Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Samsung Galaxy A40 topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
borix
őstag
Az USB feszültség 500 mA. A régebbi töltők 1-2A
A töltési metódusra telefonomat össze vissza töltöttem és így is majd 5 év után kezdett csökkenni a kapacitása de akkor már érezhetően.
Vettem bele egy akkut 3,5E nem fogok szarakodni.
Ha ilyen telefonom lenne ezzel sem tenném műanyag hátlapja ennyiből előnye, hogy könnyebb lenne levarázsolni 3-4 év után ha még meglenne.
Telefon esti merülései mikor használaton kívül van beragadó appok vagy a Google Play-szolgáltatások miatt van.[ Szerkesztve ]
-
stanley00
tag
De szeretem amikor valakit az ilyen magas szintű hozzászólások elégítenek ki. A PH! nagyúr titulusodat is ilyen mélyenszántó gondolatokkal kapargattad össze? Éppen nem a telefont kritizáltam mert szeretem és meg vagyok elégedve vele de mivel az A30 és A40 között szinte semmi lényegi különbség nincs a kijelző és az akkumulátor méretét tekintve ezért merészeltem kritizálni a Samsung hozzáállását. A30-ra van magyar fejlesztő A40-re nincs? Ha cinikusan szeretném megkérdőjelezni ben11 fórumtárs saját kérdésére kapott válaszát a Samsungtól. De a te válaszod volt a legkielégítőbb. Bravó!
-
stanley00
tag
Akkora hülyeséget írsz. Mi az, hogy ha valós igényt lát rá? Semmilyen értesítés nincs rajta alapból még egy nyomorult LED sem. Akkor miért ne lenne alapból rá valós igény. Max. nem használja akinek nem kell. És mi az hogy gyengébb az A30?
Hol itt a nagy lemaradás?[ Szerkesztve ]
-
stanley00
tag
Ezt most abszolút nem kötözködésből írom pusztán csak azért mert teljesen másképpen látjuk a dolgot, de nincsen ezzel baj. Szóval van valami olyan mondás, hogy az eladó van a vevőért vagy a vevő az eladóért? Ezt csak azért írtam így mert úgy fogalmaztál, hogy nem az én valós igényem itt a lényeg hanem a Samsungé. De két ugyanolyan telefonról beszélünk, még az áruk is ugyanaz. Akkor jogosan várhatná el az ember, hogy az A40-be is beleteszik az Aod-ot mert mondjuk én nem egy TV-t akarok nézni ha előveszem a telefont. Egy esetben tudom elfogadni a hiányát mégpedig ha valami technikai, műszaki oka van de itt nem tudok másra gondolni csak maximum a nagyobb aksira hiszen ugyanaz a két telefon. De szerintem az is hülyeség mert lehet, hogy a nagyobb kijelző fogyaszt is annyival többet. Inkább valami marketing vagy isten tudja mi az oka de ahogy írtad biztosan a Samsungnak jól megfontolt érdeke. Tuti nem az az ultra gagyi duma amit a fejlesztésről írtak mert akkor miért van az A30-ban. A lényeg, hogy én nagyon meg vagyok elégedve a telefonnal, egy percig sem az A40-et kritizáltam és nagyon is tisztában voltam vele, hogy mit veszek. Az egész csak abból indult ki, hogy én valahogy nagyon rosszul viselem ha ilyen kamu szövegekkel nézik hülyének az embert.
-
stanley00
tag
Szerintem most pont azt írtad le amit én is gondolok erről nem értem miért nem jön ez le abból amit korábban írtam.
„Nekem nem a magyar Samsungról van meg a véleményem és nem is hinném, hogy egyáltalán bármi befolyásuk lenne a dologban. Nem az ő saruk ez és nem is miattuk lesz vagy nem lesz AoD az A40-ben.”
„Nem hisztiztem az Aod hiánya miatt hanem kritizáltam a Samsungot amiért az (a képernyőméretet és aksi méretet leszámítva) a tök ugyanolyan A30-ba belerakta az Aod-ot az A40-be meg nem. És ezt azzal próbálja megmagyarázni, hogy nincsen rá fejlesztő. Nem Magyarországon, mert miért is lokálisan kellene ezt fejleszteni vagy belerakni amikor globálisan forgalmazzák.”
Én sosem állítottam, hogy a magyar Samsungnak bármi befolyása lenne abban, hogy miért nincs vagy lehetne AoD az A40-ben. Csak ben11-nek a magyar Samsung válaszolt egy kamu hülyeséget hiszen tök evidens, hogy a koreaiakon múlik az egész.És nem a fejlesztőkön (koreai) hanem a szándékon.
-
veterán
Gorilla Glass 3 van rajta. A Corning oldalán szerepel a telefon hivatalosan.
Nekem amúgy Media Markt-os öngyógyítós fólia van rajta tokbarát módban (nem ér le a szélekig, hogy a szilikon tok ne szedje fel, így kértem). Nem volt olcsó, de megérte. Nekem bejön és nincs karc rajta, igaz én még a szilikon tok mellett bebujtatós tokba is teszem. Vigyázni szoktam arra, amim van.[ Szerkesztve ]
-
hederahelixx
újonc
Csak ahogy hallottam ennél a kijelzőnél nem csak micro karcok várhatók, így meg akartam előzni a bajt (évekre tervezek a telefonnal). Amit linkeltem fóliát azt "végre" nem utálom, nem feltűnő, nem jön fel a széle, nincs buborék, tapintásban nincs különbség, ergo csak azt akartam hangsúlyozni, hogy olyanoknak is jó, akik esetleg hozzám hasonlóan nem igazán kedvelik a fóliákat.
-
-
Biga123
addikt
Attól h messzebről fotózol még torzít, csak nem annyira feltűnő. Egy 8 éves LG telóval is kipróbáltam, azzal nem görbe ugyan olyan távolságból. Sajnos be kell látni nem a legacélosabb. A 2 hétből meg már kifutottam. Gariba meg nem hiszem hogy ezzel foglalkoznának.
---- Elméletileg, az elmélet és a gyakorlat egy és ugyanaz. Gyakorlatilag nem.----
-
addikt
-
veterán
Akkor nem jól tudod.
Idézek.
Az MM hivatalos viszonteladó,és 12+12 hónap a garancia
Pl itt [link] is 2 év Samsung garanciával árulják,de nincs a hivatalos forgalmazók között.
Szeretnénk Önt tájékoztatni, hogy amennyiben a készüléket a Magyar Samsung Zrt. hozta forgalomba a vásárlástól számított 12+12 hónap jótállás érvényes a készülékre a készülék adataival kitöltött és a bolt által lepcsételt Magyar Samsung-os jótállási jegy és számla alapján. A Magyar Samsung termékeit hivatalos viszonteladóktól, szolgáltatóktól és kiállítótermeinktől van lehetősége megvásárolni. Hivatalos viszonteladóink az Auchan, Media Markt, Euronics, Extreme Digital, Tesco. Kiállítótermeink elérhetőségeit és kínálatát a következő linkren tekintheti meg: http://sestore.hu/ . Webáruházak és kisebb kereskedők esetében javasolt még vásárlás előtt egyeztetni a jótállással kapcsolatban, mivel a Samsung Electronics Magyar Zrt. Által forgalomba hozott készülékek esetében áll módunkban vállalni a gyártói jótállást.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- Bontatlan Iphone 14 Plus Starlight + Armor tok
- iPhone XR 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 81%/p3814/
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 12/256GB ÚJ 12 hónap szavatosság!
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest