Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gizmo94
veterán
válasz slloyd #16348 üzenetére
Na azért ennyire nem, ennek a titka az, hogy sem a bekopott kulcs, sem a már használt tapétavágó nem igazán karcol, másrészről nem is túlzottan nyomta rá egyiket sem,ha rányomta volna, benézte volna. Egy frissen vágott lemezdarab sorjás élével húzta volna meg, azonnal kakukk.. Valamint mivel edzett üveg, így a kopogtatást nagyon jól tűri, cserébe ezért törik leejtéskor könnyebben. A folyamatos finom csiszolásra amit a porszemcsék okoznak viszont érzékeny, ez így van.
Mindenesetre egyik telefonomon sem használtam soha fóliát, mert zavar, továbbá abból a megfontolásból sem, hogy minek maradjon karcmentes, mikor a garanciális idő alatt úgyis bőven be fog égni és cseréltetni fogom. Viszont ennek ellenére mind karcmentes maradt, mondjuk, nem hordtam kulcs mellett zsebben.[ Szerkesztve ]
-
Devid_81
félisten
válasz Pipiripi #16350 üzenetére
Bal felso sarkan a kijelzonel nalam is van par pici karc ami csak bizonyos fenyben latszik, ez sajna ilyen!
Engem sem zavar kulonosebben, megvettem es hasznalom, erre valo minden telefon, persze nagyon vigyazok ra, de meg is kapja az "elettol" a karcokat.
Hatlapra is raktam mar egyedi jelzest stb stb....
-
koxminator
senior tag
-
spider80
őstag
válasz Pipiripi #16350 üzenetére
Ezt csak megerősíteni tudom 2 hetes a telóm,egyszer esett le földre,lett rajta egy kb 8 mm hosszú,mély karcolás Nem mikrokarc,hanem olyan,ami bekapcsolt kijelző mellett is látható,ha pont azt nézed,és tudod hol van. Meg már most teli van mikro karcokkal. Ez a karcállóság dolog úgy érzem visszafelé fejlődik: Volt egy Samsung Wave-em. Esett kelt szegény, a fém ház is kopott volt jó pár helyen,de a kijelző hibátlan volt másfél év után. Semmi fólia nem volt rajta soha. Néhány mikrokarc borította csak. Ezután Omnia 7-esem volt (amiről nem tudta senki eldönteni,hogy gorilla glass,vagy nem ), egész jól bírta, 1 év alatt 1 karc lett rajta,ami fényben forgatva,kikapcsolt kijelzővel látható volt. Erre most itt az S3, egyszer esett le,és már minden baja van,igaz fólia nélkül használom,de zsebben hordva nem rakok soha semmit mellé.
Samsung galaxy A5 2017-> Honor 9 Glacier Gray-> iPhone 7 32GB Silver-> Samsung Galaxy S8 black 64 Gb-> iPhone 7 plus Silver 256GB-> Samsung Galaxy S9 coral blue-> Redmi Note 5 64GB Black-> iPhone 7 32GB Silver -> Mi 9 T black 64 GB -> iPhone SE 2020 64GB Black -> Samsung Galaxy A71 128GB Black
-
spider80
őstag
válasz spawn21 #16355 üzenetére
Úgy érthető,persze! Én is komolyan elgondolkoztam tegnap a fólián. Pedig nagyon ellene vagyok,de ez így egyre rosszabb lesz. A hátlap nem érdekel,hogy karcolódik,mert azt pár ezresből lehet cserélni,na de a kijelzőt nem nagyon
Samsung galaxy A5 2017-> Honor 9 Glacier Gray-> iPhone 7 32GB Silver-> Samsung Galaxy S8 black 64 Gb-> iPhone 7 plus Silver 256GB-> Samsung Galaxy S9 coral blue-> Redmi Note 5 64GB Black-> iPhone 7 32GB Silver -> Mi 9 T black 64 GB -> iPhone SE 2020 64GB Black -> Samsung Galaxy A71 128GB Black
-
lafaty80
addikt
válasz koxminator #16353 üzenetére
Én a gyárit használom ott van ez...
Cuccaim: https://kit.co/lafaty
-
spawn21
veterán
válasz spider80 #16356 üzenetére
Ha jó fóliát veszel akkor nem igen fogod észrevenni, h rajta van.
Vannak ám olyan tokok ami alig növelik meg a telefon méretét, engem ez nem érdekel, mert egy 135 ezres telefont védeni kell minden szempontból
Nem érdekel, hogy gorilla, mert az is karcolódik.p06:nekem annyi sincs
[ Szerkesztve ]
s24U+15p
-
Zsolaf
addikt
válasz spider80 #16356 üzenetére
Szerintem meg már ezeknek a kijelzőknek nem is a karc az ellenség hanem a törés, én úgy vagyok vele hogy inkább karcolhatóbb legyen csak ne törjön olyan könnyen. Mert ezek már olyan könnyen betörnek a régi telefonokhoz képest, hogy borzalom, mindenki azon rinyál nehogy leessen mert összetörik a képernyő, régen Nokiáim voltak és ha volt karc rajta felpolíroztam és kijött, de a törést már nem tudom felpolírozni.
-
zzola
titán
Feltoltam kelzsoca "Next Generation S3 Jelly Bean 4.1.2" romját, jó gyors....
-
p06
senior tag
válasz spawn21 #16359 üzenetére
amuba: Azért abba is érdekes belegondolni, hogy a régi telefonoknak hány százaléka volt kijelző Mert itt gyakorlatilag az egész "eleje" egy nagy egybefüggő lap ami nem csoda ha sarokra esik akkor elpattan.
Mert ha rideg akkor karc álló de törik, ha meg rugalmas akkor nem karc álló, de nem törik, ez egy szép ördögi kőr -
No.01
őstag
Hat nemtudom... nekem anno Omniam folia nelkul tenyleg egesz jol birta, de egy ev utan azert kikapcsolt kijelzonel 1-2 kisebb lathato volt.
Azota foliat hasznalok minden telefonomon. S3 elottig csak Brando ultra cleart, mindig, mindenhez. Most volt l eloszor, h a Brando kudarcot vallott mert a lekerekitett szeleknek nem fekudt fel jol es ha oldalrol huztam az ujjamat akkor azert erezheto volt (a peremnel) ill lathato is volt kikapcsolt kijelzonel.
Ennek ellenere hasznalatnal semmilyen hatranyat nem lattam soha a folianak.
Varszegig kolega ajanlasara megrendeltem a nemreg linkelt SGP curved crystal foliat ami tenyleg olyan mintha nem lenne ott! Sem erzesre sem latszatra nem tunik fol, h van rajta... kolegamnak adtam a parjat (2van egy csomagban) neki nem volt rajta sot azt sem tudta, h ilyen foliak leteznek
Mindedig gyari bortokban volt neki es hiaba vigyazott ra 1-2 apro karc azert befigyelt. En raktam fol neki - nem is sikerult rosszul annak ellenere, h meg magamnak is paraztam felrakni - es azt mondta, h nem lat kulonbseget a folia ill a folia nelkuli hasznalat kozott.
Komolyan mondom, h ha nem ismernek itt 1-2 embert akkor azt felteteleznem, h nem volt meg jo foliaval dolgotok.
Persze ez csak szemelyes velemeny, de nekem szamit, h igenis vedtem a kijelzot tovabba majd eladasnal sem mindegy, h teljesen karcmentes vagy sem...De NO flame en nem akarok senkit atallitani a masik oldalra. Kinek h tetszik, amolyan kinek a pap kinek a papne dolog ez.
[ Szerkesztve ]
-
Zsolaf
addikt
Igen ezzel tisztában vagyok hogy az eleje már minden telefonnak jóformán egy kijelző, de arra gondolok, hogy arra kellene inkább fókuszálni a gyártóknak, hogyha leejtem ne törjön rögtön a kijelző, (mondjuk nem érdekük)
a karcra azért könnyebb vigyázni mint a leejtésre az jön magától sajnos, míg a karcra tehetek egy fóliát ugyan én utálom, de akkor biztos tennék. -
tag
válasz Zsolaf #16365 üzenetére
Én ezért kötöttem rá 2k HUF/hó ért biztosítást. Így ha leejtem vagy vízbe ejtem véletlen vagy szándékosan akkor cserélik a készüléket.
LG:GT540,P990,G2,G3,G4 Nokia Lumia 900,920,1520,930 Samsung: S1,S2,S3,S5,S8 Huawei: Mate 8,9,10,P8,P9P iPhone: 3gs,4s,5s,6s,6sp,7,7p,8p,X,11,12 mini, 12 Pro MAX, 12 Pro MAX, 13 Pro MAX, 15 Pro MAX
-
p06
senior tag
válasz Zsolaf #16365 üzenetére
Hát igen, erre mondaná a gyártó, hogy vegyél strapa mobilt. Szerintem itt inkább számolnak a karcokkal, mint a töréssel, mert valószínűleg kevesebb extrém helyzetben használó felhasználó veszi ezt. Így inkább lett karc álló mint törés. Minden csak a leeséstől függ.
Bár ismerősöm Sony Ericsson Xperia active kijelzője gyönyörűen betört nem is nagy erőhatás miatt, szóval érdekes.
[ Szerkesztve ]
-
Dreadloord
senior tag
Sziasztok, karácsony táján szeretnék telót venni, kb ugyanannyiért be tudom szerezni a HOX,SG3,Iphone5-öt, de elbizonytalanodtam.
Eredetileg HOX-ot akartam, üzletemberként a SG3 nem külsőre nem tetszett, de rájöttem, hogy úgyis tokban hordanám, tok meg van 100 féle, elegáns is. Az Iphone 5-el az a bajom, hogy pici nekem a kijelzője, óriási kezem van, a mostani telóm 3,7-es de fele tenyeremben elfér
Olvastam, hogy itt többeknek is volt tartós használatban ezek közül több is a kezei közt, én csak 10 percig tudtam mindhármat tapicskolni, ami pont semmire nem elég Iphone 5 külsővel kéne HOX minőségi "öszeszerelésű" SG3 tudású+méretű teló, háát igen, ilyen nincs Karácsonyig várható még a felsőkategóriába 4,5-4,8-as méretű teló? Bár ami most jön ki, az valószínű 180-200 ról fog indulni, ezeket meg 120 körül be tudom szerezni, és azért 200-at én se akarok kiadni, kell a pénz majd tavasszal autóra
-
Yeffy
veterán
válasz migabi24 #16339 üzenetére
tényleg nem lehet?
na bakker... mert még mindig nem tetszik igazán a kinézete...viszont. nem tudom, hogy ez a MegaBassBeats, vagy a JB ilyen jó, de tegna peste lefekvés előtt hallgattam egy kis zenét.... nem kellett volna
nem bírtam még egy óra múlva sem letenni, olyan félelmetesen jól szól a fülessel! egyrészt max hangerő nagyon hangos, majdhogynem már túl hangos nekem - ilyen azért még egyetlen telefonnal, mp3/mp4 lejátszóval sem fordult elő, pedig volt már pár használatban -, meg ezek a hangszínek, mélykiemelés, stb...
le a kalappal aki ezt ilyenre megcsinálta... monyuk 10-es hangerő felett szól a teló, h a halláskárosodások elkerülése végett ne hallgassa sokáig nagy hangerőn, ezért gondoltam, h a JB-nek is lehet köze hozzá. de sztem inkább ez a beats mod... még jó, h külön megvan... ajánlom minden zenemániásnak, stílustól függetlenül!karcokhoz: ugye, korábban Wave 1 em volt, háza is jól bírta, pedig esett, pocsolyába, csúszott pofán, meg minden, de pár karc van csak hátul, ill a felső/alsó műanyag ami zsebkopott. az eleje érintetlen. semmi karc nincs. egy deka sem. szal az príma anya volt, hiányzik.
Gizmo: ez komoly, h beég? még mindig megy ez a mizéria? mennyi idő múlva jön ez elő kb? tudom, változó, de mégis? 1 év? több/kevesebb? érdekes, nekem a Wave-em már 2 éves elmúlt, de semmi beégés nincs rajta...
fólián gondolkodok, de inkább vmi tok kéne hátra, olyan, ami ki is néz valahogy, meg védi az oldalát is, hha véletlen pofára v sarokra esne. a gyári egyelőre megfelelne, csak nem találtam még az enyémhez passzoló színt. a halványkék nem az.
ha meg valóban beég gari alatt, akkor előre tényleg nem fogok fóliát tenni én sem, minek? ink az árát beletolom a 32-es kártyába. meg azért veszek egy pót hátlapot valamikor, ha már kicsit összekaristolódott tegnap...56k: nekem is van rá, épp gondolkodom rajta, h lemondjam-e... nem tudom...
[ Szerkesztve ]
Big girls ride harder. ヅ || Kondi powaa'!
-
tag
válasz Dreadloord #16368 üzenetére
Galaxy Note 2 ? Ha tényleg akkora a tenyered
LG:GT540,P990,G2,G3,G4 Nokia Lumia 900,920,1520,930 Samsung: S1,S2,S3,S5,S8 Huawei: Mate 8,9,10,P8,P9P iPhone: 3gs,4s,5s,6s,6sp,7,7p,8p,X,11,12 mini, 12 Pro MAX, 12 Pro MAX, 13 Pro MAX, 15 Pro MAX
-
kungzi
veterán
Én Samsungot vennék már a garancia miatt is. Jóval jobb bármelyik gyártótól. Egy szavazat az sgs3-ra.
Amúgy tényleg, ha üzletember vagy, akkor a note2-vel nagyon jól járnál. Az s-Pen miatt nagyon fogod szeretni.
[ Szerkesztve ]
-
nggabi
félisten
ha "nagy" ember vagy tényleg adja magát a nót2 sztem jövő hét után már ki lesz rakva a Trépontokban, tapicskold meg mindenképp.
"szenyor dzsíííí"
-
MunezXBK
nagyúr
Írj Kínába, holnapra kész lesz.
-
-
nggabi
félisten
válasz Dreadloord #16376 üzenetére
a note1-re is lesz JB, szal azzal se lőnél mellé ha nagy telót akarsz és olcsóbban. de üzemidő szempontjából még jobb a 2, azt mondják...
bruti: az neked való cucc
[ Szerkesztve ]
"szenyor dzsíííí"
-
Gizmo94
veterán
Ehhez is vehetsz tollat, de ehhez nem jó a Note-é, mert kapacitív a kijelző. Viszont kapható hozzá többféle is.
Hogy beég-e,az sokmindenen múlik, általában igen, pár hónap alatt be tud égni. Általában a folyamatosan, egyazon helyeken fehéren világító pixelek égnek be, ilyen pl. a statusbar, de lehet bárhol ahol ugyanezek a feltételek adottak. Nem vészes voltaképpen, de kijelzőcserére jogosító ok. ..
Ha nem tetszik Turkbey témája, miért nem választasz aromában másikat, van több, pl. stock, de egyszerűbb téma is. Ahogyan a zene szól, az Turkbey bass modjának és az extra alkalmazásnak köszönhető viszont..
-
Yeffy
veterán
válasz Gizmo94 #16378 üzenetére
értem.
ja, hogy a Nóta nem kapacitív? azt hittem. mondjuk nem olvastam a tesztjét, az már nekem is nagy méretvilágos, akkor erre készülök. úgy látszik, itt kell...
akkor mégiscsak marad a rom, mert a zene az állat.
az a baj csak, h nincs aromában a többi skinről preview.de mindenképp újra kell tennem szerintem, mert galériám nincs semmilyen.
szal legyalulom cwm-ben, odinnal független UK v lengyel fel, aztán root, majd tb ismét.
de értékelném, ha nem fagyna ki állandóankérdésem: a gyalulás után a stock rom gondolom nem a Siyah kernelre fog épülni, visszarakja az alapot, ugye? nem kell azzal még bajlódni.
illetve, ha csak kinézetét akarom módosítani, az csak aromában megy? cwmben nincs?[ Szerkesztve ]
Big girls ride harder. ヅ || Kondi powaa'!
-
bruti01
őstag
amikor a teló magátol ébred és atomgyorsan merül:
Valami mindig felébreszti a képernyőt akkor is ha nem nyúlok hozzá? Mi okozza?
Tipikus android hiba. Egy telepített program okozza. Ha az utóbbi időben nem telepítettél új progit akkor az egyikbe egy frissítés útján kerülhetett be a bug. A hibás alkalmazást kétféle módon találhatod meg. Beállítások/energia/akkumulátor használat itt megnézheted melyik app fogyasztott gyanúsan sokat.
Avagy, töltsd le Google PLAY-ről az S2 Permission Checker nevű appot. Nyisd meg, várd meg míg betölt, majd válaszd a Premission list opciót, keresd meg a „Wake lock” engedélyt, nézd meg mely alkalmazások jogosultak erre, azaz a lezárás ébren tartására/felébresztésére. Ha egy app itt és a magas fogyasztók közt is szerepel, nagy eséllyel megtaláltad a ludast.[ Szerkesztve ]
<< Bunkó vagyok így hóditok >> Galaxy s20 ultra 5g , Galaxy note 20 ultra 5g. Mi 10 t pro
-
jacis
nagyúr
Sziasztok,
Mi a tapasztalat a telefon üzemidejével kapcsolatban? Mennyire bírja jól szuflával? Választ köszönöm.iPhone 15 Pro Max, Samsung Galaxy Z Fold 5
-
spawn21
veterán
-
muveszur
addikt
Általában az ügyfeleknek biztosítást ajánló T-mobilosok mondanak szépet és jót, hogy persze h kicserélik a készüléket pl ha van rajta egy karc, aztán majd a szervizesek jól beintenek. Arról nem beszélve, hogy ha a káresemény felvételekor nem mondod, hogy a működést befolyásolja, az esztétikai hibákkal jól el is hajtanak...
Mert hogy lehet így használni, pedig pont a külső sérülésekre lenne jó a biztosítás. (Ilyenkor jobban össze kell törni -
Gizmo94
veterán
Nagyon jók a tapasztalataim fogyasztás terén. Igen sokat nyomkodva állandó wifivel , 2-3 óra youtube-os fimnézéssel egy-másfél nap, kevésbé piszkálva két nap . Turkbey V17 & sokat szidott Siyah kombóval.. Governor lulzactive, undervolt-50. SII-nél ez egy max. egy nap volt..
muveszur +1 Sajna ez pont így igaz...
[ Szerkesztve ]
-
allein
addikt
Sziasztok. Segítsetek már abban, hogy tudom kikapcsolni az adathasználati figyelmeztetést?
-
muveszur
addikt
másban nincs igazam?
Egyébként én nem azt mondtam, hogy nem jó dolog a biztosítás, csak tapasztalataim alapján nem olyan gördülékeny a javítás, mint amilyennek lenni kellene. Én sajnos most az S3-ra nem kötöttem biztosítást, pedig szerettem volna, de már kifutottam az időből.
[ Szerkesztve ]
-
manokaki
addikt
Segitsetek !
Flash playert ,hogy tudom letölteni erre a telora ( 4.1.1 ) van rajta ..
Attila
-
manokaki
addikt
Segitsetek !
Flash playert ,hogy tudom letölteni erre a telora ( 4.1.1 ) van rajta ..
Attila
-
manokaki
addikt
.
[ Szerkesztve ]
Attila
-
tag
válasz muveszur #16385 üzenetére
Ha munkahelyen 'véletlenül' átgurul rajta a targonca azt szerelgethetik. Mert ha betörik a kijelző akkor tutter át megyek rajta vele.
www.t-mobile.hu/lakossagi/szolgaltatasok/biztositas/keszulek_biztositas[ Szerkesztve ]
-
muveszur
addikt
Nekem aztán linkelgethesz (amúgy a ha nem ide bedobod a szöveget, hanem a Link dobozba, az kicsit kulturáltabb), jól ismerem őket. A targonca extrém példa, nyilván ha megtörténik, nem tehetnek mást, cserélik a készüléket. Látom, nem teljesen jött le neked a mondandóm, tegyük fel elejted az utcán (ami sokkal valószínűbb, mint hogy egy targonca átmenjen rajta), akkor nem fogják a te két szép szemedért cserélni a komplett telefont, hanem a szükséges alkatrészeket cserélik ki.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lexus, Toyota topik
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Milyen monitort vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- PlayStation 5
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Steam Deck
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
- iPhone 14 Pro 128 GB Deep Purple - Garancia 2026-07-4
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest