Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Hozzászólás előtt olvasd el ezt az összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
WinstonWolf
senior tag
Okés, akkor megírom majd mi a fejlemény. Mivel még nem rendeltem tőlük így utánvétet kértem, ami kicsit drágább szállítás szempontjából, no meg ha csúszik idő közben az árfolyam, vagy a UPS másképpen számol több lehet a vételár... Majd meglátjuk,
Mindenesetre, ha tényleg összeálltok, akkor érdemesebb lesz kártyával megvenni, mert akkor az ár fix, és csak 3-4 ezer forint szállítás jön rá, ami elvben ugye szétdobódik az 5 készülékre, szóval tűrhető...
Na majd jelentkezem mi lett...
Üdv: WW
Addig azt kérdezném a tulajoktól, hogy ennek a kijelzője is lekerekített szélű, mint az s3-é? mert akkor a sima kijelzővédő erre se lesz jó, csak a görbített...
[ Szerkesztve ]
WinstonWolf - A második farkas, aki sütni tud.
-
ForRedGlory
félisten
Így állok, ez van kész eddig
44500 karakterMár csak két oldal van hibák, és végszó. Plusz a visszaellenőrzés és a stilisztikai, nyelvtani, stb hibák javítása. Bár az már nem sok idő... Esetleg kinek mi hiányzik ebből? Mert még írhatok hozzá
[ Szerkesztve ]
-
tipuka
addikt
válasz WinstonWolf #1348 üzenetére
Még nem most, de a közeljövőben engem is érdekelhet, majd írj fejleményt kérlek
-
senior tag
válasz ForRedGlory #1352 üzenetére
Már nagyon várjuk!! Köszönjük!!
Már kérdeztem,de választ még nem kaptam rá! Tudna valaki segíteni abban,hogy a kies-sel lementett biztonsági mentésemből az smseket hogy tudnám átmenteni a note2-mre?
Köszönöm a segítséget!
-
lalakov
senior tag
Csináld nyugodtan, van bőven időd a 4 napos ünnepig, ahogy ígérted, amikor kezdted.
-
babosmiki
addikt
Nem hiányzik semmi, csak dobd már ki!
"Galaxy Z Fold3" , Watch Active4, GalaxyTabS2 8.0, Dell E6430 i7.."
-
k5.20
senior tag
válasz Howkeddlee #1354 üzenetére
Én a gmail irányába mozdulnék.
-
Nazara
őstag
Csak nyugodtan, plusz egy-két nap már nem sokat számít.
Rudimentary creatures of blood and flesh, you touch my mind, fumbling in ignorance, incapable of understanding.
-
milanmylo
aktív tag
Engem is nagyon érdekelne!
ROM frissítést nem lehet elrontani, csak nem a leírtak alapján végezni.
-
Bone123
HÁZIGAZDA
Nem látom a töréstesztet, ki ne maradjon.
-
senior tag
-
Titana
tag
Szió Engem is érdekelne. Üdv
-
Tippmix46
senior tag
Sziasztok!
A Note 2 tudja a következőt?:
- bediktálok a telefonnak egy szöveget és azt sms-ben elküldi magyarul?
- bediktálok a telefonnak egy szöveget és azt word szerkesztőbe bemásolhatom és szerkeszthetem a magyar szöveget?
- van egy gépelt magyar dokumentumom, amit a telefonnal leszkennelek és azt átrakja wordben szerkeszthető doksi formává magyarul?Köszönöm!
-
Remiel
őstag
Hm Bécsben már kicsit csökkent is az ára 619 euro volt, most 579 euro, lehet ez még jobb is karácsonyig
"Never stop dreaming" - Freddy Krueger - ELADÓ ASUS ROG STRIX SCAR III G531GU-AL001 gamer laptop(15,6'' FHD/Core i7/16GB/512 GB SSD/1TB HDD/GTX1660Ti 6GB
-
senior tag
Sziasztok! Tud valaki segíteni nekem abban,hogy a note2-n bejövő hívásnál levő hangutasításokat hogy és hol lehetne kikapcsolni? Mert ki is írja felül egy sorban,hogy fel lehetne venni és elutasítani a hívást 1-1 szóval,azaz answer és reject szavakkal.
Épp filmet néztem,és ez a hülye autómatikusan felvette,mert a filmben épp kimondták ezen két szó valamelyikét... -
Bone123
HÁZIGAZDA
válasz Howkeddlee #1365 üzenetére
-
ForRedGlory
félisten
válasz Howkeddlee #1365 üzenetére
Ne nézz filmet ilyenkor
Viccet félretéve ilyet nem is tudtam, hogy van. Van róla leírásod is? Beteszem a cikkembe, ami ma tuti kész leszAzért ez vicces szitu:
Hívó fél: Miért nem szóltál bele, ha felvetted?
Mire TE: Ne haragudj, az nem én voltam. Stallone vette fel helyettem
Hívó fél: Na tudod kivel szórakozz...![ Szerkesztve ]
-
GaS-
aktív tag
Kinek milyen a tapasztalata van a hangutasítással való képernyőzár feloldására?
-
senior tag
válasz ForRedGlory #1367 üzenetére
Szabin vagyunk épp a párommal,gondoltuk megnézünk egy filmet a gépen! A telefon a monitor mellett puha szivacson pihen! Házimoziból szól a hang,megszólal a telefonom miközben megy a film! Nyúlok a távirányítóhoz hogy lehalkítsam,közben ugye csörög a telefon. Egyszercsak kihangosítva megszólalt a telefon,beleszól haver,hogy helló,akkor délután találkozunk? Nem kicsit lepődtem meg rajta!!
Amúgy nektek ilyen hangutasítás funkció nincs benne?
Barátnőm hangjára valahogy érzékenyebb a telefon,mert próbáltuk már fotózás közben is hanggal utasítani,hogy kattintson,ha nem is minden esetben,de csinált így is pár képet!
Most a párom felhívott,tesztelve a hívás közbeni felvételt,ami épp nem a legjobban működik,mert az answer (válaszol) szót alig akarta megérteni,talán 3x is mondta párom,mire a telefon felvette,a reject (visszautasít) szóra viszont elsőre felvette,és nem utasította vissza a hívást!Ezt szerintetek ki lehetne valahol kapcsolni? Mert a menűt már átnéztem,de sehol nem találtam erre való hivatkozást,hogy kitudjam kapcsolni!
Mod: Az én hangommal is leteszteltem a hivásfelvételt és elutasítást,elsőre működött!
[ Szerkesztve ]
-
ForRedGlory
félisten
Utolso esely. Valaki sorolja mar fel milyen hibak vannak a telefonnal... Nekem csak 3 jutott eszembe:
- kopik a festes (ami lehet csak egyedi lesz..)
- az S-Pen nem mukodik a menu es vissza gombon
- a hatso hangszoro nins tul jo helyen.Ezen kívul van meg? Lehet szubjektiv is
-
nggabi
félisten
-
senior tag
válasz ForRedGlory #1370 üzenetére
Nekem a wi-fi antennával van apróbb "gondom",mert nem mindegy hol fogom,mivel a kezem leárnyékolja kicsit! Mondjuk az is igaz,hogy a wi-fi elég gyengus itt nálam,alig van 20-25%-on a térereje,talán ezért is elég érzékeny(ek)!
Amit viszont észrevettem,hogy az S3-t ha állítva fogtam,annak úgy volt jobb a wi-fi vétele,mert amikor vizszintesen fogtam,igencsak leárnyékoltam a kezemmel,a note2 meg pont úgy erősebb kicsit,és az meg állítva kicsit gyengébb wi-fizéskor![ Szerkesztve ]
-
ForRedGlory
félisten
válasz Howkeddlee #1372 üzenetére
Ezt én nem vettem észre, de majd megnézem otthon. Bár ez minden telefonnál így van, mert velehol csak el kell helyezni azt a WIFI modult.
(#1371) nggabi: Jól van
-
prebuds
aktív tag
válasz ForRedGlory #1370 üzenetére
4. Más telókkal ellentétben (pl htc desire) a kamera előtti védő nem a hátlapba van építve, így ha idővel karcos lesz, nem lehet egy egyszerű hátlapcserével orvosolni a dolgot Iphone5-nél jól megoldották a gyakorlatilag karcolhatatlan zafírkristállyal.
5. A hátsó fényes műanyag nagyon csúszós, és nem kelt finoman szólva minőségi, high-tech benyomást -
senior tag
válasz prebuds #1374 üzenetére
Csak jelezném,hogy a kamera előtti üveg,az is üvegből van! Legalábbis az s3-on nekem az volt,ebből gondolom hogy ez is az! Én amúgy a note2-nél a kamera körül levő ezüst gyűrűt félteném kicsit jobban a kopástól! Meg az 2-3tized miliméterrel kijjebb is van,mint a lencsét védő üveglapocska!
Nekem még az a kicsit fura rajta,hogy a bekapcsoló gombot én feljebb tettem volna picit,nem sokkal kb 1centivel! Próbáljátok ki,hogy ott mintha kicsit kényelmesebb helyen lett volna...
-
prebuds
aktív tag
válasz Howkeddlee #1375 üzenetére
Hát hiába üveg, sajnos az is nagyon karcolódik idővel. Még egy gorilla glassos képernyőt is sikerül nem egy embernek megkarcolnia fólia nélkül, szóval egy sima üveg, ami ráadásul a hátlapon van, ha lerakjuk vhova, sokkal nagyobb eséllyel sérül... Szóval nekem nem tetszik túlságosan ez.
-
andrew01
tag
Ezek a szubjektív dolgok érdekesek.. olvasva olyan dolgokat melyek nálam pont az ellenkező oldalon állnak..
szerintem nagyon szép(szürke) és minden laikus ismerősöm szerint is.. remek helyen van a On/Off (nincs nagy kezem) Sok telonál ugyanígy van megoldva az optika üveg.. mellesleg a szürke keret hivatott megvédeni.. legalábbis egy felületen való pihenésnél.
Ugyanakkor ne feledkezzünk meg a másik megoldás problémájáról sem - volt Desire-m és konkrétan fátyolos képet készített azzal a sz×r üveggel vagy mi is volt a hátlapon.. ha levetted a hátlapot élesebb, tisztább képet csinált.. ez milyen cink már. (Próbáltam)
A hátlap valóban csúszós.. egy kicsit izzadt tenyérben is..
Ja wifi meg akárhogy fogom, jó.. nullára esés (tudom erről nem is volt szó) absz. nincs.. mint mondjuk Desire S -mnél volt..[ Szerkesztve ]
-
senior tag
válasz andrew01 #1379 üzenetére
Látod ezért jó hogy megírjuk,kinek mi a kényelmes,és hogy tudja használni a telefonját,mert nem vagyunk egyformák! (Szerencsére!)
Nekem sincs túl nagy kezem,de nekem valamiért a bekapcsoló gomb egy picit nem áll annyira kézre,de ez teljesen az én problémám!
Őszinte leszek,én is szürkét vettem volna note2-ből (szürkében gyönyörű!!),de az s3 kék színű telefonjából tanulva,(amíg hazaértem anno a vadiúj s3-al,a hátlapon levő fólia amit az üzletbe a bontatlan csomagból kivettem telefont (és le is esett rögtön róla a müa.fólia),akkor megnéztem a hátlapot és az teljesen full mikrokarcmentes volt,mire hazaértem a gyári dobozában a hátlapfólia mikrokarcokat tett a 0perces telefon hátlapjára! ) szóval emiatt fehér note2-t vettem,mert azon talán annyira nem látszanak a hátlapján a karcok!Nekem 0%-ra esés a wi-finél szerencsére nem volt,de a jel gyengült sajnos pár %-ot és persze a letöltés is lassabb lett,ha épp úgy fogtam hogy leárnyékoltam!
[ Szerkesztve ]
-
Fradipuma
tag
Valaki tud elfogadható áron valahol docking systemet a telóhoz? Istenért sem találok amazonon, cak olyat ami töltéshez van, zenehallgatáshoz nincs......
-
andrew01
tag
válasz Howkeddlee #1380 üzenetére
Agree with U..
Nos, nekem is sasszemem van a karcokhoz és engem is igen tud irritálni ha rábukkanok egyre, mindezt úgy, hogy nem bánok vele finoman - ágyra ledob, asztalra lecsap, csomót van zsebben... de eddig a 2 hét alatt (jó nem sok ) teljesen makulátlan.. így engem meggyőzött eddig a polikarbonát.. meglátjuk hosszútávon... -
ForRedGlory
félisten
Kész a cikk.... Most jön az ellenőrzés, este kipofozom a hibákat és remélem megjelenik gyorsan
[ Szerkesztve ]
-
imrufo
tag
válasz Howkeddlee #1369 üzenetére
Üdv!
Nyomd meg a középső gombot kétszer, ezzel belépsz az S Voice-ba, ott menü gomb/settings/application control. Incoming calls mögül vedd ki a pipát! -
senior tag
Ohh nagyon köszönöm a segítséged!!!
Máris jó lett,és itt kitudtam kapcsolni még a kameránál levő hangutasítást is! Király!! Így már bátran nézhetek filmet,és közben hívhatnak is anélkül,hogy a telefon önállósítaná magát!
De azért ez hasznos dolog is tud lenni,ha mondjuk vezetés közben hívnak,és úgy egy szó kiejtésével felvenném vagy visszautasítanám a hívást anélkül,hogy hozzá kellene érnem a telefonhoz!andrew01: maradjon is karcmentes sokáig,azt kívánom neked! De azért megnézném mondjuk 2hét múlva nálad,hogy mennyire lett karcos...
Abban nem tud valaki segíteni,amit már kérdeztem is itt,hogy az előző galaxy s3 telefonomból az smseket kiessel mentettem le. (biztonsági mentés) Szerettem volna visszamásolni ezeket az smseket a note2-mre,de nem engedte. Mivel nagyon fontos smseke,ezért valahogy meglehetne ezt csinálni,hogy a note2-n is lássam a régebbi smseimet?
Köszönöm a segítséget!![ Szerkesztve ]
-
Tippmix46
senior tag
válasz ForRedGlory #1324 üzenetére
ForRed, nekem az lesz a hibám a teszteddel, ha ezekre a kérdésekre nem kapok választ belőle:
A Note 2 tudja a következőt?:
- bediktálok a telefonnak egy szöveget és azt sms-ben elküldi magyarul?
- bediktálok a telefonnak egy szöveget és azt word szerkesztőbe bemásolhatom és szerkeszthetem a magyar szöveget?
- van egy gépelt magyar dokumentumom, amit a telefonnal leszkennelek és azt átrakja wordben szerkeszthető doksi formává magyarul?Köszönöm!
-
ronson88
tag
válasz Howkeddlee #1385 üzenetére
hogy az előző galaxy s3 telefonomból az smseket kiessel mentettem le. (biztonsági mentés) Szerettem volna visszamásolni ezeket az smseket a note2-mre,de nem engedte
Szerintem félő, hogy biztonsági mentésből csak s3-ra működik a dolog, neked az export/import kellene, ha még meg van az s3. Ha nincs, akkor passz.
-
senior tag
-
k5.20
senior tag
válasz Howkeddlee #1390 üzenetére
Én nem használom a Kiest mentésre, de meg kellene nézned, hogy a mentést milyen formátumban ejtette meg.
Talán azzal lehetne mit kezdeni, az S3 nélkül is. -
imrufo
tag
válasz Tippmix46 #1387 üzenetére
Tudsz diktálni a telefonnak magyarul, el is tudod küldeni sms-ben, el is tudod menteni dokumentumként és szerkesztheted is.
De!
Ez a fícsör csak játszani jó, komoly felhasználásra semmiképp. Egész jó hatásfokkal ismeri fel a szavakat, de elég ha egy mondatban csak 2-3 szót félrehall, onnantól jön a kínlódás. Mondatszerkesztés nulla, nem ismer se pontot, se vesszőt, se szóközt. Persze ez nem a NoteII hibája, a szoftver tud ennyit.
Viszont a kézírás felismerés brutálisan jól működik. Simán veszi a macskakaparásos ákombákom írást is.
Dokumentumot lehet szkennelni, csomó progi van rá marketen. Viszont általában csak pdf-be tudnak menteni, szerkeszteni nem igazán lehet. De ilyen progi PC-re se sok van, én csak a Recognita OmniPage-t ismerem... -
majestic
őstag
Sziasztok!
Segítségeteket szeretném kérni. Jelenleg iPhone 5-ösöm van, így a kérdések lehetnek lámák, ezért elnézést kérek. Szeretnék venni egy Note 2-est a nagy képernyő miatt. Olvasgattam a fórumot, de egy összegző válasz jól jönne olyanoktól, akik használják és személyes tapasztalataik vannak.
1. Milyen a telcsi minősége összeszerelésileg (pl. a kopás minden készüléket érint, vagy „ki kell fogni” a sz@r példányt.)
2. Milyen kapacitásút érdemes venni (arra gondolok, hogy mekkorák a programok általában a telcsihez, mert gondolom, hogy a belső memóriába érdemes azokat telepíteni), a memkarira csak dokumentumokat, zenét meg filmeket pakolgatnék fel.
3. Van-e használható (jó) GPS progi a telcsihez (azt tudom, hogy IGO nincs).
4. Magyarországit (eredeti magyar Samsung-ost) érdemes-e venni, vagy teljesen mindegy, hogy honnan származik? Két dologra gondolok: egy a garancia, másik a szoftver frissítése. Magyarul, ha külföldről hozott a cucc, akkor ha szoftverfrissítés van hozzá, akkor lehet-e itthon frissíteni az új szoftvert és alapból benne lesz a magyar nyelv? Vagy a legjobb ha magyar gyártóival veszem és nincs semmilyen ilyen gond?
5. Amennyiben nem lehet a topic szabályzata miatt esetleg erről itt beszélni, akkor priviben legyetek olyan szívesek elmondani, hogy hogyan lehet törni a rendszert és ez mire ad lehetőséget.
6. Milyen sebességű memkarit kell venni ahhoz, hogy HD-s filmet esetleg nagy méretű játékot lehessen akadálymentesen lejátszani róla.
7. WiFi-n keresztül lehet lejátszani a TV-n HD-s filmeket, zenét és a telefon képernyőjén megjelenített tartalmat (pl. játékot játszani, netezni, böngészni a kontaktok között, stb.)?
8. És fordítva: pl. ha van mediacenteres router, az azon lévő tartalmat le lehet játszani a telcsi képernyőjén (pl. filmet vagy zenét)?
9. Hol érdemes függetlent venni a legolcsóbban?Előre is nagyon szépen köszönöm a válaszokat!
[ Szerkesztve ]
Macbook Pro 15', iPhone 16 Pro Max 256GB, Apple Watch Ultra 2 Black, iPad Pro M4 LTE 256GB, G30
-
ForRedGlory
félisten
válasz majestic #1393 üzenetére
Merész választás, de tuti nem bánod meg, csak ne lepődj meg, ha kétszer akkor a telefon, mint az i5
1., a kopás szerintem egyedi és nem elterjedt. Nem olvastam máshol ilyen gondról
2., mivel bővíthatő akár 64gb-os kártyával is, így a legkisebb is elég, ami 16Gb. Mondjuk megértem miért kérdezed, ájfónéknál iléyen ficsőr nincs.
3., nem igazán van androidos hivatalos GPS progi, de a Google Maps és Navigation tökéletes megoldás, szerintem jobb nem is kell, és van pár extra funkciója is, ami másban nincs (pl tömegközlekedés megjelenyítése)
4., inkább Samsung garanciásat vegyél. Azt kell mérlegelni, hogy megér-e 30-40k-t a gyári gari vagy megelégszel a boltival.
5., nem kell törni, megrootolod oszt kész. Ez nem tiltott, és nem minősül wareznak.
6., minimum Class4-et, ami simán viszi, de Class6 sem rossz
7., igen
8., jó kérdés, más megmondja
9, kanyarodj vissza a 4-es ponthoz. Ha kell a samu gari, akkor még várhatsz mire megjelenik, de elvileg pár napon belül megjelenik az Extrem Digitalnal pl, de 200.000 Ft.... bolti garisat már kapsz 145k-ért is, és hát az az 50k nem kevés. -
milanmylo
aktív tag
válasz ForRedGlory #1394 üzenetére
Az az 50k szerencsés esetben egy új kijelző, ha netán azzal lenne gondod. Jó eséllyel ha 1 másfél, esetleg 2 évig van nálad a telefon nem lesz komolyabb baja. Szóval szerintem ekkora árkülönbségnél igen csak elgondolkodtató, hogy bolti garival érdemes-e venni a telefont.
Én csak az SGS, SGSII-ből indulok, ki és egyikkel sem volt gond. Szerintem mostanra félre lehet tenni azt az előítéletet, hogy a Samsungok szarok.. ALaplappal sem szokott gond lenni, megbízhatók és kész..[ Szerkesztve ]
ROM frissítést nem lehet elrontani, csak nem a leírtak alapján végezni.
-
majestic
őstag
válasz ForRedGlory #1394 üzenetére
Köszi ForRedGlory a kimerítő válaszokért (és a másokét is ). Azért lenne még egy-kettő rövidebb:
1. Akkor általában milyen nagyságúak a progik? Mindenre elég a 16GB?
2. Navigáció: a Google az tökéletes,de kell hozzá a hálózati kommunikáció, ergo pénzbe kerül és akkor mi a helyzet külföldön? Megy a roaming adathasználat mint állat, nem?
3. A hivatalos Samsung gari legfőképpen azért érdekelne, hogy a szoftverfrissítés esetén nem gond-e, hogy nem magyarországi: lesz-e magyar nyelv rajta? Ergo nem úgy ismeri fel-e a telefont a Samsung frissítő szoftvere, hogy nem magyar, így nem is frissíti vagy nem arra a nyelvre (annak idején a Nokiával volt ilyen gond).
4. A megrootolás mi? Olyan mint a Jailbreak az iPhonnál? Mire ad lehetőséget??? Pl. átalakíthatom a telcsit ahogy akarom, tört progikat telepíthetek rá, stb.?
Köszi mégegyszer!
[ Szerkesztve ]
Macbook Pro 15', iPhone 16 Pro Max 256GB, Apple Watch Ultra 2 Black, iPad Pro M4 LTE 256GB, G30
-
majestic
őstag
Ezt felismeri a telcsi szerintetek?
-
nagyúr
válasz majestic #1398 üzenetére
1. Van pár játék ami sok helyet foglal, de átlagos programok nem. Nekem bőven elég a 16gb, pedig rengeteg zene van a telómon, plusz pár avi is.
2. Külföldön fizetős a google maps, de van pár navi amit igen egyszerűen fel tudsz rakni, és nem kell hozzá net...
3.Lesz rajta magyar nyelv, frissités nem gond.
4. Nekem nincs root, de így is megy rajta minden tört progi, illetve szinte úgy alakítom a megjelenést ahogy akarom.. Ez Andriod, nem iOS...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gyúrósok ide!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Futás, futópályák
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- PlayStation 4
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Peugeot, Citroën topik