Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Steven: Miért váltottam TV-ről projektorra?
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
Új hozzászólás Aktív témák
-
erik0319
tag
Nem lapoztam vissza de kérdeztük itt h mi a helyzet a pixelhibával. Tájékoztatásnak írom h a sony szerint két pixel hiba még elfogadható. Nekem több volt, így ingyen volt a csere. A cordon egy hét alatt cserélte a kijelzőt és a hangszórórácsot is amiből hiányzott egy darab. :-)
-
erik0319
tag
válasz
Jumpalaja12 #8494 üzenetére
Igen van. ;-)
18.6.A.0.182 verzió. -
erik0319
tag
Valaki megtudja mondani milyen a Sony hozzáállása a pixel hibához? Van egy pár pöttyöm a képernyő közepén. Érdemes vele foglalkozni másfél év után vagy ők úgyse foglalkoznak vele?
-
erik0319
tag
Megérkezett a várva várt a t-hez is. ;-)
-
erik0319
tag
válasz
JiYoung #8403 üzenetére
Ha visszarakod a régi rendszert a kamera olyan lesz mint akkor. Nem bonyolult, van róla leírás, ha neked nem is menne biztos van ismerős aki megcsinálja. Hangszórórács másnak is jött már le. Úgy emlékszem garanciális hiba és javítják, de ezt azok tudnák megmondani akiknek már lejött.
-
erik0319
tag
Egy kis pozitívum. Ha minden igaz xperiablog szerint érkezik a kamera és GPS javítás.
-
erik0319
tag
válasz
bull84ghia #8162 üzenetére
Eddig szerintem sajnos nincs más. :-(
-
erik0319
tag
Nekem a 4.3nál elég idegesítő hiba volt a random újraindulgatás, a böngésző állandó újratöltögetése, tudom h kevés a RAM de most ez mégis sokkal ritkább, 4.4 -nél a kamera indításnál néha teljesen beragadt, és ott is kaptam néha azon h már pin kódot kér. Most elketyegett 250 órát ujraindítás nélkül és csaj azért nem többet mert második nap későn értem haza h töltőre dugjam.(folyamatos mobilnet kapcsolat mellett)
Ha valaki egyszer megfejti h ugyanaz a rendszer miért használhatatlan valakinek és valakinek miért nem az, az vendégem egy sörre. ;-)
(#8014 hokins): Nem baj, így még izgalmasabb. Mesélj. -
erik0319
tag
Vagy csak egyszer megnyomod a hangerőgombot és nyomkodott a harangot ott.
Edi77: Értem. Én mindig csináltam. Ez a nemcsinalnak meg ugyse fog változni szerintem. Tartanak attol h utanna sokat kell allitgatni. Bár ha nem megy rendesen a teló, akkor meg azért megy a panaszkodás.
-
erik0319
tag
válasz
#01993216 #7761 üzenetére
Van ez így. Mondjuk azt nem értem h lezárt képernyőnél miért nincs ott a mobilnet kapcsolója ha anúgy igen. Engem mondjuk nem zavar de valakit biztos fog.
A kamera érdekes kérdés amikor felraktam a lollit csináltam két három tesztképet amik nekem tetszettek. Mondjuk akkor jó idő volt. Most h kiprópáltam ebben a nem túl szép időben az eredmény szörnyű lett. Nem is gondoltam h ebből ilyen rosszat kilehet hozni.
Mondjuk ezeket automatan csinaltam. Remélem kézi beallításokkal lehet rajta javítani. Majd hétvégén letesztelem. -
-
erik0319
tag
válasz
erik0319 #7652 üzenetére
A hangszóróra tett megjegyzésemet haggyátok figyelmen kívűl. Összehasonlítva ugyanilyen rendszerű ugyanilyen telefonnal és az enyém lényegesen halkabb. Nyilván azert mert poros helyen dolgozom és elvan tömődve a hangszóró nyilása. Ha valakinek van tippe h lehet normálisan kitakarítani várom az ötleteket.
-
erik0319
tag
válasz
erik0319 #7652 üzenetére
Van egy xloud intaller az áruházba, gondolom az erre lenne jó bár gyanítom h kamu szoftver. Nagyon orosz és rootot kér. Nah most akinek van rootolt 5.1e és elég bátor az kipróbálhatja.
Vmit biztos lehet rá telepíteni ami segít, de gondolom root nélkül semmit. Nem értek hozzá aki igen az remélem majd válaszol. -
erik0319
tag
Mennyi idő után dobja el a GPS a jelet? Nekem is t-s van reggel teszteltem a gps-t épületben is megtalalt es nem dobta el de nem is vartam vele túl sokat, ha kell kiprobalom tovabb. Az akkuidő a frissitessel rengeteget javult szóval nálam az se helyt álló. Sőt amióta fennt van még megse fagyott, bár előtte se nagyon, de lényegesen gyorsabb is lett a teló.
-
erik0319
tag
válasz
Vjankovics82 #7471 üzenetére
Nekem az nincs fennt de volt fennt régen torrent alkalmazás. Helyezd át az alkalmazasok közt az sd kártyára és akkor sztem az adatokat oda fogja letölteni.
-
erik0319
tag
válasz
Just_Reboot #7451 üzenetére
Nyugodtan feldobhatod. Nagyon csipkedi magát a Sony. Egész nap nyüstöltem és teljesen megvagyok vele elégedve. Mondjuk azon kevesek közé tartozom akinek tetszik a dizájn.
Kíváncsi vagyok hogy akiknek gondja volt az elforgatással azoknak megoldja e vagy más okozza náluk. -
erik0319
tag
válasz
Vjankovics82 #7103 üzenetére
A c3nal 28.án tűnt fel az xperiablogon és 11.-én adták ki. Szoval van még pár nap. Türelem.
-
erik0319
tag
válasz
Vjankovics82 #7001 üzenetére
Úgy.
-
erik0319
tag
válasz
Vjankovics82 #6823 üzenetére
Egy ideje függetlenül árulják. Legalábbis a honlapjuk szerint. De érdemes sztem rákérdezni.
-
erik0319
tag
válasz
grafika95 #6344 üzenetére
Nem kérdeztél csak elmondtam h mennyire szar telefon. Nem kell hatezret elolvasni. Van összefoglaló. Gugliba rakeresel h karcolódik e a hátlap megkapod a választ. A kijelzőn az van ami majdnem minden mostani telefonon nehezen hiszem h ez jobban karcolódik mint a többi. Itt pedig valasztassz egy tetszőleges oldalt elolvasod és majdnem biztos h találsz rajta olyat ahol leirják h a kamera nem jó mit lehet vele csinálni. (6500ból 5000 erről szól.)
-
erik0319
tag
-
erik0319
tag
válasz
killer1203 #6248 üzenetére
Szerintem rakj fel egy hívás blokkolót az áruházból.
-
erik0319
tag
Nalam sose volt még vele probléma. Sztem telepitsd ujra hatha segit. Nekem a messenger csinalta ezt neha.
Nem tapasztalta más h mostanaban gyorsan merül? Legfrissebb van fennt. 10 oraja huztam le töltőröl. 2,5 ora kepernyőidővel 21%on vagyok. Az akkumulatorhasznalat az android rendszert teszi első helyre 48%al. :S
-
erik0319
tag
Olyan van hogy a goggle fiokbol eltűnnek a kapcsolatok? Másik telefonnal is probaltam bejelentkezni de azon is csak par darab jelenik meg.
Új hozzászólás Aktív témák
- GENIUS vezetéknélküli, rózsaszín csajos egér
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R3 3100 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500XT 4GB BitFenix Neos Thermaltake 500W
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- HP Probook 650 G4 15,6 i5-8350u 8. gen. GYÁRI MAGYAR VILÁGÍTÓ BILL!!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest