Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Összefoglaló

Firmware letöltése
XEH (független) - 2025-09-01 (Frissítés: 2025-09-29) [Android 14]
TMH (Telekom) - 2025-09-01 (Frissítés: 2025-09-29) [Android 14]
Frissítési ütemterv: megszűnt 

A52s 5G ujjlenyomat olvasó tapasztalatok
Fotók a mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
DrKapocs
őstag

Pont ugyan így van nálam is. Relatíve sok app van a készülékemen, gyakorlatilag mindent (pénzügyek, irodai appok, szkenner, navigáció, netrádiók, podcast, rss olvasó, vásárlás, stb, stb) el tudok rajta intézni. Viszont nem minden app kell túl gyakran, viszont butaság lenne törölni, mert kelleni fog. Én ezeket az appokat mélyalvásba teszem, nincs értelme, hogy erőforrást használjanak. Az olyanok, mint a Aliexpress, Telekom, stb. appok - amik szeretnek indokolatlanul fontoskodni - szintén mennek aludni. Én is csak azoknak az appoknak engedem az értesítések küldését, ami valóban kell; a többit tiltom. Nem szeretem, ha minden app minden hülyeséggel zaklat és elveszek a 10-30 lényegtelen értesítés tengerében.Szerintem az ilyen finomhangolásokkal sok erőforrást lehet megtakarítani.
@Surplus #8518:
Én nem biztos, hogy piszkálnám a GPS beállításokat. Gyors és pontos (igo, waze), szerintem ott az általad használt appal van gond. -
ricsip
addikt
Ez a szomorú, h. kézzel kell mikromenedzselni a kurva memóriafoglalást, mert az Android 13 még mindig nem tudja ezt csinálni magától. Elvileg az okosok azt mondják, ne te lövöldözd ki a futó appokat, mert az OS intelligensebben tud gazdálkodni az erőforrásokkal. Ha te kilövöldözgetsz mindig mindent, akkor következő indításkor újra be kell töltenie mindent a flash storage-ről RAM-ba, és akkor akkukapacitást is jobban igénybe veszi az állandó vissza-töltögetés. Míg az elmélet szerint az OS jobban tud zsonglőrködni a szabad és foglalt RAM-mal. Aztán a tapasztalat meg azt mutatja, h. ez csak egy nagy bullshit...?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Path of Exile 2
- BestBuy topik
- VGA kibeszélő offtopik
- PlayStation 5
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Rémisztő árakkal szembesülnek a notebookgyártók az új mobil platformoknál
- Kiadta Sam Altman a parancsot: bajban a ChatGPT!
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Z Fold7 Dual SIM 256GB 12GB RAM 5G (Jet Black) Fekete, gyári független. BONTATLAN!
- LEGJOBB ÁR AKCIÓ! Samsung Galaxy Z Fold7 256GB 12GB RAM, gyári független. 2 hetes, hibátlan!
- UTOLSÓK A KÉSZLETEN! - ÚJ, bontatlan iPhone 17 AIR 256GB AZONNAL! - Space Black
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új,bontott dobozos és használt telefonok Samsung,Redmi,ZTE,Ulefone,Motorola,Hammer,LG
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3127
- Apple iPad 9th Gen 256GB, Wi-Fi+Cellular, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Z790 i9 14900KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070TI 16GB NZXT H6 Flow RGB 1200W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3884, 100% Akkumulátor
- Asrock B75M-ITX + i5-3570k + Kingston 2x4GB ram
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Firmware letöltése

Dr Bubo