- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- hcl: MS Office365 Linuxon
- Carlytoo: Pánikszindróma #3
-
LOGOUT
Összefoglaló
Firmware letöltése
XEH (független) - 2025-01-01 (Frissítés: 2025-01-01) [Android 14]
TMH (Telekom) - 2024-11-01 (Frissítés: 2025-01-05) [Android 14]
A52s 5G ujjlenyomat olvasó tapasztalatok
Fotók a mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
gerner1 #9163 üzenetére
Igen, így.
Azért volt benne kis utcán sétálva nyomogatás is.
Ráadásul most végig be volt kapcsolva a Galaxy MaxHz adaptív 120Hz frissítése, ami augusztusban még nem volt a telefonon. Anélkül talán még 1 órával tovább is bírta volna.
Sajnos, a többség, az ilyesmikből gyakran következtet arra, hogy [...] valamit rosszul csinál, vagy plö: "elcsesztek valamit" az éppen aktuális update -ben/I]
Jogosan következtet rá. Rendszeresen leírom, hogy (I) én(/I) mit teszek és mit nem teszek, hogy a telefon ilyen eredményeket hozzon.
-
gerner1
nagyúr
Most is így történt a mérés: LINK ?
Nem baj, ha a mérés statikus (én is úgy teszem, ha kíváncsiságból össze akarom hasonlítani egy korábbi eredményemmel... 👍), de -szerintem- sportszerűség hozzátenni, hogy milyen körülményekkel(??) elért a kiposztolt 'érték'...
Sajnos, a többség, az ilyesmikből gyakran következtet arra, hogy, ha "nála" nem annyi [nem ismerve a nálad ( vagy "x / y " -nál ) hogyan lett az az érték ], akkor vagy valamit rosszul csinál, vagy plö: "elcsesztek valamit" az éppen aktuális update -ben, mert a mindennapi (és jellemzően inkább mobilhálózatos) használatával elért eredménye: egy ilyen közelében sincs.
-
csucsu21
aktív tag
Sziasztok hol tudom ki kapcsolni hogy értesítéseknél ne ébredjen fel a kijelző ?
-
-
bul07
nagyúr
Akkor szerinted fel lehet rakni az utolsó frissítésig?
OneUI 5.1 azért hozott egyes készülékeknél akku idő csökkenést, ezt olvasni hírek között, és ugye egyenlőre nem a olcsóbb kategóriák kapták meg, így mi lesz alsó kategóriákban ha ilyent hozna egyáltalán foglalkoznának vele
-
Bocs, tudom, már mindenki unja a témát
csak érdekességképpen: ez a februári frissítés elég jól sikerült (legalábbis az én szemszögemből):
Utoljára tavaly nyár végén volt ilyen jó az üzemidő.
Ha a OneUI 5.1 tényleg üzemidő csökkentést hoz, nem tartom kizártnak, hogy ez volt az utolsó frissítésem ezen a telefonon. 🤔
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- War Thunder - MMO Combat Game
- Yettel topik
- Revolut
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Sorozatok
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- Bomba ár! Dell Latitude 5401 - i5-9400H I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
- Bezámítás! Asus ROG STRIX G15 G513IH Gamer notebook - R7 4800H 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB W11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest