Hirdetés
- Ingyen kellene, de tegnapra
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
-
LOGOUT.hu
sᴧᴍsᴜɴɢ ɢᴀʟᴀxʏ Note 3
Olvasd el a topik összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
Ne is foglalkozz vele, a kőbunkó avataros arc igen súlyos személyiségzavarral küzd! Pár hete folyamatosan csak kérdezett és kérdezett, és csak olyat, ami már rég ki volt "maxolva", mikor jeleztem neki, hogy hol a kereső és hogy kell használni, akkor teljesen kiakadt, hogy Ő azt nem tudja mit akar keresni (hagyjuk...), most meg Ő osztja az igét! És még rajzol is
My name is Bond, James... Dean.
-
maximilian4
addikt
banhammer már nem azért mondom, de már engem zavar a stílusod. Kicsit visszavehetnél. Ha nem tudsz embermódjára hozzázolni, csak leugatni a másikat, akkor inkább ne válaszolj neki... kérlek. Peace.
[ Szerkesztve ]
Maxi
-
berigazek
őstag
Srácok!
Ha valakinek szüksége van SIM kártya kivágó eszközre szóljatok.Tudok rendelni innen Németországból és 2.90,-eur.
,,Tanulj tinó,ökör lesz belőled!"
-
banhammer
veterán
Kínai, de német cég gyártatja...
Nyárom SIM-et kellett vágatnom.
Bementem a West End-be (az esett útba), odamentem a legelső mobilos pulthoz és kérdem, hogy mennyiért vágná meg nekem a SIM-em.
Ha jól emlékszem 2000, 2500 FT-ot mondott, rá is kérdeztem, hogy x összeg, mert azt hittem, hogy a zajban rosszul hallottam az összeget.
Tényleg annyit mondott.
Megköszöntem és elmentem.
Lementem a West End alatti aluljáróba és az egyik sötét bőrű (arab, szíriai, a fene se tudja) mobilosnál megvágattam a SIM-em 500 FT-ért.\m/ Minden lehetséges, kivéve forgóajtón átsíelni... \m/
-
berigazek
őstag
iSonic!
Nincs kizárva,hogy olyan is létezik
-
banhammer
veterán
válasz berigazek #7659 üzenetére
A magyarban vagy a németben?
Ami nem kínai az már gyanús.
Lehet, hogy hamisítják.Lassan ott fogunk tartani, hogy a kenyeret is kínából importálják.
BTW
A MicroSIM adaptert kinn mennyiért vesztegetik?[ Szerkesztve ]
\m/ Minden lehetséges, kivéve forgóajtón átsíelni... \m/
-
Joe_Muad_Dib
tag
Sziasztok!
November óta vagyok egy egy Note 3 tulajdonosa.
Előtte egy S3 azelőtt egy S-em volt.
A lakásomban soha nem volt valami nagy térerő (Budapest belvárosa, belső udvari, földszint), de sem az S-el sem az S3-al nem volt problémám.
Ellenben a Note3 megcsinálta azt, hogy megjelent az áthúzott nulla (zéró morféma) és csak ha arrébb raktam akkor jelent meg 1-eske a térerőn és volt hogy jött is az sms a nem fogadott hívásról. Hiába volt automata hálózatválasztáson, nem váltott át, ezért kénytelen voltam GSM-en használni és csak akkor váltottam WCDMA-ra ha interneteznem kellett és nem volt wifi, de ez elég idegesítő volt, mert a munkám miatt sokat vagyok úton és van hogy keresnem kell címet, árut, stb.
Ezt januárig bírtam, ekkor elküldtem szervizbe (azért küldtem és nem hívtam, mert a Vodafone-nál kiemelt ügyfelek vagyunk és ők viszik/hozzák), visszajött 10 nap múlva és most ott tartunk, hogy megint láttam a telefonon a zéró morféma jelet, de legalább már automatikusan átkapcsol és egy -két mp múlva lesz 1-es térerőm.
Tapasztalt valaki ilyesmit a sajátjával?Illetve néha panaszkodnak, hogy alig hallanak, pedig ilyenkor fullon van a térerő és a zajcsökkentés nincs bepipálva.
Ennek ellenére imádom a telefont és inkább maradtam volna csak GSM-en mint, hogy lecseréljem.
Apropó tud valaki olyan tokot amit rá lehet tenni nadrágszíjra? Egyet vettem a Gigatelnél de még aznap elszakadt, mondjuk azonnal visszaadták az árát, és most egy sima műanyagot használok, aminek hátul van van egy kitámasztható betétje.
Az S Note-ban nektek sikerül számot írnotok?, nekem nem, csak betűt.
[ Szerkesztve ]
-
berigazek
őstag
válasz Joe_Muad_Dib #7665 üzenetére
Ilyennel még nem találkoztam,de lehet,hogy pont kifogtál egy ,,gyengébbet" rádiójel vételűt.Nekem a Hp-kal volt eleinte ilyen nemű gondom.Kijött a T-mobile és szereltek fel nekem jel erősítőt,de sajna te sokat utazol...Ha a szervíz nem csinált semmit,akkor passz.Rom cserét is csináltak,mert az is néha megold ilyen gondokat.
-
Bagoly81
aktív tag
furcsállom a notnak a nagy termete miatt nagyobb antenna is jutott emiatt jobbak a térerő vételei ( szvsz )
nekem anno s3 után note2 volt és érezhető volt a különbség, az s3 antennája szerintem kifejezetten gyarta. szóval inkább a telefonod a hibás minthogy gyengébb s3 jobb lenne. de ez kifejezetten saját vélemény , a térerős szerviz nagyon nehéz mert ált nem prodkálja a hibát azonnal ők meg nem pepecselnek vele, bemérik és ha ott határértéken belül van akkor vissza adják ugyan úgy
-
Zolesz007
őstag
Nekem is ilyen. Egyszerűen nem tud magától átváltani rendesen GSM-re ha a 3G térerő elment... Telenoros vagyok, lehet az ő saruk, de lehet a Telefon-é Galaxy nexus is hasonló volt, csak abban volt kapcsoló widgetem, így sose zavart, mert ha neteztem akkor kapcsoltam be a 3G-t. Itt ilyet nem lehet, szóval marad az idegeskedés néha... (hálisten a mozgásterületem 99%-án van WCDMA...)
[ Szerkesztve ]
Fold 5
-
iSonic
addikt
Note 3 Neo na erről kíváncsi vagyok kinek mi a véleménye.. hamarosan megszállják a fórumot a Note 3 Neo-s emberek
Zolesz007: milyen ROM van fent, független, Telenoros? kérdezted a Telenornál, hogy esetleg nincs e baj a SIM kártyáddal vagy a szolgáltatásuknál, mert nekem nagyon gyanús, hogy nem a telóval lesz probléma..
[ Szerkesztve ]
-
Joe_Muad_Dib
tag
válasz berigazek #7669 üzenetére
Őőőőőőő a fogpiszkálót meg az evőpálcikát az USA-ból exportálják. Nem vicc.
Usa exportál evőpálcikát Kínába[ Szerkesztve ]
-
banhammer
veterán
válasz Joe_Muad_Dib #7677 üzenetére
Meg kéne tanulniuk késsel, villával enni és azt evés után elmosni, vagy ahogy mi csináltuk a seregben tisztára nyalni.
[ Szerkesztve ]
-
Criton
veterán
Szia,
én utoljára iphone-nál tapasztaltam ezt, ahol nekem többször cseréltek készüléket, amikor is kiderült, hogy nem a telefon a ludas hanem a szolgáltató lefedettség nem a legjobb sajnos. LTE-t pl alapból ki kell lőni, mert ha nekem az van beállítva, akkor van, hogy én is csak smst kapok, mert néha nincs LTE/3G hálózat... ha EDGE-re van állítva, akkor persze sehol semmi probléma... egyébként többen ezt a problémát olyan készülékeknél tapasztalták/tapasztalják ahol a készülék LTE képes.... Nexus4 esetében semmi ilyen problémám nem volt, de Nexus5-nél már igen ami szintén tudta az LTE-t, független, hogy az LTE csak adatküldésre jó, ha jól tudom....
-
tacto
aktív tag
válasz Joe_Muad_Dib #7678 üzenetére
Koszi. Megtettem. Semmi valtozas. De egy utat megsporoltal nekem
-
berigazek
őstag
válasz Joe_Muad_Dib #7677 üzenetére
Fogvájóról írtam...az lehet van nekik...
-
AliceWake
HÁZIGAZDA
Nem értem Note 3-ból miért tűnt el a pop up note. Az akciójegyzet azért nem ugyanaz.
Amúgy Note 1 4.1.1 óta ész nélkül variálják a jegyzet widgeteket és funkciókat. Megszámolni sem tudom, hogy hány teljesen logikus és mindennapi használatban amúgy nélkülözhetetlen featuret vettek már el, hogy valami háromszor körülményesebbet kapjunk helyette. A hajamat téptem minden szoftververzió-ugrásnál.Non omnis moriar.
-
tacto
aktív tag
válasz AliceWake #7683 üzenetére
Koszi, ennek utanajarhattam vona vasarlas elott. A fo motivum esetemben tenyleg ez volt, az evi atlagban 6 vasarolt fizikai jegyzetfuzet utan, amik persze sosincsenek nalam, ellentetben a telefonnal...
Ezek szerint a Samsung (?) kezeban vagyok. Nem tul elegedetten, hozzatennem. Akkor most KitKat-ig osszeszorithatom a seggem, kerdes persze, milyen meglepeteseket tartogat a T-s verzio..
Osszegezve valahogy igy. -
banhammer
veterán
Bevallom férfiasan még nem használtam az Akció Jegyzetet.
A Samsung emlékeztetője se jön be nekem.
Inkább használom a Nokia S40 rendszerben lévő emlékeztetőt.Akiknek problémája van a programmal (Akció Jegyzet) annak ajánlani tudom a FreeNote programot.
Szerintem megér egy próbányi időt.[ Szerkesztve ]
-
AliceWake
HÁZIGAZDA
Nem mondom, hogy rossz ez az akciójegyzet, de mégis "meg kell várni", míg előjön, utána választani, és csak utána kapod azt a felületet, ami eddig instant bejött, mire a toll kihúzása után ránéztél a képernyőre.
Ráadásul szerintem elég kényelmetlen beforgatni ezt a vékonyka tollat, hogy meg tudd nyomni a gombot, ami előhozza az akciójegyzetet, hogy mondjuk egy tollablakot nyissak a jegyzet mellé.Note 1-en, 4.1.1 előtt simán ki lehetett rakni szabadon méretezhető, ÜRES jegyzetlapot, amire kattintva azonnal írhattál, majd el is mentette rögtön. Sőt, megkérdezte, hogy módosítom és akkor az új tartalom jelenjen meg a widgeten, vagy újként mentem, és akkor csak a jegyzet appban láttam, a widhgetem ugyanaz maradt.
4.1.1 alatt már csak az S memóban előre megírt jegyzetlapot rakhattál ki, ergo nem volt gyorsan elérhető üres lapod. Note 2-ben hirtelen nem emlékszem milyen baromságot találtak ki, de elégedetlenkedtem folyamatosan
Ez meg egyenesen nevetséges, hogy csak TW alatt működik a widget, csak az akciójegyzet működik, ami max egy oldal, ráadásul majdnem egy teljes oldalt foglal el a kezdőképernyőkből, és nem választhatom ki, hogy melyik jegyzet legyen kint, csak lapozgathatom. Magában a programban nincs benne, hogy létrehoztam valamit, főképernyőre vele, stbNekem ez egyáltalán nem logikus.
[ Szerkesztve ]
Non omnis moriar.
-
banhammer
veterán
Valamelyest idetartózó a kérdés amit feltennék.
Nekem kényelmesebb ha a telefonon fix IP-címet kap az otthoni hálózaton ha használom.
Beállítottam a telefon IP-címét, átjárót, a DNS-címeknek a Google DNS szervereit adtam meg (8.8.8.8 és 8.8.4.4).
Az lenne a kérdésem, hogyha a router DHCP beállításainál engedélyeztem a DHCP szervert és ott is beállítottam a DNS szervert a Google DNS szervereinek akkor nem fog a kettő összeakadni vagy nem lesz akadás?\m/ Minden lehetséges, kivéve forgóajtón átsíelni... \m/
-
veterán
Szép napot mindenkinek!
Telefonvásárlás előtt állok és Note 3 és az LG G2 között hezitálok, ha valaki tudna segíteni, hogy melyiket válasszam és meg is indokolná azt megköszönném
Gyorsan hozzáteszem eddig Samsung telefonjaim voltak / S2, S4, S4 Active, Note 2/ LG még soha de ez most kifejezetten tetszik és nem utolsó sorban majdnem 50000ft-al olcsóbban hozzá tudok jutni függetlenül! -
Peterson_
addikt
válasz N.YCityBoy #7693 üzenetére
Ha szereted a Samoledet, kellenek a toll funkciók, meg az ekkora méret, esetleg zavarnak a szoftveres kezelőgömbok, akkor Note3 ...ha nem,akkor G2
[ Szerkesztve ]
Apu mi ez?-Ez? Feketeribizli...-Akkor miért piros?-Mert még zöld...
-
veterán
-
Viktor18
tag
válasz N.YCityBoy #7693 üzenetére
LG nem rossz, szép próbálkozás volt tőlük, de nem az igazi. Elcseszték kicsit. Sok panasz van rá. Már csak a hátsó gombok miatt is, hogy kényelmetlen, néha lehetetlen hozzájuk férni ha olyan helyzet van. Nem beszélve arról, hogy elég gyorsan kopnak. Előre egy fizikai gomb kerülhetett volna kényelem miatt. Szerintem. De bemész a G2 topikba és olvasgatsz. Bár már ott szerintem ki milyen ROM-ot és hányszor ROOT-olta a telót megy Én is nézegettem a kettőt, aztán átolvastam a fórumokat és maradok a Note 3-nál. Persze ennél is vannak kisebb gondok, főleg T-s ROM-al, illetve hátrány nem hátrány, de nagy. Nem beszélve a 2 év 2 hónap gariról és a Házhoz megyünk szervizről. Nekem ez személy szerint kényelmesebb, mint hogy LG szervizt keresgéljek, ami nincs is a közelembe. És az LG csak 1 évet ad rá. Ha esetleg bedöglik másfél év múlva, akkor vehetsz másikat, mert a gatyád rá megy Dizájnba is sokkal szebb szerintem a Note illetve a cerka miatt is ajánlottabb. De ha ráérsz a vásárlással, akkor májusban jön a G3, meg kell nézni mennyire javítottak rajta. LG 126.000 független, LG 1 év garival, Note 3 meg 153.000 független, 2 év Samu garival.
Szvsz Note 3! Főleg ha Samsung telóid voltak. Írta valaki itt, hogy vett G2-t, aztán pár nap után le is cserélte Note 3-ra. Azóta nincs gondja.
Ha egyiket sem használnád, csak a 3GB memória miatt akkor mindegy. A G2-n is felzabálja a 2 GB-ot az Android Bár nem baj az ha van azért + giga. Bemész a MediaMarkt-ba és leteszteled mindkettőt. Jobbat nem tudok ajánlani. Mert ami nekem pl jó benne, azokat Te nem nagyon használnád. Ha a méret számít, akkor nem kérdés. LG is szép, de recseg-ropog. Főleg ha a hátsó gombokat nyomkorászod. Sokkal gagyibb az összeszerelése mint a Note 3. Valaki azt írta, hogy műanyag mindkettő, de a Note 3 ezerszer jobban van összeszerelve. Ha meg van egy csúcskategóriás készüléked, akkor ne recsegjen már, főleg ne mások előtt
[ Szerkesztve ]
-
veterán
-
berigazek
őstag
Ti jártatok már úgy,hogy a tárcsázóban,ha gyorsan ütitek be a számot,akkor hirtelen felnagyobbodik,azaz teljes képernyőnél még nagyobbra vált át a tárcsázó?Óriási gombok lesznek és csak a Vissza gombbal tudok visszalépni és újra elkezdeni tárcsázni,de lassabban.
-
Viktor18
tag
válasz N.YCityBoy #7697 üzenetére
Ja igen! Még annyi, hogy az LG 16 gigás (nagyobb egyenlőre nincs) és nem bővíthető. A Note 3 32 gigás alapból, és 64 gigás kártyával bővíthető. Sokaknál ez is szempont. Bolti garival sokkal olcsóbb persze. Ha nem számít a gari, mégis Note 3. Nagyobb kijelző, több memória, nagyobb háttértár, szebb dizájn. Meg ha nem jönne be a 4.3, akkor nemsokára megkapja a 4.4-et. LG-re ki lett tolva áprilisra
-
addikt
válasz N.YCityBoy #7697 üzenetére
Akkor az nem 50 ezer különbség, csak 27. Note 3 ennyi pluszt megér, és nem is LG. Én viszont kizárt, hogy bolti garisat vegyek. Megéri a pluszt a 24+2hó premium gyári garancia.
My name is Bond, James... Dean.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest