Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
Új hozzászólás Aktív témák
-
viewdetails
addikt
lsz12
Lehet SIM kártya hiba de lehet szoftver hiba is. Nem megoldás a SIM PIN-t kikapcsolni és inkább képernyőzárat használni?
Szergej0818
Ahogy arra Ace- rávilágított, sok függ tőle, hogy használod. A két SIM - főleg rossz térerő esetén - hamar legyilkolja az akkut. Ugyanígy a folyamatos AOD használat.
Nekem személy szerint mindig a Google Play Szolgáltatások volt magas - más készüléken is - ami ugye egy aggregáló szolgáltatás, mások appok ezzel fedezik többek között a saját GPS lekérdezéseiket, szenzor figyeléseiket. Aztán teljesen véletlenül rájöttem, hogy ha a Google Fit alkalmazást eltávolítom/altatom, akkor visszaesik a Szolgáltatások akkufogyasztása és az akku használat normalizálódik -
alcapone386
őstag
Nekem is ez van. Már félve indítom újra. Volt FR, odinnal újrarakás, cash ürítés, de mindig elő előjön. Jelenleg 2féleképpen oldottam meg. 1.: folyamatosan nyomtam le-fel hangero gombot amikor ujraindulgatott, és bejött a biztonságos mód(bekapcsolta a repülő üzemmódot is). Ezután kikapcsoltam, recovery mód, wipe cash és jó lett. 2.: kivettem a simet és jól megtisztítottam. Ahogy kivettem, nem indult újra, visszaraktam a simet, pinkód beír és azóta inkább nem restartoltam

-
appel
őstag
Nekem is ugyanez volt/van. Ha újraindítás után gyorsan beírom a pin kódot, akkor minden rendben, de ha lassú vagyok, akkor folyamatosan újraindul. Még érlelem a FR-t, megvárok egy havi frissítést, de ha akkor is csinálja, akkor rászánom magam. (kb. 2-3 óra alatt tudom újra belakni)
Új hozzászólás Aktív témák
- Hobby rádiós topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- iPhone topik
- Foxpost
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Ne már! Drágább lesz a GPU a memóriapánik miatt?
- Call of Duty: Black Ops 6
- Erőpróbán a Samsung Galaxy A57, és úgy tűnik, visszatér az A70-es sorozat
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- További aktív témák...
- ÚJ Asus V16 V3607VM - 16" WUXGA 144Hz - Core 5 210H - 16GB - 1TB - Win11 - RTX 5050 - 3 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Eladó Realme gt neo 2 5g Dobozában tokkal
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3885, 100% Akkumulátor
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest