Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Összefoglaló
Firmware letöltése
XEH (független) - 2024-08-01 (Frissítés: 2024-08-11) [Android 14]
TMH (Telekom) - 2024-08-01 (Frissítés: 2024-08-18) [Android 14]
A52s 5G ujjlenyomat olvasó tapasztalatok
Fotók a mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
pitör84
tag
Sziasztok ilyen telefont szeretnék.
Olvastam hogy nincs értesítő led rajta. Az értesítéseket be lehet állítani hogy a kijelzőn mindig mutassa és ez mindig mutatja vagy be lehet állítani hogy egy idő után eltűnjön, mert gondolom többet fogyaszt úgy, valamint jobban be tud égni a kijelzőbe (always on display)
Vagy milyen értesítési módot használtok? -
pitör84
tag
Sziasztok végül vettem egy a52s ,jó telefon de eddig pár apróság hiányzik ami a huawei emiunàl megvolt.
1. kezdőképernyő folyamatos görgetése nem lehetséges
2. hiányzik az intelligens töltés funkció ( [link] )
3. egy pici apró észrevétel, hivàsnàl emiu esetében mindig rezgett eggyett ha létrejött a kapcsolatEzek valóban hiányoznak one ui esetében vagy én nem találom?
-
pitör84
tag
De valóban jobb ha csak 80-85 százalékra töltjük az akkumulátort?
Ti mennyire töltitek fel?
[ Szerkesztve ]
-
pitör84
tag
Két kérdésem gondolatom lenne még. Köszi a választ előre.
Most vettem a telefont android 12vel ,lehet tudni hogy a samsung hány évig garantálja a frissítést? Tehát ha kijön az android 13, aztán 14, akkor frissíthető lesz?Másik a valóban jobb a rendes töltés a gyorstöltésnél? Tehát milyen hátrányai vannak a gyorstöltésnek?
-
pitör84
tag
Jól érzékelem hogy az a52s akkumulátor gyorsabban merül mint más hasonló értékű mobilok akkumulátora?
[ Szerkesztve ]
-
pitör84
tag
Én látom csak ezt hogy mennyire jó készülék ez? Meglepően szép, jó és gyors készülék, valahogy meglepően jó főleg az árához képest, ti hogy látjátok ezt?
Sokan mondják hibának hogy kattok, rossz az összeszerelés minősége...én ezt nem tapasztaltam.. -
pitör84
tag
Tudunk az 5g-ről valamit? Mekkora a kiépítettség, mikorra lesz ebből valami mert eddig nem nagyon volt a telefon 5g-n? Most a vírusszkeptikusok nem engedik kiépìteni?
[ Szerkesztve ]
-
pitör84
tag
Mennyire éri meg bekapcsolni a telefont Pesten 5g hálózatra? Van valami haszna ennek? (Telekomos vagyok..)
[ Szerkesztve ]
-
pitör84
tag
Szerintetek miben, milyen funkciókban jobb a samsung one ui az emuinál?
-
pitör84
tag
always on display mennyire károsítja szerintetek a kijelzőt? Mennyire meríti az akkut? Mennyire érdemes szerintetek bekapcsolva hagyni? Mire érdemes állítani?
-
pitör84
tag
Azt vettem észre hogy ha egy játékot letöltök akkor egy alkalmazásba teszi bele a game launcherbe. Akkor nem is lehet a játékokat, ikonokat külön kezelni, minden játék ebben az alkalmazásban van integrálva?
-
pitör84
tag
Amúgy ti inkább 60 vagy 120 Hz pörgetítek?
-
pitör84
tag
Tényleg jobb telefon ugyanebben a kategóriában egy xiaomi (pl. note 10 pro)? Állítólag pl. jobban bírja az akkuja...igaz? Miben jobb szerintetek egy a52s?
-
pitör84
tag
Nektek mennyire van bekapcsolva az 5g? Szerintetek van értelme ezt bekapcsolni? Nem feleslegesen meríti csak az akkut mivel alig van kiépìtve a hálózat nálunk?
-
pitör84
tag
Más is tapasztalt ilyet a 4.1 frissítés után, hogy egyszerűen egy alkalmazást nem tudtam megnyitni teljesen lefagyott a felület, ami az érdekes hogy frissítés után pár órával jelentkezett ez a hiba, de újraindítottam és akkor valamit még frissített és utána már működött...(telekom telefonom van)
[ Szerkesztve ]
-
pitör84
tag
Igaz az szerintetek hogy a 60 Hz jobban rongálja a szemet?
-
pitör84
tag
Sziasztok mi lehet a probléma szerintetek, már kétszer csinálta a telefon hogy az alkalmazás képernyő felület abszolút nem működik, a felső értesìtő sávot le lehet húzni tehát az érintő képernyő működik, csak mintha az asztal teljesen le lenne fagyva, tehát az asztal nem reagál, alkalmazásokat nem lehet megnyítni. Teljes újraindítottam és utána semmi...ezzel gondolom szerelő nem tud mit kezdeni mert ritkán jelentkező időszakos hiba? Nektek már volt ilyen?
-
pitör84
tag
Más is tapasztalja hogy valamiért tegnap óta nem jönnek a telefonra a Facebook alkalmazás push értesítései?
-
pitör84
tag
Újból jelentkezett ez az érdekes fagyás hogy a beállítások menü működik, valamint az android rendszer, csak az alkalmazások nem működnek, teljesen le van fagyva az asztal. Ami érdekes hogy újraindítás után a fogaskerék pörgött és azt írta hogy alkalmazások inicializálása, mint amikor frissíteni szokott ,lehet ez normális dolog, az a baj hogy a szerviz nem nagyon tud mit kezdeni vele mert 3 héten keresztül teljesen jó, nagyon ritkán jelentkezik a hiba.
-
pitör84
tag
Jól érzékelem, hogy a telekomos készülékekre valamiért később jönnek a frissítések? Miért lehet ez?
-
pitör84
tag
Tudja esetleg valaki hogyan lehet kikapcsolni a mozgó kép funkciót? Nagyon idegesítő, hogy minden képről csinál egy rövid mozgó jelenetet...
Előre is köszi -
pitör84
tag
Tudja esetleg valaki, hogy az 5.0 verzió miért lesz jobb, mi az ami a legjobb változás benne, mitől lett jobb az új rendszer?
-
pitör84
tag
Miért van az hogy a Samsungnak nem olyan jó az akkumulátor kapacitása meg a töltése, mint például a Xiaominak? Egy olcsóbb készüléket kapott egy rokonom xiaomi Redmi Note 11, sok mindenben butább mint a Samsung a52 de töltése sokkal jobb, jóval hamarabb feltölti az akkumulátort és tovább is bírja. A Samsung miért nem fordított erre elég figyelmet akkumulátor tekintetébe?
-
pitör84
tag
Újabban azt vettem észre, már kétszer csinálta hogy bekapcsolom a mobilnetet és megsincs net. Aztán repülő módra váltok azután vissza és úgy már van. Találkozott már valaki ilyen hibával? Mi lehet oka ennek? Mit gondoltok?
-
pitör84
tag
Miért nincsenek újítások a szoftverekben, elfogytak az ötletek? Figyelt kérdés
Most frissült az android telefonom és szinte semmi változás, pedig teljesen új verzióra frissült, One Uni 4.1ről 5re..
-
pitör84
tag
Jól számolom, hogy ez volt az A52 utolsó nagy főverziós frissítése? Úgy tudom 3at adnak. Tehát akkor már a újabb androidot már nem kapunk a telefonra? Vagy azért még lehet fognak adni frissítést? (Egy régi huawei telefonom volt és meglepően 4 év után frissült a legujabb EMUIra)
-
pitör84
tag
A52s 5g telefonom az 5.1es frissítés után időnként bekapcsoláskor összeomlik pár másodpercre...Ötletek? Másnak is van ilyen hibája?
-
pitör84
tag
Sajnos az 5.1ea frissítés óta időnként bekapcsoláskor összeomlik a kezdőképernyő egy pár másodpercre, ez a probléma nem oldódott. Akkor úgy néz ki visszaállítás szükséges? Ezt hogy érdemes megtenni? És ez szinte biztos hogy segíteni fog?
-
pitör84
tag
Valamiért nem tudom előhozni a backup menüt megnyomom a bekapcsoló gombot és a hangerőszabályozó felfelé gombot és csak újraindul és utána kiírja hogy (pdp back up fail)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 12/256GB ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro 128GB alpesi zöld akku 95% 12 hónap szavatosság
- Samsung Galaxy ZFold6 256GB/16GB Navy Blue+ Ajándék adapter
- IPhone SE2 2020 64GB gyári független új akku 12 hónap szavatosság
- IPhone 14 Pro 128GB gyári független megkímélt 12 hónap szavatosság
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest