- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: AdMOS AdWave 32
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- Kempingezés és sátrazás
- gerner1
-
LOGOUT
ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
Divinity
őstag
válasz
icecave #30897 üzenetére
i7-ről jövök én is,
Nálam a BT-s hangerős mizéria nem jön elő. Pedig csak BT fülessel használom de sose tapasztaltam ilyet.
A GPS-ről nagyobb várost nem tudok de nekem eddig tökéletes, gyorsabban áll be a helyzet mint az i7-en.Az olvasó nekem se az igazi, bár én inkább az elhelyezésére és az alakjára fogom. Egyszerűen nem illik oda.
Az i7 előtt Nexus 6P volt egy darabig, azon tökéletes, jobb mint az i7-nek ez meg..Nekem maga a felhasználói élmény sokkal komplexebb, élvezetesebb használni mint az almát volt
Bejövő hívás háttérbe rakás nekem még nagy plusz, ez taz alma nem tudta
Nem kell lerakni de ugyanúgy használható a telefon amíg csörög -
-
Épp beszélgettem egyik fórumtárssal, aki szintén iphone-iOS-ről jött át és mivel egészen jó kis listát írtam arról, mi az amit ezzel vesztettem, mi az, amit nyertem, megosztanám itt is. Ezek az én váleményemet tükrözik, 3 hónappal i7Plus-ról S8+-ra váltás után.
A helyesírási hibákért bocsánat, nem olvasom át újra csak beillesztem:
Nekem amik a negatívumok:
- nem látom a BT eszközöm akkuszázalékát, pedig tudja, droidon 8.1 felett lesz ilyen. Elvileg van rá app, de kipróbáltam, baromi szarul tippel, használhatatlan.
- ha bt eszközöm van, és megállítom, majd elindítom a zenát rajta (mmint a vezérlőjével, ami egyben ugye a mikrofon/hanger/play-pause) akkor 2 egységgel nagyobb hangerőn folytatja egy pillanatra, majd visszahalkul az eredetileg beállított hangerőre. Vezetékessel ilyet nem csinál
- néha ugrik az anim, meg random be-be szaggat, bár nem számottevő, általában frankó gyors
- GPS érdekesen működik, előbb összezavarodik belvárosban gyalog, mint iPhone, az ott jobb volt sokkal, mák,hogy keveset használom.
- mono hangszóró, YT és egyéb fektetett nézetes dolgok i7-en sokkal jobban szóltak,hogy alul-felül szólt
- skype alatt a back kamera képe homályos, ez valami droid baszás lehet, csak itt tapasztaltam ilyet
- ujjlenyomat olvasó azért itt sokkal jobb volt, lehet vitatkozni, az én használati szokásaimat nézve itt jóval kevesebbet hibázott, mint a samun
- gyártó eléggé leszarja a saját csúcskészülékét, erről mindig beszélünk a fórumban, de még a biztonsági frissítések is késnek, arról meg ne is beszéljünk, ami 1-1 főverzió körül megy.Ehhez képest, amit nyertem:
- vezeték nélküli töltés, szökőévente töltöm emiatt kábellel, mert a munkahelyre is vettem egy wireless töltőt
- Mobilfizetés, ezt nem véletlen említem sokat, naponta használom, többször is
- AOD (legtutibb)
- vizállóság, ezáltal nem félek kádban, esőben, bármiben használni, mégha ez nem is sűrűn fordul elő
- jack (mert nem kell szarakodni átalakítókkal, ha épp a BeatsX-et töltöm. Van,hogy gép előtt vagyok, de mobilon veszem fel a skype-ot, csak kirántom a fejesem a gépből és dugom a telefonba; vagy kirántom iPad-ból és dughatom egyből a telefonba, stb.)
- rezzen,ha felveszik/leteszik a hívást, apró feature, de kurvajó, tudod, mikor jön létre a kapcsolat, mikor végződik
- file-ok átvitele sokkal egyszerűbb
-van normális és részletes hangszín állítás, külön a basszusnak is -
Teewine
tag
-
Mui
tag
Sziadztok. Hamarosan tulajdonomba kerul egy s8as készülék. Tudtok nekem jó üvegfóliát ajánlani rá Alirol? Esetleg tokot?
-
válasz
csabicska #30881 üzenetére
Patchworks tokot mondjuk az amazon.de-n, két fajta van S8-hoz, az ITG Level és a Flexguard. Amerikai, design in California. Minőségre Spigen. Tapintásra nagyon jó, az ITG dual mold teknikával készült. A Rhinoshield a saját honlapján, érdemes most megnézni, mert van valami Valentin napi kedvezmény.
Persze ha nézed, figyelj, hogy S8 vagy S8+ választasz
-
Ateszpapa
addikt
válasz
atesz.tilla #30871 üzenetére
Szívesen!
Pontosabban ez a modem bevállt.
OCTAMD
Tehet a Telekom egy szivességet a retek netes áraival.
Szereztem egy flottás Telenoros netet, le is mondtam a Telekomos netet.
Jobb ez így. -
Deck
titán
válasz
eladogeppc #30873 üzenetére
Talán a Substratum egyik kiegészítőjével, ha lehet egyáltalán.
-
eladogeppc
veterán
Sziasztok !
Messenger alatt el lehet tüntetni a billentyű alól a navbart ?
-
madgie
titán
Megjött az olcsó Domino kuponos Samsung csomagom, a Samsung autós tartó nagyon tuti kis cucc, röhögve megért egy ezrest, a Clear Cover meg pláne, a Nillkint úgy ledobtam a telefonról, mint a huzat. Ez vékonyabb, jobban tapad a kezem hozzá, igaz, alul nem véd.
-
Ateszpapa
addikt
válasz
atesz.tilla #30869 üzenetére
Én speciel nem tudok jobb megoldást.
Telekomnál a Huawei mifi független és 4g-t is tud, azt használom, tudom ajánlani ha nem lesz más megoldás.
És azt egyszerre több eszközzel is tudod majd használni. -
Ateszpapa
addikt
válasz
atesz.tilla #30867 üzenetére
Szia!
Nem lenne jobb opció egy MIFI inkább? -
atesz.tilla
tag
Sziasztok! Olyan kérdésem lenne, hogy USB OTG átalakítóval szeretném használni az USB Stick Modem mobilinternetet a munkám miatt. Ez Root nélkül megoldható valahogy ? Csak olyan plugint (PPP) találtam amihez root jog szükséges. Válaszokat előre is köszönöm !
-
-
Deck
titán
válasz
janosibaja #30854 üzenetére
Nem használok sok kiegészítőt jelenleg.
Fekete navigációs sáv meg, hogy az óra középen legyen. Ezenkívül témában, hogy a Chrome és Instagramm fekete legyen. -
janosibaja
őstag
Nem akarlak riogatni, de egészen más telefonon, más helyzetben (OnePlus) sokat bajlódtam a Substratummal. Egészen rejtélyes hibákat, leállásokat, újraindulásokat hozott a mobilra. Olyan hibákat, amikről álmomban nem gondoltam volna, hogy a Substratum ilyen mélyen belenyúl a rendszer lelkébe.
-
Deck
titán
Substratumot használ más is? Van több jó kiegészítő hozzá playen. Sötét értesítési sáv, center clock, aosp ikonok, stb. Mindezek egyben és root nélküliek azt írják. Valaki próbálta már valamelyiket?
Playen:
(Substratum) Samsung System Mod
(Substratum) Statusbar Icons (+extras) -
törölt tag
Persze, amúgy sem tudunk mást tenni
Valamiért az jutott eszembe, hogy újabban ezek a frissítések(7,8) már nem rólunk szólnak,nem nekünk adnak valami újat, sokkal inkább elvesznek, korlátoznak hibát javitanak. Alaki, szolgaltatásbeli ujitások, nemigen vannak, szóval alig van, ha egyáltalán van pozitív hozadék.
Egy ideig még maradok Nougaton. -
Mr.Silkó
veterán
válasz
gainwardgs #30807 üzenetére
Köszönjük!
-
Protezis
őstag
válasz
Balazska15 #30833 üzenetére
Professzionális módban, fektetve tartva az ISO feletti ikon.
-
törölt tag
válasz
OCTAMD #30823 üzenetére
Ebből knox ugrasztás lesz..
Egyre kevésbé éri meg a magyar garis telefon, túl sok lesz a kötöttség a magas ár mellé . Asszem átgondolom én ezt a Samsung vásárlást a jövőben.
Egyébként szerintem nem eszik olyan forrón a kását, nem vagyok benne biztos, hogy az eu modelleket is szétválogatja a Samsung. -
alasoh
aktív tag
Sziasztok!
Ezzel a bootloader váltásos mizériával kapcsolatban:
Mindettől függetlenül, ha nekem TMH/TMH/TMH -s szolgáltatói sw. van a telefonomon és ez majd egyszer csak lefrissül Oreo-ra, saját régiós, értem alatta hogy magyar, (azt hiszem XEH sw.-t )ugyan úgy fel tudok majd rakni Odin-al, mint annak előtte. Csak korábbi verziót, illetve mondjuk holland vagy német régióst nem leszek képes rátölteni ezentúl?! Ha jól értelmeztem az XDA-s cikket... Javítsatok ki kérlek, ha tévednék, vagy félre értelmeztem volna! -
Balazska15
senior tag
Sziasztok!
Biztos nagyon hülye kérdés, meg van már egy ideje a telefon, de eddig sosem akartam használni ezt a funkciót (igazából a fényképezőt magát alig használom). Szeretnék hosszú záridős képekkel szórakozni kicsit, de egyszerűen sehol sem találom, a professzionális beállításokban sem találom a záridőre beállítási lehetőséget. Megköszönném, ha valaki segítene ebben!
Előre is köszönöm! -
sgeza
veterán
válasz
marquuard #30830 üzenetére
+kolléganőmnek is cserélték a kijelzőt, ránéztem, és egyből feltűnt, hogy rózsaszín. Mondjuk valamelyest lehetett javítani rajta a kijelző beállításokban a színek állítgatásával.Nem tartom lehetetlennek, hogy a cserealkatrészeknek a gyengébb minőségűeket küldik, és az új készülékeknél kevésbé van jelen ez a hiba.
-
Valkűr
addikt
Én megmondom őszintén unok ezekre az uj androidokra várogatni, tipikus Samsungos faxság, h igérgetik évekig és mindig csak csuszik, csuszik és sehol semmi...A legutobbi az volt Január, majd Január vége, most meg ki tudja mikorra mondanak megint egy legközelebbi időt...És akkor erre még rájön a szolgáltatok faxsága, ki tudja mikor lesz ebből valami...
-
kaisers
aktív tag
Sziasztok!
Témát váltottam (G950FD) és ezt követően pár funkció nem működik. Utána persze hiába állítottam vissza. Pl kékfényszűrő, és csak ritkán old fel ujjnyommal.
Most elvileg ugyanazt a firmware-t szedem le. Amennyiben azt felteszem újra home csc-vel az helyre teheti a dolgokat? Nagyon nincs kedvem factory resethez. -
sgeza
veterán
válasz
volandy #30815 üzenetére
Van. Különféle változatokban. Van, hogy szemből rózsaszínes a kép, van, hogy csak megdöntve látszik. Nekem most cserélték a kijelzőt (vagyis azt kényszerűségből, mert nem cserélik külön az előlapi üveget). Az előző tökéletes volt, ez előre döntve egy bizonyos szögben elmegy rózsaszín irányba. Nem vészes, de engem zavar. Még gondolkodom rajta, hogy visszavigyem-e.
-
Szajo
őstag
Lehet volt már, de nem tudom hogy keressek rá:
Messengert nem lehet sehogy beállítani világító szélek értesítésre? -
volandy
senior tag
Olvasom a másik topicban hogy az
........S8-nál elofordul néha rózsaszínesedés, gariban cserélik.....
Valakinek volt már ilyen? Ez S8 hiba vagy csak duma? -
kislaci
senior tag
Nevetséges hogy egy 200ezres telefonra még nem jött decemberi biztonsági frissítés sem. (OTA-n) Február van.
-
SeatZola
őstag
Azt valaki elmondaná, hogy az új Telekomos S8+-nak milyen a CSC-je? Ja és ha ebben én Telenor kártyát fogok használni és ODIn-nal felrakom rá a gyári XEH romot, akkor mi lesz a CSC-je? Mire számítsak?
-
Fixmiki
tag
Sziasztok segítséget kérnék hogy lehet azt beállítani hogy ha üzenetem érkezik e mail vagy Viber csak egyet csipog jon és ne addig 3másodpercenként
amíg meg nem nézem. S7 nél csak egyszer jelzett és utána csendben maradt ennél egyszerűen nem tudom hogy lehetne ezt beállítani -
marquuard
veterán
válasz
gainwardgs #30807 üzenetére
Anno is volt verzióváltásnál még amikor S3-at használtam, megtolta egy jó negyven plusszal. Gondolom megváltozott a mérés módszertana, a telefon jobb nem lett.
-
gainwardgs
veterán
Antutu 7-es verzió [link]
35 ezerrel többet dob s8-on
-
SeatZola
őstag
válasz
icecave #30801 üzenetére
Nekem a Tab S3 cerkája is kihasználatlan és igazából nem használok olyan alkalmazásokat, amikre ne lett volna elég a 4 GB. Ami még piszkálta a csőröm az a dupla kamera volt, de sok fotót megnéztem, meg teszteket is és nem volt érezhetően jobb a N8 képe, mint az S8/S8+ párosé. Legalábbis nekem!
-
SeatZola
őstag
válasz
leslien #30793 üzenetére
Persze, lehet, hogy veszek majd S9-et, de biztos nem az első pár hónapban, amikor a kezdőár durván magas. A most új S8+-on pedig mondjuk fél évesen szerintem kevesebbet fogok bukni, mint a most 8 hónapos S8-on , ami akkorra már 14 hónapos lesz!
#30800 Ákkk Lehet bennem a hiba, de nekem komfortosabb volt az S8+ fogása és a Note8 sarkossága sem tetszett! Ja és tegyük hozzá, hogy egy új Note8 lazán minimum 50eFt-al többe lett volna. Nekem nem ér annyit, főleg, hogy tényleg kényelmetlenebb volt nekem.
-
törölt tag
válasz
OCTAMD #30758 üzenetére
Lassabbak(még lassabb) lesznek a frissítések. Elolvastam, elég nagy katyvasz, de nagyjából értem . Külön szoftver, külön régiókba? Meglátjuk, biztos meglesz a megoldás. Lehet, hogy sima odinnal csc-n belül azért lehet romot cserélni, bár ez csak fingreszelés.
(Azt viszont nem tudom, hogy ha kiveszem a pipát a fejlesztőiben z automata frissítésből akkor marad e a mostani AQL5?) Egyelőre nem akarok zárt csc-t
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Teszt Samsung Gear VR kontrollerrel - bemutató
- Hír Ismét elérhető az Oreo a Galaxy S8 párosra
- Hír Leállították a Galaxy S8 Oreo frissítését
- Hír Megindult az Oreo a Galaxy S8-akra
- Hír Negyedik fázisban jár az S8-Oreo
- Hír Elérhető a Galaxy S8 oreós bétája
- Hír Üzleti kiadást kapott a Galaxy S8 és a Note8
- Hír Hamarosan indulhat a Galaxy S8 Oreo béta program
- Hír Ma startolt globálisan a Bixby hangasszisztens
- Hír Bemutatkozott a strapabíró S8 Active
- Hír Az S8 Daydream-támogatást, az idei A3 Android 7.0-t kapott
- Hír Már angolul is társaloghatunk a Galaxy S8-cal
- Hír Elstartolt a kalibrációs frissítés a Galaxy S8-ra
- Hír Frissítés érkezik a Galaxy S8 képernyőszínei kapcsán
- Hír A JerryRig nehezen hozta zavarba a Galaxy S8-at
- Hír Szétkapták az S8-at, de mennyire volt nehéz?
- Hír A Dex számítógépet csinál a Galaxy S8-ból
- Hír Megjött a Samsung Galaxy S8 és S8+
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S10+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Phanteks NV5 MK2 White (PH-NV523TG DMW02)
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest