Hirdetés
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
-
LOGOUT
Összefoglaló
Firmware letöltése
XEH (független) - 2025-01-01 (Frissítés: 2025-01-01) [Android 14]
TMH (Telekom) - 2024-11-01 (Frissítés: 2025-01-05) [Android 14]
A52s 5G ujjlenyomat olvasó tapasztalatok
Fotók a mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
DrKapocs #8478 üzenetére
Én sem értem ezt a laggolás dolgot. Hozzá kell tennem, hogy csúcskategóriás telefonom sosem volt, jó 10 éve csak középkategóriás telefonokat használok, amik közt voltak jobb és rosszabb példányok, de az A52s 5G eddig magasan a legjobb és leggyorsabb telefonom.
Mivel úgy szocializálódtam, hogy általában kevés RAM-os telefont kell használni, megszoktam, hogy csak azt engedem futni a háttérben, amire akkor éppen valóban szükségem van. Ha befejezek egy appot, akkor nem home gombbal lépek ki belőle, mint sokan, hanem az alkalmazásváltóba lépve kilököm a memóriából. Gyakran használom a memóriatisztító widgetet is.
Ezzel párhuzamosan minden alkalmazás minden értesítését is le szoktam tiltani, csak azokat hagyom, amiktől kifejezetten értesítést várok (üzenetküldő appok). Ha mondjuk egy játékot telepítek és mindenféle hülyeséget üzenget, hogy ne felejts el vele mindennap játszani
, biztos lehetsz benne, hogy
- memóriát foglal
- erőforrást vesz el
ami lehet, hogy épp olyan pillanatban történik, amikor laggot okoz. Hiába van 8 magos CPU meg 6GB RAM, meg fejlett multitasking, minden erőforrás el tud fogyni egyszer.
Új hozzászólás Aktív témák
- LEGO klub
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Autós topik
- Chieftec játék értékes nyereményekkel!
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Futás, futópályák
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- PlayStation 4
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman N4 ADATA 600W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock X570 R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RX 7800 XT 16GB Fractal Design Meshify 2 850W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest