- eBay-es kütyük kis pénzért
- kraftxld: Untappd lista
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- sellerbuyer: Nem veszélytelen a RAM duplázás de vajon megéri?
- urandom0: Új kedvenc asztali környezetem, az LXQt
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Összefoglaló
Firmware letöltése
XEH (független) - 2025-06-01 (Frissítés: 2025-07-01) [Android 14]
TMH (Telekom) - 2025-06-01 (Frissítés: 2025-07-01) [Android 14]
A52s 5G ujjlenyomat olvasó tapasztalatok
Fotók a mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
.zSoLTi.
senior tag
Új frissítés érkezett
-
.zSoLTi.
senior tag
válasz
szaboi6512 #9659 üzenetére
Dugd fel pc-re. Majd kikapcs. Utána fel+zár nyomva tart, amikor megjelenik a samsung android felirat a zár elenged, fel nyomva marad. Utána be fog lépni.
-
.zSoLTi.
senior tag
Nekem megjött az 5.1, jön is lefele
-
.zSoLTi.
senior tag
Sziasztok, van tapasztalata valakinek esetleg bluetooth-os billentyűzet egér adapter-ről? Ipega márkát nézegettem, hogy billentyű+egérrel tudjak fps-t játszani. Mennyire laggos ez a dolog, nehezen tudom elképzelni, hogy ez rendesen működhet..
-
.zSoLTi.
senior tag
Tud esetleg valaki ajánlani olyan tokot, ami belül szövetes és bevált neki? Köszi
-
.zSoLTi.
senior tag
Én is használom ezt az akkukímélés módót, bár időnként azért feltöltöm 100%-ra... néha sztem nem árt neki
-
.zSoLTi.
senior tag
Nálam olyan bug szokott jelentkezni, hogy telefonálás végén elveszem a fülemtől a telefont és sötét marad a kijelző nem tudom lerakni a hívást semmi, egészen addig így marad míg a másik fél nem bontja a vonalat...
-
.zSoLTi.
senior tag
Valaki használ hozzá esetleg gyári 25w-os töltőt? Igazság szerint a töltési idő a hozzá adottal nagyon sok p30pro után..
-
.zSoLTi.
senior tag
1 hete vettem és laktam be a telót, most ha lefrissül semmi kedvem újra kezdeni mindent.. Nagy baj ha nem csinálok gyári visszaállítást főverzió után
Vagy létezik vmi alkalmazás ami a jelenlegi telepitéseket stb-t menti és visszaállítja közel a jelenlegi állapotra?
-
.zSoLTi.
senior tag
Én maradok a gyárinál. Sztem nem is kell erőltetni az éjszakai módot... Mehet akkor is a sima.
-
.zSoLTi.
senior tag
-
.zSoLTi.
senior tag
válasz
Rhino82 #7157 üzenetére
Teljesen baráti! Úgy ahogy kollega irta kirakom amit használok, mappázok stb. Volt már anno s7-em, azt nagyon szerettem. Úgy érzem ezzel se lesz bajom!
Egy dolog nem sikerül, hogy lehet a névjegyzékben megfordítani a kereszt és utónevek megjelenítését. Minden pont fordítva van.. -
.zSoLTi.
senior tag
Sziasztok! Csatlakoztam a mai napon közétek, 4 év huawei után újra Samsung
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen alaplapot vegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- PlayStation 4
- A Temu diktál Magyarországon, a hazai e-kereskedők fulladoznak
- Windows 7
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Lexus, Toyota topik
- MOBILTELEFON / TARTOZÉK / OKOSÓRA / OKOS KIEGÉSZÍTŐ beárazás
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Blu-ray lejátszók
- További aktív témák...
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3511
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- GeForce RTX 2070 (OEM HP) Garanciával
- Takamine GD20CE elektroakusztikus gitár keménytokkal együtt. Kb 10 alkalommal használt,nem hordoztam
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest