Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Összefoglaló
Firmware letöltése
XEH (független) - 2024-08-01 (Frissítés: 2024-08-11) [Android 14]
TMH (Telekom) - 2024-08-01 (Frissítés: 2024-08-18) [Android 14]
A52s 5G ujjlenyomat olvasó tapasztalatok
Fotók a mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
válasz Floyd80 #6380 üzenetére
De, a fő kamerát használja (ezt egyszerűen lehet ellenőrizni amúgy, ujjal el kell takarni a középső kamerát, ha sikerült sötétet csinálni, akkor azt használja). Gondolom technológiai oka van, hogy nem zoomol, ilyenkor csak a szenzor egy részét (1280*720) használja, a sebesség miatt nincs idő az egészet kiolvasni. Utólag videószerkesztővel (pl videopad) ki tudod vágni a neked kellő részt a videóból (zoom), a felbontás ugyanolyan vacak lesz, mintha a telefon zoomolt volna.
[ Szerkesztve ]
-
gerner1
nagyúr
válasz Floyd80 #6380 üzenetére
Más módon, van lehetőség jobb minőségre + ~némi zoomra is, viszont a lassítás mértéke nem lesz olyan.
Ehhez, FHD/60 -nal kell felvenni. Majd, a felvételt, normál sebességen (norm.= 23.976 / 24 / 25fps ) lejátszani, illetve utómunkával úgy beállítani, hogy bármin is játszom le, az a konfigurált sebességen történjen..[ Szerkesztve ]
-
Sztyepadzso
őstag
válasz Floyd80 #6385 üzenetére
Ezek a telefonok nem rendelkeznek dedikált memóriával az "igazi" lassított felvételekhez. Jellemzően interpolárással van megoldva. ez 4 éve volt kb nagy hype, akkor minden telefon ezzel jött, de csak a SONY meg a Samsung rakott bele ilyen RAM-ot(a flagship telefonokba), ez volt a 960 FPS HD-ben, 0,2 s-ig, vagy FHD-ben 0,1 s-ig. (azaz tized másodpercig). A többi interpolarizációt használt(amit a két előbb gyártó után loholva, updattel rakott bele a kameraszoftverbe), pl P30 Pro. Ez nagyon észrevehető a minőségben, amint nincs elég fény, vagy amit videóznál, nagyon kicsi(pl légpuskatöltény), és nem feltétlenül "interpolárja" bele az extra képkockba, amit a telefon 'talál ki".
Később a Huawei is rakott bele, ha jól tudom, már a Mate 30-as szériával, interpolációval megtoldva, így értek el 7680FPS-t, de az 0,12 másodperc, amit nem is te választasz ki. Ezt nem próbáltam ki, csak a SONY-t, szóval itt a szaksajtóra hagyatkozom. -
bul07
nagyúr
válasz Floyd80 #6422 üzenetére
Majd ha megkaptad ne felejts el telefonálni és kérni hozzá garancia jegyet, mert nem küldenek
Számla emailbe jönÉn pont ma telefonáltam rendelésszám meg egy címet kért hogy hova küldjék
(#6410) Breki
Az sima átlátszó, de mentettem
Egy kis színt akarok a tokra isebay-ről ezer éve nem rendelek már, ha Kínából akarok akkor ali sokkal de sokkal olcsóbb általában, EU raktár esetén is szinte mindegy
Kuponnak mi a min vásárlási limitje, vagy 10-ből 10-et el is enged?
Ha így halad az árfolyam lassan mi fogunk Kínába árulni mert annyira keveset fog érni a pénzünk
[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
bul07
nagyúr
válasz Floyd80 #6436 üzenetére
Teljesen mindegy mit választasz ki, nem kötelező elküldeni nekik
(Közben össze is törhet az adott telefon, vagy el is lehet hagyni)
Csak azért érdemes beszámítással nézni az árat hogy utána járó kedvezményt levegye az árból[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
bul07
nagyúr
válasz Floyd80 #6438 üzenetére
Még megrendelheted még egyszer, az előző rendelést meg lemondod, utánvétel is lehet rendelni
[link]
Ezen a számon segítenek a rendelés törlésében 06 80-773 6486 (Hétfőtől péntekig 8 és 18 óra között)
Azt írja kb 15nap mire visszaért a számlára a pénz[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
válasz Floyd80 #6442 üzenetére
Néz rá az enyémre elméletileg még van lekérhető egyedi kupon kód
-
Marci112233
addikt
válasz Floyd80 #6538 üzenetére
Nekem is fehér lett véve mert feketében nem volt készleten. Egyszerűen ráraktam egy ilyen tokot, és már nem is látni kivéve mikor nyitva a kamera védő rész.
Gigabyte B660 Gaming X DDR4, IntelCorei5 13600K/Arctic LF III 360,Kingston 4x8GB DDR4 3200MHz,MSI RTX 3070 Gaming X TRO,Samsung 970EVO Plus 500GB, Samsung 980 1TB SSD,Phanteks Eclipse P600S ,FSP Vita GM 750W
-
Marci112233
addikt
válasz Floyd80 #6542 üzenetére
Az sem rossz tok. Én onnan rendeltem amit linkeltem is, igaz most nincs nekik készleten, de akkor 4400-ért vettem meg, annyit bőven megért főleg hogy van rajta külön kamera védő is ami a zsebbe tételnél igen hasznos tud lenni, nem mellesleg a portól is védi. Ez nekem szempont volt mert mezőgazdasággal foglalkozok így ott a portól olajos kézig találkozhat bármivel.j
[ Szerkesztve ]
Gigabyte B660 Gaming X DDR4, IntelCorei5 13600K/Arctic LF III 360,Kingston 4x8GB DDR4 3200MHz,MSI RTX 3070 Gaming X TRO,Samsung 970EVO Plus 500GB, Samsung 980 1TB SSD,Phanteks Eclipse P600S ,FSP Vita GM 750W
-
bul07
nagyúr
válasz Floyd80 #6538 üzenetére
Ha már Smart Switch
Van benne olyan lehetőség is hogy SD kártyára biztonsági mentés
Ha nincs második sim a telefonba akkor bele egy SD kártya és időközönként míg mondjuk a töltőn van lehet csinálni egy biztonsági mentést.És nem csak képek minden.[kép]
Bármikkor leeshet úgy hogy kijelzőnek vége és akkor van mentés. Tok és üvekfólia elkenére is.
-
-
kano
nagyúr
válasz Floyd80 #8565 üzenetére
Letölthető a kiszállítás után a Samu fiókodból a számla (ami nem számolható el).
[ Szerkesztve ]
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
Breki
veterán
válasz Floyd80 #8913 üzenetére
Arra gondoltam rárakni a rátehető lencsét, gondolom a main camerára érdemes.
Kerestem olyan videót, hogy konkrétan, hogy rakják re erre a készülékre, de nem találtam.
Csak egy ilyet.
[ Szerkesztve ]
Italodisco Fórum ritkaságokkal: http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1105716561
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 12/256GB ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro 128GB alpesi zöld akku 95% 12 hónap szavatosság
- Samsung Galaxy ZFold6 256GB/16GB Navy Blue+ Ajándék adapter
- IPhone SE2 2020 64GB gyári független új akku 12 hónap szavatosság
- IPhone 14 Pro 128GB gyári független megkímélt 12 hónap szavatosság
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest