Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Aryes

    nagyúr

    Írtam, hogy leírom a tapasztalataimat a 4.1.2-es fw-ről, hátha érdekel valakit, kíváncsi vagyok lesz-e, aki hasonlót tapasztalt, mint én! :)

    Először sokkot kaptam, amit az új szövegbevitel okozott. A t9 szótárnak eddig voltak bizonyos beállításai, amikkel be lehetett állítani, hogy miket javítson, javasoljon, lehett szerkeszteni a szótárat, stb., de az új fw-ben ez gyakorlatilag egy kapcsolóra redukálódott, be- és ki lehet kapcsolni a t9-et és ENNYI. Úgy látom rajtam kívül senki nem használ gyári billentyűzetet t9-el, mert senki nem panaszkodott még erre rajtam kívül. :)

    Az első sokk után viszont észrevettem, hogy sokkal gyorsabb lett a rendszer!
    A home gomb megnyomása után pl. minimum kétszer gyorsabban dob az asztalra a legtöbb alkalmazásból, szintén sokkal gyorsabb lett a kijelző feloldása, néhány program indítása, és szerintem az akkumulátor is picit tovább bírja. :D Ha nem is tovább, de valahogy egyenletesebben jelzi nálam a merülést, a régi fw lassan merült, aztán hirtelen eséseket produkált a töltöttségi szint, majd újra lassan merült. Ez lehet, hogy az én hibám, esetleg rosszul töltöm, nem tudom, de most ezt nem érzem (igaz még csak egy napja tesztelem).

    A kamera nem lett jobb, se rosszabb (a beállítás felülbírálását, amiről tegnap beszéltünk, én nem tapasztaltam), viszont kijavítottak a háttérben vmi hibát, ami miatt a régi fw alatt egy bizonyos programmal egészen jó videókat tudtam csinálni :DDD, de az új fw alatt ez a program már sajnos nem működik. :W Mindegy, egy pici workarounddal megoldottam. Nagyjából...

    A szövegbevitelt közben kitapasztaltam, és úgy találtam, hogy egy pár idegesítő bugot eltüntettek belőle (a beállításokkal együtt), és egész jól lehet vele írni, viszont összetett szavak, toldalékok leírására még kevésbé alkalmas, mint az előző verzió, láthatóan a koreai egy nem toldalékoló nyelv, és magyar megy nem vett részt a fejlesztésben... :O

    A záróképernyőn lévő fodrozódás szerintem okkal lett eltávolítva, lehet, hogy összefügg az akkuval vagy a rendszer gyorsulásával, én legalábbis nem hiszem, hogy csak kitolásból vették ki. :)

    Na ezt jó bő lére eresztettem, bocsi. :))

    ui.: én sebességmániás vagyok, jobban szeretem, ha a teló azonnal csinálja, amit szeretnék, ahelyett, hogy szép áttűnés meg egyéb animációkat kéne néznem. Ha más is hasonlóan érez, egy tipp: a beállítások/fejlesztői beállítások oldalon ki lehet kapcsolni, vagy fel lehet gyorsítani az (idegesítő, időrabló stb.) animációkat. Előtte se volt lassú telefon, de azóta mint a zsírozott villám. :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés