- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gerner1
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
-
LOGOUT
Samsung Galaxy A40 topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
hederahelixx
újonc
Csak ahogy hallottam ennél a kijelzőnél nem csak micro karcok várhatók, így meg akartam előzni a bajt (évekre tervezek a telefonnal). Amit linkeltem fóliát azt "végre" nem utálom, nem feltűnő, nem jön fel a széle, nincs buborék, tapintásban nincs különbség, ergo csak azt akartam hangsúlyozni, hogy olyanoknak is jó, akik esetleg hozzám hasonlóan nem igazán kedvelik a fóliákat.
-
hederahelixx
újonc
Sziasztok!
Mióta feltettem a legújabb frissítést nem jelentkezett vibráló érzékelős probléma, remélem nem is fog.
Viszont sajnos az Adaptive Brightness eszméletlenül meríti a telefont. Volt olyan hogy a nap vége felé 20%-ot mutatott, amikor ellenőriztem az akksit (és sajnos nem bug volt ez a százalék, tényleg extrém gyorsan merült a telefon). Kényszerleállítást is próbáltam, de nálam az sem használt, most azzal próbálkozom, hogy visszállítottam alapértékre és így újra fogja tanulni a szokásaimat. Valamit használhatott a dolog, mert tegnap délre 10% felett használt az akksiból, most 3%-nál tart.Amikor megvettem a telefont a Samsung fekete színátmenetes tokot választottam, de az csak egy műanyag lapka, szép, de nem tűnt túl védelmezőnek.
Jelenleg ez van rajta, és nagyon elégedett vagyok: [link]
A fóliákat utálom, az Iphone-omon nem is volt, és sikerült rá vigyáznom, microkarcok lettek csak rajta, de olvastam, hogy ez a teló nem bírja olyan jól, így megvettem ezt az üvegfóliát, keretes, de nem zavar, ami nagy szó mert tényleg rosszul vagyok a fóliáktól: [link] -
hederahelixx
újonc
Beállítások -> Alkalmazások -> Kikeresed az alkalmazást -> Mobil adatok. Itt lehet megadni az engedélyt az adathasználatra
Beállítások -> Alkalmazások -> Kikeresed az alkalmazást -> Akkumulátor. Itt lehet engedélyezni a háttérbeli tevékenységet
Mióta engedélyeztem ezeket, azóta problémamentesen működik a lejátszás.
Az első napokban a Spotify éjszaka a háttérben is merített pár százalékot, de ez szerencsére elmúlt. -
hederahelixx
újonc
Igen, pontosan ez, és a hiba most is jelen van. Nem segít a kijelző ki be kapcs és most félárnyékban kezdődött. Remélem tényleg javítják, mert rendkívül idegesítő.
Amúgy tudom ajánlani a telefont, Iphone SEről váltottam, tetszik, egy Spigen szilikontokkal és kijelzővédővel remélem tartós is lesz.
A hangminőség hívás közben az egyetlen gyenge pontja, néha túl halk, de amúgy hamar megszerettem. -
hederahelixx
újonc
Sziasztok! Nálam is jelentkezett a probléma, erős fényben, június elején először, azóta kétszer láttam (minden esetben kültéren, erős fényben, az adaptív fényerő bekapcsolt állapotban).
Notch alatt, szabályos vibráló kör, úgy néz ki mint egy apró (előlapi kamera nagyságú) szappanbuborék.
Pár képernyő ki-be kapcs után elmúlt.
[kép]
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az új A széria határozottan meggyőzően kezd, ideje is volt rendet tenni a termékpalettán, de ez az A sorozat már nem a prémium kategóriát támadja.
- A Keychron K2 HE rapid trigger billentyűzet tesztje
- Büszke apukák és anyukák topikja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Call of Duty: Black Ops 6
- Autós topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- LG LCD és LED TV-k
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 16GB RAM 1TB SSD Quadro T1000 W11
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Black Használt, újszerű állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AX-370 R5 1600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Zalman S3 EVGA 500W
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest