- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- bb0t: A könyvelő szakma halott?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
-
LOGOUT
ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
Soltee1
tag
Tehát akkor gyakorlatilag amit 1 hónapja kaptunk ZRA5 az már a végleges volt? Nekem ez jön le...
-
hunluigi
senior tag
Hihetetlen mennyire türelmetlen itt mindenki
-
Deck
titán
Látom pörög a topik.
S8+: AQL5-ön kell lenni. Ezután felrakni a nagyobb update.zip-et, hogy ZRA5 legyen majd ezután a kisebbet, hogy a végleges CRAP Oreo legyen. Ennyi röviden.
AQL5-öt én újraraktam tisztán úgy álltam neki.
-
HaliGab23
senior tag
Segítsetek légyszi (nincs idegzetem összerakni mozaikokból és egy dolgot nem értek):
"Copy AQL5 to CRAP update.zip to external sd card"
Mit kell hova másolni???
Ez nekem értelmetlen így..
Az AQL5-öt (abból is az összes file-t???) az update.zip-be, utána az update zip-et SD kártyára???
Vagy mi vaaan?
-
HIJ
őstag
válasz
laszlolczka #31584 üzenetére
Köszi, töltöm. Akkor ez felmehet az ATO/XEH/ATO -ra?
-
shadowcam
tag
Kedves Fórumtársak!
Elköszönni jöttem, nem bírtam magammal és váltottam egy Note 8-ra... :$ Köszönöm mindenkinek a segítséget és a sok-sok hasznos infót! Egy élmény volt! Jó fórumozást mindenkinek, szevasztok!
-
iceQ!
addikt
Felraktam, frissítést is. Tökéletesen megy minden. További fejlemények a jövőben
-
Divinity
őstag
válasz
laszlolczka #31576 üzenetére
A belső memót nem ismeri fel a recovery, kértem egy SD-t munkatársamtól és azzal felpattintottam.
Gyalultam, most lakom be de eddig minden oké!
-
sgeza
veterán
válasz
petya2012 #31575 üzenetére
A recovery-re gondolsz. Onnan ugyanúgy a data partíciót törli. Lényegi különbség nincs a kettő között. Annyi mindenképp, hogy a menüből indított reset "normálisan" töröl, ilyenkor úgy tudod elkezdeni használni a telefont, mint amikor a dobozból kivetted. Ez kell ahhoz, ha mondjuk el akarod adni (feltéve, hogy nem akarsz kicseszni a vevővel). Ugyanis ha egy belakott rendszerre nyomsz egy recovery-s resetet, akkor következő indításnál biztonsági okokból kérni fogja az utolsó felhasználó bejelentkezési adatait. Mondjuk lopás elleni védelem érdekében. Pontosabban azért, hogy ne legyen értelme ellopni, mert nem fogja tudni használni.
-
sgeza
veterán
Akik még mindig nem értik a frissítést, és nem olvassák el figyelmesen a kolléga által linkelt xda topicon írottakat, azoknak megpróbálom megfogalmazni a saját gondolatommal a helyzetet:
Frissítő fájl kétféle lehet. Teljes rom vagy egy korábbi verzióhoz képest csak a különbség. Előbbit mondjuk odinnal vagy smartswitch-csel tesszük fel, utóbbit jellemzően otán.
De utóbbi lehet recoveryből is, mint - tippem szerint - jelen esetben az update.zip. Értelemszerűen a csak különbséget tartalmazó frissítés előfeltétele konkrétan egy adott verziójú rom, ami sokszor le lett írva, hogy melyik! További kérdések feleslegesek.
Az sd kártyás dologhoz: nem vagyok biztos benne, de nekem úgy rémlik, hogy az ilyen frissítést csak külső sd kártyáról csinálja meg, valamint konkrétan ez szerepel az xda-s oldalon is, hogy külső sd kártyára kell másolni. Mondjuk ezt ki lehet próbálni, hogy megy-e simán a belsőről, mert ha engedi, akkor lehet onnan is. -
Divinity
őstag
válasz
laszlolczka #31566 üzenetére
Szerintetek ha nincs sd-m belső memriába másolhatom, onnan is megeszi a recovery?
-
sgeza
veterán
válasz
feketedini #31561 üzenetére
Törli.
-
eladogeppc
veterán
Sziasztok !
Telenor mikor fogja teríteni vajon az OREO-t ? Majd jövőre ?
Kezd vicces lenni a Samsung. Korábban az LG volt a fos, meg a Huawei, aztán most már fordult a kocka.
Nem is értem, hogy egy prémium készüléket miért nem lehet mindig frissen tartani.Én még mindig November 1-jei a biztonsági szinten vagyok. Ezt nem igen értem.
Nem tudom a Telenor vagy a Samsung mit szólna hozzá, ha egy bizonyíthatóan Androidos biztonsági rést kihasználva egy vírus mondjuk a több milliót érő céges adatainkat törölné vagy zárolná.
Ezt csak azért írom ennyire határozottan, mert ismerősöm Samsungján kijelzőt cseréltek persze darálták a készüléket. A munkalapra direkt ráírták, hogy az ADATOK NEM TÖRÖLHETŐEK. Ez céges telefon volt, fontos adatokkal. Az eredmény egy békéltető testületen 1,6MFt lett, amit a Samsung ki is fizetett.
-
sgeza
veterán
válasz
Bingoo #31541 üzenetére
Megoszlanak erről a vélemények. Elméletileg nem kéne, de - ahogy a többiek is javasolják - ajánlott a biztonság kedvéért. Olykor olykor ennek hiánya szokott mellékhatásokat okozni, ami szerintem orvosolható lehetne fr nélkül is, csak nyilván utólag nehéz megtalálni egy-egy probléma okát.
-
laszlolczka
őstag
Oreo Final XDA topik.Itt nagyon szépen irva vagyon.Közvetlen frissítés az AQL5-tól (Nougat) a CRAP-hoz (Official Oreo) a G950F-hez:
1. lépés - Flash hivatalos AQL5 odin
2. lépés - Másolja az AQL5-t CRAP update.zip-re a külső SD kártyára - https: //www.androidfilehost. com /? fid = 673956719939818342
3. lépés - Vaku az állomány visszanyerésen keresztül -
DefJamHUN
aktív tag
Az komoly, hogy csinaltam smart switchel biztonsagi mentest utana meg egy programrol +ba es csak a program maradt meg a visszaallitasnal?
-
feketedini
tag
Sziasztok! A factory reset az a cache partíciót is törli, vagy a wipe cache partition-t külön is meg kell csinálni?
-
petya2012
őstag
sziasztok
főverzióváltás után melyik gyalulás az ajánlott inkább??
a gyári beállítások vissza elég??köszi
-
Bingoo
tag
A Smart Switch képes az alkalmazások beállításait is menteni? Könyvjelzők, jelszavak, stb.
-
DefJamHUN
aktív tag
hát nem rossz romot szedtem le és raktam fel...
AQJ5.. feltettem észrevettem, hogy csak nem akarja az Oreot, aztán elkezdtem leszedni a AQL5-öt mire a telefon már szedte is le magának az AQK5-öt... remélem erre már felmegy..
-
törölt tag
Na akkor most mi a helyzet? Lehet odinozni? downgrade?
Csc váltás? -
ToomyC
aktív tag
Nos felrakram az Oreo-t a novemberi update-ra, AQK7-re az xda-s leírás alapján... eddig hibátlan... Knox 0x0... Csak frissítettem...
-
HIJ
őstag
Sziasztok!
Lenne egy hülye kérdésem:
Ha van most nekem egy ATO/XEH/ATO AQK7 G955f -em, akkor az XDA -n található update.zip -ekkel hogyan tudom frissíteni? Mert mindehol csak az AQL5 -ről van szó. Először arra kéne frissítenem? -
marquuard
veterán
válasz
firemanus82 #31540 üzenetére
Ez mindig is egy jó kérdés marad.
-
DefJamHUN
aktív tag
ha leszedtem a decemberi frissitést akkor külön leszedhetek hozzá egy xeh csc-t vagy hagyhatom ami gyárilag benne volt a zipbe? OXM van a zipben
-
firemanus82
senior tag
OTA-n függetlenre mikor várható az Oreo?
-
sgeza
veterán
válasz
janosibaja #31536 üzenetére
Utána gyalulj!
-
janosibaja
őstag
válasz
marquuard #31531 üzenetére
Ugyanezen tűnődöm, mint DefJamHUN kolléga. Ki szeretném várni az OTA frissítést (eleget hackeltem, rootoltam az előző mobiljaimat, elég volt), szerintetek mikor járok el jobban:
- frissítem (majd, mikor megjön) OTA-n Oreora, és utána factory reset?
- vagy előbb fr és utána kivárom, amíg a rendszert felkínálja újra az OTA frissítést?Elméletileg talán tökmindegy, de mivel teleszemetelt mobilról van szó, szeretnék minél nagyobb rendet tenni.
-
zizike22
tag
Sim kártyát vegyem ki vagy nem kell? A telepítésre gondolok.es annyi kérdés lenne edtől nem vész el a gari ugye?
-
Divinity
őstag
válasz
marquuard #31531 üzenetére
Lényegében mindegy, ugye nem is kötelező mert lehet nem történik semmi de ha akarunk akkor én is utána javaslom. Verzió váltásnál kutyulhat össze dolgokat, hagyhat ott "szemetet".
Vasárnap lesz szabadidőm, én is felpukkantok egy Oreot.
Javítsatok ki ha tévedek:
TMH-n vagyok jelenleg: (G950F)
Ezt felcuppantom Odinnal.
Nem home csc-vel mert gyalulok.
Kell egy reset, hogy beálljon a régió (?)
Leszedem XDA-ról az ota-t majd recoveryből felrántom.
Jól gondolom, hogy ennyi, ugye? -
válasz
Grande Ale #31461 üzenetére
Élesebb, részletgazdagabb a kijelző a legnagyobb felbontáson, és ez pl elég jól látszik fényképeknél (is). Persze nem látod a pixeleket, de a szem azért érzékeli a különbséget.
-
Plebi
senior tag
Ez nem igaz, volt forgalomban én a vodafone-nél korall kékben vettem, annyi igaz, hogy a my samsung nem ismerte a széria számot, így csak az ügyfélszolgálat segítségével tudtam regisztrálni a rendes 2 éves garanciát, de mégegyszer vodafone-nál januárban volt korall kék.
-
DefJamHUN
aktív tag
Hogyan tudnek biztonsagi mentest csinalni az smsekrol hivasnaplorol stb?
2. Install elott factory reset + wipe vagy telepites utan? -
csabicska
senior tag
válasz
Manka76 #31520 üzenetére
Köszi.
Már nálam is jó.
Sőt minden más is.
Bár szubjektív véleményem szerint ne idegeskedjen senki annyira az Oreo-n .
Én már a beta verziótól sem estem hanyatt.
Valahogy többet, mást vártam.
Ennél a véglegesnél, ugyanazt érzem.
Jó volt ez a telefon a Nougat rendszerrel is.
Az Oreotol én többet vártam.
Mindenki majd eldönti persze. -
Lazika
senior tag
Sziasztok!
Szerintetek sammobile-ra mikor kerül fel az oreo?
-
Divinity
őstag
válasz
Gábor-KJ #31516 üzenetére
Én nem tudom honnan veszed ezeket, miért vagy ilyen frissítés ellenes?
Egyáltalán nem törvény, hogy lesznek "kellemetlenségek". Lehetnek persze de ez sokmindentől függ.
Az utolsó Beta rendszerekkel se volt sok baj és késtek is az Officiallal, valószínűleg hibákat javítottak, akkor ezzel miért lenne?Az, hogy a YouTube nem megy teljesképernyőre többé kevésbé az app hibája nem a rendszeré.
Tegnap meghülyült a facebookom és fél percenként kiköpte, hogy vége a sessionnek. Ez is a rendszer hibája lenne? Na ugye. -
csabicska
senior tag
Nekem éppen qhd-n van jelenleg.
Friss Oreo rendszerrel.
A YouTube videókat nem tudom nagyítani teljes képernyőre.
Valaki ellenőrizné?
Másnak is ez van ?
A qhd miatt lehet ?
Köszi -
bigdady
nagyúr
válasz
Grande Ale #31510 üzenetére
Semmivel nem döcögősebb mint fullhd- n, inkább ugyanaz
-
Deck
titán
válasz
Grande Ale #31510 üzenetére
Én nem érzem ezt.
-
bigdady
nagyúr
Akkor ql5-re odinnal fel lehet rakni homecs-vel és megmarad minden beállításom? Vagyis ugyanúgy megy a rom frissítés mint eddig?
-
dkovizoli
addikt
válasz
mediumgecso #31505 üzenetére
Nem. Előbb AQL5-re kell váltani. Azután s8-nál közvetlen mehet a CRAP, s8+-nál előbb ZRA5 majd utána CRAP.
-
Piwi
veterán
válasz
mediumgecso #31505 üzenetére
Ez jó kérdés, xda-n mintha a decemberi verziót említették volna alapnak, amit Te írtál az meg ugye a novemberi
-
dkovizoli
addikt
A hívóazonosító és spam védelem csak nálam tünhetett el?
-
dkovizoli
addikt
Akkor oreo letudva😊
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Teszt Samsung Gear VR kontrollerrel - bemutató
- Hír Ismét elérhető az Oreo a Galaxy S8 párosra
- Hír Leállították a Galaxy S8 Oreo frissítését
- Hír Megindult az Oreo a Galaxy S8-akra
- Hír Negyedik fázisban jár az S8-Oreo
- Hír Elérhető a Galaxy S8 oreós bétája
- Hír Üzleti kiadást kapott a Galaxy S8 és a Note8
- Hír Hamarosan indulhat a Galaxy S8 Oreo béta program
- Hír Ma startolt globálisan a Bixby hangasszisztens
- Hír Bemutatkozott a strapabíró S8 Active
- Hír Az S8 Daydream-támogatást, az idei A3 Android 7.0-t kapott
- Hír Már angolul is társaloghatunk a Galaxy S8-cal
- Hír Elstartolt a kalibrációs frissítés a Galaxy S8-ra
- Hír Frissítés érkezik a Galaxy S8 képernyőszínei kapcsán
- Hír A JerryRig nehezen hozta zavarba a Galaxy S8-at
- Hír Szétkapták az S8-at, de mennyire volt nehéz?
- Hír A Dex számítógépet csinál a Galaxy S8-ból
- Hír Megjött a Samsung Galaxy S8 és S8+
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- iKing.Hu - Honor Magic 7 Pro - Black - Használt, karcmentes
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged