- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- CsST: Mi az az instant túra?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ldave: New Game Blitz - 2025
-
LOGOUT
Samsung Galaxy A40 topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
mamomo
kezdő
Végülis csak ki akartam hagyni egy új app telepítését, mert emlékeim szerint sosem használtam a fájlkezelőt (közben megnéztem a régi appokat a play-iókomban) ami nem is jött át az új telefonra. Vagy a sony tudta magától, vagy anélkül tette a dolgát, hogy külön meg kellett volna nyitni.
Most ezt néztem ki: Fájlkezelő Cloud, USB Storage és Rooted számára
telefonon kicsit más részletek olvashatók, és amit említettem azt most nem találom . Na mindegy, akkor kell töltenem. -
mamomo
kezdő
Köszönöm, de ezt a lépést kihagynám, mert a telefonnak önállóan tudni kellene, és a szortírozás, törlés kombót toldanám meg esetenként az áthelyezéssel, a lényeg az, hogy pc nélkül menjen. Most hihetetlennek tűnik, hogy nincs beépített opció erre.
De az is lehet, hogy az előzőn volt vmi file-menedzser app? Mindenesetre ott ezzel semmi gondom nem volt. -
szucstom
őstag
pusztán az, hogy valaki játszik-e rajta nem egy nagy dolog. Pusztán a fent említett recovery-s wipe data cache-t, vagy egy sima eszközkarbantartót le kell futtatni, ami törli a temporary (ideiglenes) fájlokat és már jobb lesz. Akit meg zavar egy fél másodperces lagg, az így járt...
-
bopeti98
őstag
Múltkor pont emiatt írtam ide én is.
Akkor azt javasolták, hogy töröljem a cache-t. Utána jobb lett, de sajnos pár nap használat után megint akadni kezdett, és most már a cache törlés sem javít sokat a helyzeten.
A megoldás az, hogy másik böngészőt használsz. A Samsung sajátjával például nincs gond. -
PirosHello
senior tag
Lehet, hogy ez még belefér a hibaszázalékba
Gariztatni nem szeretném, mert addig nincs telóm (a régit általában más használja a családból).
Amúgy az M31s készüléket néztem ki miután kiderült, hogy nálunk is lehet majd kapni.... hasonló árban lesz mint az A4x széria és kb. A51 szintű
Év végéig még tudok várni az A5 (2017)-el, jó kis teló ez is.
-
mzsolty87
csendes tag
Nem, nem ilyen jellegű a problémám. Hanem az a gond, hogy mint az előlapi mint a hátlapi kameránál szinte képről képre változik a kép felbontása. Egyszer maximális megapixellel készük a kép, a következő kép már csak 720x960 vagy kisebb. Mindez úgy hogy közben nem változtatunk a beállításokon.
-
csillu52
újonc
Igen meg oldottam most már csak egy nem települ Android system webview nevű valami igaz ezt azt sem tudom mire való. Köszi a választ.
meg ezt nem tudom miért van bár lehet hogy így van az elejétől kezdve a hangszóró felett van egy pici rés mintha el vált volna a műanyag. Itt a por nem tud be menni esetleg a keszülékbe?
-
Mintha az akkumulátor kezelés jobb lenne... A Play szolgáltatás viszonylag sokat fogyasztott a 9-esben, ez a 10-esben javult. A menü picit változott. Pl az akkumulátor kijelzés.
Nem kell alaphelyzetbe állítani telepítés után. Simán lehet használni tovább. Nagyon szépen üzemel, nem akad, mindene tökéletesen működik. Jó kis telefon ez... Az A41 nem kellene ez után. Főleg, hogy az európai modellbe MTK chipset került. Nevetséges, meg az ára is. Érdekes, az amerikaiba Qualcomm, az európaiba MTK chip van. Semmilyen telefon nem kellene MTK chipset-el. Főleg ennyiért. -
-
-
A Zéé
addikt
hát, kinek hogy. Én építkezéseken dolgozom, ami nem egy tiszta és behatásoktól mentes hely. Rendszeresen kerül a zsebembe is dzsuva annak ellenére, hogy most sehol sem bontunk. Ha irodista lennék, még szilikon tokot sem raknék fel, mert még az is elcsúfítja a telefonokat szerintem. De igazad van, cserés lassan ez a kijelzővédőm, ami rajta van, mert az egyik sarka lepattant, de még halogatom
Persze, ha nem sajnálnám a pénzt a telefonokra, akkor leszarnám, hogy fél év alatt totál leamortizálódik, és vennék helyette újat, de hát én nem ilyen vagyok, szóval védem, ahogy tudom -
A Zéé
addikt
akartam írni már a korábbira is, csak elfelejtetem.
Nekem a Lumia 650-en eleinte nem volt fólia, mert hogy ott a flip tok. Aztán egy kis tégla, vagy betontörmelék valahogy bekerült a tok és a kijelző közé. és úgy ment a telefon a zsebembe. Hiába volt GG a kijelző, a karc bizony odamászott. Szóval azért van nekem most az A40-en is kijelzővédő a flip tok mellé. -
szucstom
őstag
Sose fog havonta jönni ezzel tisztában vagyok. Attól, hogy a Samu kiadja havonta a frissítést, nem egyszerre ereszti ki globálisan, hanem területenként eltérő időszakban. Plusz függ a szolgáltatótól is.
Csaba1203: bár a felsőkategóriát nem ismerem, de szerintem ott is ugyanez a helyzet.
-
-
-
gyuri2008
veterán
Akkor nem jól tudod.
Idézek.
Az MM hivatalos viszonteladó,és 12+12 hónap a garancia
Pl itt [link] is 2 év Samsung garanciával árulják,de nincs a hivatalos forgalmazók között.
Szeretnénk Önt tájékoztatni, hogy amennyiben a készüléket a Magyar Samsung Zrt. hozta forgalomba a vásárlástól számított 12+12 hónap jótállás érvényes a készülékre a készülék adataival kitöltött és a bolt által lepcsételt Magyar Samsung-os jótállási jegy és számla alapján. A Magyar Samsung termékeit hivatalos viszonteladóktól, szolgáltatóktól és kiállítótermeinktől van lehetősége megvásárolni. Hivatalos viszonteladóink az Auchan, Media Markt, Euronics, Extreme Digital, Tesco. Kiállítótermeink elérhetőségeit és kínálatát a következő linkren tekintheti meg: http://sestore.hu/ . Webáruházak és kisebb kereskedők esetében javasolt még vásárlás előtt egyeztetni a jótállással kapcsolatban, mivel a Samsung Electronics Magyar Zrt. Által forgalomba hozott készülékek esetében áll módunkban vállalni a gyártói jótállást. -
-
Biga123
addikt
-
hederahelixx
újonc
Csak ahogy hallottam ennél a kijelzőnél nem csak micro karcok várhatók, így meg akartam előzni a bajt (évekre tervezek a telefonnal). Amit linkeltem fóliát azt "végre" nem utálom, nem feltűnő, nem jön fel a széle, nincs buborék, tapintásban nincs különbség, ergo csak azt akartam hangsúlyozni, hogy olyanoknak is jó, akik esetleg hozzám hasonlóan nem igazán kedvelik a fóliákat.
-
Gorilla Glass 3 van rajta. A Corning oldalán szerepel a telefon hivatalosan.
Nekem amúgy Media Markt-os öngyógyítós fólia van rajta tokbarát módban (nem ér le a szélekig, hogy a szilikon tok ne szedje fel, így kértem). Nem volt olcsó, de megérte. Nekem bejön és nincs karc rajta, igaz én még a szilikon tok mellett bebujtatós tokba is teszem. Vigyázni szoktam arra, amim van. -
stanley00
aktív tag
Szerintem most pont azt írtad le amit én is gondolok erről nem értem miért nem jön ez le abból amit korábban írtam.
„Nekem nem a magyar Samsungról van meg a véleményem és nem is hinném, hogy egyáltalán bármi befolyásuk lenne a dologban. Nem az ő saruk ez és nem is miattuk lesz vagy nem lesz AoD az A40-ben.”
„Nem hisztiztem az Aod hiánya miatt hanem kritizáltam a Samsungot amiért az (a képernyőméretet és aksi méretet leszámítva) a tök ugyanolyan A30-ba belerakta az Aod-ot az A40-be meg nem. És ezt azzal próbálja megmagyarázni, hogy nincsen rá fejlesztő. Nem Magyarországon, mert miért is lokálisan kellene ezt fejleszteni vagy belerakni amikor globálisan forgalmazzák.”
Én sosem állítottam, hogy a magyar Samsungnak bármi befolyása lenne abban, hogy miért nincs vagy lehetne AoD az A40-ben. Csak ben11-nek a magyar Samsung válaszolt egy kamu hülyeséget hiszen tök evidens, hogy a koreaiakon múlik az egész.És nem a fejlesztőkön (koreai) hanem a szándékon.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az új A széria határozottan meggyőzően kezd, ideje is volt rendet tenni a termékpalettán, de ez az A sorozat már nem a prémium kategóriát támadja.
- Milyen légkondit a lakásba?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Autós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- PlayStation 5
- Home server / házi szerver építése
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- IPhone 12 64GB gyári független 2025.08.30. iStyle jótállás
- iPhone 15 / Black / 128GB (120)
- Samsung Galaxy A15 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 - 128GB - Csillagfény- 32 hó garancia - 100% akku, iStyle vásárlás + kiegészítők
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Rampage SHIVA SilverStone 700W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Samsung Galaxy Watch 5 40mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest