- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Összefoglaló
Firmware letöltése
XEH (független) - 2025-06-01 (Frissítés: 2025-07-01) [Android 14]
TMH (Telekom) - 2025-06-01 (Frissítés: 2025-07-01) [Android 14]
A52s 5G ujjlenyomat olvasó tapasztalatok
Fotók a mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
A telefon tényleg pont akkora, mint az A52 és A52 5G, így a tokok kompatibilisek?
-
mrbego
aktív tag
Pont azt szeretem ebben a PC-vel összekötésben, hogy itthon a gép előtt ülve nem kell a telefonért nyúlni/menni, pl. ha töltőn van a konyhában, hanem egyszerűen belemegyek a PC-vel a telefonba.
Ezért úgy már nem sok értelme van, ha fel kell álljak és a telefonért menni, hogy feloldjam, mert akkor már úgyis megnézem azon.Remélem hamarosan javítja vagy a Samsung vagy a Microsoft, hogy újra pöpecöl menjen.
Szerk.: Vajon egy FR megoldaná? De azt meg nem nagyon akarok. Mióta megvan a telefon még nem csináltam olyat, pedig Android 11-el jött.
-
mrbego
aktív tag
Üdv
Használja valaki a telefont Win10/11-es PC vel összekapcsolva pl. a képernyő tükrözést?
A 13-ra frissítés óta van egy bug (talán a Windowsban), hogy amikor a telefon képernyő tükrözését indítom akkor felvillan egy pillanatra a számbillentyűzet. És ez a bajom, hogy csak egy pillanatra, így nem tudom a feloodó PIN-t beírni.Másnál is jelen van? A nagy frissítés előtt még jó volt. És ha jól emlékszem ma vagy tegnap frissült a PC-n a windows összekapcsolás app.
-
Trooper82
senior tag
válasz
.zSoLTi. #7591 üzenetére
Elhiszem. Nem tudok rá mit mondani.
Logikus az lenne amit írsz, hisz ha a lassabb ufs 2.2-t is használja memóriának én azt gondoltam, hogy nem feltétlen jó. Ezért is kapcsoltam ki és teszteltem rögtön. De nálam döcögősebbbnek tűnt.
Mondjuk Hard reset itt nem volt, csak wipe cache. -
DrKapocs
őstag
Beírtam az A50-et, mint beszámíttatni kívánt telefont. Így nekem is kijön a 96 eFt-os ár. A becsült beszámítási értéke 20 eFt. Ezt akkor kapom meg, ha visszaküldöm, ezt értem. De nekem ez magas: nem küldök vissza semmit és így is már kaptam kedvezményt a beszámításra. Ebben mi a logika? Gondolom kötelezettséget vállalok a régi elküldésére. Ha nem küldöm, akkor gondolom valami történni fog...
Mi az, hogy nem küldöm vissza; hiszem vállaltam, kaptam érte kedvezményt.
-
Breki
veterán
-
jeni
félisten
válasz
huberpe #7573 üzenetére
Ott az a bibi,hogy ha a J2 nem támogatott cserére akkor olyan mintha azt írtad volna,hogy nem küldesz semmit se.
Én is megtudtam volna így oldani érvényes IMEI-vel de érvényességre nem jogosult telót beszámíttatni.
Én személyesen is bent voltam az ügyfélszolgálaton és ott is megnézték a két telót és mondták azokat már nem fogadják el- patika állapotúak, kifogástalan müködéssel.
pl.:
A Samsung A5 2017-s már nem engedi beszámítani vagy a Galaxy XCover 4-t.
Egyikre sem engedte mert túlkorosnak vette a rendszer beszámításként. -
Csigusz 1
aktív tag
válasz
Dave1984 #7524 üzenetére
Kb. két hete van meg ez a telefon. Az első héten tökéletes volt a gyári "Internet" böngésző, de aztán megkergült... Pont itt, a "PROHARDVER!" fórumoknál görgetés közben véletlenszerűen össze-vissza ugrál, így nem igazán élvezetes a használata...
Kénytelen vagyok a Chromot használni.
Más oldalaknál nem volt probléma. Sajnos a frissülés után is rossz maradt.
A hibajelenség jelentkezése előtt semmit nem állítgattam a böngészőben.
Most átnéztem a böngésző beállításait, kikapcsoltam a görgetősávot, meg a "visszaugrás az oldal tetejére" gombot - hátha ez okozza - de maradt az ugrálás. -
hematoma1
senior tag
Ez a képernyő vissza kapcsolás telefonálásnál,azt vettem észre hogy akkor nem működik normálisan amikor hosszabban beszélek.2-3 percnél még vissza kapcsol.
-
Breki
veterán
Igazából én nem szeretem az ide feltöltött képek minőségét úgy érzem nagyon lerontja egyet megpróbáltam linkelni is..
RAW-ból csinálom nálam most úgy van beállítva hogy RAW+JPG is.
És úgy láttam Snapseed-ben, hogy van RAW szerkesztés is. DE nem vagyok nagyon otthon a mobilos RAW szerkesztésben, így csak gyorsan a buszon próbáltam meg valamit kihozni.
Lehet ha majd lesz egy kis időm, kipróbálok egy mobillal készült RAW képet átnyomni gépre
és Canonos programmal vagy Photoshoppal megnézni. De ugye a lényeg a minél egyszerűbb használat lenne.
Most nézem a Samsungnak van egy ilyenje.
[link] -
kutga
félisten
válasz
dragon1993 #7556 üzenetére
Igen, ahogy a képen látszik. Beszéltem live chaten az ügyfélszolgálattal, de sajnos most nem adtak egyedi 15 százalékos kuponkódot, marad a SAYCM10.
-
lindermen
senior tag
Nekem is fent van a 13, OTA-n ment, még eddig egy wipe cache törlés sem volt és koppkopp minden rendben. Tök jók ezek a kis UI újítások (dehülyén hangzik ez kimondva
) viszont nekem nagyon hiányzik hogy a zárolt képernyőn legyenek widgetek. Ne kelljen az órára bökni hanem legyen ott alapból. Pl mint most az iOS 16on. Ha akarom kiteszem pl az időjárást, aki meg üresen szereti úgy hagyja. Nem hiszem hogy nagy cucc ezt lefejleszteni. Stock androidon van ilyen?
-
Igen, de vagy felébred duplakoppra, vagy ha visszateszem a fülemhez szorosan, hogy a kijelző hozzáérjen a fülemhez, utána vissza szokott kapcsolni. Az Android 12 óta pedig a power gomb első lenyomására visszakapcsol a kijelző, és csak akkor szakad meg a hívás, ha másodszor is megnyomom, de ez lehet, hogy most pont megváltozott, nem tudom, a frissítés óta még nem telefonáltam annyit.
Arra jöttem rá egyébként, hogy az egész problémát az okozza, hogy a tok ráhajlik a kijelzőre, emiatt a kijelző nem tud hozzáérni a bőrhöz telefonálás közben. A virtuális közelségérzékelőt ugyanis a fényérzékelő és a kijelző közösen aktiválja, emiatt nem kapcsol le a kijelző, ha valaki nem szorítja eléggé a füléhez a képernyő felső részét.
Mindegy, szar az egész, mert kispóroltak egy 50Ft-os alkatrészt egy százezres telefonból -
.zSoLTi.
senior tag
Nálam olyan bug szokott jelentkezni, hogy telefonálás végén elveszem a fülemtől a telefont és sötét marad a kijelző nem tudom lerakni a hívást semmi, egészen addig így marad míg a másik fél nem bontja a vonalat...
-
Én imádom a színeket, ezért inkább túlszaturált párti vagyok. Ezért is szerettem kezdettől fogva a Touchwiz felületet, meg a szuper Amoled kijelzőt, amikor mindenki szidta
Ezek tényleg szép képek, szépek a színek és tetszik, hogy milyen kevés rajtuk a zaj, de akkor sem értem, hogy miért nincs egyetlen határozott vonal sehol, belenagyítva minden életlennek és alulfókuszáltnak tűnik.Az világos, hogy a gyári app túlélesít, meg a jpeg tömörítési zaj is nagyon zavar, de ez meg olyan, mintha képtelen lenne normálisan használni a fókuszt.
Utcai felvételeken az autók rendszáma, vagy Bubó doktor
képein a toronyóra számlapja például a gyári appban olvasható, az LMC képein csak egy massza az egész. És próbáltam utólagosan élesíteni rajtuk, de úgy se lesz élesebb, csak zajos.
A másik problémám az appal, ami nem a képminőséget érinti, hogy borzasztó lassan menti a képeket. A gyári app kb 10x gyorsabb.
Ezeket raw-ból csináltad, vagy a jpg-et töltötted fel?
-
Breki
veterán
válasz
Dr Bubo #7534 üzenetére
Ma én is tettem egy próbát a frisdités felrakása után, mondjuk arra nem értem rá menet közben, hogy több félével dokumentáljak egy kirándulást meg a csaje is hajtott, így csak LMC beállításait próbálgattam.
Így nagy kompozíciót ne várjon senki, és mivel én most szakmailag rá vagyok cuppanva a HDR képekre ezért biztos lesz akinek túl szaturált és kontrasztos lesz, de nekem most így tetszik
Most lusta vagyok már máshová feltöltögrtni remélem a ph nem nagyon rontja le
-
DrKapocs
őstag
válasz
gerner1 #7523 üzenetére
Nem lehet gond 4.1-en a RAM Plus letiltásából (adb shell settings put global ram_expand_size_list 0,1,2,4,6,8)?
Gondolok itt olyasmire, hogy bezavar a rendszer működésébe a letiltása, stb. Gondolom nem véletlenül hagyták ki azt a kis kapcsolót, amivel ki lehetne iktatni a 4.1-ben. Érdekes, mert a RAM Plus bevezetésének mindenki örült anno. Nekem is 6 GB-ra van állítva.
-
Arween
senior tag
Sziasztok, sok sok èv után ismét Samsung telefonom lett, most lakom be a telefont. Kérek egy kis segítséget hogyan tudom beállítani hogy továbbra is ajánlja fel az oldalakon a mentett jelszavakat ? Gboard ès chrome lett beállítva alapértelmezett alkalmazásnak, mégsem dobja fel a mentett jelszavakat illetve menteni is a Samsung pass-al szeretné
köszönöm
-
válasz
Dr Bubo #7529 üzenetére
Érdekes. Az LMC olyan, mint egy olajfestmény. Kevés a zaj a képen, ugyanakkor életlen. Érdekes módon beltérben meg van, hogy élesebb/részletgazdagabb képet csinál.
Vajon a gyári szoftver túlélesíti a nyers képet, és valójában a szenzor csak ennyi részletet képes érzékelni? -
válasz
vodrosjozsi #7527 üzenetére
Kicsit még bővebben...?
-
gerner1
nagyúr
Kezdésnek, hogy ezeket kizárhassuk... : - A gyári Samu 'Telefon APP' gyorsítótár + az 'OS gyorsítótárat' a Recovery .ben, milyen gyakorisággal ütemezve szoktad törölni ?
"Illetve, most olvastam itt a Ram Plus opcióról, rá is kerestem, de kikapcsolást nem találtam, csak 2,4,6 Gb opció kiválasztását. Ki lehet kapcsolni, vagy csak minimumra venni?"
- 12 -ön is ki lehet kapcsolni haladó tudással. De, ha frissítettél már 13 -asra, akkor egyszerűbb. -
joeetm
tag
Sziasztok,
Olyan problémával találkozott e valaki, hogy az érintő "csontra fagy", tehát soha többé nem érzékel? Ahogy észrevettem, hívásfogadás körül tud kialakulni főleg ez a jelenség. Az nem tudom számíthat e, hogy 2 simmel használom. ~július óta van meg, azóta nagyjából 5x fordult elő, de szerintem egyre gyakrabban.
Eddig csak a 3 fizikai gombos újraindítás segített.
(*egy kommentet találtam ugyanilyen hibával, de többet nem)Illetve, most olvastam itt a Ram Plus opcióról, rá is kerestem, de kikapcsolást nem találtam, csak 2,4,6 Gb opció kiválasztását. Ki lehet kapcsolni, vagy csak minimumra venni?
-
válasz
vodrosjozsi #7520 üzenetére
Az mi?
-
válasz
Dave1984 #7518 üzenetére
Nekem például többet laggol/röccen a rendszer, például feloldás után, vagy például most nemrég a Chrome böngésző görgetése közben, mint azelőtt. Eddig úgy átlagban lassabb volt az egész, most mintha gyorsabb lenne, de néha botladozik.
Nem tudom van-e esetleg összefüggés azzal, hogy én is kikapcsoltam a RAM pluszt. Lehet vissza kéne kapcsolni és úgy tesztelni egy darabig.
Ez amúgy nem panasz volt, csak válasz -
kengyel
nagyúr
Nálatok, a Google Play rendszerfrissítés, melyik hónapon van ?
-
bazsy01
csendes tag
A frissítés tényleg jót tett a sebességének, RAM+ kikapcsolása után is használ ZRAM-ot és gyorsabbnak tűnik. (Talán az MGLRU is bekerült a 13-ba, de ezt nem sikerült kideríteni.)
Viszont megvan az első komolyabb bug is: a zseblámpa funkció nálam nem működik.
-
-
bul07
nagyúr
válasz
pitör84 #7501 üzenetére
Szerintem olyan nagy dolgokat nem lehet már kitalálni
Most gondold meg másik oldalon az újítás hogy sikerült eladniuk a nagy fekete részt a kijelzőjében, dinamikus szigettel
Bár valószínűleg az ötlet Honor View 20 telefonból fakadhat, van tovább gondolva, még 2018-ból [link] -
pitör84
tag
Miért nincsenek újítások a szoftverekben, elfogytak az ötletek? Figyelt kérdés
Most frissült az android telefonom és szinte semmi változás, pedig teljesen új verzióra frissült, One Uni 4.1ről 5re..
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen processzort vegyek?
- Autós topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- iPhone topik
- PlayStation 5
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Egérpad topik
- eBay
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3253,100% Akkumulá
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T590 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3354
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest