- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- CsST: Mi az az instant túra?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ldave: New Game Blitz - 2025
-
LOGOUT
Samsung Galaxy A40 topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
odin3.12.1
újonc
-
mrobes
tag
válasz
csaba1203 #4107 üzenetére
Én is vásároltam már itt többször is, mindig problémamentesen zajlott az üzlet. Idáig. Megvettem a dobozos, garis A40-et egy hónaposan, rá kb. fél évre feketelistára tették az IMEI szám alapján, valószínűleg nemfizetés miatt. Eleinte a szokásos SIM hibára gyanakodtam, de sajnos nem az volt a gond. Az eladó természetesen már nem reagál a megkeresésemre, időm meg nincs pereskedni.
-
törölt tag
válasz
csaba1203 #4107 üzenetére
Mindenki magából indul ki komolyra fordítva, pl én már gari nélkül nem vennék használtan telót, és a gari is hivatalos legyen.
Az enyém újonnan lett véve és egy rakást pénzt rákölthettem volna az A40-re, ha nem gariban csinálták volna.
Valószínű egy sufni GSM garival pedig csak szenvedtem volna, hogy rendesen megcsinálják, és hetek mentek volna rá. -
törölt tag
válasz
csaba1203 #4058 üzenetére
Ebben a formában nem igaz.
100-120E árkategóriában kerestem volna komolyabb telót, akkor tuti nem a samu lett volna.
Pl Az A40 az árával, kompakt méretével, és az Amoled kijelzővel, fogta meg az embereket.
Cserébe elnéztük, hogy gyengécske a kamera, proci, és az anyaghasználat.
Nem véletlenül van az, hogy elmúlt egy éves a teló de már sokan kacsintgattok, hogy mire kellene váltani, persze samun belül a következő sz@rra A41 -
válasz
csaba1203 #4055 üzenetére
Ehhez képest az S21-ben Exynos chipek lesznek. A Snapdragont teljesen elhagyja a Samsung. Állítólag nagyon drágák és simán el is tudom hinni, hiszen egy nyamvadt telefonért lassan egy milliót kell fizetni, ami abszurdum még akkor is, ha a forintot a béka segge alá nyomja a rezsim.
-
A Zéé
addikt
válasz
csaba1203 #4053 üzenetére
lehet, hogy csak összeesküvés elméleteket gyártok, de ez az akku üzemidő tuti valami szoftveres buhera.
Májusig volt napi 2-2,5 kijelzőidőm, és úgy merült az akku rendszerint 60% környékére nap végére. Májustól lett céges laptopom, és azt az ~1 óra napközbeni "szabadidőt" már a laptop előtt töltöm, nem a telefont nyomkodom, a kijelzőidő ilyen max negyed óra, de így is 60% köré merül a nap végére a teló... -
Thusor
őstag
válasz
csaba1203 #3455 üzenetére
Jobbat nem tapasztaltam, szerintem ugyanolyan mint az előző. Pedig nem elég, hogy android 10-re váltott de a felület is OneUI 2.0-ra váltott. Google Store-t a frissítés megbolondította, beragadt néhány frissítés, nem tudta telepíteni mert mindig letöltés függőben volt. Telefon újraindítás, valamint az alkalmazás gyorsítótárának és adatainak törlése se oldotta meg a dolgot. Remélhetőleg idővel helyre jön, ha nem akkor gyári visszaállítás lesz ebből.
-
-
Sungoo
addikt
válasz
csaba1203 #2668 üzenetére
Ez gyári, csak az ikon pakk, és a háttérkép van lecserélve. Most telefonálgatok asszonnyal, azt mondja, hogy beszéd alatt is 4G mutat. A kijelzés meg azért kavart be, mert ha wifin lóg, akkor nem írja a 4G-t.
A kérdés most már csak a VOLTE kijelzés, hogy miért nem megy.
-
-
Vandie
tag
válasz
csaba1203 #2529 üzenetére
Nekem itt az S9 mellette az asztalon és nagyon hiányzik. Nem látom messziről, hogy mi történt.Ezenkívül jó kis telefon. Nagyon szép a kijelzője, felhasználóbarát a felülete, nagy Samsung párti vagyok. Céges telefonnak több mint tökéletes
Frissítés is jött rá azonnal.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az új A széria határozottan meggyőzően kezd, ideje is volt rendet tenni a termékpalettán, de ez az A sorozat már nem a prémium kategóriát támadja.
- Eredeti játékok OFF topik
- Windows 11
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Akciókamerák
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Autós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- One mobilszolgáltatások
- Home server / házi szerver építése
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 30 Ciklus - 100% Akkumulátor - 8GB/256GB SSD - MAGYAR - Éjfekete
- Bowers-Wilkins Pi7 S2 (2195084)
- Intel Core i7-13700K Processzor
- Samsung Galaxy Z Flip 5 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest