- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- gerner1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- Boss81: Halott Torrentek keresése, törlése egyszerűen.
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Hozzászólás előtt olvasd el ezt az összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kisstom
csendes tag
Jónak tűnik ez a DN4, mivel a Note4 nem fogott meg (alapvetően a 16:9-es kameramodul miatt), lehet, hogy "felújítom" kicsit a masinát. SD kártyát kezeli rendesen? Xposed jó, elsősorban a DPI/app funkció?
Úgy általában valami hátrány 4.1.2 (Omega v10)-hez képest? -
kisstom
csendes tag
Csak a Samsung gari papír kell, imei-t ellenőrizd (dobozon, akksi alatti matricán, készüléken is)
Számla NEM kell (volt már nálam a szervizfutár), aki 0 % áfásan vette az a legtöbb esetben nem is kapott (én sem), de ismétlem NEM kell csak a gari papír.
A vita, hogy kell-e számla már többször végigfutott itt a fórumon, nem kell mégegyszer... -
kisstom
csendes tag
válasz
Markizmark #17570 üzenetére
Ilyet[link]
-
kisstom
csendes tag
válasz
nggabi #17160 üzenetére
Én Note 1-en és 2-őn is Camera Fv-5-tel fényképezek. Nincs (vagy legalábbis kikapcsolható) az az idióta állandó autófókusz ami a Note 2-őn van (1-en ugye ez nem volt). Szerintem a rossz képek legalább fele ennek köszönhető. Továbbá 1fe-vel (de legalább féllel) sötétebbre veszem alapból mivel mindkettő hajlamos túlexponálni. Ha netán sötét lesz photoshoppal 1 másodperc javítani de beégni biztos nem fog.
Szerintem paraszthajszállal jobb a Note2 kamerája. A gyorsabb fókuszálás sem hátrány. És igen, jó sok képet kell csinálni, nekem 2/3, 3/4 jól szokott sikerülni.
Kompaktom nyugdíjba is vonult -
kisstom
csendes tag
USB OTG-n rá tudok 2.5" hdd-t? Tudja kezelni az NTFS-t?
Mintha olvastam volna , hogy lehet valahogy de nem találom. -
kisstom
csendes tag
Sziasztok.
Mostanában használtam (volna) a gmail appot. Ha nagyobb mail-re válaszolok ( sok válasz esetleg csatolások)
akkor nem küldi el csak a sending felirat van. Csináltam néhány egyszerű próba üzenetet, azokkal működik a válasz.
Vki találkozott hasonlóval? -
kisstom
csendes tag
-
kisstom
csendes tag
Azért vedd a kezedbe mielőtt megveszed, nekem a képarány megváltozása (1280*800vs1280*720) miatt sokáig vegyes érzelmeim voltak, egyszerűen kisebbnek tűnt, hiába nőtt a képátló. Minden másban jobb, különösen üzemidőben.
Más: helyszíni javítást kért mostanában vki? Jó 3 hete igényeltem azóta semmi. Múlt hét közepén küldtem a samunak emailt, rögtön válaszoltak, hogy továbbították a problémát az illetékesekhez de azóta sem jelentkeztek... -
kisstom
csendes tag
A tollat lehet valahogy zoomolásra használni a böngészőkben?Nem a dupla kattintásra gondolok hanem folyamatos nagyítást/kicsinyítést szeretnék.
-
kisstom
csendes tag
Nektek megy a Nova 3 mostanában?
Mikor megvettem a telót felraktam, kipróbáltam, jó volt (igaz warez).
Tegnap akarok végre játszani, nem megy.Na jó, gondoltam megveszem úgy biztos jó lesz, látom épp 0,99$ akciós.Jaj de jó.
Letörlöm a régit, megveszem, letöltöm, ugyan azt csinálja mint a régi, sőt még a főképernyőig sem jut el, FC.
Vagy kétszer letöltöttem, legalább 1 órát elbaxtam vele... -
kisstom
csendes tag
Én zoknit hordok szandálhoz...Abba dugom a NoteII-őt is...
Új hozzászólás Aktív témák
ma Ha valaki azt hitte, hogy a Galaxy S III nagy, akkor most le fog esni az álla. A Note 2 ugyanis óriási, ugyanakkor finom szolgáltatásokkal rendelkezik.
- Hardvereket hozott a májusi cserebogár
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- Formula-1
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Suzuki topik
- Hobby elektronika
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Házimozi belépő szinten
- Üzemidőre és teljesítményre gyúr a OnePlus Nord 5
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 7400 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD IPS I CAM I W10 I Garancia!
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- MSI B550 GAMING GEN3 AM4 DDR4 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest