Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Összefoglaló
Firmware letöltése
XEH (független) - 2024-08-01 (Frissítés: 2024-08-11) [Android 14]
TMH (Telekom) - 2024-08-01 (Frissítés: 2024-08-18) [Android 14]
A52s 5G ujjlenyomat olvasó tapasztalatok
Fotók a mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
Az az igazság, hogy a másik Gcam-nál, ami telepítve van a telómra, már egyszer erre rájöttem, de az vagy fél éve volt, azóta elég sok minden történt ahhoz, hogy elfelejtsem. De mi a fene oka van, hogy ezt az egyet nem voltak képesek betenni a menübe, annyi mást meg igen...? Meg ott első indulásnál asszem fel is ajánlotta, hogy betölt egy XML fájlt. Na mind 1.
-
nagyúr
-
t72killer
titán
pff, fog a fene sz.rakodni két napot a telefonnal "tiszta telepítés" címszóval, egyesével visszavakarni minden appot, jelszót, stb. A 6 és fél éves s7e-men soha egyetlen 1x nem csináltam FR-et, máig megy - az a52s pedig ugrott már droid 11-ről 12-re észlelhető probléma nélkül.
Késő-tinikoromban volt winfosch-újratelepítési mániám, na azt az időt is csajokra kellett volna tölteni.
30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)
-
nagyúr
Úgy 8 éve volt egy kalandom egy Xiaomi mi2s-el, abban Snapdragon 600 volt, de már azon is teát lehetett főzni, ha nem olyan fw került rá, ami visszaskálázta az órajelet.
Még egy olyan bugos, rosszul tervezett telefonom azóta se volt, akkor fogadtam meg, hogy azután csak Samsungot veszek -
Zoli bácsi
őstag
Köszi. Tudtam hogy van ilyen, de azt hittem ha nagyon befagyna rendszer, akkor erre sem reagálna. A Lumia esetén lepattintható volt egy mozdulattal a hátlap, gyorsabb volt lepattintani, aztán körömmel kibillenteni az akkut, mint 5mp-ig a gombot nyomni. Mondhatnám, egy berögződött cselekménysor volt, sokszor előfordult.
Akkoriban asszonnyal mindketten Windows rendszerű telót használtunk, azok rendszeresen lefagytak. Android soha nem fagyott le, asszony többet nyúzza a Redmi 9-esét, mint én a Samu-t, nála előfordul, hogy havonta újra kell indítani, mert lassul. Februárban 2 éves lesz neki, ennyi idő után szoktunk cserélni, próbálom őt is Samsung fele terelni. Lányomnak már ez a 3. Samsung készüléke, jelenleg A51, ő márkafan, szereti, nem venne mást.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- IPhone 14 256GB gyári független megkímélt 12 hónap szav
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
- Samsung Galaxy ZFold6 256GB/16GB Navy Blue+ Ajándék adapter
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest