Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Hozzászólás előtt olvasd el ezt az összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
autox3c
tag
Majd ha időközben találtok olyan boltot, ahol rendes garanciával árulják, az érdekelne engem is. Én november elején tervezem megvenni.
Adj egy falat falat mondta a falat faló faló.
-
autox3c
tag
válasz ForRedGlory #127 üzenetére
Hát igen, ez eléggé vastag ár. Én olyan 180-190-ben gondolkodtam gyári garral.
-
autox3c
tag
Akit érdekel, a pocketnow csinált Note 1 vs Note 2 összehasnolítást.
A videó ITT érhető el.Adj egy falat falat mondta a falat faló faló.
-
autox3c
tag
-
autox3c
tag
Én nem szeretem az ilyen bumper szerű tokokat, amit ráteszel a telefonra és állandóan rajta van, mert szerintem elcsúfítja a szép dizájnt
Most láttam a hivatalos note 2 tokot, az nekem nagyon bejövős, szép és elegáns, egyszóval eléggé minőségi hatást kelt. Ha tudok valószínű ilyet fogok venni hozzá feketében, vagy világos barnában.
VIDEÓ a tokokrólAdj egy falat falat mondta a falat faló faló.
-
autox3c
tag
Igazából már nézegettem az expansys-t is és ott írták a következőt, ami miatt elbizonytalanodtam:
Mit tegyek, ha a szakszerviz nem akar foglalkozni velem?
A hazai szerviz jogosult lehet arra, hogy a "magánimportból" származó, nem a gyártó kijelölt csatornáján keresztül értékesített modellek jótállásával a megszokottól eltérően járjon el (pl.: nem cserél azonnal, ellenőrzést követően foglalkozik vele, nem vállalja a második-harmadik év jótállását, stb..). Minden olyan esetben, amikor a hazai szakszerviz nem vagy nem kellően jár el a jótállással kapcsolatban, Ön jogosult a jótállást az eXpansystól kérni.[ Szerkesztve ]
-
autox3c
tag
válasz Tippmix46 #757 üzenetére
Más fogyasztói szokások...
Ajánlom figyelmedbe ezt az ábrát a jobb megértéshez.Adj egy falat falat mondta a falat faló faló.
-
autox3c
tag
válasz Nightfall75 #1192 üzenetére
Note 2 Expansys
Hivatalos Note 2 tok ExpansysKíváncsi vagyok, mit fog írni a Samsung az újabban felmerült garanciával kapcsolatos kérdésre...Én most úgy állok, hogy vagy Expansys/Wien vagy ujmobilok...azért nem mindegy hogy 160-170k vagy 210
-
autox3c
tag
Akit érdekel a Note 2 rootolása, annak ajánlom figyelmébe EZT a lapot
-
autox3c
tag
válasz WaterWave #1212 üzenetére
Ez ugye francia oldal, kapsz rendes számlát, tehát 2 év gari van rá.
"Hogyan érvényesíthető a garancia?
Alapszabály szerint, amennyiben egy gyártónak van hazai márkaszervize, hozzájuk kell fordulni. Ám ha ez kényelmetlen, vagy rugalmasabbnak érzi az eXpansys csomagküldő szolgáltatását, a külföldi szakszervizbe juttatást is el tudjuk végezni. Ha a hazai márkaszervizhez fordul, az eXpansys számláin mindig megtalálható az a sorozatszám (telefonoknál IMEI ), mely alapján a szerviz azonosítani tudja és ellenőrizni képes a jótállást."[ Szerkesztve ]
-
autox3c
tag
válasz ForRedGlory #1917 üzenetére
Sosem értettem mire jók az efféle alkalmazások...most már tudom
-
autox3c
tag
-
autox3c
tag
Találtam egy youtube channelt csomó note 2 videóval, tippekkel, egész jó.
Akit érdekel fáradjon IDE.Adj egy falat falat mondta a falat faló faló.
-
autox3c
tag
válasz guriga1234 #2404 üzenetére
Oké de a mobilnetet mindig használod, hiszen frissíti a különböző dolgokat (e-mail, időjárás stb). Nálam legalábbis mindig be van kapcsolva. A wifi-t viszont csak akkor kapcsolom be ha épp azon szeretnék internetezni/töltögetni vmit.
-
autox3c
tag
válasz ForRedGlory #2483 üzenetére
Ezt az óra widgetet megjegyzem magamnak
-
autox3c
tag
válasz Markizmark #3279 üzenetére
Van egy elég jóféle pl. a Klipsch-től
-
autox3c
tag
válasz WaterWave #3406 üzenetére
Pedig az
Akit érdekel ide fáradjonAdj egy falat falat mondta a falat faló faló.
-
autox3c
tag
Ma kicsit rossz passzban volt a Note-om. A gyári böngésző többször is összeomlott, az előbb pedig vettem le a töltőről a feloldóképernyő nem reagált, csak egy kis idő elteltével. Ti tapasztaltatok már ilyet?
Minden stock a telón, semmi root/custom romolás nem volt még...Adj egy falat falat mondta a falat faló faló.
-
autox3c
tag
Nem vagyok egy fotós alkat...de EZT úgy éreztem le kell fotózni
(Minden automatán van, esti, beltéri fotó)Adj egy falat falat mondta a falat faló faló.
-
autox3c
tag
válasz csabibmx #5740 üzenetére
Szerintem ezt boltja válogatja
Mielőtt megrendeltem a telefont bementem, rákérdeztem, és egy nagyon kedves és csinos csaj azt mondta hogy ingyen cserélik. Mikor bementem cserére a lány nem is volt bent, egy srác tök gyorsan és ingyen cserélte.Adj egy falat falat mondta a falat faló faló.
-
autox3c
tag
Akinek már frissült 4.1.2-re annak fekete lett az értesítési sáv? Úgy emlékszem mintha ezt a változtatást is olvastam volna a changelogban
-
autox3c
tag
válasz Markizmark #6316 üzenetére
Hát épp ezaz
én itt olvastam róla
Csak azért jutott eszembe mert s3-on fekete és az jobban mutat szerintem...bár nem mintha nagy dolog lenne, csak feltűntAdj egy falat falat mondta a falat faló faló.
-
autox3c
tag
-
autox3c
tag
Sziasztok!
Romokban, telepítésükben még nem vagyok igazán otthon, csak kóstolgatom a témát A kérdésem a következő lenne: Létezik olyan rom, amiben megkapom a tw ficsőröket (multi-window, Spen, page buddy stb), vannak rá szép témák (nagy mértékben testreszabható), tudja a PA beállításokat (dpi változtatások) és végül, de nem utolsó sorban stabil és jól bánik az akkuval?Adj egy falat falat mondta a falat faló faló.
-
autox3c
tag
Aki biztonsági szoftvert keres, az látogasson el erre a linkre:
[link]Adj egy falat falat mondta a falat faló faló.
-
autox3c
tag
Most, hogy beköszöntött a jó idő kipróbálhatjuk, hogy a telefon mennyire jó direkt napfényben
Van valakinek ötlete, hogy milyen színű háttérképpel lehet a legjobb olvashatóságot elérni?Adj egy falat falat mondta a falat faló faló.
-
autox3c
tag
Ma jött le a 4.3 frissítés OTA, azóta S Note minden megnyitásra azonnal kilép hibaüzenettel. Valaki más is tapasztalt ilyet?
-
autox3c
tag
Sziasztok!
Használ valaki 4.4.2 Omni rom-ot közületek? Ha igen, megy a kamera?Adj egy falat falat mondta a falat faló faló.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest