Hirdetés
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
muveszur
addikt
válasz
Tomeewap
üzenetére
Biztos jól működik nálad minden???
Én is ezt a ROM-ot használom, de az általad írt problémák egyike sem jelentkezett nálam
Sőt, a böngésző egyenesen a legstabilabb azok közül, amiket én próbáltam.Az általad felsoroltak közül mindegyik tartalmaz angol nyelvet...
Én az II1 Italy vagy az II3 China közül választanék... A kínaiban van kinetikus görgetés a böngészőben.És nincs bennük magyar billentyűzet...Ékezetes betű írásához legalább 3-at kell nyomnod plusz ami visszavisz az eredeti billentyűzethez.
Egyébként te is le tudod tesztelni, ha kiválasztod az angol az írás nyelvénél.Beerwolf:
A GSM Home-ban nem lehet kapni magyar garanciával a honlap szerint, ezért szvsz felejtős.
MamutGSM-ben sem lehet kapni a honlap szerint, de én felhívnám őket, velük nagyon jó tapasztalatom van. Ott vettem az N82-met, nagyon korrektek voltak.
Mindenképpen magyar Samsung garist vegyél. -
muveszur
addikt
válasz
Tomeewap
üzenetére
Már másik fórumon volt róla szó, még nem elérhető...
Tegnap volt vmi tesztüzem féle, mert a samsungapps.com-ról átirányított az oldal. Ma reggel már a szokott kép jelenik meg, hogy 14-én nyit. Viszont a többi link tovább él.
Különösen furcsa, hogy csak i900-at támogatja, Symbianra írt program nincs, App Store progi sincs, csak i900-ra. Tele van sok gyagyi cuccal egyenlőre.Szerintem várjuk ki a honlapot, mert ez biztos nem a végleges store, és nem a végleges tartalommal... Nyitás holnap, akkor biztos lesz vmi nagy durranás.
-
válasz
Tomeewap
üzenetére
A Li-ion akkumulátorok nem szeretik a rátöltést.
Mármint a rövid idejű töltéseket értem ez alatt.Azt nézd meg, ha az akkumulátor ikonra rákattintasz, van-e olyan lehetőséged, hogy "When device is turned on, do not charge the battery when connected to PC."
Nekem ez állandóan be van pipálva, csak akkor veszem ki a pipát, ha a gépre téve tölteném, vagy sokáig rajtahagyom a gépen -mert ez meríti a gépet.
-
Quasi_modo
nagyúr
válasz
Tomeewap
üzenetére
A nagykerben talán nem mernek nagyobb készletet bespájzoni, mert ebben az árkategóriában nem viszik ötvenesével a mobilokat. Ha a nyakukon marad, akkor csak áll benne a pénz. Emlékezetem szerint az N82 is elzünt egy rövid időre , pedig ott nem volt semmiféle frissített verzió. Amikor én vettem annak idején, úgy kellett összevadászni, hogy találjak. (mármint az N 82 -t). Kb annyi ideje volt forgalomban mint most ez. Ezzel is azért nem vártam tovább, hogy olcsóbb legyen, mert úgy sejtettem, hogy el fog fogyni és akkor várhatok.
-
phaet0n
tag
válasz
Tomeewap
üzenetére
Jó hír ez a 123ezres dolog, mert pont holnap akartam volna felhívni őket, hogy a gyártó garanciás mennyi.
Két éve rendeltem tőlük egy Samsung U600-ast. Azzal nem volt gáz, amíg másfél év használat után le nem ejtettem két alkalommal két méter magasságból, és meg nem tört az "alaplap". -
Quasi_modo
nagyúr
válasz
Tomeewap
üzenetére
Én negyed óránál tovább sosem lógtam a Wifin, de addig nem szakadt le egyszer sem. (Persze lehet, hogy a 16. percben leszakadt volna.)
Más: Most már értem miért volt az, hogy egyik tesztben beégett képeket csináltak vela, a másikban meg nem. A mai kisérletezésem eredménye, hogy ha a fénymérést átállítom normálra, akkor ez elmúlik. A gyári alapbeállítás ugyanis a középre súlyozott fénymérés: ilyenkor a széleken levő világosabb részek szépen beégnek.
Megint tanultam valamit. -
muveszur
addikt
válasz
Tomeewap
üzenetére
Szia! Bemásolnék ide egy kis szöveget....
Seoul (Korea Newswire) August 31, 2009 -- Samsung Electronics Co. Ltd today announced that it will launch a new on-device application store for Samsung Smartphone users on September 14th.
The Application Store will open in the UK, France and Italy, with more than 30 countries including Germany and Spain to follow. Initially, the store will be accessible to users of Omnia and I8910 HD devices and later expand to other models such as Omnia II (Model Name: I8000) and OmniaLITE (Model Name: B7300).
The Samsung Application Store allows users to browse a variety of applications including games, references, social networking, e-books and health-related tools (e.g. pedometer, eye test, etc) that are easily downloaded with one click.
In order to activate the service, Omnia and I8910 HD users will need to upgrade their devices. Omnia customers can download and install the mobile client from the website APPLICATION STORE. I8910 HD customers can simply upgrade their software by selecting the Application Download icon on their phones. For more details, please visit the website, APPLICATION STORE.
The on-device client is available in English, French and Italian and supports credit card and phone billing through the mobile application store. Users who haven’t signed up as a member of the Application Store can purchase free applications and paid applications through the phone billing payment option. Additional languages, devices and features will be added throughout the year.
The Application Store is designed to automatically display the relevant application catalog available for a user’s specific Samsung mobile phone model, and works over cellular networks and Wi-Fi.
Over 300 native applications meeting Samsung’s content guidelines will be available at launch, expected to grow to over 2,000 by the end of 2009. Gameloft, Electronic Arts, Handmark, TAITO, Paragon SW, Capcom, Com2us, Prompt, Pearson Longman, Bokan Tech and Diotek are among the providers of applications to the Samsung Application Store.
“Samsung is a proven leader in delivering a fantastic end-to-end mobile experience and continues to demonstrate its dedication to its customers with the new Samsung Application Store,” said Paul Reddick, CEO of Handmark. “As the exclusive content aggregator for the store, we are excited to bring the largest catalogue of both Handmark content as well as popular titles from our extensive network of partners to Samsung customers on day one.”
“With the launch of the Application Store, Samsung will increase mobile phone sales and add value for its mobile customers through the availability of carefully selected applications,” said Hosoo Lee, Executive Vice President of Samsung’s Media Solution Center. “The Application Store will expand the service channel, not only on handheld devices but also on PCs through the launch of new PC software. The software will allow customers to download applications and manage them on a PC to maximize service usability.”
Users can browse the website, APPLICATION STORE, for details, see featured applications and participate in online events.
Earlier this year, Samsung launched its seller site (http://seller.samsungapps.com) for application developers and content providers enabling them to distribute and sell their applications directly to Samsung Smartphone users.
Samsung Application Store will be demonstrated at the IFA 2009, the IT and CE trade show, in Berlin from September 4th to 9th. Please visit to experience the newly launched Samsung Application Store at Hall 20.
Szóval lesz egy Samsung App Store Európa számára. Több, mint 30 országban lesz elérhető... A Samsung oldalán a nyelvválasztásnál 32 ország van feltüntetve Európában, így én biztosra veszem, hogy elérhető lesz Mo-n is. A Strore használatához pedig kell egy szoftverfrissítés is, sokan ugy gondolják, hogy ezután már támogatva lesz az OTA-n keresztül is.
A Store állítólag szeptember 14-én nyitják meg, akkora mindenre fény derül. A Store pedig elsődlegesen a HD-hoz fog tartalmakat kínálni, megnyitáskor több, mint 300 alkalmazást és játékot, amit év végére kb 2000-re bővítenek. -
Quasi_modo
nagyúr
válasz
Tomeewap
üzenetére
mert nincs hozzá magyar szoftver
Pontosítsunk: Van magyar SW, csak frissítés nincs hozzá.
Szvsz így is jó, egyedül egy SW problémám volt vele: A telefonkönyvben való keresésnél csak a qwerty használható rendesen. Magyarul normál mobilos billentyűzettel csak a billentyűkön lévő első betüt hajlandó elfogadni.("a" van, "á" és "b" nem kell neki). Így aztán a telefonkönyvben qwerty-vel keresek, vagy végiggörgetem.
Handszóró: sztem ok, de ez nem Hifi.
Szvsz a kártyádat meg fogja enni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 11
- Projektor topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Tőzsde és gazdaság
- 3D nyomtatás
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- Vezetékes FEJhallgatók
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ha nem növelnéd feleslegesen a villanyszámlád, a Chieftecnek van pár új ajánlata
- OLED monitor topic
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro / 8/256GB / Káértyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, problémamentesen, méghozzá OLCSÓN! Immáron 8 éve!
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3195, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
, megpróbálom ezt a romot aztán max visszarakom a februári magyart ...
ahol rendszeresen nézegettem a hackelt romokat