Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• sxxorp

őstag

válasz Nekton #2829 üzenetére

Ennyi, inkább vallásos érzületen alapuló maszlagot már régen láttam :C
    "azzal lett a gyárban tesztelve, annak a paramétereihez van igazítva a telefon belső töltési rendszere"
    Persze, mindenhova gyári alkatrészt, saját kiegészítőt, akár többszörös áron, előfordul, hogy gyengébb minőségben - egy jól nyírható példány :D

"lehet gyorsan tölteni, de nem érdemes, mert csökkenti az élettartamukat"
    vs
    "És - bármilyen hihetetlen - a túl lassú töltés is árthat az akkumulátornak, ha annak a kémiai szerkezete gyorsabb töltésre lett tervezve."
    Az elég gáz lenne, ha a kíméletes, kisebb hőmérséklet terheléssel járó, az akku élettartamának legkedvezőbb töltést nem tudná tökéletesen kezelni ;)
    Elhangoztak dörgedelmes állítások - különösen az utóbbira lenne jó valami értékelhető teszten alapuló, tényekre legalább távolról hasonlító iromány ;] Bemondások helyett ilyenekkel akár meggyőzhető vagyok.
    Mondom ezt úgy, hogy látva az izgága, 'mindent azonnal' egoista fogyasztói mentalitás kielégítésére való libatömős törekvést a telefonjaimat 2db 'patinás' 800mAh-s töltővel töltöm, nem is tudom mióta, és egyre indokoltabbnak látom (a Samsung legalább visszafogja magát). A gyorstöltés marad vészhelyzetekre, olyan körülményekre, ahol szükséges (pl. kemping). Ily módon a több, mint 5 éves telefonom is máig értelmezhető üzemidejű tartalékként maradt meg.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés