Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Aryes

nagyúr

válasz DrKapocs #8478 üzenetére

Én sem értem ezt a laggolás dolgot. Hozzá kell tennem, hogy csúcskategóriás telefonom sosem volt, jó 10 éve csak középkategóriás telefonokat használok, amik közt voltak jobb és rosszabb példányok, de az A52s 5G eddig magasan a legjobb és leggyorsabb telefonom.

Mivel úgy szocializálódtam, hogy általában kevés RAM-os telefont kell használni, megszoktam, hogy csak azt engedem futni a háttérben, amire akkor éppen valóban szükségem van. Ha befejezek egy appot, akkor nem home gombbal lépek ki belőle, mint sokan, hanem az alkalmazásváltóba lépve kilököm a memóriából. Gyakran használom a memóriatisztító widgetet is.

Ezzel párhuzamosan minden alkalmazás minden értesítését is le szoktam tiltani, csak azokat hagyom, amiktől kifejezetten értesítést várok (üzenetküldő appok). Ha mondjuk egy játékot telepítek és mindenféle hülyeséget üzenget, hogy ne felejts el vele mindennap játszani :U, biztos lehetsz benne, hogy
    - memóriát foglal
    - erőforrást vesz el
    ami lehet, hogy épp olyan pillanatban történik, amikor laggot okoz. Hiába van 8 magos CPU meg 6GB RAM, meg fejlett multitasking, minden erőforrás el tud fogyni egyszer.

Új hozzászólás Aktív témák