- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Celeron aranykor
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- ATI vs. NVIDIA kezdetektől napjainkig
-
LOGOUT
Hozzászólás előtt olvasd el ezt az összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
fdisk
őstag
Rendeltem egy JuBaTec Akku-t.
Kíváncsi leszek,hogy mit teljesít. -
Massmurderer
őstag
rr 5.4.3nál nálam azt csinálja hogy pl használom a telefont.ilyenkor ugye fut pár alkalmazás.restartolom a telot,és amik restart elöt nyitva voltak azt a rendszer megint nyitva látja.közepsö gomb megnyomasanal elöjön ez ugyebár.és szinte ugyan az ami resi elött volt.azert kérdeztem hogy az uj rr romnál is van e iylen mert ha nincs akkor cserélem.resi után amugy mindenek zárva kéne lennie programok közül
-
zsolt501
nagyúr
válasz
havri1 #38096 üzenetére
Ott valami nagyon beragad, 1x nálam is fordult ilyen elő, a 3. nekifutásra sikerült talpraálnia a rendszernek, vagyis megszűnt a hiba.
Szerintem valami rendszer program ragad be és az okozza a hibát, de hogy pontosan mi nem sikerült akkor kiderítenem.
Javasolt még a felesleges rendszer programok leállítása, tiltása mert több mint valószínű ott lehet a hunyó, mert én az ilyeneket le szoktam tiltani. -
havri1
félisten
Kicsit el vagyok keseredve, mert repartos Stock 4.4.2 rommal, full wipe után, teljesen szűz rendszeren (csak a gsam battery monitor van fent ), 5.8% merülés /h átlagos használat mellett, és 2h40p kijelző idő a max. Akkumulátor 8 hónapos, napi 1 töltés.
Azért fenykoraban 4h feletti kijelzőido csak belement!
Ja, és a top fogyasztó a kijelzővel holtversenyben az a android operációs rendszer.
Mi lehet? -
KTibxx
aktív tag
Sziasztok!
Tudtok esetleg megoldást, hogy a Note 2-t pc-hez csatlakoztatva, win7-en, a stylus-t használva "digitalizáló táblaként" tudjam használni?Köszönöm
-
szunyi777
őstag
válasz
Massmurderer #38085 üzenetére
Resurrection Remix v5.4.5 Changelog
-
havri1
félisten
Most ment el a szervizes srác, nagyon korrekt volt (ismét, már járt nálam régebben).
Cserélt:- Komplett kijelzőt
- Kijelző keretet
- GSM modult / sim foglalatot
- Hátlapot (nem aksifedél, hanem hátlap, az a fehér műanyag keret, kamera stb benne)
- Szoftvert frissített ( rendes volt, odaadtahamarosan, most csomagolom)
-
havri1
félisten
válasz
zho-lee #38081 üzenetére
A getdataback sok mindent lát, de csak azt tudja 100%-osan visszaállítani, ami nem sérült. Véglegesen csak az törlődik, amire rámásol az ember. Sima törlés, formázással csak színleljük a törlést.
Ha a progi csak 100mb-nyit tud, akkor szvsz sokat nem tudsz tenni.
Régen nekem is volt rá szükségem, hiába állított vissza sok képet, de nagyon nagy részük használhatatlan volt. Vagy meg se nyitotta, vagy a képnek csak pár %-a látszódott (sérült). -
zho-lee
addikt
szerk:
Innen melyik 4.4.4 kernel a jobb?
-
havri1
félisten
Holnap jön a szervizes.
Kíváncsi vagyok mit fog javítani. Hálózat hibával, keret kopás, és kijelző begégés.
Próbálok kunyeralni 4.4.2 repartos romot -
zho-lee
addikt
válasz
havri1 #38067 üzenetére
Érdekes, hogy azonnal a Recuva pc-s alkalmazással átfuttattam kártyaolvasóval, semmit nem talált
Van egy másik pc-s alkalmazásom, ugyanilyen, de a neve nem jut eszembe.
Az legalább egy rakás fotót visszahozott, no nem a frissen törölteket, hanem amiket kb féléve töröltem.
Adatokat, apk-kat semmitEz a balszerencse.
-
zsolt501
nagyúr
Én tegnap kaptam meg hivatalos forrásból (hivatalos Samsung szerviz) a telóhoz az új akkumulátort, nem sokban, de különbözik attól, amit a telefonhoz attak, de nem óriási a különbség. Majd teszek be képet az akkumulátorokról hogy össze lehessen hasonlítani.
-
Kleroo
veterán
Na már 1 hete standbyban a telo..... 85%-on van még!!!!
-
zho-lee
addikt
Üdv srácok!
Megosztanék veletek valamit, amit sok-sok év android használat után szégyenlek, hogy megtörtént.
Hátha nem lesztek ennyire naivak, mint én..
Adott ugye a Note 2 az RR legújabbal szerelve..
Simán, usb-n csatoltam a pc-hez, ilyenkor a win7 feldob egy ablakot, hogy mit szeretnék vele csinálni.
Üríteni akartam, ami nem kell, mert utazás előtt vagyok.
Kiválasztottam az sd kártyát, és mentettem, amit arra érdemesnek találtam. Majd visszaléptem, és a belső memóriába mentem, ott is kukáztam/mentettem kicsit.
Találtam egy üres könyvtárat, "mnt" néven, még méretet sem adott neki a pc..
Gondoltam, radír, minek az..
Most meg siratom a külső sd tartalmát
Szóval, a kedves win nem látja rendesen, azért láttam üresnek, hiába húztam le az usb-t, addigra tette a dolgát a q...a pc.
Szóval, lehet ezt tudjátok, de, ha nem, vigyázzatok erre.
Több évi adat ment a lecsóba.. -
havri1
félisten
válasz
korcsillio #38063 üzenetére
Garis még?
-
korcsillio
addikt
Töltőre dugom a telefont és kikapcsol,aztán ha visszakapcsolom lehet tölteni.Miért csinálja?Az utolsókat rúgja? :'(
-
szunyi777
őstag
válasz
korcsillio #38057 üzenetére
Ha el akarod tüntetni az értesitést, akkor nyomd hosszan és tiltsd le...
Más:
A multkor kérdeztem az RR-el kapcsolatban az alapértelmezett üdvözlőt a magyaritás után. Erre gondoltam. De jól jelenik meg, és nem " " -ben. -
havri1
félisten
válasz
korcsillio #38057 üzenetére
Próbáld meg megnézni az air push detector-al, hátha.
-
MPeter87
őstag
Na gyerekek, az a fos kínai akku, amiről 1-2 hete beszéltünk, meg is adta magát kb.
Ennyit a gyártósor cseréről.
Körülnézek itthoni megbízhatóbb boltoknál mennyi a gyári vagy a samunál, vagy esetleg egy anker (ez talán nem a gagyi kategória) és rendelek egyet bele. -
szunyi777
őstag
válasz
Massmurderer #38048 üzenetére
Ok, örülök neki.
Koczó93
Ez kicsit kevés infó, de első ránézésre alacsony a térerő több helyen. -
Koczó93
őstag
Mi tartja ébren?
-
Massmurderer
őstag
válasz
szunyi777 #38044 üzenetére
köszi a segitséget,jó lett a hangzás már.viszont az a vicc az egészbe hogy note 1re rr 4.5.1et feltetem,phliz reco volt fent és majdnem igy szolt.na de örülök hogy ennél is összejött.van beállitási lehetöség rendesen.többit nem piszkáltam csak a hangzásnál,de nagyon ütös lett most igy
-
szunyi777
őstag
válasz
Massmurderer #38043 üzenetére
Logout blogomban a magyaritás blogban, a OneDrive tárhelyemen mindent megtalálsz (Az RR-hez magyaritást is).. fent van a twrp-2.8.6.0-t03g.zip is.. csak told fel a PhilZ-ből.
-
szunyi777
őstag
válasz
Massmurderer #38041 üzenetére
Cseréld le a friss TWRP 2.8.6.0 ra.
-
szunyi777
őstag
válasz
Massmurderer #38037 üzenetére
".kernel telepitesnel a vegen ezt irja ki:set metadata recursive some changes failed"
Nah ez lehet a gond!
Milyen recoveryd van? Én TWRP 2.8.6.0 használom, és ilyen hibajelenséget sosem láttam még! -
szunyi777
őstag
válasz
Massmurderer #38034 üzenetére
Háááttt nem tudom hogy te mit csinálsz...
A rom és a kernel sem okoz ilyen gondot.
Az 5.4.4 RR-t tedd fel.Más:
Működik végre a GeavityBox LP 5.1.1 alatt! -
szunyi777
őstag
válasz
Massmurderer #38032 üzenetére
Lollinak szokása az első inditásnál, hogy nem indul be! Olyankor csak jó hosszan nyomd a Powert majd újraindul, és ezek után el fog indulni!
-
szunyi777
őstag
válasz
Massmurderer #38030 üzenetére
Ha újra teszed a romot, akkor az vissza teszi a Stock kernelt.
Tedd az egészet újra tiszta telepitéssel.Full Wipe (Én a MegaWipe scriptel szoktam tolni) vagy csak system / data / dalvik / cache /
Flasheld a Rom és GAPPS
Reboot és menj végig a beállitásokon
Flasheld fel az Agni kernelt
Wipe cache és dalvikIgy jónak kell legyen!
-
szunyi777
őstag
válasz
Massmurderer #38026 üzenetére
Valamit elszúrtál akkor...
Nem szabadna, hogy vissza álljon.. A wifinek semmi baja, és semmi másnak sem!!
Miért nem teszed fel az RR 544-et? Jobb mint az 543!
Biztos EZT a kernelt tetted fel?
Nem nyomtál utána véletlen Factory resetet, és azért állt vissza?
Kernel után csak cache és dalvik kell wipeolni. -
szunyi777
őstag
válasz
Massmurderer #38022 üzenetére
Lollipop csak cm alapú romok vannak , és nincs Stock Lollipop! Tehát az Agni cm szálon keresd meg,és ne a Stock szálon.
Itt : http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2231374 -
Massmurderer
őstag
válasz
szunyi777 #38019 üzenetére
viszont nem értem azt.kintvan pl AGNi pureSTOCK 4.3.0 leirás meg minden,lent meg ez van a letöltésnél DOWNLOAD HERE v4.2.8+ .lolihoz melyik jó?de ezek a kernelek mind n 7105höz vannak nem??PSN_AGNi_pureSTOCK-v4.4.4_N7105_4.4.x_AROMA.zip pl.mindbe ott az n7105.most az akkor jó hozzá?
-
szunyi777
őstag
válasz
Massmurderer #38018 üzenetére
Agni kernel tartalmaz Boeffla hang motort, jól szól!
Az RR jelenleg 5.4.4 nel jár. -
Massmurderer
őstag
picit csalódot vagyok most.note 1re feltettem anno a RR 5.4.1 romot marha jol szól vele zenei részen.note 2höz is megtaláltam de ennél nemszól úgy,söt,a többi romnál se.ugyanaz a füles,ugyanaz a zenelejátszó,beálitások,és jóval elmarad a note1töl a hangzás
-
KTibxx
aktív tag
zsolt501 ; korcsillio
Nagyon köszönöm! -
KTibxx
aktív tag
Helló!
Akiknél a napokban járt a szervizes, azoktól kérdezem első sorban, hogy download módban nézték-e a knox állapotát. (vagy ellenőriztek-e valamit a gyári állapottal kapcs.)
Köszönöm -
Weeman1
veterán
válasz
korcsillio #38010 üzenetére
Nem kell akku ki-be,elég folyamatosan nyomni a power gombot.
-
korcsillio
addikt
Mitől lehet az hogy magától kikapcsol a telefon és csak akku ki-be után tudom visszakapcsolni?
-
Zoli_2010
tag
Sziasztok!
A nagyon hozzáértőktől kérdezném: a bluetooth teljesítményét/energiagazdálkodást hol lehet beállítani? Note2(persze), az OTA 4.4.2 óta nagyon gyenge a BT, -- ha a fülemhez emelem a kezem, eltakarva a BT-fülest, vagy pl. elfordítom a fejemet már szaggat a beszéd.Gyakorlatilag a telót tarthatom a fejem mellett hívás közben. >5-6 m vagy ha nincs rálátás és szakad is a kapcsolat, régen 10-20m, 1-2 fal nem volt akadály. (a noti2 rootolt mostmár... de a FW 'gyári' T-mobilos)
Köszi előre is! -
havri1
félisten
Én inkább egy repartos XEH (vagy már az sem érdekel melyik régiós) 4.4.2 romra vágyom.
Ami most van, OTA-n jött, és annyira bugos, hoyg már megőrülök. Hiába csinálom hetente az FR-eket, semmi. Kb 1 hét után beragad az "Android operációs rendszer", és feleződik az aksi időm. Iszonyatosan merül. 8 óra alatt 12% idle.
21-én jön a szervizes, legalábbis megrendeltem/igényeltem a szolgáltatást. Ha jön, kunyerálok tőle romokat
Azt hiszem most rendberakatom full, és aztán leszarom a garit, tolom fel a MIUI-t. -
Koczó93
őstag
válasz
Massmurderer #38004 üzenetére
Attól még Odinnal fellehet rakni
bár szerintem nem fog kijönni.
-
Kleroo
veterán
Szerintem se nagyon kapja meg. És akkor már rögtön 5.1-el kéne kiadni, hogy értelme is legyen. Azt meg minden újabb készülékre kotyvasztják inkább....szerintem kezd egyre gázosabbá válni ez a rengeteg modell. Túl sok erős készüléket fosnak ki magukból, és egyre tovább jók a hardverek, nem tudnak a gyengeségekre hivatkozva leállni a frissítésekkel. Kb felsorolni is nehéz lenne mennyi telóra kell folyamatosan kiadni az újabbnál újabb verziót. Kb semmi mást nem csinálnak
(ezzel szemben appleék....)
Most épp tesztelem mit tud N2 standbyban tabletként. 2,5éves akkuval. 50órája fut egy fél éve belakott gyári romon, és 95%-on jár
(repülőgép üzemmódban) Lehet előbb tudom eladni, mint hogy lemerüljön.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Ha valaki azt hitte, hogy a Galaxy S III nagy, akkor most le fog esni az álla. A Note 2 ugyanis óriási, ugyanakkor finom szolgáltatásokkal rendelkezik.
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Okos Otthon / Smart Home
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Fűnyíró topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Milyen egeret válasszak?
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Star Trek
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független gyönyörű akku 97%!!!
- IPHONE SE 3 (2022) 64GB NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, 98% AKKU, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- IPhone 15 128GB gyári független 2025 09.08. Apple jótállás
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2018 i7 32GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest