- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- ATI vs. NVIDIA kezdetektől napjainkig
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Boss81: Halott Torrentek keresése, törlése egyszerűen.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
-
LOGOUT
Hozzászólás előtt olvasd el ezt az összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
autox3c
tag
Lesd meg ezt a videót.
-
válasz
Markizmark #2094 üzenetére
Betojok!
Ezt nem is gondoltam volna hogy ilyen is van benne,hogy ezt lehet állítani!
Nagyon köszi az infót uram!! -
Waze
csendes tag
válasz
Markizmark #2095 üzenetére
Van valami megoldas hogy mas programokat is ra lehessen birni az osztott kepernyore? Skype pl eleg hasznos lenne igy
-
-
Markizmark
addikt
válasz
Nincs név #2060 üzenetére
Köszönöm a linket, meg tudtam oldani.
Egyébként komolyan nem bonyolult. A gomb íróoldallal ellentétes oldalát kipattintottam (majdnem elröpült) egy pengével és a bal potmétert picivel óra járásával megegyező irányba tekertem. Már nem firkál, rámutatás működik... szóval tökéletes. És nem látszik, hogy szétszedtem.Ha valakinek érzéketlenebb a tolla, az ugyan ezt a potmétert tekerje ellentétes irányba. Kipróbáltam azt is, úgy 1 centire a telótól is ír ...
Már csak a fényképező zárhang idegesít....
Nálam nincs olyan, hogy shutter sound off ... még magyarul sincs. Ha néma a teló akkor is kattan, ha rezgő akkor is ...
-
zola-
őstag
Thx
-
zola-
őstag
Lett egy gyorsindito fül a bal oldalon. Azt hogy lehet kivenni?
-
zola-
őstag
Veszek. Nem gondolod,hogy azt fogom nezni ahogy nyomkodja elottem....vagy eladja, vagy veszek masikat. Tobb ut nincs. :-)Eladom a regi telojat...
-
zola-
őstag
válasz
szokeherceg #2079 üzenetére
Szandekaim szerint holnap veszek egy szurket. Szarerzes amugy az az egy nap.....:-) Igy legalabb nem buzeraltok,hogy feher a telom.:-)
-
WaterWave
veterán
válasz
szokeherceg #2079 üzenetére
így kell ezt
mindenkinek egy note2, akkor a kecske is jóllakik és a káposzta is megmarad
-
zragon18
tag
Note 2 mikor kerül be a Telenor kíálatába? Valaki nem tudja véletlenül?....
-
ZoliM@ster
aktív tag
válasz
Nincs név #2071 üzenetére
Igazából a Gorilla Glass a fémekkel szemben ellenálló igazán.Fémmel valóban szinte lehetetlen megkarcolni,de 1-1 keményebb műanyaggal sima ügy.Én az SGS-t párszor összeraktam kulccsal,de semmi baja nem lett,viszont amikor a 6 éves unokahúgom kezébe került a telefon,és egy kindertojásból kikerült játékot kezdett el rajta rángatni két eléggé durva,valamint sok apró karc keletkezett rajta
-
zola-
őstag
Tegnap a nejem elkérte, megnyomkodta nála töltötte a délutánt a teló......Este azt mondta kéne neki.
Hát így odadtam......Nagyon bejön neki, hogy jól lehet rajta netezni, meg a ceruzás használat.....Ezt sem gondoltam volna, hogy tetszik neki egy ekkora teló.
Most nézhetek magamnak másikat....
-
guriga1234
addikt
válasz
Nincs név #2064 üzenetére
Állítólag kicsit érzéketlenebb lesz, de ezt csak olvastam valahol. Én nem rakok rá, hanem majd flipes tokot veszek rá, ha majd lehet végre kapni. Nem a hátlapcserés flipes tokot, mert olyan már vásárolható, hanem a bepattintóst. A gyári hátlapos flipes nekem azért nem jó, mert az autóban nem tudnám normálisan a tartóba tenni. Állandó hátlap cseréléshez meg nincs kedvem.
-
guriga1234
addikt
válasz
Markizmark #2059 üzenetére
Hogy másnál van-e ilyen, azt honnan tudjam? Nem vagyok más. Nálam nincs ilyen jelenség. Csak akkor lehet rajzolni vele, ha hozzáér a stylus a kijelzőhöz. Nem találtam arra vonatkozó beállítást, ahol módosítani lehetne az érzékenységen.
Nálam az eredeti ROM van (bár már OTA kétszer is frissült), és nincs megrootolva (még nem éreztem, hogy szükségem lenne rá).
Hogy más ROM-ok esetén mi a helyzet, azt nem tudom.
Ha a készüléked hibás, akkor talán előfordulhat a jelenség, vidd el szervizbe. -
prebuds
aktív tag
-
Nincs név
tag
Én is abszolút szürkepárti voltam, egész addig amíg meg nem tapiztam mindkettőt élőben, szerintem a fehér profibb hatású, de a szürkével sincs gondom (kicsit kevésbé csillogó háttal király lenne).
Kijelzővédővel, hogy álltok? Kell, nem kell? Ez gondolom szubjektív de kíváncsi vagyok az itteni véleményekre.
-
zola-
őstag
A kijelzőt nem karcolja a ceruza? Valahogy olyan rossz érzéssel használjuk. Önmagában van olyan valakinek akinek sikerült már bárhogy a kijelzőre karcot csinálni?
-
nggabi
félisten
válasz
guriga1234 #2058 üzenetére
ő mondta h sz@r a cerka, nem én
nah végre meg tudtam nyomkodni egyet
ceruza sajna nem volt, így arról továbbra sem tudok mit mondani, de biztos nem annyira gáz
a hátlap se annyira vészes, szürkében pöpec a teló nagyon ♥
-
prebuds
aktív tag
válasz
guriga1234 #2053 üzenetére
Egyáltalán nem felesleges, több szem többet lát, sok embernek lehet több tapasztalata, én próbálgattam, de érdemi különbséget nem láttam.
-
Nincs név
tag
válasz
Markizmark #2059 üzenetére
Tessék, úgy tűnik nem te vagy az egyetlen akinek túl/nem eléggé érzékeny a toll, szerencsére láthatóan nem túl bonyolult az orvoslása.
-
Markizmark
addikt
válasz
guriga1234 #2057 üzenetére
Nincs ilyen másnál vagy nem lehet beállítani?
-
guriga1234
addikt
válasz
Markizmark #2054 üzenetére
Nem.
-
nggabi
félisten
válasz
Markizmark #2054 üzenetére
nesze neked 1024 nyomást érzékelő cerka
am ma megyek kipróbálni és is, végre
-
Markizmark
addikt
Az s-pen másnál is firkál mielött leérne a kijelzöre jegyzetben? Rajzolásnál marha idegesito és írásnál is... be lehet valahogy állítani, hogy ne írjon a levegöben? :/
-
Markizmark
addikt
Az s-pen másnál is firkál mielött leérne a kijelzöre jegyzetben? Rajzolásnál marha idegesito és írásnál is... be lehet valahogy állítani, hogy ne írjon a levegöben? :/
-
prebuds
aktív tag
válasz
guriga1234 #2050 üzenetére
köszi, tényleg, még régebben bekapcsoltam
Amúgy mik a tapasztalatok, érdemes használni a képstabilizátort, jól működik? Volt olyan készülékem, ahol volt benne ilyen funkció, de teljesen felesleges volt végülis, nem volt jó.
-
prebuds
aktív tag
Nalatok is úgy van, hogy ha fenykepezorol videó módra valtotok, akkor a latoszog csökken, és olyan, mintha alapból kétszeres zoom lenne? Ez miért van, át lehet vhol állítani? Ez így nagyon rossz :-(
-
guriga1234
addikt
Már több, mint egy hónapja megvan a Note2, van benne +32GB SanDisk. Fehér, (a BMW-m pedig fekete).
Már nagyon rég szóltam hozzá ezen a fórumon, ha jövök is, akkor olvasgatok. De ami itt megy, az siralmas. Ennyire nem lenne semmi más téma, mint garancia és szín/anyaghasználat?
Akit érdekel a garancia, az felhívja a samu ingyenesen hívható számát és megkérdezi. Ilyen egyszerű.
A szín kiválasztása teljesen szubjektív (én a fehéret választottam, mert az jobban tetszett), az anyaghasználattal nem lehet mit kezdeni, hiszen az adottság. Aki félti a telefonját, vagy nem képes rá vigyázni, az vegyen tokot és tartsa abban.
Az szerintem nem csak számomra egyértelmű, hogy jelenleg nincs ennél jobb telefon. Rettenetesen gyors, gyönyörű a kijelzője, az üzemideje bámulatos, jó fényképeket és videókat készít, továbbá az biztos, hogy nem egy tucattelefon. Akit csak a külsőségek hoznak tűzbe, az biztos lehet, hogy ezzel tud villogni. -
pufferzóna
tag
válasz
Dictator^ #2039 üzenetére
Semmi baj nincs azzal, hogy egy telefon műanyag, sőt. Én a fém telefonokat nem szeretem és nem is tartom őket minőségibb kialakításúnak a műanyagoknál. Nem csak azért, mert sérülékenyebbek és jellemzően a fém készülékház lerontja a vételi tulajdonságokat, hanem tapintásra is jobb egy meleg hatású felület.
Persze tudom én, minden cikkben a fémet istenítik, pedig nem kéne...
-
k5.20
senior tag
válasz
prebuds #2044 üzenetére
Maradjunk annyiban, hogy ki-ki mérje fel a felhasználói szokásait.
(a HD2-t én is karcmetesen adtam tovább, a két Note1-t is - nem voltak sohasem fóliázva - ugyanakkor az egyik barátom úgy a HD2-t, mint a Sensation-ját is sikerrel karcolta össze...)
Biztos, hogy vannak olyan szokások, vagy munkakörök, ahol érdemes védeni a készüléket.
Én tudom, hogy az én szokásaim, munkám nem indokolják a plusz védelmet.
Övtokot hordok, kulccsal, tollal soha sem fogom össze, nem teszem azokkal együtt zsebre.
Autóban azonnal behúz a tartóba, ahogy beülök.
Így pedig bírja GG és a GG2-is, ez is tapasztalat. -
Dictator^
veterán
-
k5.20
senior tag
válasz
A kérdésedhez még:
A készülék előlapját uralja a képernyő, itt nem sok jelentősége van az (mű)anyagról szólni.
A hátlap pedig valóban nem fém.
De: szerintem nem gagyi. Higgyük el, hogy a tervezők sem hülyék. Nem egy hátlapon fognak spórolni...vagy egy készüléket megbuktatni...ami egyébként is csak egy réteg-készülék. Egy ekkora készüléknél a fémhasználat nagyon komoly súlynövekedést is eredményezne. Akkor meg azért szapulnák...Így marad a különböző műanyagok fejlesztése és alkalmazása. Ez a vason igen erős és ellenálló. Én október 17-n vettem a készüléket, de azóta sincs rajta karc. -
k5.20
senior tag
válasz
OFF.
Igen, mind máig úgy gondolom, hogy a pda-történet egyik legkiemelkedőbb darabja a HD2.
Egész biztos vagyok abban, hogy nincs olyan vas, amin annyiféle oprendszert lehetett futtatni.
Abban is biztos vagyok, hogy ezt a kitalálói sem feltételezték, legmerészebb álmukban sem a vasról.
Viszont valahogy egy halom fejlesztő kedvű programozó bukott rá, mi meg élveztük a sokszínűséget.
A Note2-nél már a gyári helyzet olyan ideális, hogy egyszerűen csak "szokásból" rootoltam, cwm-et meg a csöppnyi kis modd-ok miatt cseréltem le...
ON -
Dictator^
veterán
Pont jó, hogy olyan válaszol aki nyomkodta már.
Nos kb 2,5 éve van meg, vagy picivel több, a hátlapom még mindig nem kopik, még a jackdugó felől sem az alja.
Egyedül a két oldala a hátlapnak, ahol a körmöddel ki tudod pattintani (eleinte sokat mókoltam, fagyott rendesen még WM6.5 alatt). Ezen kívűl kiválló állapotban van (illetve egy mini hiba van fent a bal felső sarkában, kiesett a kezemből siettem be a házba, de nem befolyásolja a müködést (még az előlapig sem ér el).
Nos miután megláttam az SGS2-t egyből az az érzés kapott el, hogy kell egy ilyen, de hosszabb nyomogatás után rájöttem, hogy nagyon műanyag, a telefon tulajdonosa is ezt hozta fel.
Nos a Galaxy 3-at sem láttam élőben, de ha jól emlékszem, ott már picit mintha javult volna az anyaghasználat, de ezt is csak a kommentelöktől hallottam).Ezért lennék kíváncsi a Note 2-re.
Jelenleg nincs keret, de a Galaxy 3-ra voksoltam idáig, viszont láttam, nem túl drágább az S3-tól, és ha már a HD2-n sem érem át teljesen a kijelzőt, onnan már mind1, hogy S3 vagy Note 2.(Viszont plusz, a HD2-nek, hogy ICS és JB-n) még mindig zökkenőmentesek azok az android alkalmazások amiket eddig használtam.)
-
k5.20
senior tag
válasz
Dictator^ #2037 üzenetére
HD2-m volt és a baráti körömben is használtak páran.
Nos, a hátlapról egy idő után el kezdett vedleni a lakk-réteg.
Az mindenféle érzetet keltett, csak nem minőségit.
Maga a készülék anyaga nagyon időálló volt egyébként.
A Samura váltva kicsit féltem én is: Note1 azonban - 1 évig nyüstöltem, kettőt is - nem hagyta el magát.
Egy helyen karcosodott meg a keret: az usb-csatlakozó körül, ahová néhányszor nem tudtam pontosan betalálni.
Egyébként nem kopott.
Ezt várom és remélem a Note2-től is. -
Dictator^
veterán
Üdv.
Aki használt előtte (prémium) HTC-t az milyennek mondaná külső borítást?
HTC HD2-n a hátlap valami fémcsiszolt cucc, az utolsó Samsung telefon amit élőbe láttam az, az SGS2- volt, ami eléggé "műanyag" hatást keltett a HD2 mellett. -
gery2123
őstag
Ma voltam a Medi Markt ban Debrecenbe és megnyomogattam a note 2 öt! Hát nem rossz kis cucc! 189e!!! Nekem az anyag használat a note nal jobban bejon, de a 2 szürkébe bejövős! Mondjuk a kijelzo egy kicsit homalyosabbnak tűnt nekem mint a note1 en. De összességében pozitívan csalódtam a Note 2 ben, mert képekről gagyibb összhatást sugároz.
-
majestic
őstag
Lenne 2 kérdésem:
1. lehet root-olt telcsit online frissíteni a hivatalos szofttal?
2. Melik szerintetek a legjobb Office progi?Előre is köszi a választ!
-
Fradipuma
tag
Gari témához még kicsit visszakanyarodva: Én ugye UK-ban vettem, és én 1 ilyen garijegyet kpatam. A bolt elvileg 1 év gyári, és 1 év bolti garit adott. Kérdésem: Ha (ne adj isten) vmi gond lenne a telóval, ezzel a garijeggyel kitörölhetem a samsungnál, vagy ér valamit? Imei számot és serial numbert természetesen tudom...
Garijegy:
[link] -
kovacs65
őstag
válasz
ForRedGlory #2005 üzenetére
A Revolution ROM-ban gondolom, hogy van magyar nyelv, de az S Jegyzet Hatékonyságnövelő eszközök-Kézírásból szöveg menü bekapcsolásakor a magyar nyelvű kézírást is felismeri?
Az osztott képernyős alkalmazásoknál csak a gyáriakat vagy bármit kezel?Egy hónapja sincs meg, de romolhatnékom van.
-
WaterWave
veterán
válasz
ForRedGlory #2024 üzenetére
nem tehetek róla, hogy neked fehér van
-
Waze
csendes tag
Nekem is szurkem van es kijelenthetem hogy semmi hibaja nincs (szerencsere).
-
prebuds
aktív tag
válasz
WaterWave #1993 üzenetére
Beszéltél a bolttal? Mert már hetek óta így árulják az argep.hu-n, ők vállalnak rá két év bolti garanciát - ezt hívhatják magyarországi garanciának, ami csalóka, de végülis igaz. Ez nem gyári, Samsung gari! Van, ahol három év magyarországi garanciát írnak - ott is a bolt vállalja azt.
Neten 177 ezer továbbra is a legolcsóbb 2 év gyári garanciás készülék. Egyetlen egy cég van Budapesten, ahol 150 körül hozzá lehet jutni, erről írtam pár oldallal előbb. Én is náluk vettem. Máshol mindenütt több tízezerrel drágább vagy külföldi készülékek vannak ilyen 150 ezres áron.
A szürke vs fehér vitához meg annyit, hogy ízlés kérdése. A fehéren nem látszik az ujjlenyomat és karc, viszont optikailag tovább nagyítja a telót, ráadásul elég gagyi, fröccsöntött kinézetet kölcsönöz a telónak - a szürke viszont ezzel a fémes csíkolattal kicsit komolyabb anyaghasználatot sugall, de vannak hátrányai is. Egyik sem tökéletes.
-
andrew01
tag
Szürkém van !
Most alaposan szemügyre vettem a jószágot, a fölemlegetett jelenségek tükrében.. 4hete használom.. zsebben.. a hátlap atomstabil, keret még mindig makulátlan nem hogy dudorok lennének rajta vagy kopások..
hátlapon sincs még karc.. de nem eladó -
zola-
őstag
Pedig hidd el, hogy valamiert hanyagabbul van osszerakva. 5eve foglalkozom telefonokkal,adom veszem.
-
WaterWave
veterán
lehet, nekem akkor se kóser, mikor egy pasi fehér telefonját nyomogatja
DDDDD
autó meg más, azt ne keverjük ide, azért maradjunk annyiban, hogy egy fekete elegánsabb egy férfinek mint egy fehér bmw
az meg hogy a fehér jobban össze van rakva, meg nem nyikorog, ezzel nem tudok vitetkozni, hisz még nem tapasztaltam, de nem tudom elképzelni hogy szín függő az összerakás
mert a gyárban se úgy csinálják, hogy a szürkét hanyagabbul vágják ki és rakják össze mint a fehéret... mindegyik ugyanolyan méretezés, csak más színt kap, a szín meg nem dönti el az anyaghasználatot és az összerakás minőségét... -
válasz
WaterWave #2011 üzenetére
Hidd el ezt én is így gondoltam sokáig! Szerintem is a fehér szín jobban illik egy nőhöz,a fekete meg a férfiakhoz! De arra jöttem rá,hogy a fehér szín már unisex lett,de persze ha lennének rajta pl.virágminták és hasonlók - a la fleur - akkor persze hogy férfiak nem vennének fehéret!
De nem kell messzebb menni,pl az iphone 4 vagy 4s is szerintem jobban néz ki fehérben mint feketében! -
zola-
őstag
válasz
WaterWave #2011 üzenetére
Sokaig en is igy gondoltam, de nagyot fordult a vilag. Szerintem egyaltalan nincs igy. Rozsaszin az igen.....Most akkor ne vegyek feher autot sem? Pedig mar kozel 40 eves vagyok. Az biztos hogy elegans, viszont joval feltunobb is. Amugy s3- bol is volt feherem es kekem is. Ott a feher jott be jobban, es jobban ossze is volt rakva.
-
WaterWave
veterán
-
Jól van,akkor ezek szerint nem csak én vagyok ennyire szemfüles!
Mikor anno az S3-t vettem én is,nekem is arra kellett rájönnöm a kék színű készülék megnézése után (közben) hogy a samsung valamiért szerintem kicsit elbaltázta ezt a teljesen sima,és lakkozott hátlapot! Ugye a fehér színű hátlapon nem látszanak annyira a karcok (mikrokarcok) mint a kéken! Nekem az S3ból volt fehér is és kék is,és talán egy hangyányit jobban is tetszett a kék,főleg a kék oldala miatt!
Amúgy épp ezt ecseteltem 1-2hete már itt én is: [link]Az illesztési hibák meglepő hogy már most jelentkeztek a note2-nél is,mert az S3-nál csak a megjelenés után 3-4hónappal voltak tapasztalhatók ezek a hibák,és én is találkoztam 1-2vel,viszont az S3-nál mindkét színnél jelentkeztek ezek a hibák! (elállt a hátlap,vagy kicsit recsegett)
Amit viszont még észrevettem az s3-nál mikor használtam,és ugyanez vonatkozik a note2-re is,és lehet hogy hülyeség
de ugye este a szobában ha csak alig van fény,vagy csak a tv megy vagy egy éjjelilámpa pislákol csak,amellett az enyhe kis fény mellett is meglátható a fehér telefon!
A sötét színű már kevésbé illetve kicsit nehezebben látható meg,de persze ha mindig ugyanoda a helyre teszi le az ember a telefont,akkor ilyen gond nincs!
-
zeroo5ux
aktív tag
én a media markt-ba tüzetesebben megnéztem a szürkét (direkt az s3-as hibák után) és semmi hibát nem tapasztaltam azok közül SE amiket te írtál pedig ott aztán nyomkodva van rendesen. (mondjuk a hátulja lehet a lopásgátló miatt nem volt karcos)
úgy, hogy szerintem általánosítani színre hülyeség. (az S3-nál is előfordultak hibák mindkét színnél) -
zola-
őstag
válasz
ForRedGlory #2005 üzenetére
Azért a szürke jobban tetszik (még) mindig, de a minősége szerintem sokkal gázabb.
-
eos30d
aktív tag
Egyre többen leszünk. Ez jó, nagyon jó......
-
zola-
őstag
Nos! Megvettem a Note2-őt én is. Leírom a tapasztalataimat! E.Digitalban vettem és nagyon segítőkészek voltak. Igazából szürkét akartam, valahogy közelebb van hozzám.DE! Volt mind a kettőből, és kibontotta nekem az eladó.1órán keresztül vizsgáltam a szürke és a fehér készüléket, és le kellett hogy tegyek a szürkéről. Megállapítottam, hogy a keret fényesebb és sokkal jobban sérül.A hátlapon ahogy rajta volt a fólia és az túlért a telefonon, már az megkoptatta, és mikrokarcokat ejtett rajta több helyen is alul, oldalt...
A másik gond az volt, hogy ugyanolyan öntéshiba, volt a kereten mint a Note 1-esek sok példányánál.Apró pici dudorok(2db) formájában.A harmadik pedig, hogyha körbenéztem tüzetesen, akkor nem illeszkedett a hátlap tökéletesen, és enyhe nyomásra ropogott. A fehérnél egyiket sem tapasztalatam ezért azt vettem meg. Szóval hasonló van mint az s3-asoknál.Abból is volt nekem mind a két szín, és ott is a fehér volt valamiért jobban összerakva.
Sajnálom, hogy le kellett tennem a szürkéről.A fehér sem érződik akkorának mint azt korábban gondoltam, és itt a fórumon kitárgyaltuk.Ez is jól néz nagyon. Megpróbálom megszokni.
(még annyit, hogy előttem vágták fel mind a két doboz zárjegyét)
-
Bocs,de ha javasolhatok neked valamit,legközelebb használd a link gombot,ha egy linket szeretnél beilleszteni! Amúgy köszönjük szépen,ezen az áron tényleg nagyon jó (154e),persze ha van is náluk,és tényleg samsung garis!
-
bbn2
csendes tag
Ehez a garihoz mit szóltok?
http://b-tel.hu/mobil/Samsung/N7100_Galaxy_Note_II_16GB_White_24_Honap_Gyartoi_Garancia
Új hozzászólás Aktív témák
ma Ha valaki azt hitte, hogy a Galaxy S III nagy, akkor most le fog esni az álla. A Note 2 ugyanis óriási, ugyanakkor finom szolgáltatásokkal rendelkezik.
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Ukrajnai háború
- Formula-1
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Fujifilm X
- További aktív témák...
- iPhone 13 256GB Független Kék Megkímélt/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4223
- iPhone 12 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4221
- iPhone 12 Mini 64GB Vodafone/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4224
- Honor 200 Lite 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A33 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest