Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Hozzászólás előtt olvasd el ezt az összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
majestic
őstag
válasz ForRedGlory #1432 üzenetére
Mikor és hol lehet olvasni a beszámolót????
Macbook Pro 15', iPhone 16 Pro Max 256GB, Apple Watch Ultra 2 Black, iPad Pro M4 LTE 256GB, G30
-
WinstonWolf
senior tag
Köszönjük a garanciális kérdések megválaszolását, legalább tisztán látunk.
Az expansys azonban, mivel az EU-ban kötelező (látszik Magyarország olyan balkáni-EU) a két év garancia, így azt megadja rá, azaz ha egy év után romlana el, akkor vissza kell küldeni a második évben nekik.
Ha rajtam keresztül rendelitek meg, akkor egy számla lesz hozzá, 0 %-os áfával, és az én cégemre fog szólni. Számlát tudok róla adni termésetesen, de akkor az +ÁFA.
milanmylo: "Gondolom adózás szempontjából neked sem rossz ha rajtad keresztül megy "
Az a helyzet, hogy ebben az országban mindenki nagyon jól ért az adózáshoz. Pont annyian, és pont úgy,mint a focihoz. A valóság az, hogy ez nekem annyira nem jó. Sőt. Ha gondolod privátban kifejtem mennyire nem. Röviden annyit, hogy a céget terhelő adók 96%-ban az ÁFÁ-ról szólnak. itt megy ugye nincs ÁFA. Szóval annyira nem nagy üzlet, mint gondolnád.
De.
Bárki, akinek cége van kérhet illetékmentesen EU adószámot, és ugyanezt meg tudja tenni, mint én is. Pusztán azért gondoltam, hogy felajánlom a segítéget azoknak akik igénylik, mert marha sokat köszönhetek ennek a közösségnek. Alapvetően sok információhoz jutottam már a fórumokon, amik segítettek nekem. Gondoltam viszonzom kicsit. Nem kell emögött semmilyen üzleti fogást, vagy haszonszerzést látni. Mert nincs. Gondolom ez meglepő egyeseknek. Majd, ha azok az egyesek eljutnak arra a szintre, ahol én vagyok (nem a forever livingben, vagy Lyonessben... ) az életben rájön, hogy néha az ember önzeltenül is segíthet...
Üdv.
WW
WinstonWolf - A második farkas, aki sütni tud.
-
prebuds
aktív tag
válasz WinstonWolf #1453 üzenetére
"Ha rajtam keresztül rendelitek meg, akkor egy számla lesz hozzá, 0 %-os áfával, és az én cégemre fog szólni. Számlát tudok róla adni termésetesen, de akkor az +ÁFA." - magyarra fordítva, ha vkinek kell a 2. éves gari, annak plsuz áfáért kell kérnie számlát tőled. Mert nyilván másfél év után nem fogod előhalászni többeknek az eredeti számlát, mert az nem kis munka. Szóval gyakorlatilag 1 év gari jár az expansysoshoz így.
-
ForRedGlory
félisten
válasz majestic #1452 üzenetére
Ez már nem rajtam múlik. Én welkészítettem. Ilyenkor korrektorok nekiesnek, majd utána elolvassa a (fő)szerkesztő, és utána kerül csak ki. Vagyis előtte ellenőrzik. Szóval réászemről letudva a kötelező része, a többi a korrektorokon és a szerkesztőn múlik. Ha megírták privátban, hogy mikor jelenik meg, egyből itt fogom közzé tenni
-
WinstonWolf
senior tag
válasz prebuds #1454 üzenetére
"Mert nyilván másfél év után nem fogod előhalászni többeknek az eredeti számlát"
Barátom most telt be a pohár. Veled.
1. Szerited, ha én adok egy számlát valakinek, akkor én adom a garanciát? Nem. Ugyanúgy az Expansys adja, tehát ugyanúgy rajtam keresztül kell visszaküldeni az Expansyshez. Tehát elő kell "halásznom" a számlát így is úgy is.
2. Köszönöm, hogy ismeretlenül is beállítasz egy olyan embernek, aki másfél év után eltűnik, meg sz@rik arra, amit megígért. Tudod ez jól esett.
Kérlek benneteket vegyétek tárgytalannak az ajánlatomat, mert ehhez nincs kedvem. Nincs kedvem olyan emberkékkel fórumozgatni, akik csak azt harsogják, hogy mekkora üzlet ez nekem, és minden bizonnyal úgyis ráfázik az, aki tőlem vesz. Innentől már egy lépés, hogy be legyek állítva egy csalónak, aki meglép a pénzzel.
Na ezt már nem. Megpróbáltam nem ment. Ennyi. Vegye mindenki úgy meg, ahogy akarja. És főleg onnan, ahonnan akarja.
Üdv: WW
-
eos30d
aktív tag
válasz WinstonWolf #1458 üzenetére
Hagyd rá. Kar a betűt pocsekolni az a lényeg nekünk megvan, és legalábbis nálam hibatlan a cucc. Csak mar jo lenne egy összefoglaló cikket olvasni, mert szerintem nagyon sok funkcióját nem is ismerem még
-
GaS-
aktív tag
Ez a garancia téma már kezd unalmassá válni... Nemsokára lesz a szolgáltatóknál is a teló, vegyétek onnan majd.
-
prebuds
aktív tag
válasz WinstonWolf #1458 üzenetére
"Köszönöm, hogy ismeretlenül is beállítasz egy olyan embernek, aki másfél év után eltűnik, meg sz@rik arra, amit megígért." Ezt ki mondta? Olyanokat állítasz és lovalod bele magad, amit senki nem mondott. Én teljesen jóhiszeműen arra gondoltam, hogy egyszerűen 1,5 évvel később kurva nehéz előhalászni 1-1 számlát, pláne, hogy az eredeti kell, az meg legtöbbször már a könyvelőnél van addigra, ezt a saját cégemből tudom. Azt viszont nem gondoltam át, hogy az 1 éves garihoz is sajnos ugyanezt el kell játszani, ezért érthetted félre, mivel én is félreértettem, valamiért azt gondoltam ,hogy 1 éven belül még nem kell előhalászni. De igen. És az sem a legegyszerűbb feladat
Én pedig nem állítottam, hogy mekkora üzlet, sőt. Vettem már részt hasonlóban, és tudom, hogy a szervezések, pénzek beszedése mekkora bonyodalommal jár, ezért nem vállalom már. Mindenki szenvedjen meg maga érte
-
WinstonWolf
senior tag
Már rájöttem én is.
Szóval amúgy vettem rá kijelzővédő fóliát, és legnyagyobb meglepetésemre annyira nem áll el, mint az S3 esetében, bár ennek is le van gömbölyítve a kijelzője. A toll is jól működik tőle, szóval patent lett.
Igazából azt várom már, hogy rendes tok jöjjön hozzá a speedshopba... Mert szinte semmijük sincs még..
[ Szerkesztve ]
-
APC ADAM
tag
Ezzel én is így vagyok, szerintem elmehetnék a Samsunghoz call centeresnek már annyit tudok a magyar garanciáról, de azt hogy mit tud (még) a telefonom ami lassan 1 hónapja megvan nem derül ki ezen a fórumon.
Mindenki itt akarja azt megtudni és teleszemeteli a fórumot amit 1 ingyenesen hívható számon is megtudhatna.JÓ LENNE HA FELFOGNÁTOK VÉGRE H EZ NEM A SAMSUNG VEVŐSZOLGÁLATA HANEM 1 KÉSZÜLÉK TOPICJA HA PEDIG ŐK SEM TUDNAK ÉRTELMES VÁLASZT ADNI NEM TUDOM MIBŐL GONDOLJÁTOK H ITT KAPNI FOGTOK VÁLASZT ERRE A TÉMÁRA....
UI:Azért van az off fül amikor írtok h ne kelljen a vitáitokat végigolvasni annak aki a telóra kiváncsi nem a marakodásra THX
[ Szerkesztve ]
-
prebuds
aktív tag
Az kezd unalmassá válni, hogy szétoffoljátok a fórumot ilyenekkel. Engem sem érdekel mindig minden hozzászólás, ugord át. A garancia téma nem 1-2 ember érint, hanem mint látható, nagyon sok embert. Egyelőre rajtam kívül nem sokan vették a fáradságot, én 2x is felhívtam a samsungot, jól látható, hogy még ők sem tudták pontosan, ezért is jó beszélni erről, mert most sikerült kiderítenem, mi biztos gari ügyben, és ezt le is írtam ide, hogy ne kérdezgesse mindenki ugyanazt.
Azt meg ne feledjük, hogy 145-ért lehet kapni N2-t, meg gyári garisat 200-ért is, egyelőre ilyen hatalmas a különbség, úgyhogy hadd beszéljük már meg, hol érdemes megvenni és milyen gari jár hozzá. De akit 55 ezer ft nem érdekel, annak jó élete lehet.
Sokan hálásak lesznek, hogy ha nem 1,5 év után derül ki számukra a szervizben sorban állva, hogy hiába állították itt többen, nem jár 2 év gari az ő telójukhoz.
[ Szerkesztve ]
-
eos30d
aktív tag
válasz WinstonWolf #1462 üzenetére
En az ebayrol várom hozza a tokokat foliakat, de nagyon bevallt a gyari kihajthatos hatlapcseres tok, es egy hama Note1 hez valo beledugos bortok.
-
prebuds
aktív tag
válasz WinstonWolf #1462 üzenetére
"bár ennek is le van gömbölyítve a kijelzője. " - ez alatt mit értesz? Hogy a sarkok nem 90 fokot zárnak be, vagy olyan, mint a Sensation, hogy kicsit mélyített, felfelé gömbölyödik mindenütt a kijelző széle, és emiatt légmentesen rohadt nehéz fóliát rárakni?
-
APC ADAM
tag
válasz prebuds #1465 üzenetére
Ha off-ba raknám senki nem olvasná el aki tud fórumozni, veled ellentétben aki leírja még azt is (off nélkül) h 1 retek cigány telefonokat lop a metrón és nincs rendesen megbüntetve.
Nem azt mondom h ez engem nem érdekel de nem itt...
Na annak aztán sok köze van a note2-höz
És ez csak 1 példa a több 10 fölösleges kommented közül, de nem vitázom veled mert látom időmilliomos vagy és ráérsz mindenre írni valami okosat...[ Szerkesztve ]
-
k5.20
senior tag
válasz prebuds #1467 üzenetére
Úgy képzeld el, mint amikor egy poharat csurig töltesz vízzel. A vízszint a perem fölé kerül, de még éppen nem csurran ki. Ettől egyébként szerintem nagyon kellemes érzés a kezedben tartani. Van egy olyan érzésem, hogy az üveget is másként kezelték, mint az 1-nél, mert ez valahogy selymesebb felületű, ahogy húzod az ujjad rajta.
-
wertigo1984
őstag
Szerintem mindenki el tudja dönteni, hogy szolgáltatónál veszi, vagy márkaboltban, vagy gsm boltban garanciával. Ne itt veszekedjetek már.
APC ADAM: tudnál majd feltenni néhány általad lőtt képeket? Mennyit bír az akkuja?
[ Szerkesztve ]
(((d(^_~)b))) "Milyen kegyes is az élet, ha az embernek megfelelő helyen vannak barátai."
-
APC ADAM
tag
-
APC ADAM
tag
válasz wertigo1984 #1471 üzenetére
Èpp a varosba tartok csinlok parat es ha hazaertem feldobom oket
Èn 2 nap alatt se birtam eddig teljesen lemeriteni tegnap 14% on volt 2 nap utan.
A wifim nem megy csak ha kell es energiatakarekosba nyomom de szerintem igy is eleg jo uzemidonek -
Bone123
HÁZIGAZDA
Tippmix kollégának ajánlom: Hivatalos Galaxy Note 2 dokkoló.
-
GaS-
aktív tag
Wireless charging hátlap dokkolóval Note 2 -re: [link]
-
APC ADAM
tag
válasz ForRedGlory #1475 üzenetére
Olvasható lessz ma még a cikked?
-
nggabi
félisten
válasz ForRedGlory #1475 üzenetére
ilyet láttam múltkor a samsung boltban, nagyon zsír kis cucc
csak pöppet drága, asszem 20k körül volt.
"szenyor dzsíííí"
-
APC ADAM
tag
válasz wertigo1984 #1482 üzenetére
Nekem sajna Note-om nem volt.Akkoriban vettem meg az SII-t és nem érte meg cserélni de arról erre nekem megérte a csere mostmár.
-
ForRedGlory
félisten
Korrektúrta kész van. Ezt kaptam a korrektortól
Most már csak Kalandoron múlik, hogy mikor jelenik meg -
Stimpy001
aktív tag
válasz ForRedGlory #1487 üzenetére
Te aztán tudod hogy kell "gerjeszteni" a népet Komám! Tűkön ülök hogy végre olvasgassam a grandiózus művet!
-
ForRedGlory
félisten
válasz Stimpy001 #1488 üzenetére
Ez van
De van rossz hírem is.... Most kaptam privátban.... még várni kell rá kicsit.
"Szia!
Köszönjük írásodat, hétfőn kiemeltként jelenik meg, várjuk a következőt!
Samsung Galaxy Note 2 vs. Galaxy S3
Szerző: ForRedGlory | Megjelenik: 2012-11-05 17:00 | Rovat: Telefónia | Típus: Bemutató
üdv!" -
Nincs név
tag
válasz ForRedGlory #1489 üzenetére
-
eos30d
aktív tag
-
imrufo
tag
Ha megjelenik ötödikén, akkor nekem pont névnapi ajándék lesz.
-
Prolypapa
csendes tag
Alig várom már, hogy meglegyen a pénz rá. Bőven méltó utódja lesz egy SE Xperia x10i-nek. Nagyon hasznosak voltak a tulajdonosok felhasználó élményei. Így még biztosabb vagyok benne, hogy jó választás lesz. Egy kérdésem lenne még a kijelzővel kapcsolatban. Nem tapasztaltatok párára való érzékenységet? (Azt értem ezalatt, hogy ha párás a környezet akkor hajlamos a teló össze vissza érzékelni használat közben. Ez többnyire télen probléma amikor bemegyek a hidegről a melegbe. ) sajnos az én SE-nál vannak ilyen problémák, illetve mióta megvan érzékeny erre. Előre is köszi a válaszotokat.
-
nggabi
félisten
lol, miért csak akkor? jó hosszú írás, most a pihenőn lenne is idő olvasni...
"szenyor dzsíííí"
-
senior tag
Feltettem az új NFS:Most Wanted játékot (asphalt7 elbújhat mellette!) a telóra ami közel 2gb,és megkell mondjam gyönyörűen futott rajta! Igaz melegedett is kicsit,és merült is jobban mint szokott,de akadásmentesen, hibátlanul futott rajta!
Az S3 után ez meglepően alig,vagy szinte nem is melegszik általános játékok futtatása mellett (pl angry birds) csak max ilyen nagy "gépigényű" játékok futásakor érezhető kisebb melegedés!
Ti tapasztaltatok már melegedést a telefonon?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest