Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
-
LOGOUT
Összefoglaló

Firmware letöltése
XEH (független) - 2025-09-01 (Frissítés: 2025-09-29) [Android 14]
TMH (Telekom) - 2025-09-01 (Frissítés: 2025-09-29) [Android 14]
Frissítési ütemterv: megszűnt 

A52s 5G ujjlenyomat olvasó tapasztalatok
Fotók a mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
.zSoLTi.
senior tag
Új frissítés érkezett
-
.zSoLTi.
senior tag
válasz
szaboi6512
üzenetére
Dugd fel pc-re. Majd kikapcs. Utána fel+zár nyomva tart, amikor megjelenik a samsung android felirat a zár elenged, fel nyomva marad. Utána be fog lépni.
-
.zSoLTi.
senior tag
Nekem megjött az 5.1, jön is lefele

-
.zSoLTi.
senior tag
Sziasztok, van tapasztalata valakinek esetleg bluetooth-os billentyűzet egér adapter-ről? Ipega márkát nézegettem, hogy billentyű+egérrel tudjak fps-t játszani. Mennyire laggos ez a dolog, nehezen tudom elképzelni, hogy ez rendesen működhet..
-
.zSoLTi.
senior tag
Tud esetleg valaki ajánlani olyan tokot, ami belül szövetes és bevált neki? Köszi
-
.zSoLTi.
senior tag
Én is használom ezt az akkukímélés módót, bár időnként azért feltöltöm 100%-ra... néha sztem nem árt neki

-
.zSoLTi.
senior tag
Nálam olyan bug szokott jelentkezni, hogy telefonálás végén elveszem a fülemtől a telefont és sötét marad a kijelző nem tudom lerakni a hívást semmi, egészen addig így marad míg a másik fél nem bontja a vonalat...
-
.zSoLTi.
senior tag
Valaki használ hozzá esetleg gyári 25w-os töltőt? Igazság szerint a töltési idő a hozzá adottal nagyon sok p30pro után..
-
.zSoLTi.
senior tag
1 hete vettem és laktam be a telót, most ha lefrissül semmi kedvem újra kezdeni mindent.. Nagy baj ha nem csinálok gyári visszaállítást főverzió után
Vagy létezik vmi alkalmazás ami a jelenlegi telepitéseket stb-t menti és visszaállítja közel a jelenlegi állapotra? -
.zSoLTi.
senior tag
Én maradok a gyárinál. Sztem nem is kell erőltetni az éjszakai módot... Mehet akkor is a sima.
-
.zSoLTi.
senior tag
-
.zSoLTi.
senior tag
válasz
Rhino82
üzenetére
Teljesen baráti! Úgy ahogy kollega irta kirakom amit használok, mappázok stb. Volt már anno s7-em, azt nagyon szerettem. Úgy érzem ezzel se lesz bajom!

Egy dolog nem sikerül, hogy lehet a névjegyzékben megfordítani a kereszt és utónevek megjelenítését. Minden pont fordítva van.. -
.zSoLTi.
senior tag
Sziasztok! Csatlakoztam a mai napon közétek, 4 év huawei után újra Samsung
Új hozzászólás Aktív témák
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- Kuponkunyeráló
- Intel Core i7-5xxx "Haswell-E/EP" és i7-6xxx "Broadwell-E/EP" (LGA2011-v3)
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Okos Otthon / Smart Home
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Spórolós topik
- Konzol Screenshot
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor, MS4010
- iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4065, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3495, 100% Akkumulátor
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

Firmware letöltése
Vagy létezik vmi alkalmazás ami a jelenlegi telepitéseket stb-t menti és visszaállítja közel a jelenlegi állapotra?
Dr Bubo