- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- urandom0: Új kedvenc asztali környezetem, az LXQt
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- skoda12: Webshopos átverések
Új hozzászólás Aktív témák
-
buherka
addikt
válasz
fcbarca #8006 üzenetére
Hja...csak a a csúnya mérnök bácsik úgy tervezik meg a gyári töltő elektronikáját, hogy kimondottan a Samu telefonokhoz legyen kompatibilis. Ez nem arról szól hogy 5V és 3A, meg 45W. Pl. A Xiaomi 65W-os töltővel nem megy a Samu telefon Super gyors töltés. A töltő kábelről ne is beszáéjünk. Pl. gagyi kábellel se megy ám a gyors töltés. Oda se árt egy 5A-es kábel, ami ugyan úgy gyári. De te tudod, ha inkább vársz heteket, hónapokat a külföldről rendelt szarokra, amire max mese-garancia van....lelked rajta. Ott az aláírásom...legyél okos ember.
-
buherka
addikt
-
Rinocerosz
őstag
válasz
fcbarca #7961 üzenetére
Szia!
Szerintem olyat kellene keresned aminek az egész felülete tapad (nem csak a széle). Érdemes lehet még figyelni a dobozon van e ujjlenyomat olvasó kompatibilis jel.Vannak akik kínai üvegfóliát ajánlanak, azzal is lehet jót kifogni. Nekem viszont a Whitestone Dome Glass jött be... igaz ez 17 ezer ft volt és még örültem, hogy tudtam venni
.
-
Rinocerosz
őstag
válasz
fcbarca #5064 üzenetére
Nekem sima s20 telefonom van, de fateromnak S20FE... én azt mondom, hogy realizád mi a fontos.
S20:
-Kisebb mint az s20FE picivel.
-Van 64mpx kamera... ami jó, de kérdés, hogy kell e?
-Van QHD felbontás, de a 120hz csak FullHD-n működik.
- 8GB ram amíg az S20FE "csak" 6GB (Kérdés, hogy kell e...)S20FE:
- Árban sokkal jobb
- Lapos kijelző amit sokan szeretnek, de ezért egy picit vastagabb a káva (szerintem itt is szép a FullHD 120hz)
- Fotózásban/videózásban elég jó... sokszor vetekszik az s20-al
- Jobb üzemidő
- Sajnos a dobozban csak 15W töltő van ami... hát na, az s20 25W kapott alaból szóval azt venned kell ha szükséges.
-Esetleg ha kitudsz fogni egy 8/256GB Fe-t akkor azzal nagyon jól járnál szerintem. -
Rinocerosz
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Elemlámpa, zseblámpa
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Küszöbön az androidos PC-k
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- Arc Raiders
- iPhone topik
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Hobby rádiós topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ BONTATLAN GARIS IPHONE 16 PRO ÉS PRO MAX MINDEN SZÍNBEN ÉS TÁRHELLYEL 1 ÉV GARANCIÁVAL
- iPhone 17 Air - összes tárhely és szín bontatlan, viszonteladótól független 1év Apple garanciális
- iPhone 13 128GB midnight-black, független + extra tokok
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 PRO 256GB fekete titán gyönyörű ISTYLE számla! Akku:99%! November 14-ig Apple garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3369
- Akció! Hordozható GAMER Monitor! MSI MAG162V ! 15.6 1920x1080 FULLHD! Bolti ár fele!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 256GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen MS2213 ,96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest