- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gerner1
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
-
LOGOUT
Samsung Galaxy A40 topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Herbali
tag
válasz
szucstom #2382 üzenetére
Igen ezt tudom, de nem szívesen èlnèk ezzel a lehetősèggel, csak ha nagyon muszáj.
Ha esetleg valaki megpróbálna feltenni egy hívásrögzítő appot pl ezt: [link] ès leírná, hogy működik -e, az sokat segítene!
Pár perces művelet. Nem hiszem, hogy ez másnak nem hasznos funkció.
Ha utána letörlöd akkor talán nem nègyelnek fel... -
Herbali
tag
válasz
szucstom #2380 üzenetére
Most akadtam rá erre a típusra. Eddig tetszik amit találtam róla. Főleg a mèrete, hogy nem túl nagy.
Az ára is barátibb mint az MI 9SE, de nekem a hívásrögzítès alapvető fontosságú.
Addig nem vennèm meg amíg ez ki nem derül.
Tudnál nekem egy próbát tenni egy play aruházas hívásrögzítővel, hogy működik -e ez a funkció?! Nagyon sokat segítenèl vele. -
Herbali
tag
Van a tipuson a hívásrögzítès funkció? Vagy telepíthető rá valamilyen alkalmazás ezen cèlból?
Tudom, hogy android 9-től nem elèrhető elmèletileg, de pl Xiamomi MI 9-en van hívásrögzítès, annak ellenère, hogy android 9-en fut a MIUI 10.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az új A széria határozottan meggyőzően kezd, ideje is volt rendet tenni a termékpalettán, de ez az A sorozat már nem a prémium kategóriát támadja.
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Fotók, videók mobillal
- Automatizált programozóplatformon dolgozik az Apple
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- OpenMediaVault
- A Keychron K2 HE rapid trigger billentyűzet tesztje
- Büszke apukák és anyukák topikja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest