Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
Új hozzászólás Aktív témák
-
spence225
aktív tag
<ID:0/003> Added!!
<OSM> Enter CS for MD5..
<OSM> Check MD5.. Do not unplug the cable..
<OSM> Please wait..
<OSM> MD5 hash value is invalid
<OSM> I9300XXBLH1_I9300TMHBLH1_I9300XXLH1_HOME.tar.md5 is invalid.
<OSM> End...Ezt írja ki, ilyenkor mi van ?
Help Please
-
djapor96
senior tag
válasz Gabi 8906 #30720 üzenetére
Ez bizony rootolt....
Tegyed rá odinnal a legfrisebb magyart és kész vagy, vagy egy korábbi 4.0.4-et és frissíts OTA-val... Lehet előtte unrootolni kell...
Qtek S100, Mio A701, HTC Kaiser, Samsung Omnia i900, Xperia X10i, Samsung S2, Huawei U8500, Samsung Note , HTC One, Samsung Ace 3, Lenovo Vibe X2, S850, Huawei P8 lite, P9 lite, Mi Mix 2, Mi9 Lite, Mi11 Lite, Samsung Galaxy Z Fold 3
-
Zsolaf
addikt
válasz Gabi 8906 #30757 üzenetére
Nem! XEH-re át kell állítani ha független csc changer a play-en, de ha a rom nem tartalmazza akkor azt is cserélni kell. JB-n ez a kód amivel megnézted már nem megy, ha változtatsz kódot minden adatot töröl, de egyszer tűl kell esned rajta
(#30758) spence225: sérült a letöltött rom, szedd le újra!
[ Szerkesztve ]
-
spence225
aktív tag
válasz Zsolaf #30760 üzenetére
Megpróbálom újra letölteni bár elég lassan jön.
Gondolom ha így sem működne akkor nincs más alternatíva a gyári 4.0.4 visszanyerésére ?
Gondolom azért nem téglásítottam a telót mert el sem kezdte felflashelni mivel már az md5 ellenőrzésénél elakadt, mert most újraindítottam a telót és még a jelly bean van rajta
[ Szerkesztve ]
-
Sógi
addikt
válasz spence225 #30763 üzenetére
Ha elindult a telefon, akkor nincs gond!
De milyen romot akarsz feltenni? 4.0.4 független magyart? Mert mintha valami tmh romot linkeltél volna, vagy csak rosszul láttam?(#30764) Gabi 8906: Igen, de vigyázz, mert mindent töröl a telefonról! Tehát előtte ments, ha szükséges..
[ Szerkesztve ]
-
Drbonci
aktív tag
64-es kártyát mire érdemes formázni fat32,exfat.....? Nagy méretű fájlokat nem használok, inkább sok kicsi 1-2gb-ost.
-
sanyirigo
senior tag
Nekem most a gyári voda CSC: I9300VDHDLJ1 -et ír ki a 4.1.1 alatt.
Ez így gyári állapotnak felel meg?Pixel 7
-
spence225
aktív tag
Nem hanem T-mobil 4.0.4-est
ezt szedtem le:
[link]I9300XXBLH1_I9300TMHBLH1_I9300XXBLH1_TMH - gondolom azért tmh mert tmobil hungary. az első hszben volt belinkelve t mobil romok alatt
(#30770) amuba v: Tehát jól gondolom hogy ha újra letöltés, kicsomagolás beimportálás után sem megy és kiírja hogy md5 check invalid akkor marad a 4.1.2-es rendszer és hagyom a p.. ha meg jó az ellenőrzés akkor csak úgy tudnám elszúrni ha felflashelés közbe mondjuk széthúznám a telót meg a gépet vagy megszakadna a kapcsolat ?
[ Szerkesztve ]
-
spence225
aktív tag
-
Gabi 8906
senior tag
Ez jó lenne az enyémre?
I9300XXBLH1_I9300OXFBLH1_I9300XXBLH1_XEH
PDA: I9300XXBLH1
CSC: I9300OXFBLH1
Version: 4.0.4
Date: 2012-08-07
Regions: Austria, Belgium, France, Germany, Hungary, Italy, Spain, United KingdomMotorola Razr 40 Ultra+Lenovo Thinkplus-GM2 Pro+Sony SRS XG500
-
Reag3nS
senior tag
Vásárlás előtt állok, épp ezért be szeretnék szerezni pár dolgot. Ezért is lenne szükségem információkra, kérlek segítsetek tapasztalataitokkal: [link]
CyberGames >>> http://cybergames.hu/
-
Tuz
tag
válasz Reag3nS #30783 üzenetére
Pls. keresőt használd,nem egyszer le lett írva de azért leírom: spigen curved crystal fólia ez ami tökéletesen illesszkedik. ja és szerintem ha odafigyelsz simán feltudod tenni normálisan otthon is.
modd3r: frissítés után kell neki azért pár perc mire észhez tér,utánna gyorsabbnak kell lennie.[ Szerkesztve ]
S3 Marble White _ Tab 3 10.1 3g _ Ps3 Superslim 500Gb
-
modd3r
őstag
Sziasztok!
Ma lettem tulajdonosa egy független S3-nak.
Az miért van, hogy a 4.0.4 érezhetően gyorsabb volt, mint a nemrég felpakolt 4.1.2 ???
Köszönöm a válaszokat! -
Sógi
addikt
válasz Reag3nS #30783 üzenetére
Teljes kijelzős fóliát szeretnél vagy csak ami a tényleges kijelzőt védi?
Én mindig magamnak teszem fel és elég jól szokott sikerülni, csak nedves/párás hely kell, ahol nem száll úgy a por, remegésmentes kéz és koncentráció, ha bemegy alá a szösz vagy bubis lesz (ennek nagy részét a felrakás után is ki tudod oldalra terelni a fólia alól) feltétel közben, nem szabad parázni, vissza lehet húzni a fóliát nyugodtan. Pont tegnap tettem fel egyet magamnak és szinte perfect lett, bár az alja elcsúszott 1 mm-ert az egyik irányba, de még belefér, kb. 5.-jére sikerült eltalálni, bubi és szöszmentesen feltenni.
Fontos kellék lehet a ragacsos por fel szedő.
De legegyszerűbb, ha valahol felrakatod.Amúgy tényleg ajánlottak a steinheil fóliák! Legmenőbb a curved crystal. Épp ma rendeltem, végül is 4100 lett a vége
(#30786) modd3r: Tedd fel teljes resettel és gyors lesz az is
[ Szerkesztve ]
-
Zsolaf
addikt
válasz spence225 #30790 üzenetére
Lépj be a recovery menübe és csinálj egy wipe factory resetet (hang+ home bekapcs) egyszerre, töröl mindent össze akadt az előző rom adataival. Nyugodtan kiveheted az aksit a rom már fent van. (ügyes vagy!! megy ez)
szerk: de ha valaki régebbi rom verziót tesz fel ujjabra vagy főzöttre akkor mindig ez van, resetelni kell olyankor mindig, adatokat ne felejtsd soha hogy törli.
[ Szerkesztve ]
-
okoska74
senior tag
Rootoltam az új t-mobilos 4.1.2 -t. Azóta a TriangleAway v2.60 -al nem tudom nullázni a számlálót és még egy piros felkiáltójel is van a bal felső sarokban. Régebben újraindította a telcsit a TriangleAway és ott törölte a számlálót, de most csak a bekapcsolt felületen rányomok a törlésre és kilép a progiból. Ha újra indítom a TriagleAway -t azt írja hogy törölte. Ha a hangerő le + Home + Power -rel lépek be, akkor semmi nem változik ugyanúgy costum. Mi a teendő?
iMac 2013 Late ; Apple iPhone 11 ; Apple TV 4K 64Gb ; Sony KD43XF8505 ; Sony HT-XF9000 ; Sony WH-1000XM3 ; Toyota Prius III 1.8 HSD Premium;.... Ha a tények nem igazolják az elméletet, változtasd meg - a tényeket. Albert Einstein
-
spence225
aktív tag
Esetleg azt tudja valaki hogy hol találom az alkalmazások áthelyezését 4.0.4-ben sd-re. volt valami hogy telepítés helye vagy valami ilyesmi csak nem találom
-
JockeyEwing
aktív tag
Ma utánanéztem, és az én Galaxy-m nemrég lépte át a 200 napos "határt".
Nekem szerencsére nincs semmi baja.Van valami hír azzal a Samsungos patchel kapcsolatban, ami az ilyen "200 napos hirtelen téglásodásra" gyógyír?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest