- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Graphics: OnePlus 13R - Üzemidőbajnok és remek képességek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csillagkuty
tag
Sziasztok! 1 éves s20+-om van. Tapasztalt más is olyat, hogy a főképernyő egyszerűen befagy? Nem reagál érintésre, de pl alul az alkalmazás váltó gomb működik, de pl az alkalmazásokat ott bezárni vagy váltani nem engedi. A redőnyt le tudom húzni, ott be tudom kapcsolni pl wifi, zseblámpa stb., ha messengeren rám írnak tudok válaszolni, de főképernyőn lapozni, alkalmazást megnyitni nem lehet, nem reagál. Telefonkönyv, névjegyzék, üzenetek lent szintén semmi. Egy frissítéssel el vagyok maradva, az vajon megoldja a problémát? Ha egyáltalán szoftveres a gond, bár ha a kijelző reagál a fenti esetekben, akkor nem lehet fizikai probléma.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma 120 Hz-es kijelzővel, bivalyerős hardverrel, nagyobb akkumulátorral és akár 64 megapixeles fotókkal csábít az új duó az előzőhöz képest - a kellemes csomag valószínűleg megtartja a széria évtizedes, betonbiztos helyét az androidos csúcsmobilok piacán.
- SSD kibeszélő
- Futás, futópályák
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kuponkunyeráló
- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
- BestBuy topik
- Ukrajnai háború
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- RAM topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB,Újszerű,Dobozával,12 honap garanciával
- Lenovo ThinkPad 40AF + Lenovo 135W + Lenovo USB-C kábel (hybrid) DISPLAYLINK
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest