Hirdetés
- Mindent a StreamSharkról!
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Asszociációs játék. :)
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Linuxos topikok Összefoglalójának szerkesztése
- Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gizmo94
veterán
válasz HUTCHDB #41534 üzenetére
Igen, egyetértek.. Én nagyon szerettem az S2-t, nekem a formája is tetszett, amit az S3-ról annyira nem mondhattam akkoriban el. Persze az újdonság varázsa csak piszkált és a dolog ott dőlt el amikor haverom vett egyet és egymás mellé raktuk, továbbá összehasonlító nyomkodást végeztünk, filmeket futattunk, stb.. Vigyorgott,mint a lopótök,(joggal) én meg csak köhécseltem,hogy hátigen, khm.khm. Annyira, hogy másnap lementem érte Kecskemétre a kollégához aki a minap éppen itt járt és megvettemaz elsőt. Ugyan szomorú szívvel nézegettem az autóban még először,hogy mennyire nem tetszik,stb,sajnáltam az S2-met.. Egészen addig, míg meg nem érkeztem haza és fel nem raktam rögtön az első Turkbey romot rá és be nem laktam. Attól a pillanattól kezdve nem bántam és azóta sem bánom a váltást.. Párhuzamosan én is egy i5-öt használok amikor éppen nincs S3-am,de nem örömmel. Jó az is, csak nem nekem. De nem szidom azt sem. "családi nyomásra" vettünk rá világító almás hátlapot, tiszta szégyen bárhol elővenni is. Mindegy. Ugyanígy vagyok most az S4-gyel is,hogy egyelőre totál nem tetszik, és hadonászni biztosan nem fogok neki, tehát a húzó feature-jeit nem nekem találták ki, mégis, azt hiszem, váltani fogok. Ha nem tetszik, majd veszek egy S3-at megint, mi baj lehet?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Betiltja a közösségi médiát a 16 év alattiaknak Ausztrália
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Amazon Fire TV stick/box
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- PlayStation 5
- Milyen légkondit a lakásba?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest