Hirdetés
- Öregszem
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Android másképp: Lineage OS és társai
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Micsurin
nagyúr
-
Micsurin
nagyúr
válasz rothfb #28253 üzenetére
Pedig 10W-al kéne nekik tölteni.
2017-es A5 és a mostani S10-em feje is QC2.0(A5 feje nem tudom hivatalosan QC2.0-e de adaptív fej az biztos) vígan tölti 5V 2A-rel mind a P20-at mind a Honor 8-at mind a Nexus 9-et. Csak amiket sikerült kiemelnem a fiókból.The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
sub71
aktív tag
Micsurin és sgeza !
Hála nektek, lassan 2 év után végre sikerült a német Telekomos S10-est átállítani XEH romra! Köszönöm ... -
csorbajeno
veterán
válasz Micsurin #28245 üzenetére
Nagyon jó leírás. Minden tiszteletem érte
Egy bakit viszont ejtettél, de nem lényeges. A TMH-ról ha vált, akkor nem XEH/XEH,XEH/XEH lesz, hanem XEH/XEH,XEH/TMH, mivel az utolsó kód a származásra utal, ami ugye CSC váltás után sem változik. De ez csak kozmetikai hiba, maga a projekt simán 5*.
-
Micsurin
nagyúr
válasz csorbajeno #28256 üzenetére
Jogos!
Azt is javítom később.The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
csgabi1986
csendes tag
Sziasztok találkozott már valaki azzal a problémával, hogy Samsung galaxy S10 nem lehet bekapcsolni a wifit. Hiba kapcsolnám be kicsit gondolkodik, de utána ugyanúgy kikapcsolva marad
-
veterán
válasz csgabi1986 #28265 üzenetére
Volt telefon újraindítás?
-
MikeWazowski
veterán
Valaki tudja hogy a lezárt képernyőn jobb oldalt van pár balra mutatott nyíl, az mit jelent? Vagy mit akar jelezni?
A legtöbb férfi csak akkor tudja meg, mi a boldogság, amikor megnősül. Csakhogy akkor már késő.
-
Micsurin
nagyúr
válasz MikeWazowski #28267 üzenetére
Emlékeim szerint csak a háttér választó. Vagy tudsz lapozni vagy ajánlgatja, hogy milyen zárképernyő háttérkép csomagok vannak még.
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
csorbajeno
veterán
válasz MikeWazowski #28267 üzenetére
Ha dinamikus háttérképet használsz, akkor a nyíllal meg tudod nézni a pakliban lévő képeket.
-
csorbajeno
veterán
válasz csgabi1986 #28270 üzenetére
Első körben én nem Gyári visszaállítást csinálnék, hanem előtte megpróbálnék egy Beállítások visszaállítását. Hátha az megoldaná. Az adatvesztéssel nem jár, csak mindent újra be kell állítanod.
-
sgeza
veterán
Sőt, van külön csak olyan, hogy hálózatbeállítások visszaállítása. Esetleg már az is segíthet.
De egyébként amire válaszoltál, ott nem a gyári alaphelyzetet javasolta a kolléga, hanem azt kérdezte, hogy ugye indítottad már újra a készüléket?
-
veterán
Meg lehet még próbálni a wifi beállításoknál a mentett hálózatok törlését, hátha segít.
-
sgeza
veterán
válasz csorbajeno #28274 üzenetére
Ezért vagyunk többen. Sok kicsi sokra megy!
-
szalai112
senior tag
Sziasztok
A S10 + ráhuztam az android11-et -
Roland861010
addikt
Sziasztok,
S10-re fel tettem a Android 11-et csupasz rendszerre húztam fel!
Egy éjszaka alatt 8-10% őt merül ez kicsit aggasztó..
Más is tapasztalt ilyen szintű merülést? -
dancsuri
veterán
válasz Roland861010 #28278 üzenetére
Én csak frissítettem, de semmi problémám
költekezz, hogy más is költekezhessen!
-
maaniac
aktív tag
válasz Roland861010 #28280 üzenetére
Usb vel kösd gépre, vagy csatlakoztass egy usb-c fülest
-
Lajcsika
tag
Kösd pc-re usb-vel, várd meg míg megjelenik, hogy töltés aztán hang fel+power.
-
dancsuri
veterán
Ahogy fentebb írták: Kapcsold ki, dugd gépre, és utána a gombkombináció
[ Szerkesztve ]
költekezz, hogy más is költekezhessen!
-
MikeWazowski
veterán
válasz csorbajeno #28269 üzenetére
Köszönöm, és ezt ki lehet kapcsolni?
A legtöbb férfi csak akkor tudja meg, mi a boldogság, amikor megnősül. Csakhogy akkor már késő.
-
Bzzz
senior tag
Sziasztok. Azt be lehet valahol állítani, hogy lassított videoknal ne vegyen fel hangot? Illetve miután számítógépre atmasoltam a videó hosszabb lett, mert a telefon ahol nincs "akció" azoknál visszavaltott normál időre míg a gépen ez is lassìtva játszódik le? Ezzel lehet valamit kezdeni?
''Az amit a Világon szeretetnek hívunk, csupán önközpontú vágy arra, hogy élvezzük a szeretett tárgyat.Tehát hogy valakit szeretünk vagy nem, pusztán attól függ: Kielégíti-e az adott igényeinket vagy sem?''
-
sgeza
veterán
Nincs valami export lehetőség, ami úgy készíti el a véglegest, ahogy neked jó? A nyersanyag mindenképp végig azzal az fps értékkel rögzül a telefonodon, amivel, és ahogy írod is, a készülék lejátszója variálja a sebességet.
A hangot tuti ki lehet kapcsolni, ha máshol nem akkor az exportáláskor.[ Szerkesztve ]
-
csorbajeno
veterán
válasz MikeWazowski #28285 üzenetére
A dinamikus háttérképet vagy a hozzá tartozó nyilakat? Az előbbi kézenfekvő , a nyilakat meg úgy tudod kikapcsolni, hogy belépsz a Dinamikus háttérkép beállításaiba, ott kikapcsolod, ekkor aktívvá válik a kikapcsoló menü, kikapcsolod, majd utána visszakapcsolod a képeket.
-
MikeWazowski
veterán
válasz csorbajeno #28288 üzenetére
Ezt megcsináltam de ugyan úgy ott maradtak a nyilak. Mindegy ennyi belefer, azért köszönöm.
-
babati
aktív tag
Üdv. Ne haragudjatok ha már én vagyok a 100. aki megkérdezi. De van legális módja annak ha én manuálisan szeretném feltenni az android 11et? És ha van röviden mi az? Előre ia köszönöm a választ. Üdv.
-
gabber01
addikt
válasz babati #28291 üzenetére
Szerintem tök felesleges manuálisan hekkelni, nincs benne semmi életbevágó fícsör, de ha valaki szeret ezzel szívni, hajrá. :)
Majd ha megjön a hivatalos pár héten belül, akkor felrakom.
Még nem láttam senkitől visszajelzést, hogy hú, mennyivel jobb a 11 és nem is tudna már e nélkül élni, tökre megérte a berhelés. :DMan proposes, god disposes. Dum spiro, spero.
-
Bzzz
senior tag
válasz csorbajeno #28289 üzenetére
Köszönöm neked is és sgézának is a választ. Pontosan hol található ez a beállítás az exportálás során, pontosan hogyan exportáltok? Esetleg ki tudod jobban fejteni? Bocs a láma kérdésért, s6-ról váltottam és ott még nem volt ennyi lehetőség, kicsit el vagyok veszve. (Egyébként keresgéltem videókat, de magyar nyelven a lassított videókról 0 hasznos infó található.) A hang kikapcsolást megtaláltam a Speciális funkciók alatt volt (végülis tök logikus én is oda tenném, nem a kamera beállításaihoz ) És még egy negatívum: sajnos vagy minden videónál kikapcsolod a hangfelvételt, vagy egyiknél sem, nem lehet testreszabni, hogy csak a lassítottnál ne tegye
''Az amit a Világon szeretetnek hívunk, csupán önközpontú vágy arra, hogy élvezzük a szeretett tárgyat.Tehát hogy valakit szeretünk vagy nem, pusztán attól függ: Kielégíti-e az adott igényeinket vagy sem?''
-
mihail38
aktív tag
válasz gabber01 #28293 üzenetére
Tipikus magyar mentalitás.
Minek teszed fel, ha meg jön hivatalosan?
Nincs benne semmi életbe vágó, és aminélkül ne tudnál élni!
Ez is a te döntesed lesz, ha fel teszed, ha nem.
Ne akarj már masok helyett dönteni mint ahogy helyetted sem fog senki dönteni abban hogy mikor és hogyan teszed fel, ha fel teszed, vagy úgy gondolod ha valaki nem akkor teszi fel mint te akkor az már szívás?
Komolyan nem értem az ilyen emberek hozzá állását.
Én meg kifejezetten örülök hogy vannak emberek akik kipróbálják és tesztelik addig is mire én csak a hivatalos 11 letudom tölteni, mert ha valamit nem értek ők már akkor hasznos tanácsokkal látnak el mint ahogy eddig is tették amit köszönök ....
Az ilyen kárörvendő emberek miatt tartunk ott ahol...remélem látok itt majd a kérdéseket tőled hogy mit hogyan kell majd ha fel teszed magadnak a hivatalos Android 11-et mert akkor talán másképp vélekedsz a berhelésről....[ Szerkesztve ]
-
MikeWazowski
veterán
válasz gabber01 #28293 üzenetére
De komolyan minek trollkodsz itt? Mást nem csinálsz, csak, hogy semmit nem hoz, minek mókolni stb. Neked nehéz, úgyse menne, más meg had tegye már fel. 30 perc alatt kész és legális. A fórum erről szól és nem arról amit itt produkálsz. Kérlek szépen, a jövőben ne írd le a véleményed ebben a témában, csak ha változik.
Köszönjük![ Szerkesztve ]
-
tag
válasz MikeWazowski #28298 üzenetére
Ez miért lenne trollkodás? Mert nem tetszik, amit mond?
Leírta a lényeget: Nincs semmi olyan funkció, ami miatt ne lehetne megvárni azt a pár hetet. Nincs sürgősen javítandó biztonsági rés, nem javul látványosan az üzemidő... Teljesen érthető az a vélemény is, hogy valakinek nem érdemes rászánni fél órát az életéből, hogy hamarabb kapjon meg egy frissítést.
-
gabber01
addikt
válasz mihail38 #28297 üzenetére
Ok, de beszólogatni, meg személyeskedni azt lehet? Áruld már el, hol éreztél bármi nemű kárörvendést? Érdekesen álltok a dologhoz, egy szimpla véleményhez. Nem azt mondtam, hogy egy fos az új android, mondjuk sok újdonságot akkor sem hoz. Rakja fel aki akarja, mit bánom én. De én plusz energiát nem fektetnék bele.
@MikeWazowski: ezt a stílust otthonra tartogasd.
Man proposes, god disposes. Dum spiro, spero.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Parfüm topik
- Ukrajnai háború
- Interactive Brokers társalgó
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs