- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- Boss81: Halott Torrentek keresése, törlése egyszerűen.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- gerner1
-
LOGOUT
Hozzászólás előtt olvasd el ezt az összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Maximusz
aktív tag
válasz
grabber #5896 üzenetére
értem
nekem is ilyen tokban van vásárlás óta:
én is matt fóliát tettem rá azonnal, és eddig elvoltam a képével, de vált fel oldalt folyamatosan,.. ezért tegnap megelégeltem, és leszedtem a fóliát.. ekkor láttam meg, hogy milyen szép színei vannak, és milyen csodás a kijelző...
nem tudom, hogy kell-e rá fólia, ha sokáig szeretném használni (2-3 év), de szeretnék rá vigyázni .. - valakinek van már régebb óta gorilla glass-os kijelzője fólia nélkül?
szerk.: olvasom a fórumot elölről és sokan hiányolják a fém hátlapot -.. szerintem felesleges lenne, ha beleteszik egy ilyen tokba, nem lesz semmi baja.. ha meg igen, akkor a fém hátlap sem védte volna meg.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Ha valaki azt hitte, hogy a Galaxy S III nagy, akkor most le fog esni az álla. A Note 2 ugyanis óriási, ugyanakkor finom szolgáltatásokkal rendelkezik.
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Intel Core i7-9700 CPU, processzor (SRG13)- Számla, garancia
- TAVASZI RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest