Hirdetés
-
LOGOUT.hu
sᴧᴍsᴜɴɢ ɢᴀʟᴀxʏ Note 3
Olvasd el a topik összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
RedCat
senior tag
válasz Memmaao #3044 üzenetére
Igen ezt a boltot olvastam, de nem volt számomra világos, hogy gyártói 2 év garit ad e a bolt. Az S4 topicban volt erről korábban szó, hogy sok kis bolt próbál trükközni ezzel. Ráadásul a számláról sem volt szó, hogy ad e, ha igen 27% afás e vagy 0%
Ráadásul a boltot hiába kérdezem, ott úgyis azt mondják, hogy persze, gyártói gari... Amikor megjön a csomag meg már késő...Mindenesetre köszönöm a segítséged, megnézem ezt a két boltot...
[ Szerkesztve ]
-
adequate_cou
senior tag
válasz Memmaao #3268 üzenetére
Nem gyári app sem ébreszt sajnos. Volt, hogy be volt állítva Timely és stock alarm is és egyik sem. Most az tűnik egyébként működőképesnek, ha Timely visszaszámlálásra kelek.
Tegnap reseteltem, nem segített. Nem más progi miatt van, olyannal is előfordult akivel programok szintjén nincs átfedés.
Jeleztem a Samsungnak a problémát, még nem jeleztek vissza.
Telefonodat reggel nem fagyasztotta le az ébresztő?
[ Szerkesztve ]
-
adequate_cou
senior tag
válasz Memmaao #3275 üzenetére
En nezem a napot, minden telom ilyen volt eddig. Utolag is megjegyzi, hogy melyik napot allitottad be, mire van allitva?
Egy alkalom nem mindig eleg. Nekem is van olyan, hogy jo.
Mj7 es nem jo.
Egy otlet: mindenki allitsa be most holnap reggel 7re es ne nyuljon az ora apphoz a mai nap. Kinek tunik el a statbar alarm ikon ejfelig??
[ Szerkesztve ]
-
adequate_cou
senior tag
válasz Memmaao #3297 üzenetére
Mondjuk az érdekes lenne ha a tegnap este adott időpontban eltűnő ikon ma is akkor tűnne el. Pár napja felmerült bennem a gondolat, hogy csak akkor nem szól az ébresztő ha előtte nap állítom be, de erre rácáfolt az amikor a 23xxkor beállított csörgött. Ránézek majd, hogy a most beállított mit csinál 21-22 körül.
-
kiskornel
addikt
válasz Memmaao #3556 üzenetére
Nem küldtek ezek sehova semmilyen számlát. Arról az emilcímről reklamálok, amin rendeltem. Sőt, a bolti operátor adatokat kért tőlem, hogy kiállítsa a számlát.
Ha tök feketén megy a dolog, akkor is ugyan ilyen tényekkel szembesül a vásárló. Ha már szürke importból van a készülékem...
1év gari, + 1 szoftveres... ez utóbbi pl. mi a franc? Factory resetet mindig lehet csinálni szvsz ez minek? Imádkozom, hogy ne legyen semmi gond a teloval!(#3565) adequate_cou: nekem is becsíkozta a sötét részeken, ha be van kapcsolva a wifi. De mivel tonnányi hibát jelentettél be, ami szinte csak nálad fordul elő, lehet senki sem ugrik az ilyenre.
Én együtt tudok élni vele. Legfeljebb majd kikapcsolom a wifit kamerázás előtt. Lehet valami árnyékolás probléma lesz. Ezért nem kell friss készüléket venni, mert később már a gyerekbetegségeket orvosolják.http://www.flickr.com/photos/34330024@N05/sets/
-
puskint
tag
válasz Memmaao #3633 üzenetére
Lehet nem is zavarna, ha mindenkinek ilyen lenne. No meg a Nota2-m tényleg ilyen hangyaf@sz-satu, ha be is tenné, sosem húzná már ki onnan.
Más: MI6-on vagyok, ha a Vega-val root-olom a Notát, lehet majd MJ7-esre frissíteni (vagy recoveryt + custom ROM-ot rakni) Knox-ugrás nélkül?
[ Szerkesztve ]
-
-
b.bela1
őstag
válasz Memmaao #3704 üzenetére
Sajnos nekem is hasonló tapasztalataim vannak. Ezért nem szívesen tennék fel másik felületet. De a sajtóizé zavar. Nagyon hülye helyre tették, és ezzel erőszakossá vált.
Aki bárhol, és bármikor tud nevetni az élet dolgain, az megéri a súlyát aranyban. Notesz5 C csodálatos blekzafír gyöngyszem
-
DrJaka
aktív tag
válasz Memmaao #3787 üzenetére
Szia!
Pedig a samsung találta ki...
Idézet a samsung házhozmegyünk szolgáltatásának igénybevételi feltételeiből:
"Érvénytelen jelentkezés esetén a Samsungnak nem áll módjában erről értesíteni a jelentkezőt, ám a Samsung telefonos ügyfélszolgálatán keresztül történő megkeresés esetén a Vásárló tájékoztatást kaphat arról, hogy szerepel-e az érvényesen regisztrálók listáján."
Összegezve: beregisztrálhatsz, és örülhetsz, de ettől még egyáltalán nem biztos hogy van prémium garanciád.
[ Szerkesztve ]
Huawei Mate 20 prO
-
berigazek
őstag
válasz Memmaao #3817 üzenetére
Miért nem veszel egy ilyen tokot?Qva jó,más készülékemen is volt,nagyon király,ma rendeltem éppen egy ilyet
A GG üveggel kapcsolatosan meg én is többször feltettem magamban a kérdést,hogy,ha kemény üveg,minek fólia rá?De viszont az is igaz,hogy nem zafír,ami valóban nem karcolható,a Citizen órámon ilyen van,de nagyon drága is,mármint a zafír.
,,Tanulj tinó,ökör lesz belőled!"
-
LBandi
aktív tag
válasz Memmaao #4054 üzenetére
Az semmiképp nem egészséges. Egy kb. 8-10 órás alvás alatt nem szabadna 2-3% többet merülnie. Engem már most lenyűgöz az akksi teljesítménye (S2-ről váltottam) 6.5 órás kijelző idő (játék, netezés, zene hallgatás, fényképezés stb) és még maradt 20% első töltés után, ráadásul egész este (~10 óra) mindössze 2% csökkent az akksi töltöttsége. Mindez úgy hogy még mindig az alap MJ3 van rajta.
Másik: A WatchOn távirányítós progi tényleg jó viszont árulja már el valaki hogyan tudok több TV-t vagy más azonos kategóriájú eszközt felvenni a távirányítandó készülékek listájába, mert otthon van 3 TV-n és én szeretném mindet telefonról irányítani.
[ Szerkesztve ]
"Az igazi EMO-s halva születik."
-
plejik
addikt
válasz Memmaao #4092 üzenetére
Megnéztem, nem ropog.. De elég minőségi a tok, eddig talán a legjobb tok amit telóra vettem. Bar a jobb felső sarokban van neki egy kicsit illesztési hibája, de nem vészes, én is csak azért vettem észre mer rohadtul vizslattam...
[ Szerkesztve ]
[Apple Watch Series 7][iPhone 14 Pro][MacBook Pro M1 pro 14" 2021][PlayStation 5 Pro][LG CX3 OLED]
-
berigazek
őstag
válasz Memmaao #4141 üzenetére
De müködik ezen 2 ablak van,lent és fent.Volt már a Zopo Zp 990-rs telón ilyen.Védi a telefont elől-hátul és és praktikus,mindent megjelenit a telón és látod az ablakon keresztül!
B_béla1!
A mágnes csak azért van,mert az zárja rövidre a becsukáskor,nyításkor a fényérzékelőt,mit egy reed relé úgy müxik.De van a tok belsejében elektronika is...
[ Szerkesztve ]
-
berigazek
őstag
válasz Memmaao #4152 üzenetére
Te jó ember,az a matrica egy gyári eltávolitható matrica,az csak szimbolikusan van odaragasztva mely mutatja,hogy még új és védi a karcolásoktól!
Az egy transparens,azaz átlátszó műanyag ablak,amely alatt feketében lázod a képernyőt ha nem nyítod szét a tokot! Tudsz hívást fogadni és látsz minden bejővö mozgást!
És nem KAMU!
Volt már a kezedben? Nekem igen!
Ugyanígy látod alatta a képernyőt,ha mozgás van,hanem tök fekete![ Szerkesztve ]
-
berigazek
őstag
válasz Memmaao #4156 üzenetére
Most,hadd spanoljalak tovább.Ilyen tokom van,vadi új 13,90,-eur volt.A DPD ma hozza valamikor a Note 3-at és kipróbálom! Ha müködik buktál egy nagyot,ha nem müködik,az ebayen árusított ilyen tokokat beszüntetik!
De a Zopo Zp 990-el és a Neo003-al nekem müködött!
És ezzel is fog! Amúgy,honnan veszed hogy csak kamu?,,Tanulj tinó,ökör lesz belőled!"
-
berigazek
őstag
válasz Memmaao #4164 üzenetére
Az én tokomban a mágnes az előlap bal sarkában van ,azaz az ablak bal sarkában...a porszemeket,mármint a csíszolt vasporzt magához vonzotta...(csíszolok a munkahelyen,ezért kell ilyen tok nekem),de kipróbálom,amint megjött a telefon és majd beszámolok
-
b.bela1
őstag
Hogy ne hazudjak nagyot, S4 tokot szedtem szét. Abban volt. Jobb oldalon, felülről 1/3-nál aktiválta. Gondolom hasonló megoldás, logikus is. De szerintem elektronika nincs. "Toktitok"... 😊
Semmi sincs, de valami van.[ Szerkesztve ]
Aki bárhol, és bármikor tud nevetni az élet dolgain, az megéri a súlyát aranyban. Notesz5 C csodálatos blekzafír gyöngyszem
-
Bilux
veterán
Van mágnes a tokban bal alsó sarka ha kinyitod a jobb alsó sarkában van most próbáltam ki egy mágnessel. rá is cuppont a tokra illetve a kijelző bal alsó negyedéhez közelítve mindjárt bedopta az s-view képet!
[ Szerkesztve ]
Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
-
kiskornel
addikt
válasz Memmaao #4199 üzenetére
Nekem állandóan energiatakarékos módban van. Wifi tökéletesen szuperál, végig megy. Óránként 2x-3x előveszem, hol egyet fényképezek, hol egy emailt elolvasok, hol egyet megírok.
Egyáltalán nem akadozik a telo. Ezek annyira alap funkciók, hogy teljesítményének 10-ed részével is el tudja látni.
Ellenben fogyasztásban sokat számít.Nem tudok olyan állást elképzelni, ahol ezt a telot kellene állandóan csúcson hajtani. Ha valaki ügynök, és állandóan telefonál, akkor az energiatakarékos mód szuper. Ha valaki meg állandóan a neten lóg, és írdogál, annak meg nem olyan jó ez a megoldás. Úgy értem, egy hosszabb email érdekében már megéri inkább visszabattyognom a 100-150m-re levő irodámba, és ott gyors gépeléssel beklimpírozni a mondandómat, mint 10 percet eltölteni a teló mellett, mire bepötyögöm. És ez utóbbihoz se kell a normál mód. Egyedül talán a játékhoz, de az meg nem munka... illetve mondja már el valaki, hogy melyik az a munkahely, mert akkor én is oda megye dolgozni.
Legalább arra az időre érdemes bekapcsolni az energiataki módot, amíg alszunk.Linkedhez: ugyanott - SAMSUNG Battery Charger Stand with Battery Galaxy Note 3 - 8.636 Ft (6.800 Ft) és van egy töltő is, nem a telefonnal kell tölteni a pótakksit
[ Szerkesztve ]
http://www.flickr.com/photos/34330024@N05/sets/
-
james008bond
őstag
válasz Memmaao #4208 üzenetére
Energiatakarékos módban minden zökkenőmentesen fut,még a legbrutálisabb grafikájú játékok is...full hd mkv filmek is...tegnap pl mp4 videó aac hangját kódoltattam mp3-ba,közben hallgattam zenét,meg neteztem,képeket néztem,vibereztem...mindenféle akadás nélkül,energiatakarékos módban mindezt.
Life's Good!/Samsung Galaxy S 6 Edge + Gold/Platinum/S 7 E/Fit 2/PowerBeats 2 wireless/Sony LX900
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Betiltja a közösségi médiát a 16 év alattiaknak Ausztrália
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Mozgásban a PC-s kiadás
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Azonnali alaplapos kérdések órája