Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Senser87
tag
Sztem az már nagyon régi. Ne tedd fel, szinte mindenhol jobb már a java annál.
Nekem erősödés nem volt, de hangromlás az előfordult, ilyenkor a másik fél tisztán hallott, csak én nem hallottam Őt. Újrahívás után kristálytiszta, de semmihez nem tudom kötni, se 3G, se toronyváltás, semmi, minig máshol fordul elő.
Jah, és igen ritka. kop-kop. -
Tanbá-apó
tag
Megvan miért nem működik nálam!!
Mivel a beállításokat visszaállítottam flash után (ahogy mindig is teszem, mert francnak sincs ideje mindent -profilok, hangok,menüszerkezet- ujrarakni) ez az oka hogy nincs videonal autofocus
lehetőség. Most két dolog lehetséges:
Vagy készít Andy egy patchet azoknak akik hasonlóképp jártak, vagy muszáj lesz egy reflash és akkor ujra beállítok mindent, ezt viszont hálistennek csak egyszer kell. Ma kiderül mi lesz! 
-
sanyo8
csendes tag
Hát ez így tág fogalom,hogy gyalázatos.Spec. nekem 5-ből 3 gyönyörű,és az a 2 is az én bénaságom,hogy "bemozdul" a mancsom kattintáskor,és akkor homályos.
Szerintem a tömörítő algoritmus jó,exponáláskor nekem is le kellene fagyni,hogy mindegyik kép jó legyen.
Szubjektív dolog ez a képminőség,lehet hogy egy n82,vagy egy innovra többen szavaznának,ha egymás mellé raknánk a képeket,de én úgy nézem,hogy "miből mi lett" és asszem nagyon sokat csiszoltak a modderek az egészen.
Most már örömml veszem a kezembe a telefont,minden szempontból megvagyok elégedve vele.
-
galusz72
tag
-
galusz72
tag
Nem igazán v képben, Hx codecjében javítva van a hang is? Kannan romjában pedig a videó ugyanolyan mint Hx romjában?
Most akkor melyik rom az ahol a fényképek, video fps meg hang is okés?
Na meg az akku idő sem elhanyagolható, van aki tudna mindegyikkről véleményt adni?
Nemrégen még alig volt rom amit feltehettünk, most meg a bőség zavarában szenvedünk
....de ez csak jó! -
muveszur
addikt
-
muveszur
addikt
Én is örülök neki....
Úgy szeretem barátnőmet fotózni a szobában...
N82-vel olyan szépet lehetett csinálni, de a HD-vel mindig szarul sikerültek (ilyenkor nincs idő állítgatni), de mostmár úgy látom, ezzel sem lesz baj. 
Az akkura vagyok még kiváncsi, de az a baj, sokat van gépen, így alig tudom megnézni az akkuidőt.
-
muveszur
addikt
Csak egyszer ronts el egy ilyen CS fájl cserét, aztán mehet a telód a gariba...

De ha Te mindenáron szeretnél próbálkozni, legalább nekünk nem kell
Egyébként megjelent a legújabb Hyperx firmware, a 2.1... A changelog alapján nagyon jónak tűnik... Akit érdekel, annak részletes információ magyarul itt: [link]
Közben kaptam egy kis ajándékot Jimed-től, aki készíti a TurboROM-okat... Egy vip rom, ígéretesnek tűnik. Gondolkozok most, melyiket tegyem fel

-
Quasi_modo
nagyúr
Mindig megvárod mig valaki letesztel valamit
Én mondjuk ezzel egyet is értek. Ilyen kaliberű cuccnál biztos nem lennék első tesztelő. Másrészt amúgy sem raknék fel semmilyen amatőr katyvaszt.
Mostanában úgy is boldog-boldogtalan nekilát romot főzni és még el is hiszi magáról hogy ért hozzá...
sauser Dikk! csak az éjszakai képek szarok voltak Nem voltak szarok csak automata módban. Aki lusta egy kicsit állítgatni az ne fotózzon, vagy ne lepődjön meg az eredményen -
Obolony
senior tag
hát bocsáss meg, de én ezt mind mind elhiszem. de se change log, se forum, se semmi, csak egy 5 beirast megélt újonc a PH-n.... egy noname fájlmegosztó, meg egy másik lelkes újonc akinek 2 napja sincs meg állítólag a telója... hááát, nekem nincs mégegyszer 100+ ezer forintom egy telóra. ha más kipróbálta, az dobjon egy mailt
lol 
-
muveszur
addikt
Továbbra sem érdekel mennyi a szabad hely, én azt írtam le, hogy milyen következményei lehetnek, ha elfogy a C:\-n a memória. Nekem 7,6 MB szabad helynél egyszerűen összeomlott a rendszer. Ez fontos lehet azoknak, akik olyan programokkal dolgoznak, amik kizárólag a C:\-re települnek. Én csak 1 ilyen alkalmazást használok.
Kiváncsi vagyok én arra, hogy szervízben elérhető-e a frissítés...Ahol azt mondták augusztusban, hogy 1 hónap múlva jön az új firmware magyar régióra (ez már igen régen volt).
Peti567: Félre értés ne essék, attól még hogy nem hivatalos, nagyon jó!
Kinetikus görgetés a Menün és a Videolejátszón kívül mindenhol van, igaz a Galériában és a Zenelejátszóban kissé lassabb, nehézkesebb....A telefonodat pedig külföldről fogják behozni, amin tuti, hogy nem magyar nyelvű firmware lesz. Így is úgy is fogják frissíteni valamire.
-
Quasi_modo
nagyúr
Igen ha a C-én kevés a hely az rendszer összeomláshoz vezethet
Köszönöm tisztában vagyok vele. Éppen ezért kérdezem, hogy hogy megy a gép ekkora C-vel. Nem valószínü, hogy valaha is amatőr csinálmányt teszek fel.
muveszur A navigálásnak és egyébnek nem akaszt be?
Mit jelent, hogy enyhén meghalt a rendszer? Fagyás, akku ki?
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i7-5xxx "Haswell-E/EP" és i7-6xxx "Broadwell-E/EP" (LGA2011-v3)
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Okos Otthon / Smart Home
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Spórolós topik
- Konzol Screenshot
- 5 kilowattos GPU-k előtt nyitná meg az utat az Intel
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A50 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo TAB M11 tablet
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- LG 83B4 - 83" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Ennél azért nagyobb durr kellene a cseréhez... ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Mivel a beállításokat visszaállítottam flash után (ahogy mindig is teszem, mert francnak sincs ideje mindent -profilok, hangok,menüszerkezet- ujrarakni) ez az oka hogy nincs videonal autofocus
Vagy készít Andy egy patchet azoknak akik hasonlóképp jártak, vagy muszáj lesz egy reflash és akkor ujra beállítok mindent, ezt viszont hálistennek csak egyszer kell. Ma kiderül mi lesz!

....de ez csak jó!

De lehet, hogy ezzel csak én vagyok így. Vagy már sikerült megoldani a telepítését?