- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
-
LOGOUT
Hozzászólás előtt olvasd el ezt az összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Maximusz
aktív tag
válasz
grabber #5896 üzenetére
értem
nekem is ilyen tokban van vásárlás óta:
én is matt fóliát tettem rá azonnal, és eddig elvoltam a képével, de vált fel oldalt folyamatosan,.. ezért tegnap megelégeltem, és leszedtem a fóliát.. ekkor láttam meg, hogy milyen szép színei vannak, és milyen csodás a kijelző...
nem tudom, hogy kell-e rá fólia, ha sokáig szeretném használni (2-3 év), de szeretnék rá vigyázni .. - valakinek van már régebb óta gorilla glass-os kijelzője fólia nélkül?
szerk.: olvasom a fórumot elölről és sokan hiányolják a fém hátlapot -.. szerintem felesleges lenne, ha beleteszik egy ilyen tokba, nem lesz semmi baja.. ha meg igen, akkor a fém hátlap sem védte volna meg.
-
Nekem tegnap rakta fel az egyik GSM boltos a kijelzőfóliát a Note 2-re.Azt mondta,ha nem tetszik leszedi és ingyen volt
Hát leszedettem veleCsuszásmentes volt a felület,nagyon keveset vett le a fényerőből,de ami zavart,az hogy tőle pixelesnek tűnt a kép.Mintha zajos lenne,a sima színű ikonok foltosak voltak,mintha nem lenne elég a felbontás hozzá.Mondtam a csávónak mondom a képe nem tetszik,helyette vettem egy oldalra kinyithatós tokot.Így kimélve a kijelzőt is.
De nekem a Galaxy S másfél évig volt meg,sose volt rajta fólia és karc se volt rajta.Farmer zsebben volt mindig papírzsepi mellett.
-
Maximusz
aktív tag
válasz
WaterWave #926 üzenetére
Szia!
és ha " a fólia kötelező " - akkor te milyet tettél rá?
nekem ma javasolták a [ZAGG Invisible Shield]-et... - egy S III-on volt fent és ... nem a legszebb munka volt ( buborék nem volt sehol, de nem volt egyenletes a felület) , de tényleg jobban védi a kijelzőt, mint az eddigi 300 Ft-os ebay-es matt kijelzővédőm. ( Bár tegnap az mondta egy Galaxy S Plusz-os kolléga, hogy szerinte felesleges a fólia, mert neki 1 éves a telcsije, és nincs fólia, és még nincs rajta karc, pedig használja... - hála Gorilla Glass 2 )
tehát - ti mit tapasztaltatok ezekkel kapcsolatban?
-
kisstom
csendes tag
Nektek megy a Nova 3 mostanában?
Mikor megvettem a telót felraktam, kipróbáltam, jó volt (igaz warez).
Tegnap akarok végre játszani, nem megy.Na jó, gondoltam megveszem úgy biztos jó lesz, látom épp 0,99$ akciós.Jaj de jó.
Letörlöm a régit, megveszem, letöltöm, ugyan azt csinálja mint a régi, sőt még a főképernyőig sem jut el, FC.
Vagy kétszer letöltöttem, legalább 1 órát elbaxtam vele... -
-Gerzson-
aktív tag
Én falra szerelhetőt szeretnék, de még nem találtam semmit sem amit legalább átalakíthatnék.
Esténként az ágyban fekve szoktam TED.com előadásokat nézni és a hócipőm tele van már a teló tartásával.
Olyat karos "valami" kellene ami a fejem mögött a falon rögzített és kiló a fal síkjából 40-50 cm-t. -
kapi12
tag
válasz
Markizmark #5885 üzenetére
Ebayen láttam párat amibe el lehet fektetni gondolom van ennél egyszerűbb is, de így hirtelen pl ezt találtam
[link] -
Markizmark
addikt
Megkérdem még1×:
Létezik a Note 2-höz valami állvány amibe fektetve lehet egérmozizni? Kb olyanra gondoltam mint ami a nokia 5800hoz van. Ne töltse, meg semmi, csak tartsa...
Olyasmi, mint ez, csak note 2-höz.
-
Ferdzsoo
addikt
Nyomtam egy antutut-is. 18145. Ahogy elnézem ez elég jónak számít
4.1.1. gyári rom. -
Dr V
őstag
Sztetek ez a kártya valós, és működő? Ennyi pénzért venném azonnal, ha igazi
Tegra játékokat hogy lehet futtatni a note 2ön? Van amelyik el sem indul... pedig van anyag a vasban...
-
zack
nagyúr
[ROM][XXDLL7][4Jan] PhoeniX Rom V3.0 [Fast | Clean| Android 4.1.2 | Amazing]
Tegnapi DLL7 főzet...Próbálta már valaki ennek a ROM-nak egy régebbi változatát? Érdemes?
-
imrufo
tag
-
imrufo
tag
válasz
WaterWave #5868 üzenetére
Bocs, az az igazság, hogy már elég rég csináltam...
Talán még annyi kell, hogy sajátkezűleg létrehozol egy Android nevű mappát a külső sd-n, és átmásolod(vagy)áthelyezed a belső sd tartalmát... Aztán restart. Már nem emléxem pontosan hogy csináltam, de az biztos, hogy ha összejön, akkor onnantól kezdve bármit telepít a gép az Android mappába, az a külső sd-n fogja a helyet foglalni.
Nekem valahogy 3 perc alatt sikerült elsőre, de ha most újra kéne csinálnom, nekem is kísérleteznem kellene... -
WaterWave
veterán
save-re nem csinál semmit, pedig úgy csináltam ahogy írtad, még root is van, busybox is fentvan, igaz nem a pro, de sztem az mindegy is
-
imrufo
tag
válasz
WaterWave #5857 üzenetére
Baromság, de csak belső sd-re lehet programokat telepíteni, és onnan indítani.
Át lehet verni a rendszert, van több módja is, de mindhez kell a root...
Amit én használok, és szerintem a legegyszerűbb:
[link]
Használata nagyjából:
Root-olni kell.
XDA-ról letölteni az appbinder.apk-t, majd feltelepíteni.
Play áruházból telepíteni a busybox nevű progit.
Elindítani az appbinder progit, bind-hez pipa, aztán save gomb megnyom, kilépés, restart, és kész.
Ez annyit csinál, hogy a komplett Android mappát átrakja a külső sd-re.
Érdekesség, hogy fájlkezelővel megnézve a belső sd-n is ott marad az Android mappa(ami nálam kb 19 giga), mégis lesz kb (nálam) 7 giga hely. -
hardy555
tag
Szerintetek fehér vagy szürke színben szebb ?
-
WaterWave
veterán
valaki magyarázza el legyen oly Nedves, hogyha a gameloftos játékokat átrakom microsd kártyámra akkor , hogy lehet megoldani, hogyha a játékot elindítom, ne töltse le a játék saját magát a netről, mivel a telefonmemóriát látja alapértelmezettnek
-
Bilux
veterán
számlálót akarom nullázni azt mivel tudom?
Csak a triangleaway-jel 2.40?
Illetve melyik az utolsó magyar t-mobilos hivatalos rom?
SGS3-nál kicsit jobban átláttam a dolgokat -
ch003067
addikt
válasz
ZoliM@ster #5851 üzenetére
Köszönjük, gyere holnap is
-
válasz
ZoliM@ster #5839 üzenetére
Köszönöm!
Ehhez tartom magam. (Azt egyébként hogyan,hogy ha a válaszok egyike OFF, a másik meg nem?)
Üdv: MaCS
UI: Mentségemre szolgáljon, hogy máshol meg pont azt nézik rossz szemmel, ha egy commentben több commentre van válasz, mert a szálakat elkülönítve illik tartani, és ha valaki egy gyűjteményes válaszra válaszol, keverednek a threadek.
-
prebuds
aktív tag
Sziasztok!
Sri Lanka térkép kellene nekem - mindenképp offline, és lehetőleg olyan, amin keresni is lehet (google maps offline-on nem lehet keresni). Fizetős alkalmazás is érdekel! Mit ajánlotok?
Sygicnál nem találom a térképek között sri lankát
Nem tudom, hogyan lehetne letölteni, egy csomó más ország van...
-
ch003067
addikt
Hogy lehet eltüntetni a képernyőről ezt a lehúzható kék szart ? Mert nagyon idegesít játékok közbe
-
zack
nagyúr
válasz
ZoliM@ster #5839 üzenetére
Helyes. A hsz gyűjtögetést a modik se díjazzák.
-
Dr V
őstag
64gb sd kártya jól muzsikál a note 2vel?
-
Gazda1
tag
Köszi!
-
Ferdzsoo
addikt
Akkor köv kérdés, sim lock statust milyen kóddal tudom előhívni? Mert a *#7465625# -az nem megy.
Eddig ezzel mindenhol meg tudtam nézni... -
-
FOX888
tag
válasz
guriga1234 #5816 üzenetére
Nem a Smart Remote-ra gondoltam, hanem a Samsung remote-ra, de lehet, hogy ez lesz a megoldás!
Köszi! -
válasz
ZoliM@ster #5836 üzenetére
Halihó!
Bocs, tudom, de azért vettem külön a bejegyzéseimet, mert azt nem tudom, hogy egy commenten belül hogyan tudok több korábbi hivatkozást elhelyezni. Így maradt az egyenkénti válaszolgatás.
-
Halihó!
Próbáltam az alábbiakat: Polaris, Kingsoft, Quick, OfficeSuitePro -- nagyjából használhatóak.
Érdemi munkára viszont a SoftMakert ajánlom. Nem olyan csilivili, nem annyira fluid, ellenben az egyetlen olyan MS Office-alternatíva (ideértve a PC-s verzióját is), ami ténylegesen MS-kompatibilis dokumentumokat, táblázatokat állít elő.
PC-re is fizetős, de nem drága (kb. 20e Ft / 3 license + portable), és messze veri a Libre/OpenOffice kiadásokat.
-
Halihó!
Bejelentkeznék köreitekbe: még a Jézuska hozta a Note 2-t (XXLGSM 2 év gyári garanciával), csak most jutottam el idáig a topic végigolvasásával.
-
-
Gazda1
tag
Azt tudja valaki, hogy a Total Recall Note progi által rögzített hangfájlokat miért nem játssza le egyik lejátszó sem?? Eddig 3gpp és wav formátumokkal próbálkoztam.
Esetleg van valami jobb hívásrögzítő?
-
Bilux
veterán
Rootolva van a telefon jelenleg, milyen módszerrel lehet gyári állapotúvá vissza állítani?
PDA: N7100XXDLL7
CSC: N7100OXADLL4Ezt most szedem.
Ha odinba berakom és flashelem attól még nem lesz gyári állapot?Recovery-ben nem látok háromszöget illetve boot közben sem akkor nem kell a triangle away sem?
-
nggabi
félisten
nem a vissza gombot kell nyomni?
jah elkéstem
-
Ferdzsoo
addikt
Nekem is megjött a Note 2-őm, egyenlőre azt se tudom mit csináljak vele. Űberkirály szerkezet...
Viszont azt gyorsan megmondhatná valaki hogy azt a kis fület hogyan tudom eltüntetni ami arra hivatott hogy megosszam a képernyőt és 2 alkalmazást nézzek egyszerre. EZ a fül engem roppantmód zavar, pláne hogy egyenlőre nem is fogom használni...
-
mex77
tag
válasz
torrente777_ #5819 üzenetére
Volt fenn luckypatcher. Akkor most mit lehet csinálni?
-
Giovanny
őstag
-
mex77
tag
Tud vki megoldást arra, hogy telepítek egy alkalmazást. Nem akar elindulni, leszedem, újra akarom telepíteni és azt mondja nincs elég hely. 7giga szabad helyem van egy 30megás apphoz.
Ilyenkor mi a teendő? Volt már valakinek ilyen? -
Dr V
őstag
Sziasztok!
Nincs vmi olyan program, amivel az alkalmazások engedélyeit lehet szabályozni, mint a miui-n?
És olyan program, ami az értesítési sáv színét változtatja lehúzáskor?
Mi annak a programnak a neve v hogy keressek rá, amivel a kép a képben funkciót minden alkalmazással meg lehet csinálni? Most is jól jött volna, chat+play store közben... -
Parallaxis
addikt
válasz
Markizmark #5809 üzenetére
A nem hivatalos csak itt Magyarországon nem hivatalos, a lengyel és francia Note 2 tulaj azt kapja meg hivatalosan, vagyis nem béta, vagy teszt romokról van szó.
Nálam egyébként meg éppen, hogy sokkal jobb lett a fogyasztás 4.1.2-vel.
-
Markizmark
addikt
Létezik a vashoz valami állvány amibe fektetve lehet egérmozizni? Kb olyanra gondoltam mint ami a nokia 5800hoz van.
-
zsloti
senior tag
válasz
Markizmark #5805 üzenetére
ááá nem találom na mindegy majd ha itt lesz meglátom xd
Zs -
imi314
senior tag
Ha jól emlékszem páran érdeklődtetek ,h miért nem lehet youtube-n kikapcsolt kijelző mellett zenét hallgatni. Nos én megtaláltam a megoldást,bár root kell hozzá[link] root uninstallerrel kikel törölni a régi appot és ezt telepíteni helyette a beállításokban pedig engedélyezni ezt a funkciót. Ha valami nem világos kérdezzetek. Rem. segitettem sokunk gondján
-
zsloti
senior tag
Ám miért várjátok a 4.1.2es frissítést?
lalakov linkjén ami az SIII-ra elérhető frissítésről szól azt írják ott a note II-től vettek át néhány dolgot azt rakták bele
Nekünk mi újat hoz a dolog??
Zs -
DarkChild
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
ma Ha valaki azt hitte, hogy a Galaxy S III nagy, akkor most le fog esni az álla. A Note 2 ugyanis óriási, ugyanakkor finom szolgáltatásokkal rendelkezik.
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3, Pentium G4400T, i3 6100, i3-4130, i3-2140T
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Dell Optiplex MT/SFF/Mini 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest