- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sh4d0w: Én és a számítógép
-
LOGOUT
Összefoglaló
Firmware letöltése
XEH (független) - 2025-06-01 (Frissítés: 2025-07-01) [Android 14]
TMH (Telekom) - 2025-06-01 (Frissítés: 2025-07-01) [Android 14]
A52s 5G ujjlenyomat olvasó tapasztalatok
Fotók a mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
tbc2
tag
válasz
gerner1 #3186 üzenetére
Na, azt gondolom, hogy felgyúrtam magam a szükséges minimális szintre. Letöltöttem innen: https://galaxyfirmware.com/model/SM-A528B/XID ezt: A528BXXU1CVC6.
Ez egy eggyel régebbi firmware, mint ami nekem van, nekem az A528BXXS1CVD1 van most fent. Gondolom az, hogy a végén a két karakter különbözik (márciusi hatodik vs. áprilisi első release), az nem okoz komolyabb gondot, még ha downgrade is, idővel gondolom OTA jönni fog a D1-es az indonézből is, viszont a bootloader száma előtt található S és U különbsége az mit jelent? Vagy érdemes megvárni az indonézből is az áprilisi első release-t?
Illetve: a fenti oldalon a download-ra kattintva még van egy legördülő menü, ahol tudok változtatni országokat és hozzájuk tartozó kódokat. Ott mit változtatok, amikor balra már egyértelműen Region: XID? Jobb oldalon is XID-t kell kiválasztani a legördülő menüből?
Más: ha nem sértek vele semmiféle fórum-szabályzatot, akkor megkérdezem, hogy az ODIN 3.14-et honnan töltsem le, ami biztonságos hely?
Ezt követően az OEM-feloldást bekapcsolom a fejlesztési lehetőségek között, ODIN-nal a CSC-kezdetű file-t (hogy FR legyen) tolom fel rá (nyilván az AP-t, CP-t, BL-vel együtt), és elvileg kész is vagyok, ugye?
Új hozzászólás Aktív témák
- Gitáros topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Facebook és Messenger
- Motoros topic
- Hearthstone: Heroes of Warcraft - free online CCG
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Léghűtés topik
- Villanyszerelés
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Brutál szép állapot!! Apple iPhone 14 Pro Max 128GB 91% akkumulátor - Deep Purple
- IPhone 14 Pro 128GB gyári független megkímélt jó akku
- Apple iPhone 14 Plus (Használt, független , 128 GB, 6 GB RAM, Fekete)
- Apple iPhone 12 Pro Max (Használt, független , 128 GB, 6 GB RAM, Szürke)
- Apple iPhone 15 Pro Max (használt, Független, 256 GB, 8 GB RAM, Natúr Titánium)
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3388
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 2024 M4 Max 64GB 2TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Edge Prémium dizájn, AI-élmény a zsebedben 12/512 GB
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest