. Ha nincs akkor el kell vinned a Sony szervízbe... Ami a IV. kerületben van...
- Mondom meddig vanak nyitva? (általában 6ig dolgozok, vagy fél 5ig)
- 6ig biztos.. (kiderült, hogy 4ig vannak nyitva...)Felháborító a hozzáállásuk..Legszívesebben panaszt tennék, hogy veszek egy telefont ajándékba.. meghibásodik.. és arra nem képesek, hogy beküldjék :@
Így hát mehetünk majd talán pénteken előbb el a melóhelyről, hogy egyáltalán foglalkozzanak velünk -
Ronam
addikt
válasz
DessertFox #3386 üzenetére
Van egy eladó Sony MDR-ZX310-es fülesem, ha valakit esetleg érdekelne, olcsón eladom. Csak kipróbálva lett, akit érdekel írjon privit.
-
tbogikaa
csendes tag
Köszönöm szépen a gyors válaszokat mind a hármótoknak!
4.4.2. Kitkat van rajta.
Letörlöm akkor, mostanában amúgy is sok problémát észleltem a programmal kapcsolatban. Ha ezután is fennáll, akkor csinálok egy android javítást rajta. Szervízbe nem szívesen vinném, 3 hónap után nem kéne hogy ilyen problémája legyen..... de ha nem javul lehet rászánom magam -
didros
senior tag
válasz
Andris837 #3382 üzenetére
Én is kaptam hozzá gyári fülest, de ki sem próbáltam, rögtön lecseréltem egy minőségibbre. (Brainwavz)
Nem azt akarom mondani, hogy teljesen rossz a hangzás, csak jó lenne rajta egy kicsit szoftveresen javítani, igazítani. Erre a Tune-in-ben nincs lehetőség, külső programról meg nem tudok. -
Edi77
őstag
válasz
DessertFox #3381 üzenetére
Köszönöm!
Jobb a kamera app télleg. KK-d van vagy JB?
-
Andris837
senior tag
Én a Telekomnál vásároltam és kaptam hozzá egy MDRZX310-es fejhallgatót ami véleményem szerint remekül szól. Van amikor egy Nokia "agybadugós" fülhallgatóval használom, arra sincs panasz. Viszont a gyári dobozban mellékelt fülhallgató nem hiszem hogy túl nagy minőséget képvisel így egyetértek veled a füles cserével.
#3379 | didros: Ajánlom ezt az MDRZX310-est, valamint érdemes körülnézni aprón. Most a Samsung mellé is adnak TDK fejhallgatókat, azokra sincs panasz és sokaknak nincs rá szüksége. Én is nemrég váltam meg egy TDK-tól, mert anyósnak nem kellett.
Hangzásjavító program nem tudom létezik e, ebben abszolút nem vagyok járatos. Azt tudom, hogy van olyan zenelejátszó amin lehet állítani a hangszíneket, de megmondom őszintén én a gyárit használom. -
didros
senior tag
Tune-in-t hallgatok rendszeresen fülhallgatón. Milyen hangzásjavító eszközöket lehetne alkalmazni ezen a telefonon? (Nem rootolt!)
-
csibusz0314
aktív tag
Sziasztok!
Ma viszem vissza a készüléket munka után. Utána írok, hogy mi újság.
Igazság szerint emberi módon ki fogom verni a balhét.. Mert itt senki ne akarja tesztelgetni, meg MEOzni, hogy vajon tényleg fenáll-e a probléma... Hiszen látszik. Nekem sem tűnt el.. és szerintem ez nem elfogadható. Gondolom széria hiba -
-
tbogikaa
csendes tag
Sziasztok!
Segítségeteket / tanácsotokat szeretném kérni. Augusztus közepén vettem egy xperia m2-t, viszont az utóbbi időben a bolondját járatja velem.
A probléma: tegyük fel épp messengerezek, gépelek, be van állítva, hogy gombnyomáskor rezegjen. Ez így egyszercsak kikapcsol, és sehogy sem jön vissza, pedig a beállításokban ott a pipa, ott van a rezgés erősség, de semmi. Ez még talán nem is idegesítene annyira, de ilyenkor a hívásnál sem rezeg már a telóm, és akárhányszor újraindíthatom nem javul, majd egyszer amikor úgy van kedve, visszahozza a rezgést. Már ott tartunk, hogy napi minimum 5ször eljátsza ezt velem...
Csináltam mobildiagnosztikát, az is kimutatta ezekben az esetekben, hogy a rezgés nem működik megfelelően..
Ez most rendszer hiba lehet vagy inkább készülék? Esetleg újratelepítés segítene? Volt már valakinek hasonló problémája?Köszi előre is!
-
Sfi
tag
Valakinek nem sikerült még munkára fognia a hosszú ledet? A fentebb említett két app nekem nem akar működni. Az még a kisebbik baj, hogy nem jelez semmit, ha történik valami a telón, a nagyobbik baj az, hogy néha önkényesen elkezd kéken villogni, mikor az égvilágon semmi esemény nem történt a telóval. Elég bosszantó...
-
balzs12
tag
Sziasztok...!
Ismét találtam egy hibát .. Ha torrentezek telefonról és kikapcsol a kijelző akkor nem lehet benyomni .. Vagyis nálam csak a fekete kijelző amint leszedi (van értesítési hang) utána be tudom nyomni!
Érdekes de nálam ez jelentkezett! -
Sam8888
tag
válasz
csibusz0314 #3327 üzenetére
Eddig nekem is mindig eltűnt, de most már Szombat óta ilyen... Írd majd meg légyszi, hogy mi lett vele, mert akkor én is visszaviszem... Csak rohadtul nincs kedvem hetekig telefon nélkül lenni... :@
-
Zsivi
tag
Sziasztok, van a telefonban MHL támogatás? Vagy valahogy rálehet kötni HDMI-s képernyőre?
-
Edi77
őstag
válasz
DessertFox #3353 üzenetére
Linkelsz egy tesztképet?
Egy gyári kamerásat, meg egy ilyet.
-
DessertFox
aktív tag
Sziasztok. Véletlenül találtam erre [link] a fényképező appra, néhány próba után eddig ez a legjobb. Legalábbis szerintem
-
wortz
tag
válasz
komistvan #3347 üzenetére
Nekem a tabletemen van lekezelve egy folyékony kijelzővédővel. "Crystalusion" a neve, kb 2500 forint egy kis tasakkal, bekened a telefont, és iszonyatosan karcálló lesz. Valami nanotechnológiás anyag, ráköt a kijelzőre, ami vízlepergető és antibakteriális is lesz. Utóbbit nem tudom ellenőrizni - nincs itthon mikroszkópom, ugye - de az előbbi feature tutira működik.
Ha pedig neagyisten mégis összekarcolódik az üveg, akkor némi törölgetéssel le lehet törölni a karcot. Baromi jó, 3 hónapja használom, egy karc nincs a kijelzőn.Hátránya, hogy csak üvegre (és talán fémre?) köt rá rendesen, tehát az M2 hátlapjára nem biztos, hogy korrektül alkalmazható. Esetleg oda el lehet gondolkodni egy karbon mintás matricán. Valami elegánsabb fajtán.
Ha netalántán nagyon nem volt hasznos számodra a hozzászólásom (lévén nem erre voltál kíváncsi), akkor elnézést. -
komistvan
tag
Üdv. Lenne esetleg valakinek tapasztalata hogy a telefon tok nélkül hogy bírja a karcokat?
-
Zsivi
tag
válasz
Nekem volt ilyen, vissza vittem és szónélkül elküldték garanciába a t-sek, majd kaptam pár nap mùlva egy ùjat
-
janeszgol
félisten
A fődarab az alaplapot jelenti. A szolgáltatók is független telefonokat vásárolnak, majd a sim lockot ők maguk helyezik rá.
Te szervízben kaptál egy új alaplapot. A szolgáltató elfelejtette sim lockolni.
(Ilyenkor új IMEI-d is lesz. Pontosabban a szolgáltató "átflesselheti" a régi IMEI számodat az új alaplapon található chipbe, ha jól tudom, de ebben nem vagyok biztos.) -
Sfi
tag
válasz
balazs0102 #3342 üzenetére
Én a Telenoros LG L7-esemmel jártam úgy, hogy garanciális szervizen fődarabot cseréltek(gyárilag sz@r volt a GPS), és onnan már függetlenül jött vissza. Nem tudom, hogy más márkánál más szolgáltatónál előfordulhat e ilyen.
-
törölt tag
válasz
balazs0102 #3342 üzenetére
Szerintem nincs
-
balazs0102
senior tag
Sziasztok! Van akinek független a telefonja attól függetlenül hogy t mobil-nál vásárolta?
-
törölt tag
Ha a hivatalos M.o.-i szervizbe viszi, onnan nem hiszem, hogy elküldik melegebb éghajlatra, mivel a T is oda küldi a telókat. A garanciát meg ugye a Sony adja, nem a T. Hivatalos szerviz meg csak 1 van, a többi csak szerződött partner, ha van egyáltalán több. Szerintem a Sony honlapján ott kell lennie a hivatalos hazai márkakereskedésnek és szerviznek.
-
sogesz
csendes tag
válasz
Andris837 #3338 üzenetére
Konkrétan nem mert az asszony ment érte.
De szerintem teljes kijelző csere volt az előlapi üveggel együtt, mivel a kettő össze van ragasztva. (Ezt egy szétszedős videón láttam) A garit lehet csak a T-nél tudod érvényesíteni. De azért próbálj rá egy Sony szervizre, hátha tévedtem.
-
sogesz
csendes tag
válasz
csibusz0314 #3321 üzenetére
Hali! Nekem is ugyanez volt a problémám. Hála istennek második nekifutásra megcsinálták. Azóta tökéletesen működik!
Ne engedj semmiféle hülye rábeszélésre.
Pl: kopogtasd meg a kijelzőt és elmúlik vagy szériahiba, hát a többi is ilyen...
Első körben ezzel ettetek, de másodjára már egy kicsit ideges és morcos voltam, de hatott -
Andris837
senior tag
válasz
csibusz0314 #3333 üzenetére
Kíváncsian várom hogy mi lesz a sorsa a telefonnak. Amennyiben javítják, esetleg cserélik akkor viszem én is vissza...
-
bubus66
nagyúr
válasz
csibusz0314 #3333 üzenetére
Igen a üveg és a kijelző között van..
-
bubus66
nagyúr
válasz
Azt mondja fiam, hogy a ragasztó engedte el és vidd vissza. Telefonokat csinál
-
Edi77
őstag
válasz
Jó, és ha lehet, azt is vetesd mejd fel a jegyzőkönyvbe, hogy vittél csatoltan képeket, amiket le is dátumoztál.
-
wortz
tag
válasz
csibusz0314 #3325 üzenetére
Inkább E-bola (esetleg eBola). Amúgy ilyet én még soha semmin nem láttam, tényleg elég gáz. Ha kiderül, hogy mi okozza, vagy hogy egyáltalán mi ez, írd már meg, mert én is zsebben hordanám, ha vennék ilyen modellt, és nem szeretnék így járni.
(Szerk: anno 5800-m kijelzője is a zsebben hordástól ment tönkre)
THX előre is.Más: Valaki esetleg tudna válaszolni a (#3319) számú kérdésemre. Sokat segíteni, előre is köszönöm.
-
Edi77
őstag
válasz
csibusz0314 #3324 üzenetére
Csinálj róla több képet (vmiféle azonosítóval is, ha lehet) és úgy vidd mindenképpen szervizbe.
-
csibusz0314
aktív tag
válasz
Andris837 #3322 üzenetére
És biztosan felszívódik? mert nekem egyelőre semmi változás.. Igaz most értem haza. Zsebben van hordva persze, de fólia, tok rajta.. Eléggé érdekes..
Amire még gondoltam (butaság lehet) Régebben volt egy Spny Xperia Ray telefonom.. Na annak volt egy fóliája... gyári.. de nem tudtam hogy van rajta.. Full kemény maszek fólia volt.. Nem lehet hogy ezen is van egy gyári plusz fólia és alatt szórakozik ilyenkor a párára vagy akármire valami? Mivel a kijelző látszik, hogy nincs megrongálva.. Plusz valóban ha ráteszem az ujjam, akkor mozog ez a szmötyi..
-
bubus66
nagyúr
válasz
Ha nincs külső behatás akkor vidd szervizbe ilyet még én sem láttam. Na ja csak vicc volt szerintem itt más lehet mert én is zsebben , hordom fólia tok és még nem tapasztaltam ilyet..
(#3322) Andris837
Igen ez úgy szokott lenni, hogy mire oda érsz el tűnik. Szerintem akkor sem volna szabd ilyet csinálnia.
-
Andris837
senior tag
válasz
wáááá ilyen nekem is elő szokott jönni. A múltkor vissza is vittem szervizbe, hogy ez mi?! És képzeld, mire odaértem eltűnt onnan. Rájöttem, hogy ha a zsebemben van és megnyomódik a telefon (mondjuk felemelem a lábam, felrakom valahova és bekötöm a cipőm, akkor ugye megnyomódik a zsebben a készülék) akkor jelentkezik a probléma, de nekem szerintem egy nap alatt el szokott tűnni magától. Idegesítő, de nem tudok vele mit tenni. A szervizes is azt mondta, hogy ugye jelenleg nem áll fenn a probléma, nem küldi el mert a központban sem tudnak vele semmit se csinálni.
-
csibusz0314
aktív tag
Sziasztok!
Szerintetek ez MI??
Nem volt leejtve, nem ért vizet... fólia van rajta és egyik mp a másikra..Ilyet még nem láttam...
Kikapcsolt, bekapcsolt állapotban is ott van.. A kijelzőn, de semmi külső hatás nem érte a telefont.. -
wortz
tag
Volna egy ontopik kérdésem is. Az M2 kamerája tud sorozatképet lőni? Itt most nem a Timeshift-re gondolok, hanem arra, hogy a kamera addig lövi a képeket, amíg nyomom a kamera gombot?
Ha igen, kb hány képet lő másodpercenként? (Rosszabb esetben hány másodpercenként lő egy képet).
Előre is köszi a választ. -
Edi77
őstag
JB nekem még root előtt, T-s appok, FB, navi törléssel, G+ és egyéb nem használt appok ( Chrome, drive, Lookout, McAffe stb) letiltásával ketyegett ennyire jókat.
Adatforgalom nekem csak keveset megy, de wifin lóg a teló itthon, ja, meg zenét hallgatok, vagy olvasok.
Jelenleg, 4.4 alatt így állok: (Minden gyári rajta van, csak az FB van hibernálva) -
silboy
aktív tag
JB.Ezt egy újraindítás után produkálta,amit azért csináltam mert alig 3 napot bírt az akksija a megszokott bő 4 helyett.Egyébként telefonálásra és netezésre használom,az adatforgalom és a wifi csak akkor van bekapcsolva amikor szükség van rá.A Facebook például törölve is lett.
-
Gugyu
csendes tag
Kérlek segítsetek. Az emlegetett kamera gond nálami is megjelent, : "A kamera nem érhető el." olvasgattam már most is sokat, de itt vannak a hozzárétő(bb) emberek. Akik talán leírhatnák nekem mit is takar ez? A teló frissített, 4.4.2. gyári android. A kamera appból az adatokat töröltem reboot, semmi, Gyári beállítások semmi? A t-ből elküldtek majd elviszik szervízbe addig is legyen nálam. Egy szervizes valami szoftverelést beszél, de én nem igazán vágom ezt hogy a gari nem ugrik és szoftverel? Talán én is értenék annyit hozzá hogy megcsináljam ha segítenétek vagy lehet van valami egyszerű ötlet amivel ez a probléma megoldható lenne. Köszönettel: Gy
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPHONE 12 64GB BLACK .:FÜGGETLEN:..:BONTATLAN:..:1év:.
- iPHONE 14 256GB MIDNIGHT .:FÜGGETLEN:..:BONTATLAN:..:1év:.
- Samsung Galaxy S22 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi Note 8T 4/64GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- AKCIÓ! Lenovo Thinkcentre M920S Brand számítógép - i5 9500 8GB RAM 512GB SSD 630 IGP Win 10
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest