Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- mefistofeles: A furcsa hobbi.....
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- SzDavid99: Van 20 perced? Akkor tanulj meg koreait olvasni!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Összefoglaló
Firmware letöltése
XEH (független) - 2025-09-01 (Frissítés: 2025-09-29) [Android 14]
TMH (Telekom) - 2025-09-01 (Frissítés: 2025-09-29) [Android 14]
A52s 5G ujjlenyomat olvasó tapasztalatok
Fotók a mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
sxxorp
őstag
válasz
Dr Bubo #3188 üzenetére
Keret: Igen, a keret lötyögésnek (angolul inkább flexing, bending jött fel) nyomoztam utána, mennyire lehet gyakori probléma. Aki ilyesmit felvetett nem volt olyan topik (reddit, samsung.com), ahol 10-nél több volt az össz-hozzászólásszám. Döntsd el, hogy ez így mennyire szériahiba, ahogy itt nevezik páran... Talán a legtöbbet itt beszéltek róla netszerte, de itt sem sokan. Csapd hozzá még az esetenként laza, akár kieső gombot - de ennél sem álltak sorban a szervizeknél, nem történt visszahívás.
Beszédhangszóró: erre sem én vagyok a legjobb példa, most hallgattam meg kihangosítva max hangerőn. Persze, hogy picit torzított, de semmi 'susogás' a csendes részeken, kivéve FŐTÁV ügyfélszolgálat, mikor kapcsoltak, de inkább a felvétel volt botrányos. Ja, egyelőre ügyfélszolgálatokat tudtam hívni, így még nem zártam le a vizsgálatot; a Yettel, Telekom teljesen jó volt.
5G: főleg Bp-en, néhány vidéki belvárosban van, de egyelőre inkább jövőállóság miatt érdemes 5G-képes telót választani, ha nem <1évre tervezel.
Botorság lenne, ha ezek miatt állnál el a vásárlástól. Egyszerű: ha neten rendeled 14 napod van megvizsgálni, hogy érint-e egyáltalán bármi, vagy mi a valós helyzet. Ahogy a forint és az infláció alakul nem biztos, hogy ilyen képességű telefont tudsz majd venni később.
A mi 2db A52s-ünk problémamentes (kopp-kopp).
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Elektromos autók - motorok
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Milyen monitort vegyek?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Projektor topic
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Óra topik
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Samsung S21 Plus 6 hónapos Akkucsere!
- Samsung Galaxy S25 Ultra 256,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Utolsó 1 darab - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók (ELKELT)
- Bomba ár! Dell Latitude E5520 - i5-2520M I 4GB I 250GB I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Honor 200 pro 512GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460s - i5-6GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3667 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest