- bambano: Bambanő háza tája
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Kempingezés és sátrazás
-
LOGOUT
ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
California1
őstag
Üdv urak!
Köszönöm a segítséget aki írt anno mikor nem tudtam valamit a telóval kapcsolatosan. Note 8-ra váltottam pár napja.Elég sok Samsung telóm volt már de ez a gép messze a legjobb volt , ezt nagyon de nagyon eltalálták.
-
California1
őstag
Üdv urak!
Vettem az egyik helyi számtek boltban egy Samsung 32gb-os sd karit a telómhoz. Milyen appal tudnám csekkolni,hogy valójában eredeti e és minden ok vele.Előre is köszönöm.
-
California1
őstag
Üdv mindenkinek!
Soha nem gondoltam volna ,hogy én egyszer
-tokról írok.....
De ez a (CAFELE soft TPU Case For samsung S8 / S8 plus cases Slim Back Protect Skin Ultra Thin Phone Cover) tok ez nagyon rendben van.
Kellemes vékony, nem csúszós, borzalmasan
kézreallós :-) 895Ft volt mikor rendeltem. Aki esetleg jó és minőségit keresne :-). -
California1
őstag
A te választásod lesz ,hogy Galaxy S8Plust veszel vagy akár Xiaomi telót. Vagy veszel vagy nem. Ennyi. Továbbra is az a véleményem a MI Max 3 partyban lesz sok samu telóval a buliban. Ha a kezemben lesz egy ilyen teló és itt lesz mellette a SGS8Plus telóm természetesen akkor lehet valósat írni. De a videók alapján komolyat ugrott a kínai cég.
-
California1
őstag
Üdv urak!
Elnézést ahülye kérdésért de a mi telónkban SGS8Plus-ban van OIS ??:-)
-
California1
őstag
-
California1
őstag
válasz
marquuard #47503 üzenetére
Én pl. ilyet rendeltem Aliról fehérben. Nagyon kis pici ,vagány. Valami akciósat fogtam ki szerintem mert 1,5m volt hozzá a vezeték. Bár lehet hogy alapból így adják :-) 3620Ft volt szállítással együtt. Egész jó sebességgel tölt és irtó igényesen néz ki (de ezt már írtam) Ha feltöltötte a telót "lekapcsol" a töltő is.
https://www.cnsdeals.com/products/baseus-qi-wireless-charger-for-iphone-x-8-samsung-s8-s9-s9
-
California1
őstag
válasz
sebgutkopf #46081 üzenetére
Jaja tudom... nagyjából írtam. Államonként is van bőven eltérés. De ez már eleg OFF.
-
California1
őstag
Urak!
Gyári mail appot használom. Gondoltam beállítom az Edge kijelzőnél ,hogy menjen körbe az a vagány "fényvonat" . Nos beállított a csuszkát de semmi nem történik. Gyári mail app , gyári Edge kijelző.... akkor miért nem működik? -
California1
őstag
Üdv urak!
Tegnap nézegettem egy Note8 telót. Egymás mellé tettem a két gépet. A Note 8-nak más kijelzője van mint a mi S8Plus telónknak? A Note 8 kijelzője mintha világosabb és "fényesebb" lett volna. A kijelzőt ugyanarra állítottam mint ahogy az én telómon volt. Sebességben talán....talán egy gondolattal volt gyorsabb a Note 8. Előre is köszönöm választ. -
California1
őstag
Üdv urak!
Ma kb. 15 percig használtam a Waze navit. Tűzforró volt a teló mikor a kezembe vettem. Se előtte se utána nem tapasztaltam ilyet. (A kocsiban ment a légkondi és nem tűzte a nap a telót. Szinte soha nem hasznalom a waze-t , nektek jól megy? -
California1
őstag
Este jött az új frissítés. Csak nekem tűnik fel , hogy csavartak a sebességen és sokkal gyorsabb lett az arcfelismerés/nyitás is?
-
California1
őstag
válasz
gainwardgs #43610 üzenetére
Anyósom a mai napig használja a volt SGS4 telómat. Már sokadik éve. Fb, Chrome, Insta Viber, amiket mindig nap mint nap használ. Soha nem mondja , hogy lassú lenne . Néha én is ránézek csinálok egy wipe cache törlés de nekem se tűnik fel hogy bármi gond lenne a sebességgel. Ez mitől lehet?
-
California1
őstag
Urak!
Wifi megosztásnál ,hogy lehetne beállítani,hogy 5Ghz-en menjen a default 2,4Ghz helyett? -
California1
őstag
válasz
California1 #42850 üzenetére
Esetleg erre infója valakinek?
Köszi.
-
California1
őstag
Urak!
Nincs lehetőség arra ,hogy ha üzenetet küldök akkor matricát is tegyek mellé? Vagy matricát küldeni? -
-
California1
őstag
Nem akarok vitázni veled isten őrizz, és nem akarom a samut és a droidot védeni de anyósom SGS4 (i9506 ) telója Android5.0-val úgy megy mint a Doxa és persze sebesen. Mikor is jött ki? Kb. az iPhone 5 után . Mikor megvettem a SGS7 Edge telót már rég kint volt a GalaxyS8Plus és a Note 8 is. Oreoval se vettem észre jelentős lassulást, sőt. Érdekes dolgok ezek . És változatlanul azt gondolom az Almás cég eléggé hülyének nézte a usereket. Pláne az akksis balhé után változtattak az iOS-en is és az iOS12-nél hangsúlyos a sebesség kérdése és a stabilitás. Azért ezek beszédes dolgok elfogultság nélkül. Ismét leírom nem a droid systemet akarom magasztalni de a tények makacs dolgok.
-
California1
őstag
válasz
patomi #42591 üzenetére
Hosszú hosszú évekig iPhone volt a fő telóm (i6SPlus-ig legutóbb) , aztán vettem 5hónapja egy SGS7Edge telót és nem hittem el massziv iPhone felhasználóként ,hogy mekkorát ugrott a Samsung és az Android is. Mégegyszer leírom (!) masszív iPhone felhasználóként... Aztán 1 hónapja vettem SGS8Plus telót . Van a családban i8Plus amivel napokon keresztül próbáltam / használtam teszteltem nézegettem stb....bla bla... és igen de igen megerősödött benne az, hogy tényleg az Apple hülyének nézett de nagyon. (iOS lassítások, akksizűrök stb...) nem akarom itt a flamet és isteníteni a zöld robotot meg a samut de nagyon ezt érzem és gondolom is.
-
California1
őstag
válasz
California1 #41844 üzenetére
Ok elnézést.
Birka voltam. :-)
Ez egy átalakító. -
California1
őstag
Urak!
Van a telóhoz gyárilag
ez az usb-s izé (nemtom mi a neve) gondoltam kipróbálom. De semmi. Hogyan lehetne ezt munkárabírni? -
California1
őstag
Urak!
Aki már megkapta ezt a jó 500megás frissítést talált e valami újdonságáhot vagy egyéb plust a rendszerben. (Remélem jól irtam) előre is köszi :-) -
California1
őstag
Üdv urak!
Hogy lehet ezt a Bixby vagy mi a fenét kikapcsolni teljesen ??Előre is köszi .
-
California1
őstag
Üdv urak!
S8 Plus vásárlás előtt állnék.
Lenne egy "hagyományos " S8 Plus és egy dupla sim-es S8 Plus a látótérben.
Véleményetek szerint van bárminemű hátránya a dupla simes telónak esetleg softveresen vagy hardveresen?Előre is köszönöm a válaszokat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Teszt Samsung Gear VR kontrollerrel - bemutató
- Hír Ismét elérhető az Oreo a Galaxy S8 párosra
- Hír Leállították a Galaxy S8 Oreo frissítését
- Hír Megindult az Oreo a Galaxy S8-akra
- Hír Negyedik fázisban jár az S8-Oreo
- Hír Elérhető a Galaxy S8 oreós bétája
- Hír Üzleti kiadást kapott a Galaxy S8 és a Note8
- Hír Hamarosan indulhat a Galaxy S8 Oreo béta program
- Hír Ma startolt globálisan a Bixby hangasszisztens
- Hír Bemutatkozott a strapabíró S8 Active
- Hír Az S8 Daydream-támogatást, az idei A3 Android 7.0-t kapott
- Hír Már angolul is társaloghatunk a Galaxy S8-cal
- Hír Elstartolt a kalibrációs frissítés a Galaxy S8-ra
- Hír Frissítés érkezik a Galaxy S8 képernyőszínei kapcsán
- Hír A JerryRig nehezen hozta zavarba a Galaxy S8-at
- Hír Szétkapták az S8-at, de mennyire volt nehéz?
- Hír A Dex számítógépet csinál a Galaxy S8-ból
- Hír Megjött a Samsung Galaxy S8 és S8+
- SD-kártyát vennél? Ezért ne csak a GB-ot nézd! – Tech Percek #9
- Stellar Blade
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Gyúrósok ide!
- Xbox tulajok OFF topicja
- Androidos fejegységek
- Tenisz topic
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honda topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- Gamer laptop felvásárlás Magas áron, gyorsan és egyszerűen!
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged