Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
A függőleges értesítő sáv hogy jön elő?
-
sbalu1
senior tag
Úgy látom az Edge tartja is az árát.Annyi most is a legolcsóbb ára mint lassan 1 éve, amikor megvettem.
-
vadászcsiga
félisten
-
sbalu1
senior tag
válasz vadászcsiga #53405 üzenetére
Kínai fronton látok szép, jónak tűnő, kedvező árú telókat, de az S7E nálam még mindig a nyerő.
-
addikt
válasz vadászcsiga #53405 üzenetére
S10-en gondolkodok de,hogy akkuban gyengébb mint az s7e. Számomra nagyon ez jön le a kommentekből. Olyan telefont meg nem akarok,ami kevesebbet bír. Főleg ha ilyen drága mellette.
-
sbalu1
senior tag
válasz grabber #53407 üzenetére
Nálam ezeknek az új csúcs mobiloknak az árai mindig is a vállalhatatlan jelentették.Az S7E is amikor megjelent, bár nagyon tetszett már akkor is, de a 270 ezres árával nem játszhatott nálam.Megvártam, hogy lemenjen a számomra már elfogadható értékre.Az hogy egy frissen megjelent flagship lassan fél milát kóstál, nevetséges.
-
tony_snow
tag
válasz sbalu1 #53396 üzenetére
Gyozkodom magam, hogy kell nekem uj telefon, nem kell uj telefon... Most lesz 2 eves az s7 edge, es igazabol tok jol mukodik, nagyon nincs miert lecserelnem. Egyedul az akksi lehetne egy kicsit jobb, illetve a garancia lejarta szol az uj telefon mellett. Meg oszinten szolva egy kicsit az ujdonsag varazsa, de ezt le tudom kuzdeni. S10e lenne az utod, de nem hinnem, hogy annyival jobb lenne az uzemideje. Egy kicsit mindenben jobb, de nem tudom er-e ez jelenleg 150 ezret. Lehet meg egy evet lehuzok az edge-dzsel. De lehet par honap mulva lesz s10e, nem tudom, most ugy erzem hulye lennek 150 ezret kihuzni a zsebembol, es lehet szarul is ereznem magam, hogy minek csereltem le egy abszolut jol mukodo telefont (fogyasztoi tarsadalom, kell az uj) amikor tenyleg nagyon jol teszi meg az edge a dolgat, es siman tudnam meg egy evig hasznalni.
-
sbalu1
senior tag
válasz tony_snow #53409 üzenetére
Valóban az újdonságoknak van vonzó ereje, erre építik ezeknek a hypolását, reklámozását, de ilyen áron szerintem nem éri meg, pláne ha régi még jól műxik.A fogyasztói társadalom már csak ilyen, azt sugallják, mindenből a legújabbat kell megvenni, a régit ki kell dobni.Ezért is gyártják úgy a legtöbb eszközt, hogy ne lehessen megjavítani, vagy ne érje meg.Azért ez elég nagy pazarlás.Persze van egy réteg, akiknek mindenből csak a legújabb a jó, képesek a termék megjelenése előtt letáborozni, csakhogy elsőként a kezük közé kaparinthassak azt.Nálam csak azért került elő a váltás kérdése, hogy ha véletlenül történne valami tragédia az edgével, valljuk be elég könnyen megtörténhet, elég ha szerencsétlenül leesik, akkor vajon mire váltanék?Biztosan nem S10-re.
[ Szerkesztve ]
-
Jorgos01
tag
válasz tony_snow #53409 üzenetére
Az én S7E-m most egy éves.
Még várok két évet és akkor cserélek S10+-ra.
Akkor már elfogadható lesz az ára.
Így vettem az S7E-t is és azóta is van egy jó telefonom.
A gyártók, a fogyasztói társadalom és a sznobok pedig bek@phatják.
Ha az építészek úgy építkeznének, ahogy a programozók programoznak, az első harkály romba döntené a civilizációt.
-
bci22
csendes tag
válasz sbalu1 #53411 üzenetére
Én még karácsony körül agyaltam egy esetleges váltáson. Volt az S7 Edge mellett egy iPhone 7 Plus-szom a külföldi kártyám számára, de mivel már nem használtam aktívan, gondoltam megválok tőle amíg van ára a piacon. Az S7 Edge viszont nagyon jól működik, pedig az enyém is elmúlt már 2 éves és valami brutálisan gyönyörű ebben a Blue Coral színben. Gondoltam esetleg eladom ezt is és teszek egy próbát a Note 9-cel, a kettő árából ki is jött volna nagyjából. De aztán ahogy az árakat néztem arra jutottam, hogy ennyiért nem adom el, és inkább addig használom amíg csak bírja. Remélem jól döntöttem. De ha esetleg feladná a harcot én egy Note 9 mellett tenném le a voksom. Csak azt sajnálom, hogy annak nincs elöl az ujjlenyomatolvasója. Engem az S10 széria nem igazán győzött meg azzal a frontkamera elhelyezéssel, de a kijelzőbe integrált ujjlenyomatolvasót el tudnám fogadni belőle a Note 9-ben...
-
sbalu1
senior tag
Pl. a Huawei és Xiaomi márkák kínálatában láttam egy-két egészen jó ajánlatot.De az Always on display nekem hiányozna ezekről.
-
Bdanyy
addikt
Valszeg s10+ra váltanék. De rég volt telefonom amit két évesen nem akartam cserélni, de ez most használhatóbb sokkal, tűrhető a hw még mindig. S10nel a kamera tetszik nagyon meg a sok ram.
[ Szerkesztve ]
http://href.hu/x/frwq http://www.n95.hu Nokia N95-ös és egyéb S60 telefonos információs oldal http://febazo.hq.hu/ I8910 HD : http://href.hu/x/f1zt
-
Sasskent
csendes tag
válasz amoledus #53400 üzenetére
Nem CSAK dual sim verzióban van az S7 Edge? Nekem legalábbis dual SIM van.
Samsungra nem váltanék, mert az S7 Edge óta csak keskenyebb kijelzőt gyártanak. Sok pdf-et olvasok, nézegetek, ezért fontos a kijelző egészséges aránya. Egy nyúlt géppel nem tudok mit kezdeni. Még az S10+ is keskenyebb az S7 Edge-nél.
Ha váltanék, Honor Note 8 kellene, de sajnos már nem kapható. Ha tudtok eladót, szóljatok.
[ Szerkesztve ]
-
azigazimoris
aktív tag
válasz Sasskent #53417 üzenetére
Az S10+ 1.5 mm-rel szélesebb ... 72.6 vs 74.1, ráadásul kevésbé "kanyarodik" le .
Én is idegenkedtem a hosszított kejelzőtől, de nem bántam meg.
+ még normális áron el is tudtam adni az S7 edge-t.
Más világ az S 10+[ Szerkesztve ]
Nokia1611, Siemens C25, Nokia 3110, Nokia 5110, Nokia 3210, Sony Ericsson K501, Nokia E52, Motorola Defy, Lumia 920, LG Flex2, Samsung S7 Edge, Samsung S10+, S23 Ultra
-
Sasskent
csendes tag
válasz azigazimoris #53419 üzenetére
Köszi. Igazad van, másfél milliméterrel valóban szélesebb. A Honor Note 8 három CENTIméterrel lenne szélesebb. Megérné rámozdulni. Dual SIM, nagyfelbontású csoda.
[ Szerkesztve ]
-
amoledus
aktív tag
válasz Sasskent #53420 üzenetére
Tudom mire van szükséged! Egy Samsung Note 4-re az széles is hosszú is viccet félretéve kb. bagóért megvehető és nagyon jól eltalált kijelzőméret ,de ha hatalmasabb kijelzőt akarsz akkor neked tablet+gsm modullal lesz a megfelelő
#ÜDV!# 12-év tapasztalattal vállalok Okostelefon Szervizt Javítást Sony Samsung HTC Iphone LG stb. Budapesten minőségi alkatrészekkel dolgozom ,garanciát vállalok a munkámra ,várom minden kedves érdeklődő jelentkezését ! :)
-
seger
addikt
Igaz nem s7, hanem s6e+, de tudnátok segíteni? Twrp-t felraktam, és csak az s6edge felirat jön be majd restart. Cache es dalwik már volt törölve...
-
amoledus
aktív tag
Próbálj más verziót ,vagy húzd újra a gyári rendszert aztán más verziót/ellenőrizd ,hogy biztos stimmel a modell amit letöltöttél.Saját topikjában biztos lesz pár működő link.
#ÜDV!# 12-év tapasztalattal vállalok Okostelefon Szervizt Javítást Sony Samsung HTC Iphone LG stb. Budapesten minőségi alkatrészekkel dolgozom ,garanciát vállalok a munkámra ,várom minden kedves érdeklődő jelentkezését ! :)
-
Sasskent
csendes tag
válasz amoledus #53421 üzenetére
Hosszúságban 20-21 centiig mennék el, szélességben 10-12 centiig.
A szélesség fontosabb. 3:2 képernyőarányig a hosszúság növelése nélkül is jelentősen nagyítja a képet a megnövelt szélesség. Persze ez nem azt jelenti, hogy +6mm a világ. Két-három centi pluszban már ütős.
Honor Note 8
-
janaman01
addikt
Enyém is most 1 éves, telekomos egybe kifizetve..meg 1 ev van rajta. Tuti nem cserélem le. Élég piszkos úgymond a melóm sokszor poros olajos környezet...gepeket javitok...viszont a teló karcmentes. Elöl hatul fólia + tok ha kiveszem leporolom mintha vacsi új lenne. Sebessége még szamomra elég..
/tudom hogy nincs igazam, de attól még nem tévedek/
-
tama2000
tag
Sziasztok! Kijelző beégés miatt hivatalos Samsung szervízben volt a telefonom. Garanciában ki is cserélték a kijelzőt. Azonban a szerviz lapon hátlap és akku csere is szerepel. A hátlapot biztos, hogy nem cserélték, mert az általam ráragasztott carbon fólia leszedésének a nyomai jól látszanak. Itthon raktam rá egy Phone infó - t, ami szerint az akkuban 384 töltési ciklus van. Szerintem azt sem cserélték ki. Az lenne a kérdésem, hogy akinek cserélték már az akksit, annak mit ír a phone infó app? Szerintetek reklamálhatok emiatt? Köszönöm szépen a válaszokat!
-
Sasskent
csendes tag
válasz janaman01 #53432 üzenetére
Tegnap leesett a kijelzőre. Sima fólia védi, nem tört (tovább).
Aztán leesett a hátuljára is, kiugrott a vastag, komoly, rétegelt tokból, és az új, utángyártott hátlap elrepedt pár rövid szálon. Az öntapadós ragasztás elég volt, hogy így is a telefonon maradjon.
A törékeny külső borítás, mely méregdrágán javítható, egy gyengébb pont az amúgy jó mobilon. A vízhatlanság pozitív tulajdonság, nagyon jó is, de csak a hivatalos szerviz állíthatja helyre, körülbelül egy új telefon áráért (mely hamarosan újra megsérül). A vízhatlanságra garancia nem jár ép burkolat esetén sem, hiszen azt mondják, túllépted a mélységet/időkorlátot/víznyomást akkor is, ha nem lépted túl.
A user szempontjából az üvegborítás nemkívánatos, felesleges dolog. Sokszor nem értem a böhöm, nagy cégeket.
Sokan Steve Jobs szemére vetették, milyen szenvedélyesen harcolt a felhasználók érdekéért.
És létrejött az iPod, és létrejött az iPhone, a Macintosh, az Apple 2, mely évtizedekig a legjobb személyi számítógép volt a világon.A Microsoft mobilos részlege pont ugyanilyen szenvedéllyel, és még több kegyetlenséggel szállt szembe a felhasználók érdekével, és aprította miszlikre az igényeiket.
A Microsoft és sok nagy gyártó inkvizíciót ül az életünkön a nélkülözhetetlen hordozható gépeken keresztül.
A Google-ről be is beszéljünk. A titkosszolgálat legjobb fedőcége. A ”magáncéggel” kötött szerződésed mögé rejtik az összes állami jogsértést, megfigyelést, privátszféra megsértését, adatgyűjtési és -kezelési törvénysértést, stb.
Steve Jobs legalább értünk viaskodott. Mindenki más ellenünk. Hálátlan az ember. A legnagyobb jótevőit nyilvánosan kivégzi, majd átad egy posztumusz díjat ”Bocsi” felirattal. A legjobb jelzőket általában adóellenőrökre és kíméletlen kapitalistákra pazaroljuk, mint pl. rendes, korrekt. A politikusok nagy része szájmenésben szenvedő senki, de elhisszük, hogy bármit megváltoztatnának értünk, száz százalékosan nekik adjuk a hitünket, lelkesedésünket, földalatti mozgalmak előnyben. Minél inkább lealáz bennünket valami, annál nagyobb büszkeséggel válunk a bábjává, hordjuk az egyenruháját, követjük vakon a leghülyébb parancsait... Pedig biztos nem véletlenül titkolózik előttünk is, és nem véletlenül parancsol... Ez a sok világcég abszolút nem véletlenül értetlenkedik, és adta a kezedbe, amit a kezedbe adott.
[ Szerkesztve ]
-
amoledus
aktív tag
válasz tama2000 #53433 üzenetére
Akku csere után sokszor még a régi értéket mutatja 4-5töltés után be szokott állni, de van hogy marad a régi ,ha jobban bírja akkor mind1 is mit mutat várj vele pár napot .
-
szuk_jozsef
tag
Megnéztem az akksi állapotát a phoneinfoval ami azt mutatta hogy az akksi állapota 89% és 314 ciklus van benne.Egy másfél éves akksitól ez milyen értéknek számít?
AMD Ryzen 2700x,Gigabyte Aorus X470,16gb Hyperx 2133@2800mhz ,Palit rtx 2060,Scythe Ninja 5,Cooler Master MB 500
-
amoledus
aktív tag
válasz szuk_jozsef #53436 üzenetére
Teljesen normális ,sőt a 89% még jó is
-
B.i.L
senior tag
válasz szuk_jozsef #53436 üzenetére
Nekem másfél évesen : 80,44% és 605 ciklus...szóval passz.
Horgászni mentem...B.i.L
-
szuk_jozsef
tag
Köszönöm a válaszokat igyekszem betartani a 40-90%-os töltési meritési ciklusokat ami lehet placebo lehet nem.
AMD Ryzen 2700x,Gigabyte Aorus X470,16gb Hyperx 2133@2800mhz ,Palit rtx 2060,Scythe Ninja 5,Cooler Master MB 500
-
B.i.L
senior tag
válasz szuk_jozsef #53440 üzenetére
Nincs rá szükség szvsz ,2 év és akksi csere,ez törvényszerű.
Horgászni mentem...B.i.L
-
B.i.L
senior tag
válasz szita.erno #53442 üzenetére
Impozáns...nekem cseréltek kijelzőt,az aksiban nem vagyok biztos.Mondjuk játék,gps,sok telefon,böngészés,van,hogy kétszer töltöm/nap.
Ez Phoneinfo?[ Szerkesztve ]
Horgászni mentem...B.i.L
-
Shadows
senior tag
Nekem, 855 ciklus 85,67%, de pl az utolsó update 30% al elvágta az élettartamot. Remelem az uj jobb lesz.
Csak a cabriozás ad erőt és mindent elsöprő lendületet
-
B.i.L
senior tag
válasz szita.erno #53445 üzenetére
Lassan cseréltetek aksit,akkor meglessük a : hogy is van ez?-t
Csak még nem tudom,hogy kezdjek neki,pixelhibám is van,tehát kijelzőcserés is lesz gondolom.Annak is utána szeretnék járni,hogy a biztosításom ezekre is érvényes vajon.Elméletileg külső,belső,baleseti és meghibásodás,de ugyanakkor nem terjed ki a használhatóságának a mértékére...Horgászni mentem...B.i.L
-
Sasskent
csendes tag
válasz gyuri2008 #53402 üzenetére
A statusbar legördülő menüre gondolsz? Fentről lehúzott az ujjaddal. Egyszer vagy kétszer.
grabber
Szerintem van olyan telefon az S7 Edge, hogy még legalább egy évet kényelmesen ellegyek vele. Akár többet is. S10-ig szerintem túl kicsi az előrelépés, az érte szabott ár köszönőviszonyban sincs az értékével.Az a gyanúm, hogy már csak összehajtható mobilra váltok, amikor majd lesz stabil verzió. Nincs konkrét panaszom a mobilomra. Biztos másképp gondolkodnék, ha lenne. Újítási kedvemet új burkolattal, új fóliával, tokkal-vonóval élem ki.
Ha ebben a pillanatban vennék mobilt, vagy a p20 Pro/Mate 20x csúcsmodellben cuppannék a fotózásra, vagy egy takarékos, de igen boldogító Mi Max 3-at vennék várakozó állásponttal, míg a hajtogatós mobilok második generációja nem stabilizálódik, és hajlik automatikusan popsiformájúra a zsebemben.
[ Szerkesztve ]
-
Marquess
tag
Sokan írtátok,hogy lecserélnétek a S7E-t Pl s10-re.... Én S9-re cseréltem le és elég jól tettem,de azért vannak dolgok amibe az S7E még mindig jobb! de nem mindenbe..pl Hangszorók és a kamerába...
Pl az aksiba az S7e sokkal -sokkal jobb,mint S9 vagy az S10 sima....Színekben a kamerába szerintem, szebb az S7e ,főleg a piros és a kék színek...1éve van meg S7E-m és nagyon szeret/tem de megvettem a másikat és így megy eladásra a Coralom ...Hiányozni fog
Jah és nem ér 270,k pénzt a váltás szerintem,nincs olyan nagy különbség szerintem![ Szerkesztve ]
Good Heal, Long life.....:),The Naaru never forget you:)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
- Galaxy S7 topik.
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik